Upp

♥ Beverly Hills & Fright Night

06 Oktober 2013   USA   3 Kommentarer
Hoho där!! Det har verkligen varit varmt här de senaste dagarna. Igår va det ca 39 grader i solen (103 grader farenheit), härligt värre! I fredags va vi på Sixflags och åkte massa grejer. Men det roligaste kom på kvällen faktiskt. Då hade dom en skräckkväll med massa folk som gick runt och skrämdes och så fanns det olika ställen man kunde gå in på där dom skrämders också. Jag kan ju säga att jag skrek ganska mycket, medan Joakim skrattade åt mig. Han till och med samarbetade med "spökena" så dom kunde skrämma mig, illa! Det var sjukt roligt iallfall och helt klart värt.
 
Igår åkte vi till Beverly Hills och gick på den finaste gatan hittills. Bara massa märkesaffärer som Louis Vuitton, Michael Kors, Chanel, Lacoste. Ja, ni fattar! Sen åt vi mat på ett jätte mysigt matställe! Jag beställde en grekisk sallad och Joakim lasagne, hur gott som helst. Jag fick även en färskpressad apelsin juice! Efter det åkte vi ner til stranden vid Santa Monica och kollade på solnedgången, galet vackert. Ska bli roligt att få bo där sen och bara kunna gå ner och ta ett dopp. Mysigt <3 
 
Idag ska vi åka till disneyland och kolla läget. Vi får väl se vad dom har för roligt att erbjuda oss ;) Och imorgon dra vi vidare till den fantastiska staden Las Vegas. What happens in Vegas stays in Vegas, sägs det ju. Så vi får väl se vad som händer där! 
 
 
 
Riktigt fräscha snubbar
som gick runt där, haha !!
 
 
 

Kommentarer

Kommentarer

Härliga bilder :)


Bloggadress: http://byrrebecka.blogg.se
Postat: 2013-10-06 | 21:22:39

-ja precis, det är ju sant! :)

fina bilder !:D


Bloggadress: http://malintorstensson.blogg.se
Postat: 2013-10-07 | 09:33:11

sv: ja eller hur, tack du med :D


Bloggadress: http://linajonssonsfoto.blogg.se
Postat: 2013-10-10 | 18:05:35


Kom ihåg mig?Trackback


Trackback