Upp

♥ Munkfors Hotell

28 April 2014   Min vardag   0 Kommentarer
Äntligen har man varit uppe vid Munkfors hotellet, det va verkligen på tiden får jag säga. Ett hotell i värmlands idyll, med otroligt härlig natur runt omrking. Vädret har varit hur bra som helst och sällskapet likaså!Har fotat en hel del och kände verkligen att suget kom tillbaka. Det va ett tag sedan sist nu. Fick lite idéer och det kändes riktigt roligt när vi nu kom till nya platser att fota på. Blev så lyrisk, hade varit så roligt att åka till lappland och fota massa där uppe, åka runt och hitta sevärda platser att fota på och liknande. Känns speciellt skönt nu när sommaren är på gång. Ska försöka få upp nån av bilderna här! =)
 
Tog även en morgonjogg både lördag och söndag, vilket kändes underbart. Det börjar ju dra ihop sig till loppet nu, börjar bli pirrigt får jag säga. Anmälde mig till Näsetloppet som är nästa helg också, på 10,5 mil. Ska bli himla roligt faktiskt. Har aldrig sprungit det förit heller. Sen måste jag anmäla mig till blodomloppet och midnattsloppet också. Himlans massa lopp nu, men det känns så roligt just nu.
 
Sen bär det va till Grekland på söndag med världens bästa <3 Så skönt med lite ledighet och spendera den med en god vän gör saken så mycket bättre. Har varit en del ledig nu det senaste. Något jag behövt tror jag, har verkligen jobbat mycket det senaste. Varit  fullt upp! Fast på ett bra sätt.
 
Bilder från när jag sprang 2,1 mil för nån vecka sen.
 
 

♥ En go morgon

12 April 2014   Min vardag   1 Kommentar
Det har varit en väldigt skön och go morgon. Vaknade ganska tidigt, runt åtta, och kunde inte somna om. Så jag gick upp och satte mig i soffan. Här har jag suttit och läst mina nya träningsböcker och fått massa motivation och inspiration. Känns skit bra! Jag och Joakim, han cyklar bredvid, ska snart ut på en långrunda på 2 mil. Så känns bra att ha det med sig ut. Känner att jag vill kunna ta mig runt och känna att det känns bra, jag hoppas det.
 
Ikväll ska jag och hjärtat på Rock of Ages, äntligen. Han fick det av mig i julklapp och man har gått och väntat ett tag nu för att få se på showen. Den har fått väldigt bra kritik vad jag förstått. Några vänner va på den häromdagen och dom tyckte den va skit bra. Så vi har en kväll att se fram emot! Vi har matplats också, så hoppas att maten smakar gott till =) 
 
Dags att ladda inför långrundan.
Kram på er, <3 
 
 Känner mig lite små freakad, men sådan är jag.
 
 

♥ April April

08 April 2014   Min vardag   0 Kommentarer
Sitter här och är skit trött! Har tränat och känner av det ganska gott i kroppen nu får jag säga, skönt är det. Ser trots allt fram emot att få springa Göteborgsvarvet och ta död på mig helt. Skön känsla! Är nyfiken på hur bra jag tar mig runt, om jag kommer va totalt död efteråt eller om jag kaaanske har lite energi i mig. Det återstår att se!
 
Det känns verkligen så skönt med träningen när det går såhär. Önska man kunde hålla motivationen uppe hela tiden. Men jag har faktiskt lyckats det senaste, riktigt bra. Ska försöka hålla i tid så, försöka hålla tankarna åt rätt håll. Jag vet att jag kan, jag vet att det finns där.
 
Nu ska jag sova, för imorgon är ingen vanlig dag.
Jag ska låta mig ha en skön vilodag och ta det lugnt.
Godnatt, <3