Upp

♥ I'm guessing this is right

10 Augusti 2015   Foto - Resor   0 Kommentarer
Två veckors semester har fått sitt slut och denna måndagen var det dags att jobba igen. Jag klagar inte, har samlat lite energi till att jobba till hösten. Försöker se positivt i det mesta, för då mår man som bäst. Har funderat lite på vad jag vill göra framöver. Försökt göra en Mind Map över vad jag vill, så att jag kan försöka hålla fokus på det. Så jag inte glömmer av längs vägen! 
 
Förra veckan vart jag och Joakim iväg till Hemsedal och vandrade. Något vi bokade några dagar innan bara, behövligt. Vi kände väl båda att vi ville iväg en sväng! Otroligt fint i Hemsedal, vackert landskap och fin natur. Första dagen va det inte så bra väder, men det gjorde inte så mycket. I mitt tycke är det skönt och viktigt att kunna gå ut ändå. Lite regn gör inte så mycket! Natur är natur och då får man tåla lite regn till och från. Däremot blir det ju inte lika bra fototillfällen, man ser inte så mycket när det är molnigt på höjderna. Tur va väl att vädret va bättre andra dagen. Då tog vi en lite längre vandring och fick väldigt fina bilder med oss hem! Vi fick även vadat i en fors som vi va tvungna att ta oss över, ingenting som vi räknat med när vi valde vandringsleden. Iskallt va det och man fick bokstavligen ont i fötterna när man skulle gå över. Men knäpp som man är så gillar jag ju sådana saker. Få utmana lite och testa sig själv lite ! Det gick ju alldeles utmärkt att gå över, lite kallt en kort stund bara ;) 
 
Det är så himla roligt att fota när man är iväg och reser lite. Man tröttnar tillslut på att fota här hemma och man vill hitta lite andra vyer att fota än här hemma. Få lite inspiration och idéer vad man skulle vilja göra med fotandet. Det finns ju så många vackra platser här i världen som man kan fota, bara man vill.
 
Ta tillvara på varandra och lite,
ibland kan det vara skört <3 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentarer

Kom ihåg mig?Trackback


Trackback