Upp

♥ Munkfors Hotell

28 April 2014   Min vardag   0 Kommentarer
Äntligen har man varit uppe vid Munkfors hotellet, det va verkligen på tiden får jag säga. Ett hotell i värmlands idyll, med otroligt härlig natur runt omrking. Vädret har varit hur bra som helst och sällskapet likaså!Har fotat en hel del och kände verkligen att suget kom tillbaka. Det va ett tag sedan sist nu. Fick lite idéer och det kändes riktigt roligt när vi nu kom till nya platser att fota på. Blev så lyrisk, hade varit så roligt att åka till lappland och fota massa där uppe, åka runt och hitta sevärda platser att fota på och liknande. Känns speciellt skönt nu när sommaren är på gång. Ska försöka få upp nån av bilderna här! =)
 
Tog även en morgonjogg både lördag och söndag, vilket kändes underbart. Det börjar ju dra ihop sig till loppet nu, börjar bli pirrigt får jag säga. Anmälde mig till Näsetloppet som är nästa helg också, på 10,5 mil. Ska bli himla roligt faktiskt. Har aldrig sprungit det förit heller. Sen måste jag anmäla mig till blodomloppet och midnattsloppet också. Himlans massa lopp nu, men det känns så roligt just nu.
 
Sen bär det va till Grekland på söndag med världens bästa <3 Så skönt med lite ledighet och spendera den med en god vän gör saken så mycket bättre. Har varit en del ledig nu det senaste. Något jag behövt tror jag, har verkligen jobbat mycket det senaste. Varit  fullt upp! Fast på ett bra sätt.
 
Bilder från när jag sprang 2,1 mil för nån vecka sen.
 
 

Kommentarer

Kommentarer

Kom ihåg mig?Trackback


Trackback