Upp

♥ Vad letar du efter?

13 December 2015   Min vardag   0 Kommentarer
Det va längesedan man skrev nu, kanske ska man börja skriva lite igen? Vi får väl se om det håller i sig, haha! Det brukar ju inte göra det. Man börjar skriva, sen hinner man inte för livet kommer i vägen lite. Man konkar på, umgås, tränar, finns till. Snart är det jul igen iallfall och som vanligt går tiden så himla fort. I maj satt jag och Paulina för att boka resa till Asien den 28 december. Nu är det snart 2 veckor kvar bara! Var tog sommaren vägen? Var tog hösten vägen? Va det ens höst? Är det ens vinter? Oklart.
 
Känns overkligt att vi ska åka faktiskt. Jag har en tendens att gå upp i jobbet väldigt mycket eller träningen som är en stor del av livet. Inget negativt för min del. Älskar att träna, älskar att söka nya mål trots motivations dippar här och var. Helt okej, bara man kommer ihåg vad man vill på vägen. I vilket fall så blir det att fira första nyåret utomlands. Jag vet att det kommer bli ett av det bästa för det är med Paulina <3 Då kan det inte bli dåligt. 
 
Med tanke på att det snart är jul så är det ju Lucia idag. Jag är ingen traditions människa, men har en väldigt fin vän som är det. Älskar traditioner! Därför va vi några som bakade massa julgodis idag. Lussekatter, Mozartkulor, Knäck, Ischoklad och allt det där goda som hör julen till. Guldvärt och väldigt mysigt sätt att umgås med vänner! <3 
 
Bara en hel veckas jobb kvar, 
sen åker vi till varmare bredgrader! 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentarer

Kom ihåg mig?Trackback


Trackback