Upp

♥ Sjukdagar

18 April 2013     0 Kommentarer
Fy tusan för denna veckan. Har legat helt död i sängen, hostat som tusan och inte orkat någonting. Känner mig fortfarande inte helt kry så det försvinner väl inte riktigt ännu. Men jag va iallafall utanför dörren idag, riktigt skönt! Man blir ju riktigt uttråkad av att vara inne så länge.
 
Imorgon bär det av till jobbet och förhoppningsvis så blir det inget mer sjuk. Jag vill börja träna, det drar en del i mina träningsnerver. Har ju skaffat ett simkort för ett halvår nu iallafall =) Det är en början! Tänkte även skaffa ett gymkort på fitness24seven snart också. Bara jag inte blir mer sjuk nu!
 
 
 
 

♥ Härlig helg

01 April 2013     0 Kommentarer
Då va Påskhelgen snart över & det har blivit en mycket bra sådan tycker jag. Påskmiddag både i fredags och i lördags har det blivit. Massa god mat! Tur att man har tränat också så man slipper extra kilona, skämt åsido ;) Idag va det dags att ställa fram klockan en timma, så det känns som att en stor del av dagen har gått till spillo. Iallafall halva dagen för på kvällen blev det finmiddaag! Vi hade bokat bord på biljardpalatset kl 17.30. Där åt vi mycket god mat - Fjällröding och Amerikansk BBQ fick det bli. Därefter spelade vi lite biljard. Skitkul, det var ju ett tag sedan man gjorde det också. Borde göras oftare! Och sen såg vi sista Johan Falk filmen på bio. Riktigt bra film får jag säga, älskar verkligen hela den serien. Spännande rakt igenom!
 
På tal om bra filmer så såg vi en annan bra polisfilm häromdagen. End of Watch hette den! Handlade om två poliskollegor som gör framsteg på jobbet. Dock hamnar dom i fel kretsar och saker och ting börjar gå lite smått utför. Riktigt bra handling och väldigt spännande film. Rekommenderas starkt från min och Joakims sida =)
 
Hoppas att ni har haft en lika bra Påskhelg som jag!
Imorgon bär det av till Trollhättan för att upptäcka lite
vad den staden har att erbjuda.