Upp

♥ Hemsedal 2015

26 Januari 2015   Min vardag   1 Kommentar
Hemkommen från en helgrym weekend i Hemsedal. En av dom bästa skidresorna skulle jag vilja säga. Vädret har varit underbart bra, sällskapet desto bättre. I lördags va det After Ski med Tre Drag som gällde. Dom lyckades verkligen få igång publiken. Med låtar man kunde sjunga med till och diverse saker där dom tog upp folk på scen. Helt klart en av de bättre After Skierna man varit på. Nu är det jobb i två veckor, sen bär det av till Vemdalen för ännu mer skidor. Känns skönt! Har dock varit hemma idag då jag inte känner mig helt kry. Kommer vara hemma och vila imorgon också så att jag blir helt frisk! 
 
Tack för denna helgen gänget,
ni är fantastiska, <3 
 
 
 
Hemsedalsfjället 2015
 
 

♥ Ditt ansvar

20 Januari 2015   Min vardag   0 Kommentarer
Hade ett sådant givande samtal med min kollega på jobbet igår. Tycker verkligen om henne och hon är en sådan inspriation till mycket saker för min del. Kände att jag är i en liten svacka på olika plan, mycket tankar som snurrar kring olika saker just nu. Saker som krockar! Men samtalet med henne gjorde att jag fick energi, det träffade mitt i prick kan man säga fast jag inte visste om det. Hon sa saker som jag behövde höra och som jag tog till mig! Som att hon visste att det här behöver Linda höra nu
 
Senare på kvällen va det möte och jag tog med mig den energin dit. Det hjälpte mig och gjorde att jag även kunde ta med mig saker från mötet till något bra. Det är inte så lätt alltid och ibland måste man kämpa lite mer för att hamna där man vill i livet. Känns som att jag är på ett sådant plan lite nu! Jag hoppas att min anmälan till Lidingöloppet kan ta mig ur detta.
 
Let's do this! 
 
 

♥ Determination

18 Januari 2015   Min vardag   0 Kommentarer
En springsöndag, en långrunda igen. Jag och Kajsa tog ett beslut idag, att vi ska anmäla oss till Lidingöloppet som är den 26 September i Stockholm. För det är det enda som ger Kajsa en utmaning och det är något jag vill göra. Himla bra kombo där tycker jag! Skönt också om man har någon att göra det med om man under tiden känner sig att motivationen tryter. Min motivation till löpningen ökade väldigt mycket när vi sa det, nu ska man bara anmäla sig också.
 
I samma veva är Rock Am Ring i sommar planerat. Vi ska bila dit och njuta av musik. Biljetterna är tänkta att bokas i veckan. Någonting att se fram emot! <3 
 
Let's do this! 
 
 
 
 
 

♥ Flashback

16 Januari 2015     0 Kommentarer
Sitter och tänker mig tillbaka till sommaren och Mando Diaos uppträdande på Bråvalla. Vill så gärna se dom igen, bara stå och lyssna. Jag blev väldigt tagen av deras uppträdande. Första gången jag såg dom, men har självklart hört dom innan. Björn Dixgård, huvudsångaren, har så himla fin röst <3 Lite sådär speciell så att man känner igen den direkt när man hör den. Det gillar jag.
 
Godnatt!
Min skatt, <3
 
Mando Dia
 
 

♥ That day, that week

14 Januari 2015     0 Kommentarer
Håller på och bakar kärleksmums just nu. Något mamma alltid gjorde när jag va mindre, minnen och alltid lika gott. Tänkte ta med mig dom till jobbet! Något jag gjorde oftare förut men inte orkat det senaste. Har varit mycket annat däremellan =) Sånt är livet! 
 
Har för övrigt ett skönt flow i min löpningen just nu. Va ute och sprang i Skatås med Kajsa och Frida i söndags, en långrunda. Tungt, men otroligt skönt efteråt! Vi har bestämt att söndagar är dagar då vi ska springa långt framöver. Bra träning inför Göteborgsvarvet och bra träning för sinnet. 
 
Känner mig trött denna veckan..
Trött! Men nästa vecka väntar skidor 
och lite ledighet. Något jag behöver,
något jag är värd, <3 
 
 
Hittade en plats som jag velat gå till väldigt länge när vi va ute och sprang
i söndags. Kändes som jag uppnådde ett mål för mig själv. Lyckorus rakt igenom! 
Puss, <3 
 
 
 
 

♥ Om jag hade fått tillåtelse

Om jag hade fått färga din värld genom mina ögon, 
så hade jag gjort det.
Om jag hade fått ge dig ett nytt blankt papper att skriva på,
så hade jag gjort det.
Om jag bara hade fått din tillåtelse att hjälpa,
så hade jag gjort det..