Upp

♥ Imagine Dragons

Det var inte särskilt oväntad för min del, det hade mer varit chockerande om dom inte tagit sig ut. IMAGINE DRAGONS ska på turne med sin nya skiva och jag MÅSTE vara en av dom som ser dom! Dom är så sjukt bra. Deras nya skiva är fantastisk, obeskrivlig <3 Jag har verkligen blivit helt lost i detta bandet, ända sedan jag hörde Radioactive från filmen The Host. Dan Reynolds är otroligt begåvad i det han gör, jag hoppas att dom fortsätter tills jag dör och lite till <3 
 
Imagine Dragons, I Love You <3 
 
 
Bråvalla, Sommar 2014 
 
Oslo, Höst 2013 
 
Mer kommer det bli, med nöje <3
 
 
 

♥ Yesterday, Tomorrow, Today

08 Februari 2015   Något att tänka på   0 Kommentarer
Vi va ute och sprang i Skatås idag. Isigt som bara den, men vad vore livet utan utmaningar? Ingenting. Vi tog oss runt iallafall och känns bra att göra detta tillsammans med Kajsa. Vi ligger på ungefär samma nivå, hon har lite högre tempo än mig. Men det ser jag väl mer som en utmaning och en push att också komma dit. En push att komma framåt! 
 
Känns som att jag har höga drömmar och mål just nu. Sådant som ger andra uttryck som "Va?" Oj" " Klarar du verkligen detta". Ibland låter man nästan detta bestämma. Att det där "oj"et i folks munnar ojjar sig kvar i en själv. "Oj, inte kan väl jag klara detta..." Men vet du vad? Jag är trött på det där "oj"et, trött på det. För vem är det som bestämmer det för mig? Om inte Jag själv. Det finns ingen annan som kan bestämma åt mig, bestämma min motivation. Jag vet att jag kan klara detta, jag vet att kan jag. Och om jag vet det, om jag kan tänka mig det, så kan jag också klara. Jag kan om jag vill och jag ska! 
 
Triathlon, marathon och 30 km. Saker som dessa snurrar i mitt huvud just nu. Saker som dessa är det bara Jag som kan bestämma över. Det är min motivation som är grunden och det är mitt beslut som ger starten till mina mål. Jag kan om jag vill och den punkten sätter jag själv. Ingen annan! 
 
Om inte jag tror,
vem ska då tro åt mig?
 
Let's do this!
 
 
 
 
 

♥ Break Stuff

07 Februari 2015   Min vardag   1 Kommentar
Det är mörkt ute, sitter och fixar lite med en pärm. En pärm som ska få lite ordning bland papper vi har här hemma. Jag tror det kommer bli bra! En bra början till lite ordning och struktur. Tänkte dra mig iväg till gymmet, för det blev inget förut. I min rush på väg till gymmet imorse så glömde jag skorna. Det suger och gjorde mig arg inombords. Skärpning Linda! Istället köpte jag en duk till borde, ljusblå såklart. Och en låda till tepåsar! 
 
Igår träffade jag bästa Syster, <3 Så skönt att få prata och bara va tillsammans igen. Hon klippte mig och vi drack te och va hemma hos hennes bror. En himla mysig och underbar kväll! Du är mitt allt, inget utan dig <3