Upp

♥ Snorkeltur och Zip Line

Hej där från värmen! Idag är sista dagen för oss på Boracay, imorgon är det dags att åka härifrån och dra sig vidare med flyg till Cebu. Bussen hämtar oss redan 07.00 då turen härifrån tar ca 3 timmar och vårt flyg åker kl 12.50. De första dagarna va vädret inte så bra, mycket molnigt och ingen sol. Värmen fanns ju självklart, men det blir ju lite tråkigt när solen inte är framme. Igår och idag har den kommit fram! Stranden här är väldigt vacker och vattnet är kristalklart, hur fint som helst. Det är dock väldigt turistigt och väldigt mycket folk på sina ställen. Men man kan även välja att gå till lite lugnare ställen. Stranden är ju väldigt lång, så alternativen är många för den som vill ha variation.
 
Igår va vi ute på en båttur från kl 10 till ca 17. Det va väl inte den bästa turen man varit på. Han som körde båten va inte jätteduktig på att köra båt, tog extremt lång tid för honom att lägga till. Plus att han höll på att köra in i massa andra båtar och grejer, men det va ju en liten upplevelse i sig. Först fick vi snorkla och det va väl inte jättelyckat. Vattnet va ganska grumligt och kändes som att det mest hade varit för mycket båtar där! Det va extremt mycket båtar ute på tur och kändes lite för mycket på något sätt. Inget jättefint stället att snorkla på. Efter det åkte vi vidare till en ö som heter Crystal Cove, med lite grottor att kika i och väldigt fin natur i sig. Men kändes även som att det va för mycket folk! Det va här som föraren körde in i båtar när han skulle lägga till. Han höll på att välta en annan segelbåt när han backade och hade sig. Kämpig dag på jobbet! 
 
Efter det åkte vi vidare för lunch, även här tog han en väldig tid på sig att lägga till. Man började ju undra lite om det va första gången han körde kanske. Lite oklart! Helt okej mat. Sist så åkte vi till en strand som hette Puka Beach och va där i 30 minuter. Kändes onödigt att åka dit för att vara där så kort tid. Man hade gärna velat stanna längre! Det va en väldigt fin och lugn strand. Kort och gott, det finns bättre turer. Men samtidigt roligt att se Boracay lite :) 
 
Idag testade vi på Zip Line (linbana). Lite halvläskigt, men inte läskigare än BungyJump. Vi blev fastspända i en lina med en slags "kroppspåse" eller vad man ska kalla det. Sen pushade dom oss iväg på en lina som åkte neråt till en annan station. Himla kul att sväva lite i luften! Man såg ju lite rolig ut när man hängde där så det blev ganska mycket skratt innan vi åkte iväg.
 
Från Zip Line i Boracay! 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentarer

Kom ihåg mig?Trackback


Trackback