Upp

♥ London HEATHROW airport

15 Oktober 2013   USA   4 Kommentarer
Bortsett från att det va en del turbulens under denna flygturen, så har resandet hittils gått bra. Inget försenat flyg och så får vi hoppas att väskorna hänger med oss denna gången. Vilket dom förhoppningsvis kommer göra! 11 timmar tog flygturen och vi kommer vara hemma runt tio tiden ikväll, då vi ska åka tåg från Köpenhamn också. En lång resa, men väl värt.
 
Man har varit på denna flygplatsen ett par gånger nu, antar att det kommer bli ett antal fler i livet. Känns som att det kanske hade varit kul att gå ut från denna flygplatsen nån gång också. För att få se sig om lite i London oxå. Det är så mysigt där och hade gärna velat besöka London under jultider. Massa pynt och liknande att se på! Men det kommer det också.
 
Imorgon är en ledig dag, bara ta det lugnt och slappa och njuta. Katterna kommer inte imorgon som va sagt innan utan dom kommer på söndag istället. Blir nog bra det också! Ska bli roligt att få hem dom i vilket fall, dom små gosisarna <3 
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentarer

- Ja, jag är riktigt sugen på det och som sagt, jag har inget att förlora :) Får se bara när det blir, men antagligen efter studenten ;)

Kram <3


Bloggadress: http://lillmajja.blogg.se
Postat: 2013-10-15 | 19:12:47

åh, vill också ut och resa!


Bloggadress: http://maliinmattsson.blogg.se
Postat: 2013-10-15 | 20:34:38

Det är så många platser man skulle vilja besöka just innan jul, jag vill till sthlm! :)


Bloggadress: http://justmesarah.blogg.se/
Postat: 2013-10-16 | 19:35:48

Minst sagt! :)


Bloggadress: http://annster.se
Postat: 2013-10-17 | 00:01:39


Kom ihåg mig?Trackback


Trackback