Upp

♥ Love me again

04 Juli 2014   Min vardag   0 Kommentarer
Denna veckan har varit ett helvete får jag säga. Känns som att allting bara rasat på mig. För feber, förkylning, ont i halsen, ögoninflammation, ett sår på näsan, magen har sagt ifrån, en fruktansvärd huvudvärk. Allting! Va på vårdcentralen i onsdags då jag kände att detta inte kommer försvinna av sig själt, fick konstaterat att jag har en intekftion i kroppen. Fick penicillin och salva till ögonen! Har svettats som en gris denna veckan, vaknat och det har varit helt blött. Äckligt! Visst att jag är varm, men har aldrig varit såhär innan. 
 
Då jag fick penicillinen i onsdags tycker jag väl att jag borde känna mig hyfsat pigg. Men icke! Det sitter i som berget och huvudet känns fortfarande segt, halsen gör ont. Hela jag är helt slö! Men det är väl bara att vänta ut. Jag vill röra på mig, man blir ju ganska störd efter ett par dagar hemma. Men jag får faktiskt säga att denna gången har det bara varit skönt att varit hemma när jag känner mig så slö. Har varit i affären med Joakim nån gång bara för att komma ut lite, men har känt mig helt slut när vi gått runt där. Mer slut än vid en vanlig förkylning!
 
Jag hoppas att helgen ger mig den sista vilan jag behöver för att kunna jobba på måndag. Men kan inte alls säga säkert att jag kommer känna mig tillräckligt pigg då heller. Jag sa till jobbet att jag ska komma på måndag, men känner jag att jag inte orkar så kommer jag gå hem. Känns bättre att vila extra då jag varit så dålig, än att få en släng till och riskera att bli ännu värre. Jobbet är ganska fysiskt, så det är inte värt det.
 
Hoppas ni haft en bättre vecka än mig.
Ska försöka krya på mig, men det går
himla långsamt! 
 
Kram på er, <3
 
 Dan Reynolds, sångaren i Imagine Dragons <3 
 
 

Kommentarer

Kommentarer

Kom ihåg mig?Trackback


Trackback