Upp

♥ This is

29 December 2013     0 Kommentarer
Första riktigt lediga dagen på två veckor för min del. Det firades med att sova länge, bullbak och gå på bio med trevligt sällskap. Två från jobbet och Joakim! Vi tittade på Hobbit som nyss kommit ut, himla bra film. Innan va vi och käka på La Vacca som ligget vid  Ullevi Södra. Den va väl helt okej, men inget direkt WoW! 
 
Nu har jag 6 dagars jobb framför mig och jag ska snart gå och lägga mig då jag ska upp tidigt imorgon. Måste bara ha lite nya låtar att sätta i öronen till imorgon. Måste få lite energi från musiken! <3 Energi för att bara kunna vara jag. 
 
Du är du & du är fin!
Puss, <3 
 
 
 

♥ Just wanna tell you

13 December 2013   Words of wisdom   1 Kommentar
Jag ville bara säga till dig att du ska ha en jättefin dag. Att du ska försöka njuta av den och ta tillvara på den. Att du ska försöka vara snäll mot dom runt omkring dig. Försök hitta en go känsla att ta med dig hela dagen. För det är bara din dag, din dag hela dagen och det är bara du som kan göra den till den bästa! 
 
 

♥ Basically I just wanna live

12 December 2013   Min vardag   0 Kommentarer
Guten morgen! Återigen sitter jag framför musikhjälpen, efter några timmars sömn. Kan nog inte påstå att det va skönhetssömn, men det va sömn iallafall. Nu sitter jag och peppar inför ett träningspass! Har inte tränat på några dar nu eftersom att jag varit förskyld. Ingen bra idé att träna då har jag lärt mig =) Erfarenhet är ett bra verktyg.
 
Snart är det helg igen oxå! Himla skönt att den kommer varje vecka lite sådär när man behöver den. Denna helgen ska årets första julklappsspel spelas, ska bli kul. Får se vad man vinner för bra detta året! En kam kanske eller varför inte ett par diskhandskar. Ja, det finns himla mycket bra saker att vinna. Elr? Och så blir det troligen lite bak också, omnomnom.
 
 
 

♥ Musikhjälpen

12 December 2013   Min vardag   0 Kommentarer
Sitter uppe, när jag egentligen borde sova. Det händer ibland, hör och häpna! Ibland väldigt ofta, ibland mer sällan. I vilket fall så kom jag hem från jobbet för en timma sedan och sen dess har jag suttit och kollat på musikhjälpen. Jag har inte kunnat följa det lika mycket som jag kunnat dom andra åren, vilket känns lite tråkigt. Det händer så mycket roliga saker under denna veckan. Man ser så mycket sköna människor som står där utanför dygnet runt! Detta året är det Kodjo för tredje året i rad, Emma och Sarah Dawn Finer som sitter i buren och sänder. Älskar verkligen Kodjo, <3 
 
Innan jobbet idag så va jag på gymmet och träffade en PT. Kändes skitbra att prata med honom och vi bestämde tid nästa vecka för ett fystest. Min motivation är verkligen på topp just nu, när det gäller träningen då. Och jag hoppas på att kunna nå mitt mål i Göteborgsvarvet. Viljan finns ju där, ska försöka se till att styrka också finns med mig. Finns inget som kan stoppa mig <3 
 
Tilläger att mina katter är mongo också.
Puss :*
 
 
 
 

♥ Hej December

09 December 2013   Min vardag   3 Kommentarer
Har inte skrivit här på ett tag, har väl varit mycket annat som har hänt. Jag har bland annat tränat en hel del, gått på en massa pass på gymmet som jag fått upp ögonen för. Så otroligt roligt! Har ju köpt mitt efterlängtade gymkort nu och så måste jag träna inför Göteborgsvarvet som börjar närma sig. Dock så har jag lyckats bli förkyld nu, känns sådär och galet frustrerande. Har inte tid med att vara förkyld!! 
 
Arla i Kallebäck ska lägga ner, känns jättekonstigt. Har väl inte sjunkit in än. Känns som att jag nyss fick lägenhet och trodde att jag hade ett skönt jobb för ett tag. Men nej, varför ska man ha det för?!?! Så nu blir  det att börja söka nytt jobb, igen ... Hade varit ganska skönt att få ha en liten trygghet i ett tag iallafall! Men det är bara att sträcka på ryggen och gå vidare. Borsta bort dammet på axlarna och rycka upp sig lite. Stadig blick och blicka framåt, mot nytt & förändring.
 
Sen så har vi julpyntat en del här hemma och igår va det stor julbak med fina vänner. Så julkänslan börjar väl komma så smått inom mig. Det är ju bara två veckor kvar till jul, känns jättekonstigt. Tiden går så fort när man blir äldre och så kallat "växer upp". Känns som att åren bara går fortare och fortare. Finns ju så otroligt mycket man vill göra, så mycket man vill uppleva, så mycket man vill ta tillvara på <3