Upp

♥ Påskvecka

25 Mars 2013   Min vardag   0 Kommentarer
Då va påsken redan här! Tiden går så otroligt fort, förstår inte riktigt var den tar vägen. Mina små odlingar växer på. Oreganon har börjat växa och även tomaten. Vi får la se om det blir  några, känner mig inte jättekunnig. Jag hade velat odla jordgubber också. Vad jag läst på internet så ska det funka bra att odla inomhus =) Så kanske!
 
 
 

♥ Secrets

Nobody sees nobody knows
It's a secret
That's how it is, that how it goes
 
 
 

♥ Odlingar

20 Mars 2013     0 Kommentarer
Har börjat odla en del här hemma nu! Oregano, smörgåskrasse och tomater och jag satt. Tänkte även försöka med att odla spenat, får la se hur det går med det. Känner detsamma met tomaterna, jag testar och så får vi se hur det blir ;) Kul är det iallafall! Sen gar jag planterat en liten blomma som man kan se i hörnet på nedersta bilden. En röd Dahlia! Har aldrig gjort det förut heller så vi får la se om jag gjort rätt. Märker vi snart om det börjar växa eller inte.
 
Mitt kära dekotaionsgräs har börjat växa en hel del! Det ser riktigt fint ut. Vad jag ska göra med det vet jag inte riktigt, får la se om man kan hitta på något. Haha!
 
Tada!
 
 
 

♥ Gyllenhammar

20 Mars 2013     0 Kommentarer
Ralf Gyllenhammar - Bed on Fire
Så bra låt, älskar den <3
 
 

♥ Känner mig effektiv

15 Mars 2013     2 Kommentarer
Har känt mig väldigt effektiv de senaste dagarna. Igår städade jag toaletten, damsög samt skurade golven och tvättade. Därefter veks och ströks tvätten direkt! Händer oftast att den viks dagen efter då vi tvättar ganska sent och man är tött efter en arbetsdag. Kändes riktigt skönt! Idag fick jag för mig att plantera om blommorna vi har här hemma, dvs dom två enda blommorna vi har ;-) Det är kul med blommor och hade det varit min lägenhet hade jag införskaffat fler blommor här. Blir väldigt hemtrevligt! Ska absolut ha massa blommor när jag får något mer eget. Sen har jag planterat dekorations gräs. Hittade det på Ica Willys Mölndalsvägen och tänkte jag ville testa. Får se vad man gör med det när det har växt klart. Alltid kul att testa någonting nytt! 
 
Jag tränade öven igår också, efter en veckas uppehåll då det har hänt lite andra saker. Kändes bra att komma igång igen. Desto bättre när vädret bara blir bättre och bättre så att man kan gå ut och springa utan att frysa så mkt. Tycker det är lite för kallt att springa ute just nu!
 
Före

Efter
 
Dekorationsgräset
Det skulle ta ca 4 dagar för gräset att växa till sig.
Får se vad det blir utav det!
 
 
 

♥ Varje minut, varje dag

13 Mars 2013     0 Kommentarer
Känns som att det hänt en del det senaste, allt har hänt på en och samma gång. Mycket att tänka på och mycket känslor att ta in. Fina mormor gick bort förra veckan, så den veckan va jobbig och kändes lite smått overklig. Mycket att ta in! Beställde nyss hem ett fint kort på henne som vi ska ha på begravningen <3 Skadade även vänster ögat i söndags förr förra veckan så har gått runt med en fet blåtira i ca en vecka nu! Folk undrar nog vad jag gjort för det har inte sett vackert ut. Det går bort mer och mer som tur är! Va nämligen i stallet och fick en smäll på ögonbrynet av ett hästhuvud, gjorde lagom ont och dagen efter kunde jag inte öppna ögat och på den vägen är det.
 
För att säga något roligare så ska vi (jag, Joakim & mamma) åka till Ullared nästa vecka. Det var ett tag sedan man va där och mamma ville gärna åka dit. Så det ska bli kul! Sen har jag och Joakim kollat på en stuga för sommaren till mig, han och mamma. Vi hittade en som kändes bra och som inte var allt för avskild. Så nu är det bara att hoppas på att vi prickar in rätt vecka med fint väder!
 
 
Jag har inte lämnat er,
Jag har bara gått i förväg.
Vi ses snart <3
 
1945-03-21 - 2013-03-02
 
Vila i frid Mormor, <3