Upp

♥ Underbart med sol

26 Februari 2013     0 Kommentarer
Det har varit sol i flera dagar nu och det känns riktigt skönt. Man blir så otroligt pigg av solen och ljuset, känns som att man har gått runt i en mörk bubbla det senaste. Det är ju så otroligt mörkt under vintern! När vi kom fram tll Egypten kändes det jätte konstigt att det va så ljust när man gått runt i mörkret så länge ;) Konstigt att man då aldrig vänjer sig vid vintermånaderna här hemma! Det är alldeles för härligt med sommar helt enkelt <3
 
Nu har jag betalat månadens räkningar, känns bra fast ändå inte. Måste ju betalas! Nu tänkte jag dra på mig kläder för att åka in till Nordstan och köpa en ny vårjacka och en kofta som jag la undan igår. Därefter blir det att dra och träna på gymmet! Jajamensan. Tänkte anmäla mig till vårruset nu i dagarna också, känner att det är dags för det.
 
Ha en grym dag :)
 
 
 

♥ Skön löpning

09 Februari 2013     2 Kommentarer
Sammanlagt så har jag sprungit 3 mil denna veckan. Tränade på jobbet idag och sprang 8 km samt körde lite styrka till det.Känns riktigt bra och hurtigt får jag nog säga. Ska försöka hålla uppe detta goda tempot nu, har ju trots allt en morot att bita i nu. Jag väntar även med att anmäla mig till Vårruset då det kanske blir ett gäng som anmäler sig, ska bli roligt =) Ännu en morot att bita i! Blir mycket roligare att träna när man har någonting att träna inför som man ska prestera med. Kaanske kan man få en bättre tid på milen denan gången, vi får helt enkelt se vad som händer ;) Jag ska i vilket fall försöka mitt bästa!
 
Det är även jobbhelg för min del, så blir en lugn kväll. Tänkte snart gå och lägga mig för att jag ska orkar upp imorgon. Vi har bakat bullar här i lägenheten som jag ska ta med mig imorgon, får se om dom blir godkända av arbetskamraterna =) Bakar man en gång, så måste man baka flera gånger!
 
Vi har fyndat en ny lampa också,
visst är den snygg?
 
 
 

♥ Kan man få alla bitar på plats tillslut

05 Februari 2013   Något att tänka på   0 Kommentarer

Din berättelse kanske inte hade en lycklig början,
men det gör dig inte till den du är. Det är vad som
händer sedan. Det enda som är viktigt är vad du
väljer att vara nu!
 
 

♥ Skön vecka i Egypten

05 Februari 2013   Min vardag   0 Kommentarer
Egypten är verkligen ett spännande land att resa i. Efter en skön vecka så har man kommit hem med flera erfarenheter rikare. Det har verkligen varit en riktigt händelserik och samtidigt skön vecka, välbehövligt kan man säga! Vädret att dock kunnat vara något bättre, men det jämnades ut med allt vi fick uppleva. 
 
Det är som alla säger - dom är väldigt på när man ska gå och shoppa där nere. Dom ger sig inte riktigt med ett nej utan tjajar även när man har gått förbi och tydligt visat att man inte vill ha någonting. Men Egypten har verkligen sin helt egna charm, inte minst på grund av all historia som landet ligger och gömmer. Vi va bl.a. på en guidad tur till Luxur där vi fick veta väldigt mycket om Egypten och där vi besökte världens största tempel Karnak tepmlet. Vi besökte också Konungarnas dal som är 63 st framgrävda gravar från förr då Egypten hade faroner som Ramses och Tut Ankh Amoun som bara blev 19 år gammal innan han plötsligt dog.
 
Ja, det finns så otroligt mycket spännanden historia i Egypten. Och jag blev lite små förälskad i landet i dess olikheter =) Cairo ska också vara en stad värd att se, så nån gång åker man nog tillbaka dit! Bilder kommer snart, vi tog ett antal st och måste gå igenom dom lite. Tog hela 1800 st, förstår inte själv hur vi kunde ta så många, haha! Men men, är man fotogalen så är man <3
 
Godnatt mina skönheter,
nu kallar sängen <3