Upp

♥ Västkustens Pärla

Det har varit en skön långhelg! Fick ledigt i fredags så jag och Joakim drog till Stocken och tog tillvara på det goa vädret. Har åkt ut med båt varje dag. Varit ute på Vallerö och badat i det kristallklara vattnet, dykt med riktig dykarutrustning, badat med kossor, fiskat krabbor och fisk, snorklat och haft det riktigt gott. En välbehövlig och skön semesterhelg i gott sällskap! 
 
Denna vecka vankas det jobb, sen bär det av ut i Europa. Närmare bestämt Österrike för att vandra och se vad dom har att erbjuda. Hoppas verkligen på ett hyfstat bra vandringsväder där. Inget regn, men lite moln gör ju inget. Fina vyer kommer det nog bli iallfall! 
 
Ha de gott så länge!
 
Vallerö - otroligt vackert!
 
 
 

♥ Bland klipporna

20 Juli 2014     0 Kommentarer
En dag bland klipporna och solskenet, kan inte bli bättre. Har legat här och stekt sen klockan tolv med Paulina och Joakim. Gått ner och tagit ett dopp emellanåt, lagt sig igen, läst en bok, löst korsord. Obeskrivligt underbart! Denna helgen har för övrigt verkligen varit underbar. Igår va jag och Joakim vid stocken och fiskade med mamma och Ludde. Första gången Ludde åkte båt och han tog det med stil. Tyckte det va kul när fiskarna dök och ville va med o kika. Perfekt helg! Nästa helg blir troligen detsamma.
Allt är skönt, sommaren är i full gång, livet leker.

♥ Se dig om

18 Juli 2014   Min vardag   0 Kommentarer
Känns som att det hänt så himla mycket på kort tid denna veckan. Mycket att ta in och! + att min förkylning inte riktigt vill släppa. Inne på tredje veckan med snuva och ont i halsen. Jag hoppas att det släpper snart, vill börja träna igen! 
 
Idag är det dags för Winnerbäck igen i gott sällskap, som alltid. Om en halvtimme åker jag härifrån för att hämta upp folk och sen drar vi till Varberg för att ha det lite gott innan insläppet börjar 18.30. Känns skönt att ha en härlig dag utan jobb framför sig. Behöver det, behöver gott sällskap, lugn och go musik <3
 
Imorgon bär det av mot Stocken och fiske med Mamma, Joakim och fina Ludde. Va iväg och köpte flytväst till urvädret förut. För den hunden lär ju vilja hoppa i vattnet om vi ska ut med båt. Det skulle verkligen inte förvåna mig om han hoppade i när vi är där ute. En hund som älskar vatten ute på havet liksom. Kan ju bara bli kaos! 
 
Ha det gott så länge,
kram på er!  <3 
Obeskrivlig kärlek, <3 
 
 
 
 
 

♥ När Bermudatriangeln blir en cirkel för mig

11 Juli 2014   Min vardag   1 Kommentar
Känner lite att jag skulle vilja uppleva Bråvalla igen. Uppleva musiken igen. Fast denna gången med lite bättre väder kanske! Det kommer igen. Nästa år blir det förhoppningsvis festival igen.
 
För övrigt så har man Österrike att se fram emot. Jag och Joakim tar bilen och åker dit för att vandra. Ska bli skönt! Avslappning. Kameran åker ju med, så man kommer ju komma hem med lite goa bilder också. Jag ser fram emot det, inte långt kvar nu. Ca 3 veckor! <3 
 
 
 

♥ Love me again

04 Juli 2014   Min vardag   0 Kommentarer
Denna veckan har varit ett helvete får jag säga. Känns som att allting bara rasat på mig. För feber, förkylning, ont i halsen, ögoninflammation, ett sår på näsan, magen har sagt ifrån, en fruktansvärd huvudvärk. Allting! Va på vårdcentralen i onsdags då jag kände att detta inte kommer försvinna av sig själt, fick konstaterat att jag har en intekftion i kroppen. Fick penicillin och salva till ögonen! Har svettats som en gris denna veckan, vaknat och det har varit helt blött. Äckligt! Visst att jag är varm, men har aldrig varit såhär innan. 
 
Då jag fick penicillinen i onsdags tycker jag väl att jag borde känna mig hyfsat pigg. Men icke! Det sitter i som berget och huvudet känns fortfarande segt, halsen gör ont. Hela jag är helt slö! Men det är väl bara att vänta ut. Jag vill röra på mig, man blir ju ganska störd efter ett par dagar hemma. Men jag får faktiskt säga att denna gången har det bara varit skönt att varit hemma när jag känner mig så slö. Har varit i affären med Joakim nån gång bara för att komma ut lite, men har känt mig helt slut när vi gått runt där. Mer slut än vid en vanlig förkylning!
 
Jag hoppas att helgen ger mig den sista vilan jag behöver för att kunna jobba på måndag. Men kan inte alls säga säkert att jag kommer känna mig tillräckligt pigg då heller. Jag sa till jobbet att jag ska komma på måndag, men känner jag att jag inte orkar så kommer jag gå hem. Känns bättre att vila extra då jag varit så dålig, än att få en släng till och riskera att bli ännu värre. Jobbet är ganska fysiskt, så det är inte värt det.
 
Hoppas ni haft en bättre vecka än mig.
Ska försöka krya på mig, men det går
himla långsamt! 
 
Kram på er, <3
 
 Dan Reynolds, sångaren i Imagine Dragons <3 
 
 

♥ Sjukdagar

01 Juli 2014     0 Kommentarer
Usch! Verkar som jag dragit på mig något ordentligt. Har ingen feber nu, men känner mig inte alls okej. Ont i halsen och helt slö. Det lutar åt ett besök hos vårdcentralen kanske! Vi får se hur jag mår imorgon.
 
Har väl varit ganska skönt att vara hemma lite. Blir inte så mycket hemma på senare tid. Skönt att bara vara. Dock har man ju inte haft så mycket krafter. Utan sängen har varit helt och hållet min dessa dagar. Kanske är skönt det också ibland.