Upp

♥ Tintin

31 Oktober 2011   Min vardag   1 Kommentar
Var och kollade på Tintin idag, underbart bra film. Jag hoppas verkligen det kommer fler sådana, då ska jag se varenda en av dom. Den var riktigt bra gjord, helt klart värd att se :')


♥ Cake

30 Oktober 2011   Foto - Mat   9 Kommentarer

Två tårtor som vi hade på ett släktkalas för ett tag sedan, mycket goda får jag nog säga att dem var.

 

 

♥ I aint looking down, but I see no one above me

30 Oktober 2011   Foto - Djur   7 Kommentarer

Underbara vovve, jag älskar dig <3

 

 


♥ Kaffe

28 Oktober 2011   Foto - Övrigt   9 Kommentarer

Mmm, kaffe <3

 

 


♥ Go-fredag

27 Oktober 2011   Foto - Livet   7 Kommentarer
Imorgon är det go-fredag som gäller, alltid lika trevligt :')

♥ Tävling

26 Oktober 2011   Min vardag   9 Kommentarer
Tävlar med en bild i denna tävlingen, gå i och rösta vet ja =)♥ Jag skrev om ett samtal..

26 Oktober 2011   Australien   1 Kommentar
... för några dagar sedan, ett samtal jag funderat länge på att ringa. Det samtalet handlade om en resa till Australien som jag har velat åka till väldigt länge. Nu har jag iallafall beställt en resa dit och tanken är att jag ska jobba under min tid därnere. Men självklart också se mig omkring lite! Jag har valt att åka med ett företag som heter Work&Travel och som kommer hjälpa mig nu innan och under min resa till Australien. Planet åker den 6 mars nästa år, men tiden kommer gå fort fram tills dess.

Processen är i full gång, igår fick jag hem en handbok samt pappers ansökan om Visum till min resa. Bemötandet jag har fått har varit otroligt bra och dem är väldigt trevliga och hjälpsamma om man har frågor och annat därtill. Något som känns bra också är att dem man pratar med har varit ute och rest i Australien innan, vilket gör att dem kan ge lite tips och råd när man planerar sin resa. Känns väldigt spännande och jag har länge velat åka till Australigen, ett otroligt fin land.

Nu ska jag gå ner och posta min visumansökan :) Kram!

♥ Spare time

25 Oktober 2011   Foto - Livet   4 Kommentarer
Idag har det varit en lång, seg, tråkig och död dag. Kan vara för att jag inte fick så mycket sömn inatt och att jag vaknade tidigt imorse, låter logiskt! Blev nog inte många timmars sömn inatt, får hoppas på att det blir fler inatt.

I vilket fall så var jag och fotade i Alingsås i helgen. Varje år har dom under ca en månads tid någonting som heter "Lights in Alingsås". Då kan man gå en runda och så har dem lyst upp hus, träd, växter etc. med lampor. Ser hur fräckt ut som helst! Jag var där för två år sedan, men då hade jag inte kameran med mig men det hade jag denna gånge. Så här kommer lite bilder från "Lights in Alingsås 2011".♥ Their will be no sunshine without you

20 Oktober 2011   Foto - Övrigt   0 Kommentarer

Gothia Towers Hotell


 

 

♥ Jag vågade

19 Oktober 2011   Foto - Övrigt   0 Kommentarer
Här om dagen lyfte jag luren och ringde ett samtal. Vadå, det kan väl vem som helst göra tänker ni säkert. Men det var inte vilket samtal som helst, det var ett samtal som jag har funderat länge på att ringa men som jag skjutit fram lite för att jag inte riktigt vågat. Inte riktigt vågat lyfta luren och slå de där siffrorna och höra hur tonen går fram i andra änden. Men igår gjorde jag det, jag gav mig tusan på att det inte var någon fara att slå de där siffrorna. Jag gav mig tusan på att nu Ska jag ringa det där samtalet för att se vad som händer. För vad är det värsta som kan hända egentlingen? Att någon svarar i andra änden.


 

 

♥ Då ugglar vi igen..

19 Oktober 2011   Foto - Livet   0 Kommentarer
... och batmanar lite ;)


Uggla


Batmana

♥ Sa du ja?

18 Oktober 2011   Foto - Solen   1 Kommentar
Var uppe tidigt i lördags för att fota soluppgången vid Ramberget för andra gången. Behövde dock inte gå upp lika tidigt denna gången. Klockan var väl ställd på halv sju denna gånge, förrra gången var det kl 05.00 som gällde. I vilket fall så undrade man ju lite varför man steg upp så tidigt när man inte behövde, var hur trött som helst. Men det visade ju sig att det var klart värt det när vi kom fram. Hur vackert som helst och några bra bilder blev det :') Det lönar sig att stiga upp tidigt för att fånga några fina bilder i morgonljuset.♥ Vackra Göteborg

13 Oktober 2011   Foto - Övrigt   0 Kommentarer
Göteborg, vackra stad <3
♥ Barn är människor och dom kommer från ett främmande land

12 Oktober 2011   Foto - Livet   0 Kommentarer
Barn, dessa underbara människor <3 Vuxna borde lära sig mer från dem. För vissa saker här i livet är så enkla så att bara barn förstår sig på det. Så enkla saker i vardagen som vuxna människor borde förstå men som barn är så mycket bättre på. Var rädd om barnen och deras kunskap, vi behöver lära oss mer av den.

"Så enkelt, så enkelt att bara ett barn klarar av det."


♥ Sociala relationer

11 Oktober 2011   Foto - Livet   0 Kommentarer
Oj, vad jag stormtrivs på min kurs i Sociologi! Jag har nu gått på Högskolan i Borås i ca en och en halv månad och jag har verkligen lärt mig en hel massa nya saker. Man har fått träffa nya människor, skapa nya kontaker, dela åsikter, som ett nytt liv. Underbart är det!

Kursen passar verkligen mig perfekt,
det är oerhört intressant att läsa om hur människan fungerar i olika sociala sammanhang, både i grupp och som individ. Hur och varför reagerar folk på vissa sätt i olika sammanhang? Varför fungerar vissa samhällen bättre och andra inte? etc. Det är en bit på väg mot mitt nuvarande mål, då jag vill bli Polis i slutänden. Självklart kan saker och ting ändras på vägen dit. Men det är någonting man får ta ställning till där och då, inte nu..♥ Time for changes

11 Oktober 2011   Foto - Livet   0 Kommentarer
We gotta make a change...
It's time for us as a people to start makin' some changes.
Let's change the way we eat, let's change the way we live
and let's change the way we treat each other.
You see the old way wasn't working so it's on us to do
what we gotta do, to survive

♥ Hej hösten

11 Oktober 2011   Foto - Natur   0 Kommentarer

Då var hösten här,

alltid mysigt med lite färg runt omkring sig och frisk luft.