Upp

♥ Hey ho

15 Augusti 2014   Min vardag   0 Kommentarer
It's a good friday och det är en ledig sådan. Har nyssens varit och hämtat grejer inför söndagens Colour Me Rad lopp, till mig och Kajsa. Även Maria och Lisa ska med på söndag. Ska bli riktigt roligt att testa på det. Väldigt annorlunda om man säger så och färgglatt, haha! Roligt att testa på någonting nytt.
 
Imorse va jag på ett nytt jobb, återigen. Räknade ut att det va det sjunde nya jobbet för detta året, jag tror jag slår rekord i flest jobb på ett år detta året. En medalj till mig! Denna gången är det dock för att stanna. En heltidstjänst med provanställning på ett halvår först (heltid) och sen goda förutsättningar för heltid efter det. Känns bra, saker börjar falla på plats helt och hållet.
 
Sen har vi ju förra veckans Österrike resa också. Så otroligt vackert och någonting jag verkligen vill göra om. Kebnekaise hade bl.a. varit roligt att bestiga. Då med lite mer sällskap kanske. Får fråga vilka som skulle kunna vara intresserade :') 
 
I väntan på att Kajsa ska komma hit en sväng
så är det Rambo som står för underhållningen.
Puss & Kram <3
 
 Detta kommer ursprungligen från USA, som allt annat typ.
Färgen är majsstärkelse och inget som är farligt.
 
 

♥ Thinkification

14 Augusti 2014   Min vardag   0 Kommentarer
Sitter uppe, borde sova, men det går verkligen inte just nu. Känns mer som att jag stirrar in i mörkret i huvudet. Haha, funny how things goes! Jag trivs med tillvaron, men man känner ju sig så otillräcklig ibland. Så otillräcklig men det finns ju ingen som förstår. Oavsett vad som händer så älskar jag allt runtomkring mig, <3
 
 The Beauty of Life. Kan inte sluta älska sådana
här platser. Underbart ända in i själen <3
 
 

♥ Home Sweet Home

10 Augusti 2014   Foto - Resor   0 Kommentarer
Då va man på svensk mark igen och skyltar mot Göteborg visar sig. Känns skönt! Har haft en himla fin vecka i Österrike annars. Vädret har varit bra och vi har fått se otroligt mycket fint runt omkring bland bergen. En resa jag absolut skulle vilja göra om

♥ The beauty of Austria

06 Augusti 2014     0 Kommentarer
Det är så ofattbart vackert här. Kommer absolut vilja återvända till dessa fantastiska bergen och vandra igen. Så skönt, så lugnande. Det är himla mycket natur och grönt häromkring, älskar det. Vädret har varit sådär, men det gör ingenting. Vädret tillhör naturen! Idag ska vi nog vandra ganska långt och jag hoppas på att vädret är med oss så att man kan se lite där uppifrån. Nu mår man alldeles fantastiskt bra! Kram på er!