Upp

♥ Batu Caves

Idag har vi besökt Batu Caves här i Kuala Lumpur. Ett tempel i en grotta med en väldigt stor staty utanför. En religös plats för dom troende och en väldigt bevarad sådan. Runt omkring fanns det apor som sprang runt och försökte sno mat, om man hade någon sådan. Himla söta! Man va tvungen att ta sig upp för 272 trappsteg, för att sedan komma in i den enorma grottan. Väldigt häftig där inne, det va så himla stort allting. Runt om i grottan fanns det vackra skulpturer! Absolut sevärt om man tar sig till Kuala Lumpur :) När vi kom ut fick vi ett litet möte med 4 st apbebisar. Jätte söta! Dom försökte sno vår vattenflaska, som va enorm för dom, och pilla på våra kläder och greja. Man blev lite småförtjust i dom! Efter det besöket tog vi hos hem till hotellet för lite poolhäng. Svettigt värre! Det är hur varmt som helst, uppåt 35 grader. Känns dock som mer när man går runt, galet varmt. Lite skillnad från snökaoset man läser om där hemma, haha!
 
Gårdagens födelsedag spenderades med att gå till Petronas Twin Towers. Där åkte vi upp till 86e våningen och fick en väldigt vacker vy över staden. Nästan så att det pirrade lite i bena för att man va så högt upp. Dom berättade väl lite saker om huset också, men kom inte riktigt ihåg allt. Bra minne som har va, man lyssnade väl inte så noga. Höga är dom iallfall! Efter det strosade vi runt lite, käkade världens godaste mat alldeles nedanför tornen. Och drack världens godaste drinkar. Jag beställde en Espresso drink av något slag och Paulina en Pineaple Cocos drink, hur goda som helst! Vi hade bokat massage på kvällen, så vi kom tillbaka runt sju för att dra oss till bastun lite innan behandligen började. Så skönt med lite ompyssling av sig själv. Underbar massage, behövligt som det brukar vara! Vi blev klara ganska sent, men drog iallafall ut till en krog en sväng för att fira lite till. Drack världens godaste milkskahe drinkar där. Rows Café eller något sånt hette stället. Ett band spelade lite livemusik och plötsligt började dom sjunga Happy Birthday, ingen av oss fattade riktigt först. Men så va det ju självklart till Paulina och så bjöd dom henne på en shot och pratade lite med oss. Haha! Jag hade innan beställt en drink till henne och sagt att hon fyllde år, så det va ju himla roligt att dom gjorde något litet extra också :'D Himla mysig dag <3
 
Imorgon bär det vidare mot sista resmålet för min del, nämligen Pulau Pinang. En ö mellan 3-5 timmars bussresa härifrån, har fått lite olika svar i hur lång tid det tar. Vi märker imorgon helt enkelt! Taxi från hotellet till busstermialen och buss därifrån. Vi har kollat på lite utflykter man kan gör, så det blir nog ett bra avslut på resan.
 
I övrigt så har det varit mycket skratt och fniss på oss här på kvällskvisten. Det ena knäppa saker har avlöst den andra, så man har gått runt med ett såntdär lyckorus. Så skönt! Haha.
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentarer

Kom ihåg mig?



Trackback






Trackback