Upp

♥ You shouldn't

19 Juni 2011   Foto - Livet   0 Kommentarer
Life is a cookie.


♥ Sleep tight

17 Juni 2011   Foto - Övrigt   0 Kommentarer
Då var det dags för den nattliga skönhetssömnen, viktigt att inte glömma den.

Sov gott mina vänner <3
♥ Don't mess

17 Juni 2011   Foto - Djur   1 Kommentar
Tog lite foton på Gucci här om dagen, man får ju hitta på något när man är sjuk.
Blev nöjd med resultatet, han är så bra att ta kort på då han gärna sitter ner ett
tag tills det att man är färdig c(:


♥ Mölnlycke

16 Juni 2011   Foto - Natur   2 Kommentarer
Jag måste säga att Mölnlycke har väldigt mycket fint att erbjuda. Finns otroligt fina promenadvägar där och ån som rinner genom samhället är väldigt vacker. Finns även en damm där som är tacksam att fota. Samlas mycket fåglar där också (': Borde åka dit något mer i sommar och fota lite.


the beauty of nature.


♥ The moment I meet you

16 Juni 2011   Min vardag   0 Kommentarer
Fy dig Linda, vilken dålig uppdatering. Nu är jag här igen, för en stund i alla fall ;') Men man kan väl säga att det har varit mycket fokus på annat den senaste tiden. In i det sista så var det mycket i skolan som skulle fixas och grejas, man skulle fixa inför studenten, träffa vänner och ditten o datten. Jag hade en sjukt bra student, veckan efter var jag på min pojkväns student som också var sjukt bra och rolig kväll. Man har träffat vänner som man inte varit med på ett tag.

Och så har jag börjar jobba på mitt sommarjobb i Borås. (i tisdags förra veckan). Första dagen fick jag hjälp av en arbetskamrat att komma tillrätta. Han hjälpte mig hitta och börja köra trucken, som förövrigt är den största, och lite sådär. Jag kan ju meddela att jag stormtrivs (': Sjukt goa arbetskamrater och dem har varit så himla hjälpsamma de första dagarna.

MEN så lyckas jag bli sjuk. Var på jobbet i måndags, men kände mig halvkass och det blev värre under dagen. Näsan rann, hade ont i huvudet och kände mig allmänt seg. När jag kom hem somnade jag direkt och sov hela kvällen och natten. Tisdags låg jag i sängen hela dagen, hosta och snora. Kan berättat att jag hostat och varit små förkyld i två veckor, så jag bestämde mig för att gå till läkaren och kolla var det var. Självklart visar det sig att jag har lunginflammation och måste käka penicillin i 10 dagar. Jag får inte anstränga mig på en vecka framöver och idag är det tredje dagen jag legat i sängen och varit hemma från jobbet. Känns inte alls bra, hade hellre jobbat kan jag ju säga. Ska vara hemma även imorgon för att vara säker på att jag blir helt bra. Jag lyckas då alltid dra på mig grejer vid fel tillfällen. Känns i alla fall bra att fått någonting för det så att jag kan bli frisk någon gång, nu är jag på bättringsvägen i alla fall och jag känner mig mkt bättre idag.

Sånt i livet, det är bara att ta nya tag :') Som tur var så jobbade jag några dagar förra veckan och visade framfötterna mycket då. Dem var väldigt nöjda med min insats, så det känns bra i alla fall :') Jag får ta nya tag till nästa vecka, då det dessutom är midsommar något jag ser fram emot.

Hoppas att ni har haft en bra start på sommaren gott folk (':

♥ Total lycka

10 Juni 2011   Foto - Livet   0 Kommentarer
Den 1 Juni 2011 var det dags för mig att springa ut på scenen och ta studenten. Åka runt i flak på stan i flera timmar och skrika sig hes av lycka. Dansa loss på dansgolvet och känna pirret i magen. Det var en sjukt rolig dag som jag aldrig kommer glömma. Det var total lycka hela dagen, oförglömligt <3