Upp

♥ Foo Fighters 2015

13 Juni 2015   Foto - Artister   1 Kommentar
Foo Fighters Konsert igår, det bjöds till på något extra. Ett fall för sångaren Dave Grohl och ett brutet ben! Redan efter andra låten så ska han göra ett hopp, men missbedömer hur nära han är kanten på scene. Faller ner och det blir väldigt tyst. Känslan av undran och besvikelse infinner sig. Man vill ju se dom och utan Dave Grohl händer inte så mycket.. Resten av bandmedlemmarna försöker rädda konserten lite, spelar några covers och Taylor Hawkins ta över. Det gör han riktigt bra och man blir glad att dom försöker göra det bästa dom kan av situationen. 
 
Men än är det inte slut, för en kvart senare är han tillbaka som han lovade. På en stol sitter han sedan hela konserten och sjunger. En gång går han ut på scenen som dom byggt upp. Ett par kryckor till hands och han står upp och går ut. Med tanke på omständigheterna gjorde dom konserten till en riktig höjdare och en minnesvärd kväll. Förra helgen va dom på Rock Am Ring i tyskland och då hade jag inte alls samma känsla. Tyckte dom va lite långdragna mellan låtarna, lite mycket snack mellan låtarna. Men denna kvällen va väldigt annorlunda, mellansnacket va inget som märktes. Det gav bara charm till upplevelsen. Denna kvällen va så mycket bättre och blev till något extra! 
 
Som krönikören Jan Andersson skriver - "Och när bandet drar igång Another one bites the dust och Schools out, "ni hade tydligen skolavslutning i dag" inser man att det är lika mycket humor och kärlek som rock'n'roll och jävlar anamma i luften. Men det är också en så ovanlig konsert att den nästan blir svår att recensera." 
 
Tack Foo Fighters för att ni är så jävla bra
och för att ni gör allt ni kan för att få till en 
bra konsert trots brytna ben. Ni är fantastiska!
 

Foo Fighters, <3 
 
 
 Konsertkvällar är underbara, <3