Upp

♥ This Year

31 December 2014     0 Kommentarer
Då va detta året påväg mot sitt slut. En vän från Västerås, Tomas, har tagit sig hir för att fira nyår med oss. Vilket jag tycker är väldigt roligt! För min del har det varit ett intressant år och jag har fått testa på många nya saker. Bland annat en massa olika jobb, hela 6 st olika. Har fått träffa en massa olika, intressanta människor, vilket jag tycker har varit väldigt roligt och inte minst lärorikt. Trots att det varit lite små tufft och jobbigt också, så känner jag att jag inte hade velat vara utan denna erfarenheten. Det har gett mig väldigt mycket! 
 
Gick på festival för första gången, närmare bestämt Bråvalla 2014. Någonting som jag fick ut otroligt mycket av! En väldigt rolig upplevelse som jag aldrig kommer glömma. Bråvalla 2015 är redan bokat och jag ser fram emot det väldigt mycket. I övrigt har året varit lärorikt och intressant och nu sähär i slutet känner jag ett lugn inombords. Jag har bland annat kommit till ett jobb där jag trivs väldigt bra, så jag kan lugnt lämna 2014 och välkomna 2015 med öppna armar <3 
 
2015 har reda väldigt mycket spännande att på redan nu. Både i Januari och Februari är det skidor. Först med vänner och sen med Joakims familj. I januari kommer även något, som för min del är nytt, hända. På den resan så vet jag att allt kommer bli bra i slutändan. det kommer bara ta lite tid och tålamod fram tills dess <3 Som jag skrev så är Bråvalla redan bokat. Därtill tre ytterligare konserter. 12 Juni 3 det Foo Fighter på Ullevi, ska bli skit roligt att se dom. Den 19 Juli är det AC/DC i Stockholm och Friends Arena och den 19 Augusti är det Metallica på Ullevi igen. Därtill skulle jag väl också vilja boka en vandrings resa till sommaren också. Hade varit väldigt häftigt att få vandra igen. Få se allt det vackra och fina här i världen. Jag har ett ressug som måste stillas <3 
 
 

♥ A good feeling

06 December 2014   Min vardag   0 Kommentarer
Sitter i soffan just nu, gick upp för en halvtimma sedan för att jag tänkte träna nu på morgonen. Så skönt att göra det just på morgonen. Igår var jag ledig för att åka till Ullared tre tjejer, blev en mysig dag och jag hittade saker jag behövde. Hittade även lite kläder som jag verkligen fastnade för, så snygga. Känner mig nöjd med dagen! Efteråt kom jag hem och fick ett ryck och började stryka och göra iordning bland mina kläder i garderoben. Det har varit en sådan röra där nu ett tag, trött på det nu känner jag. Ska fortsätta med det sedan innan det blir middag på kvällen.
 
Jag har även gått runt och filat lite på idéer jag haft. Idéer med foton som jag kan ta och göra om i photoshop. Vill lära mig mer om det programmet! En idé som ploppade upp i veckan och som jag blev väldigt lyrisk över att göra tog jag i torsdags. Resultatet blev väl inte riktigt som jag tänkt mig, vilket det aldrig blir när man håller på med foton kanske. Men kände mig nöjd ändå! Sen har jag en annan idé som jag håller på och grejar med hemma. Den är lite mer krävande och jag har ingen aning om hur slutresultatet kommer bli. Ska bli spännande att se! 
 
 Music!