Upp

♥ Första dagen ...

26 November 2012   Min vardag   0 Kommentarer
... på det nya jobbat! Jajamensan, ni såg rätt. Började jobba på Posten i Mölndal idag vilket känns väldigt roligt. Härliga arbetskamrater och go stämning =) Det är lite mycket att lära sig på en och samma gång, men när man väl kommit in i det så blir det lättare. Kommer nog kännas mycket bättre imorgon när jag vet lite hur man ska köra och sådär. Jag fick dela ut på ett område där dom använder moppe. Har alltid tyckt att dom ser lite små roligt ut att  åka runt på den där moppen! Jag har inte slutat jobba på det andra jobbet, så jag har nu mera två jobb att variera mellan. Känns roligt att man kan variera sig lite samt att man får arbetserfarenhet med sig!
 
Dagens väder har väl inte varit kalasbra, men till skillnad från andra så tycker jag att det är ganska mysigt att vara ute oavsett vädret. Man får komma ut i den friska luften oavsett vilket väder det är vilket känns bra =) Skönare känsla när man kommer in i värmen efteråt!
 
Bilden är från Legoland i oktober.
 
 

♥ Rabbalshede

24 November 2012   Foto - Livet   0 Kommentarer
Det är väldigt segt att gå upp klockan 05.00, eller innan, på morgonen. Men desto skönare när man får se solen gå upp och ha ett underbart väder med sig. Vi gick upp vid den tiden idag för att mjölka kor, hihi ;) Det hör väl inte direkt till vanligheterna, men det va väldigt roligt att få testa på det. Man va ju ingen expert på det heller, men kossorna va nog inte helt missnöjda heller. Det kan man ju hoppas på iallafall! Vi va väl klara runt nio tiden och precis i tid att se en vacker sol uppgång som vi kunde ta kort på. Så även om det va lite trögt att stiga upp imorse, så va det så värt det när man fick uppleva en sådan grym morgon =)
 
Sen fick man träffat en väldigt gosig kissekatt hos Joakims moster. Jag är väldigt sugen på att skaffa en lite kissemiss, meeen vi får väl se när det blir och om det blir. Är iallafall väldigt sugen på att ha en liten kelgris här i lägenheten =) Alltid så mysigt att ha djur runt omkring sig, någonting som jag har haft större delen av mitt liv. Det har varit fåglar, katter, kaniner, hundar och hästar runt omkring mig vid något tillfälle i livet. Så det kan man ju inte riktigt vara utan, dom e ju så gosiga <3
 
Och idag är det en månad kvar till Julafton, hur kan tiden gå så fort?
 
Här är det en katt som har det gott!
 
Kram, <3
 
 

♥ Innebandy match

20 November 2012     0 Kommentarer
Dags att börja tagga för innebandy matchen som är i Torpahallen ikäll kl 19.00. Alltid lika underbart att få ställa sig på planen och köra ='D Förre veckan var det två riktigt bra träningar och jag hoppas att det är saker som vi kommer börja använda på matcherna mer och mer.
 
 
 
 

♥ Photo shoot & födelsedag

20 November 2012   Min vardag   0 Kommentarer
Va hos Elin igår också, hon har ju nyss flyttat ut till Billdal så fick se deras nya hus =) Hur fint som helst vad det! Nära havet, fint område och otroligt fint hus. Hon bjöd på en väldigt god Ceasarsallad med kyckling och vi satta och prata lite skit. Sen tog jag fram kameran och fotade henne lite, vilket va grymt roligt. Kameran har ju legat gömd ett tag nu! Sen jag kom hem från Australien mer exakt. Det va väl också någonting som jag tröttnat på lite! Men det va väldigt roligt att ta fram den och fota igen. Jag brukar ju inte fota människor så, men det var kul det också. Även om jag inte är världens expert fotograf så blev det några bilder som hon tyckte blev bra =) Jag lägger nog upp nån här senare när dom är klara!
 
Det var för övrigt mysigt att träffas utanför jobbet. Träffar ju henne på jobbet annars när vi jobbar samma pass =) I söndags va en sådan dag. Skönt att ha både en frukost- och lunchdejt under dagen <3
 
Igår fyllde även en av mina vänner från Sociologi kursen år. Så hon hade bjudit över mig och Joakim på After Work och lite firande för hennes del =) Det var väldigt roligt att träffa nya människor och även Parisima som fyllde år.
 
Kram, <3
 
 
 
 

♥ Fullt i tvättkorgen

20 November 2012   Min vardag   0 Kommentarer
Det var ett bra tag sedan jag bloggade nu, kanske är dags att jag börjar lite smått igen!?! Saknar det lite, men det har ändå  varit skönt att låta bloggen vara ett tag på många sätt. Orkar inte känna press på att blogga, det är någonting som ska vara roligt och då behöver man nog pausa nån gång ibland :)
 
Just nu håller jag på och tvättar, för det behövdes göras! Va ganska mycket denna gången, men det är alltid lika skönt att få saker rent i vilket fall. Efter tvätten ska jag träffa Paulina och vi tänkte ta oss en liten fika här i lägenheten, ska bli trelvligt <3
 
Förra veckan så kändes det som att det hände väldigt mycket med kollektivtrafiken. Vi va inte riktigt kompisar med den kan man säga. Förra söndagen började det med en trafikolycka på motorvägen från Landvetter. Visst, ingenting som dom kan påverka och det var inte överdrivet mycket kö heller! Sen på onsdagen så hade vi bokat biobiljetter till Breaking Dawn Part 2 premiären. Vi hade förköpt biljetterna samt hade inte jätte mycket tid för förseningar, då det var tajt efter jobber. Men vi hade hunnit! Just precis när vi ska åka så blir det självklart något fordonsfel på en spårvagn hållplatsen efter våran. Väldigt passande, verkligen ... Vi försökte ringa Taxi, men fanns ingen i närheten så vi hade hunnit, bussen som gick hade inte kommit fram i tid och vi försökte boka om men det funkar inte heller i tid.. Det tog ca en timma för dom att fixa problemet, så det var ingen idé att ens försöka åka. Så vi gick hem till lägenheten, båda två fly förbannade båda två. Riktigt irriterande! Men jag satte mig ner och mailade dom och nu ska vi få två biobiljetter för besväret, så det lönar sig allt att klaga! Lär ju få ganska många checkar från västtrafik med tanke på att detta inte va första gången det blev stopp på denna linjen -.-
 
Så istället för att se filmen, som för övrigt va ganska grym, i onsdags såg vi den i söndags. Den va otroligt bra och man har väntat väldigt länge på att få se den filmen. Känslan jag fick efter att filmen va klar va att det kommer komma nån mer film. Det var ett sånt där öppet slut där man känner att det kan komma mer. Så jag hoppas på att det kommer fler filmer. För man kan ju alltid hoppas liksom =) Jag tror nog det är fler än jag som vill att det ska komma någon mer film.
 
Kram, <3
 
 

♥ Var en fågel

20 November 2012   Foto - Djur   0 Kommentarer
Var fågel sjunger efter sin näbb