Upp

♥ Hej December

09 December 2013   Min vardag   3 Kommentarer
Har inte skrivit här på ett tag, har väl varit mycket annat som har hänt. Jag har bland annat tränat en hel del, gått på en massa pass på gymmet som jag fått upp ögonen för. Så otroligt roligt! Har ju köpt mitt efterlängtade gymkort nu och så måste jag träna inför Göteborgsvarvet som börjar närma sig. Dock så har jag lyckats bli förkyld nu, känns sådär och galet frustrerande. Har inte tid med att vara förkyld!! 
 
Arla i Kallebäck ska lägga ner, känns jättekonstigt. Har väl inte sjunkit in än. Känns som att jag nyss fick lägenhet och trodde att jag hade ett skönt jobb för ett tag. Men nej, varför ska man ha det för?!?! Så nu blir  det att börja söka nytt jobb, igen ... Hade varit ganska skönt att få ha en liten trygghet i ett tag iallafall! Men det är bara att sträcka på ryggen och gå vidare. Borsta bort dammet på axlarna och rycka upp sig lite. Stadig blick och blicka framåt, mot nytt & förändring.
 
Sen så har vi julpyntat en del här hemma och igår va det stor julbak med fina vänner. Så julkänslan börjar väl komma så smått inom mig. Det är ju bara två veckor kvar till jul, känns jättekonstigt. Tiden går så fort när man blir äldre och så kallat "växer upp". Känns som att åren bara går fortare och fortare. Finns ju så otroligt mycket man vill göra, så mycket man vill uppleva, så mycket man vill ta tillvara på <3
 
 
 

Kommentarer

Kommentarer

mysig bild =)


Bloggadress: http://matildays.forme.se
Postat: 2013-12-10 | 19:28:13

Älskar dig med vännen<33!!


Bloggadress: http://paulinalorentzon.blogg.se
Postat: 2013-12-11 | 16:10:20

så fint julpyntat och mysigt :D


Bloggadress: http://mandacecilia.blogg.se/
Postat: 2013-12-17 | 13:23:03


Kom ihåg mig?Trackback


Trackback