Upp

♥ Yesterday, Tomorrow, Today

08 Februari 2015   Något att tänka på   0 Kommentarer
Vi va ute och sprang i Skatås idag. Isigt som bara den, men vad vore livet utan utmaningar? Ingenting. Vi tog oss runt iallafall och känns bra att göra detta tillsammans med Kajsa. Vi ligger på ungefär samma nivå, hon har lite högre tempo än mig. Men det ser jag väl mer som en utmaning och en push att också komma dit. En push att komma framåt! 
 
Känns som att jag har höga drömmar och mål just nu. Sådant som ger andra uttryck som "Va?" Oj" " Klarar du verkligen detta". Ibland låter man nästan detta bestämma. Att det där "oj"et i folks munnar ojjar sig kvar i en själv. "Oj, inte kan väl jag klara detta..." Men vet du vad? Jag är trött på det där "oj"et, trött på det. För vem är det som bestämmer det för mig? Om inte Jag själv. Det finns ingen annan som kan bestämma åt mig, bestämma min motivation. Jag vet att jag kan klara detta, jag vet att kan jag. Och om jag vet det, om jag kan tänka mig det, så kan jag också klara. Jag kan om jag vill och jag ska! 
 
Triathlon, marathon och 30 km. Saker som dessa snurrar i mitt huvud just nu. Saker som dessa är det bara Jag som kan bestämma över. Det är min motivation som är grunden och det är mitt beslut som ger starten till mina mål. Jag kan om jag vill och den punkten sätter jag själv. Ingen annan! 
 
Om inte jag tror,
vem ska då tro åt mig?
 
Let's do this!
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentarer

Kom ihåg mig?Trackback


Trackback