Upp

♥ Bråvalla och Tankar

Kom hem från en underbar helg igår. Ett par dagar som varit så otroligt underbara. Så mycket intryck att ta in, så många bra band, så härliga stunder med dom finaste människorna. Så mycket att minnas framöver! Det va min första festival och väldigt bra sådan. Vi såg bland annat på Mando Diao och jag blev så tagen av deras sista låt, deras sista låt som va ägnad till Christian Gidlund. Sitter och lyssnar på honom nu! Så Starkt.
 
Även om jag sitter här och är sjuk nu, så får hans berättelse mig att känna mig ynkling. Mitt är ingenting, för jag kommer bli frisk igen, jag kommer forsätta leva, jag kommer fortsätta finnas. Fantastisk människa, livet är så otroligt orättvist många gånger. <3
 
Utöver det såg jag på Kayne West, Den Svenska Björnstammen, Panda Da Panda, Axwell&Ingrosso, Raubtier, Mustasch, The Offpsring, Iron Maiden, Dropkick Murphys, Kings of Leon, The Passenger, Imagine Dragons, Markus Krunegård, Movits!, Veronica Maggio, Bastille, Of Mice & Men. Var och en med sin egna touch, var och en med sin egna känsla på scen. Musik, det finns inget stopp på kreativitet, det för oss samman. Musik, bland det bästa som finns <3
 
Vi tittade även på Petter & Norrköpings orkester. Men det va då ovädret bröt ut. Hade dom fått köra hela konserten så hade det varit hur bra som helst. Och jag får säga att dom va väldigt bra på att fördriva tiden och göra en show trots regn. Men under tiden åskade det också, man såg blixtarna slå ner lite här och var, men man tänkte inte mer på det. När vi kommer tillbaka till tältet kommer en vän till oss in "Jag har försökt få ta på er, en blixt har slått ner i ett tält". Va!? Skojjar han!? Känns helt galet att det va så nära en.Det var prat om att det va en som dog, men när vi läser efteråt så ser vi att alla drabbade klarade sig. Lättnad i kroppen. Mina tankar går till er drabbade, att allting är bra idag.
 
 

♥ Nya äventyr

24 Juni 2014   Min vardag   0 Kommentarer
Imorgon bär det av, det bär av mot festival. Närmare bestämt BRÅVALLA!!! Det ska bli så sjukt roligt och jag är så taggad va. Det vankas underbart sällskap gånger 100%, underbar musik och ännu mer goa människor. Eftersom att detta är första festivalen man går på så ska det ju bli extra roligt att åka. Ingenting kan stoppa oss nu mina vänner.
 
Kram på er, <3
 
 Bilden är från där jag växte upp.
Fina Stommen i Landvetter <3
 
 

♥ Midsommar

21 Juni 2014   Min vardag   1 Kommentar
Hade en fantastiskt fin dag igår. Gjorde en midsommarkrans för första gången, gjorde midsommarstång, åt himla god mat, träffade världens finaste människor, dansade hejvilt runt midsommarstången, badade. Så underbart! Bland dom bättre midsommardagarna får jag säga.
 
Nu vankas det VM match, Tyskland mot Ghana. Lite får man väl följa VM trots att Sverige inte är med iår. Det är väl framförallt dom jag vill se. Sen är ju Tyskland roligt också.
 
 
Glad Midsommarhelg mina vänner <3
 
 

♥ Please Don't

Don't kill the Ghost inside
Please
Don't
Sometimes I want to take care of it
But right now I can't
'Cause maybe there is feelings
somewhere inside
Maybe there is feelings that no one sees
So Please
Don't
'Cause someday I will take care of it
Someday it will be just you and me
And that day I wont be alone