Upp

♥ Boracay

31 December 2015     0 Kommentarer
Nu har vi landat lite här borta, tar ju ett tag innan man sovit igen dom förlorade timmarna och vaknar till. Vi har upptäckt ön lite och den är väldigt turistig. Staden är väl ingenting som är jättefint i sig utan det är ju stränderna man vill till. Mycket trafik och mycket ljud. Känns dock som ett säkert kort att fira nyår på. Dom har förberett hela dagen med olika grejer och det ser ut som att det kan bli en del fyrverkerier att titta på :) Detta är ju även en fest ö vad vi läst innan och det stämmer om man den vägen vill vandra. Ikväll väntas det buffe och sedan häng på stranden med en drink i handen. Det går ingen nöd på oss! 
 
Igår satt vi på stranden mitt framför solnedgången. Solen kikade fram en stund på kvällen och det va helt underbart! Precis en sådan kväll man vill ha. 
 
Vädret är inte jättebra, det har varit väldigt molnigt dom få dagarna vi har varit här. Vilket är lite tråkigt, det är ju solen man vill åt ;) Vi får hoppas att det blir bättre! I dagarna är det inplanerat lite aktiviteter. Snorkling är ju ganska givet när man är iväg. Vi har även tittat på Zip Line där man åker en linbana i djungeln och även fallskärm efter båt. Snorklingen är bokad och de andra två grejerna ska vi boka imorgon är tanken. 
 
Vi vill önska er ett Gott Nytt År där hemma. 
Hoppas ni får en fin kväll! 
Kram <3
 
 

♥ Fel hotell, skönt med säng

29 December 2015   Min vardag   0 Kommentarer
Efter en lång flygresa så är det väldigt skönt att vara på hotellet. Känner dock direkt att Manila inte är en stad där man vill stanna. Otroligt mycket trafik och väldigt rörigt! Men det är väl det man får räkna med. Flygresan har gått bra, inga förseningar eller liknande. Vilket är skönt! Sovandet har det varit sisådär med som det brukar när man flyger. Maten helt okej!
 
Nu när jag luskat runt lite på vart vi ska åka med flyget imorgon, så kommer det fram att vi är på fel hotell. Chattade med Joakim och han gillar att kolla runt lite. Och i den vevan upptäcker han att vi är på ett annat DG Budget hotell än det vi bokade! Fördelen med detta är ju då att vi har Terminal 4 Domestic, som vi ska till, precis 200 m utanför. Kanske körde taxichauffören oss hit med mening? Också väldigt konstigt att dom godkände oss när vi checkade in?! Oklart!
 
Nu blir det iallafall sova :*
 
 

♥ Dagen är kommen

28 December 2015   Min vardag   0 Kommentarer
Då va det dags på riktigt och inte bara i tanken. Väskan är så gott som färdigpackad med reservation för att jag glömt något ;) Hoppas inte det! Och handbagaget likaså. Har jag glömt något så kan det inte vara så viktigt. Pass är med, pengarna är med, biljetten är med. Resten löser sig! 
 
11.25 lyfter planet från Landvetter flygplats till London Heathrow. Där landar vi enligt planen 12.50 och får vänta i 4 timmar innan nästa plan lyfter kl 17.15. Den längsta flygningen under resan, 11timmar och 35 min. Flyget lyfter mot Hongkong där min vistelse va sådär sist. Då landade jag och Joakim mitt i en storm och vi blev fast få flygplatsen i ett dygn, bättre lycka denna gången. Planet landar 12.50 lokal tid. Vi behöver inte vänta så länge där då nästa plan, som bara tar två timmar, lyfter redan 14.35 mot Manila. Framme i Manila 16.40 om allting går som beräkningarna! Sen väntar vila innan vi dagen efter åker mot Kalibo kl 10.00 och vidare mot ön Boracay. Där har vi 5 nätter att se fram emot innan resan går vidare till okänd ort.
 
Känns overkligt, men nu kör vi fem veckors
semester i paradiset <3 
 
 
 

♥ Time for some Travel

25 December 2015   Min vardag   0 Kommentarer
Sitter och fixar med saker inför avresa på måndag. Har bokat flyg mellan Manila och Kuala Lumpur, kollat på hotell, kikat runt lite på vart man kan åka och vad som rekommenderas. Känns som att man börjar landa lite i resetankarna nu. Innan så har det varit så mycket med julen och annat runt omkring. Jag har inte riktigt kunnat samla allting! Men nu är det gjort. Alla papper är utskrivna och det är snart dags att på riktigt ta fram resväskan och börja packa.
 
Under julen så har jag fått bra saker till resan, som jag önskat mig. Myggspray, växlade pengar, desinfektionsmedel, solfaktor, plåster ;) Men behöver utvidga reseapoteket lite. Nässpray, alvedon, resorb är saker som kan vara bra att ha med sig. Åååh, ska bli så spännande! Har verkligen sett fram emot detta och det ska bli skönt att få vara lite ledig efter en hektisk period. Känns som att jag samtidigt och börjat planera framtida resor i tankarna. Haha! Men nu ska vi fokusera på denna så får vi ta dom andra senare, en sak i taget..
 
God fortsättning på er, <3
 
 

♥ Morgonlöpning

19 December 2015   Min vardag   0 Kommentarer
Morgolöpning måste ju vara bland det bästa som finns. Hur skönt som helst att snöra på sig skorna och dra ut. Detta har dock inte hänt så mycket för min del under hösten. Vet inte varför, men det har bara känts lättare att gå till gymmet och springa på bandet för tillfället. Motivationen har allmänt svackat lite. Jag har sprungit mer för min egen del istället för att jag har jagat en tid att slå. Kan ju vara skönt det ibland också! 
 
Något annat  som är skönt är att denna veckan går mot sitt slut. Har varit så himla trött och seg, så det är verkligen härlgit med helg. Nu är det bara den goa delen på veckan kvar. Ännu bättre är att jag bara har 4 dagars jobb kvar innna jag ska vara ledig i 5 veckor. Det gillar vi! 

♥ Sleepy times

17 December 2015   Min vardag   0 Kommentarer
Trött vecka för min del. Inte alls varit mig själv, inte tränat som jag brukar, orkar inte. Blir så trött på perioder som dessa. Kanske tränar jag på fel sätt, jobbar för mycket vilar för lite. Försöker läsa mig till mitt eget recept att träna rätt. Jag hoppas att jag hittar det snart, för min egen del. Att tänka vad man vill och sen genomföra det kan vara svårare än man tror ibland. Eller så är det enklare än vad jag just nu vet om? Men det tillhör ju livet och livet måste man leva, vare sig det är bra eller dåliga stunder som nu :') Filosofiska mig.
 
Jag har iallafall varit hos vaccinationsmottagningen idag. Kändes som att hon stack in sprutan genom hela muskeln på armen, obehagligt. Lite till att fixa inför resa, saker man ska ha med sig. Har köpt en ny bikini inför alla lata dagar på stranden, behövliga lata dagar. Vill bara få julen överstökad så att man kan packa och åka. Saknar mitt fotande också, vill fota mycket mer än vad jag gör nu. Resa mer också för den delen, men blir svårt när det kosta så mycket. Med resor kommer fotande och med det kommer välmående <3 Mer sånt vill vi ha! 
 
11 dagar kvar till resa, <3 
 
 
 

♥ Vad letar du efter?

13 December 2015   Min vardag   0 Kommentarer
Det va längesedan man skrev nu, kanske ska man börja skriva lite igen? Vi får väl se om det håller i sig, haha! Det brukar ju inte göra det. Man börjar skriva, sen hinner man inte för livet kommer i vägen lite. Man konkar på, umgås, tränar, finns till. Snart är det jul igen iallfall och som vanligt går tiden så himla fort. I maj satt jag och Paulina för att boka resa till Asien den 28 december. Nu är det snart 2 veckor kvar bara! Var tog sommaren vägen? Var tog hösten vägen? Va det ens höst? Är det ens vinter? Oklart.
 
Känns overkligt att vi ska åka faktiskt. Jag har en tendens att gå upp i jobbet väldigt mycket eller träningen som är en stor del av livet. Inget negativt för min del. Älskar att träna, älskar att söka nya mål trots motivations dippar här och var. Helt okej, bara man kommer ihåg vad man vill på vägen. I vilket fall så blir det att fira första nyåret utomlands. Jag vet att det kommer bli ett av det bästa för det är med Paulina <3 Då kan det inte bli dåligt. 
 
Med tanke på att det snart är jul så är det ju Lucia idag. Jag är ingen traditions människa, men har en väldigt fin vän som är det. Älskar traditioner! Därför va vi några som bakade massa julgodis idag. Lussekatter, Mozartkulor, Knäck, Ischoklad och allt det där goda som hör julen till. Guldvärt och väldigt mysigt sätt att umgås med vänner! <3 
 
Bara en hel veckas jobb kvar, 
sen åker vi till varmare bredgrader!