Upp

♥ Every once in a while

25 Maj 2011   Foto - Sport   0 Kommentarer
let down your guard every once in a while

♥ Segaste veckan

25 Maj 2011   Foto - Livet   0 Kommentarer
Idag börjar nog den segaste veckan någonsin, eller snabbaste, jag vet inte riktigt än. För nästa vecka på onsdag är det dags för mig att ta på mig studentmössan och springa ut och sjunga;  "FY FAN VAD VI ÄR BRA!" . Tiden på gymnasiet har verkligen gått så sjukt fort och jag har haft sjukt roligt under tiden. Känns både skönt och sorligt att lämna skolan! På fredag ska vi i alla fall ha utspringstävling, där det kommer att bestämmas vilken ordning klasserna kommer springa ut. Kom igen nu klassen!


(bild från en student jag var på förra året.)

♥ Fotboll

24 Maj 2011   Foto - Sport   0 Kommentarer
Lite fler bilder från fotbollsmatchen förra veckan.

♥ Bernadotte studentbal

24 Maj 2011   Foto - Livet   2 Kommentarer
Bernadottebalen 2011

Fredagen den 20 maj var det studentbal för bernadottarna i Göteborg.
Alla var så sjukt fina och det var en otroligt rolig kväll. Man blev nästan lite tårögd när man såg på alla fina studenter, som imorgon tar studenten om en vecka =')


♥ Korpen match

20 Maj 2011   Foto - Sport   0 Kommentarer
FC bolltrollarna

Var och kollade på en korpen match igår, tog lite bilder.


Bra jobbat killar!

♥ Varmt, inte precis

18 Maj 2011   Foto - Natur   0 Kommentarer
I detta konstiga väder känns sommaren långt borta. Ena dagen är det snöstorm, andra dagen är det 20 grader varmt, tredje dagen spöregnar det och blåser. Hur ska man tolka detta i mitten på maj? Vet inte, men en sak är säker, sommaren känns långt borta...♥ Did you think..

17 Maj 2011   Foto - Livet   0 Kommentarer
Did you think I wanted to be like you?

wrong.
♥ Studentbal

17 Maj 2011   Min vardag   0 Kommentarer
Snart är det dags för studentbalen, man känner verkligen hur det närmar sig. Jag var och hämtade mig klänning hos sömmerskan idag, den behövdes sys upp lite och även sys in vid bysten. Känns grymt bra och den sitter som en smäck. Vi får ju ta med oss partners till balen om vi vill och självklart så ska Robin följa med mig. Jag har inte sett Robins nya kostym ännu då han nyligen köpte en ny, men jag tror han kommer bli jättefin i den han med.

Igår var jag hos frisören och slingade håret samt att jag klippte mig. Det är så skönt att klippa sig och det behövdes verkligen på mig. Första gången jag färgade håret hos frisören faktiskt. Men det kändes väldigt bra då dem vet precis vilka färger man ska använda osv. Nu är det bara fixa naglarna som gäller inför fredag då balen är.


♥ Summer time

04 Maj 2011     2 Kommentarer
Man har ju lyssnat in några goa låtar till sommaren som närmar sig med stormsteg, känns underbart. Bal, studenten, sommar, bad, värme, allt <3

♥ Looking for someone to love me

02 Maj 2011   Foto - Natur   1 Kommentar
Fototur vid delsjön, underbart väder, vackra foton.