Upp

♥ Boracay

31 December 2015     0 Kommentarer
Nu har vi landat lite här borta, tar ju ett tag innan man sovit igen dom förlorade timmarna och vaknar till. Vi har upptäckt ön lite och den är väldigt turistig. Staden är väl ingenting som är jättefint i sig utan det är ju stränderna man vill till. Mycket trafik och mycket ljud. Känns dock som ett säkert kort att fira nyår på. Dom har förberett hela dagen med olika grejer och det ser ut som att det kan bli en del fyrverkerier att titta på :) Detta är ju även en fest ö vad vi läst innan och det stämmer om man den vägen vill vandra. Ikväll väntas det buffe och sedan häng på stranden med en drink i handen. Det går ingen nöd på oss! 
 
Igår satt vi på stranden mitt framför solnedgången. Solen kikade fram en stund på kvällen och det va helt underbart! Precis en sådan kväll man vill ha. 
 
Vädret är inte jättebra, det har varit väldigt molnigt dom få dagarna vi har varit här. Vilket är lite tråkigt, det är ju solen man vill åt ;) Vi får hoppas att det blir bättre! I dagarna är det inplanerat lite aktiviteter. Snorkling är ju ganska givet när man är iväg. Vi har även tittat på Zip Line där man åker en linbana i djungeln och även fallskärm efter båt. Snorklingen är bokad och de andra två grejerna ska vi boka imorgon är tanken. 
 
Vi vill önska er ett Gott Nytt År där hemma. 
Hoppas ni får en fin kväll! 
Kram <3
 
 

Kommentarer

Kommentarer

Kom ihåg mig?Trackback


Trackback