Upp

♥ Fina dagar i Oslo

10 November 2013   Min vardag   1 Kommentar
Har haft tre fina dagar i Oslo. Fint väder och återigen ett bra band att lyssna på. Denna gången va det Imagine Dragons som stod för underhållningen, riktigt bra. Liten lokal dock, men det gör att man kommer bandet lite närmre så inget negativt. Dom va som jag väntande mig i princip. Fast bättre! Sångaren gav så mycket känsla när han stod på scenen, man riktigt såg hur han älskade att stå där <3 
 
Dagen efter hade vi en fin dag i stan. Vandrade runt och tog massa kort, njöt av den härliga solen. Man känner verkligen att det börjar bli kallt nu. Jag försöker väl trotsa det lite genom att använda min vår/höstjacka fortfarande. Börjar väl inse att det är lite kallt för den, så får väl ta och byta ut den. Seeegt!
 
Morgondagen bjuder på en go massage i 90 minuter. Ska bli otroligt skönt faktiskt! Har aldrig varit på massage innan så får väl se om den är bra ;)
 
 
Mycket kultur i Oslo,
himla vackert <3 
 
 
 

♥ Pigg

05 November 2013   Min vardag   0 Kommentarer
Känner mig så otroligt pigg just nu och det känns som att jag kan gå ut och springa flera mil. Sprang 12,3 km på gymmet förut innan löpbandet sa stop och ville varva ner. Men kände att jag kunde sprungit lite till! Får väl spara till imorgon antar jag. Känns alltid så galet skönt efteråt och nu känns det ännu bättre när kondisen börjar bli riktigt bra.
 
Känns verkligen inte som att jag kommer kunna sova  inatt heller. Känner mig alldeles för pigg och upprymd för det. Kanske behöver ett lopp att springa redan nu!?!?

♥ Gå med mig vart jag går

03 November 2013   Min vardag   0 Kommentarer
Det har varit en väldigt skön och bra helg. I fredags var det middag i fint sällskap med vänner och därefter en otroligt bra konsert. Man blir aldrig besviken! Efteråt så va tanken att vi skulle gå ut, men istället satte vi oss och drack te på ett café. Haha, en helvändning i planerna kan man säga! Men mysigt va det.
 
Igår va jag ute och sprang ca 14 km på 1 timma och tre minuter. Kändes som en fantastisk tid och en väldigt oväntad tid. Trodde inte alls att det skulle gå så bra. Det va samma idag. Sprang  16 km idag på 1 timma och 25 minuter, kändes som att den tiden va lite segare. Forsätter jag såhär så kommer nog Göteborgsvarvet gå galant. Keep up the good work <3 
 
I vilket fall så va det middag här igår också. Även då i gott sällskap. Lite släkt va här och käka tre rätters middag och tjata lite. Så helgen har varit otroligt bra! Fortfarande skönt att vara ledig på en helg, känns lite ovant. Men väl värt! 
 
Hoppas eran helg varit lika bra som min <3 
Snart blir det sova för in del. Känner
mig lite små seg i kroppen efter allt springande! 
 
 
 
 
 

♥ Lars Winnerbäck

03 November 2013   Foto - Artister   0 Kommentarer
Fina du, fina människa, underbar musik, vackra texter <3 Han va så himla bra igår. Sådär bra som han alltid brukar vara. Fin och go, lite små charmig på sitt fina sätt <3 Trots att ljudet inte höll hela vägen så väger hans låtar och upp det hela. Som en person som gillar hans musik väldigt mycket är det himla svårt att se fel. 
 
Har inte lyssnat på hans nya album överdrivet mycket innan konserten. Tycker det känns så onödigt! Jag gillar lite mer att upptäcka dom under en konsert. Det finns ingenting som slår en riktigt bra låt live. 
 
Denna känslan följer med mig hela helgen.
Den underbara känslan av 
bra låtar <3 
 
 
Du är oslagbar <3