Upp

♥ Sen vecka slut

21 September 2012   Min vardag   0 Kommentarer
ja, då var den sena veckan snart slut! Det är bara idag kvar så har jag har jobbat sent hela veckan, det är bara söndagen som fattas. Joakim är hemma från Norge nu också, så det känns mindre ensamt här hemma. Efter veckor som denna ska det bli skönt med heg och lite ledighet.
 
På lördag bär det av till Borås en sväng för att gå på inflyttningsfest hos en vän. Då det är lite knepigt att ta sig hem på kvällen valde vi att stanna i Borås över natten också, ska bli mysigt och trevligt. På Söndag är det träningsmatch med innebandyn som gäller. Då jag jobbat sent hela veckan har det inte blivit några innebandyträningar för mig del. Men nästa vecka så!
 
Jajamensan, nu ska jag käka min frukost!
 
 

♥ Långa dagar

18 September 2012   Något att tänka på   0 Kommentarer
Vissa dagar känns längre än andra. Vissa dagar känns tråkigare. Vissa dagar känns bara så sjukt jobbiga! Igår var en sådan dag och jag hade inte alls lust att jobba kväll över huvudtaget. Men så började jag tänka på att jag faktiskt vill använda pengarna jag tjänar till någonting. Jag vill använda dom till att resa och se mig om i världen. Jag vill spara dom och kunna ha dom till någonting minnesvärt senare, till någonting som jag sent glömmer i livet. Jag vill göra volontärsresor nån gång i livet och jag vill nån gång kunna åka tillbaka till Australien för att se lite mer. Tyngden från axlarna släppte genast och det kändes så mycket lättare och roligare att gå till jobbet.
 
Allting blir så mycket lättare när man har ett mål framför sig, ett mål att sikta på, ett mål som gör att allting känns mycket roligare. Det har jag, för jag vill verkligen resa till olika platser i världen och se vad som finns. Till de lite mer udda platserna som kanske inte så många har varit på! Då måste man jobba och spara pengar. Så idag känns det så mycket roligare att gå till jobbet, för jag har ett mål framför mig som jag ska fokusera på varje gång jag går dit. Jag ska påminna mig varje dag!
 
Livet har ju trots allt bara börjat ;)
 

 
 

♥ Grym helg

17 September 2012     0 Kommentarer
Efter en grym helg så är det dags för måndag igen! Helgen har varit jättebra och måndagen har börjat bra. Jag jobbar sent denna veckan och Joakim åker till Norge tre dagar, så det kommer bli ensamt ett tag. Hoppas att denna veckan tickar på fort. I helgen så ska vi bland annat till Borås på inflyttningsfest hos en kompis vilket ska bli väldigt roligt. Så även denna helgen är något att se fram emot =)
 
Min duktiga Elektriker <3
 
 
 
 

♥ Tvätt

06 September 2012   Min vardag   0 Kommentarer
Gick upp tidigt idag för att tvätta, hade tvättid kl 08.00-11.00. Man va väl inte jätte pigg, men det kändes skönt att få det gjort. Nu bär det snart av till innebandyträningen och imorgon bär det av till Danmark för innebandyläger över helgen. Ska bli roligt! Mycket träning på schemet, känns skönt.
 

I onsdags fick jag en mellantid på jobbet som är mellan 11.00-19.00. Kändes bra att få någon annan tid också ;) Men man får tydligen inte dom tiderna så ofta så jag får vara glad för det.
 
Nu måste jag åka!
 
Kram, <3
 
 

♥ Innebandy cup

01 September 2012     0 Kommentarer
Det är så skönt att komma hem och sova när man har jobbat kväll, speciellt när man har jobbat kväll en fredag. Kom hem för en halvtimma sedan och ska snart gå och lägga mig.Det blir dock inte större sov morgon denna helgen då det är innebandy cup som gäller. Vi är med i Lindome Open och kommer möta lag från division ett och två. Det är tuft motstånd men också bra för oss nu när vi ska börja i division två. Jag är väldigt taggad för att spela match och se vad denna cupen har att erbjuda =)
 
I veckan var jag och Joakim och lämnade in våra ringar för gravering. Känns bra att få det gjort samtidigt som att det känns väldigt tomt på handen. Känns verkligen som att någonting fattas eller som att man har glömt någonting hela tiden. Men förhoppningsvis så går det får och ringarna kommer snart vara tillbaka på sin rätta plats igen, <3
Jag bakade till mitt hjärta idag, <3