Upp

♥ En sorts bok

21 Oktober 2014     0 Kommentarer
Jag har börjat skriva lite vid sidan av. Tänkt som någon sorts träningsdagbok, tankar kring träning, hur formen känns och liknande saker. Jag skriver på datorn då jag på senaste tyckt det känns segt att skriva på papper. Mycket goare att låta fingrarna glida över tangentbordet i en väldig fart istället, även enklare. Jag behöver kunna skriva av mig någonstans, saknar skolan lite så sätt att man inte kan skriva på samma sätt. Få en uppgift och göra någonting av den som man fick i högstadiet ... Tankar som snurrar! 
 
Vi va och kollade på en lägenhet förut, jag och hjärtat <3 Vi båda kände väl att det inte va helt rätt, men möjligen i rätt område. Det va lite smådetaljer med den som kanske inte klickade med det vi kan tänka oss i slutändan. Vi får väl se vad det kommer bli för oss i slutändan. (L) 
 
 
 It hovers like an eagle, it's growling like a beast
Demanding our sacrifice, but offering a feast
It's calling out for blood and we must quench its thirst
The night is calling all it's dusky children back to work 
 
 
 

♥ När någon kämpar, när någon lyckas

Jag hörde en sån häftig historiaidag. En såndär historia som gör att man får rysningar. En såndär historia som gör att man får tillbaka energin i kroppen. En såndär historia som gör att man vet varför man kämpar. Det är häftigt att se och höra hur en annan människa gör en resa genom livet. Där man börjar på botten, där man får känna på motgångar som ger erfarenhet. Men också medgångar som får en att växa lite till! Man går genom en resa så att man växer, men man vet fortfarande vart man har sina fötter. Ena foten stadigt placerad på den nya platsen där man kan växa. Den andra stadigt placerad där man en gång började, så att man aldrig glömmer det man gått igenom för att komma dit man är i nuläget.
 
Häftigt och roligt att se någon annan lyckas. Se någon annan känna framgång och glädje över  det den personen ådstakommit. För alla är vi värda att lyckas och känna framgång. Gentemot sig själv personligen eller tillsammans med andra i grupp! Det viktigaste är ju att du tycker det är värt det i slutändan, för det är ju du som ska må bra.