Upp

♥ Prepared

30 Januari 2011   Foto - Livet   4 Kommentarer
Snart, om ca två veckor, är det dags för mig att dra ut i backarna. Förra året missade jag två veckors skidåkning, men detta året ska jag dra ut i backarna (': Det bär av till Vemdalen som jag aldrig har varit i förut, alltid roligt att upptäcka nya ställen. Pjäxorna ligger redan framme och väntar i förrådet, superb.♥Min övningskör-skylt passar bättre...

30 Januari 2011   Foto - Livet   0 Kommentarer
... i soporna tycker jag (a) Det känns skönt att inte behöva använda skylten när man skall ut på vägarna och köra, man känner sig fri.
♥Min övningskör-skylt passar bättre...

30 Januari 2011   Foto - Livet   0 Kommentarer
... i soporna tycker jag (a) Det känns skönt att inte behöva använda skylten när man skall ut på vägarna och köra, man känner sig fri.
♥ Truckutbildarna

30 Januari 2011   Min vardag   0 Kommentarer
Då har man truckkörkort A och B, känns bra (': Det öppnar ju lite fler dörrar för jobb i framtiden, vilket är bra. Utbildningen hölls av truckutbildarna och kostade 2750: -. Innehöll två dagars teori och praktik, värt! Det har varit två tidiga morgnar, men två väldigt roliga och intressanta dagar. Det är värt att skaffa truckkörkort då det krävs numera som lagerarbetare.


Nu; SÄNGEN <3

♥ Notnotnot now

26 Januari 2011   Min vardag   1 Kommentar
Hej underbaringar! Det var ett tag sedan vi sågs (': Men nu är jag här igen med lite nytt. Jag var på praktiken idag vilket innebär att jag har badat. Jag praktiserar nämligen som simlärare på Valhalla vilket är väldigt roligt. I början kändes det lite konstigt men nu när man har kommit in i det och var där några gånger så känns det väldigt bra. Jag har dessutom en grym lärare med mig som hjälper mig väldigt mycket.

Så idag kan man säga att jag har lärt framtiden att simma. Barnen är ju framtiden. I vilket fall så är dem väldigt roliga, dem säger så roliga saker ibland. Samtidigt som att dem kan vara jobbiga när dem inte har någon lust att lyssna på vad man säger överhuvudtaget. Roligt är det i varje fall och jag skall snart få hålla en egen lektion helt själv, superb!

En annan rolig sak som händer till helgen är att jag ska gå på Truckutbildning.
Det är två dagar med både praktik och teori, 9-16 fredag till lördag. Ska bli väldigt roligt! Att ha truckkörkort öppnar väldigt många dörrar till jobb samt att jag nu också har bilkörkort (': Känns som att det är väldigt mycket roligt som händer i mitt liv just nu.


Nu tänkte jag gå till sängs, det är ju en dag imorgon också, godnatt (':

♥ Dotararom

26 Januari 2011   Foto - Mat   0 Kommentarer
Talking with sweets in my mouth.


♥ Skratta eller gråta

11 Januari 2011     5 Kommentarer

Jag tänkte börja läsa en bok som heter "Skratta eller gråta - humor i koncentrationsläger" skriven av Bertil Neuman. Det är en bok som handlar om att det faktiskt fanns en del humor i koncentrationslägren trots grymheten runt omkring. Den har fått mycket kritik både bra och dålig och vissa skriver att det tar emot att läsa den. Bertil vill visa att humorn finns trots att man blir utsatt för grymheter och att det kanske var den som räddade många. Denna boken kommer nog att riva i hjärtat, men också visa på att man kan överleva trots att situationen visar motsatsen. Jag tror att boken kan vara värd att läsa!


♥ Körkort

10 Januari 2011   Min vardag   3 Kommentarer
Äntligen var det min tur (': Jag var uppe klockan halv sex imorse för att ha körlektion kl 07.00 i 40 min. Därefter var det dags för min uppkörning och jag var väldigt nervös kan jag säga. Bl.a. för att det är ganska halt ut! Men det gick bra och när jag kom tillbaka så hade jag körkortet i handen (nästan i alla fall). Än så länge så får jag köra runt med en lapp, men körkortet skulle komma om en vecka!

Underbart, nu slipper man övningsköra och nu kan man släppa den biten och känna sig lugn.
♥ Järnspöken

06 Januari 2011   Min vardag   2 Kommentarer


jag rör mig tyst hör inte hemma här, jag är vålnaden


♥ Fire fighter

05 Januari 2011   Foto - Natur   7 Kommentarer
Tog kort på elden när vi var ute igår, blev nöjd med resultatet (':

no big deal.

♥ The tree has fallen

05 Januari 2011   Foto - Livet   10 Kommentarer
What a wonderful day huh? Denna dagen passade jag och Robin på att gå ut i skogen. Vi båda tycker om att vandra och vara ute i naturen vilket gör att vi har tillbringat mycket tid där. Ja, vi är skogsmullar båda två (': Tanken var att vi skulle vandra en lite längre runda, men då Robin kände sig snuvig tog vi en kortare runda. Vi gick till en jaktstuga och grillade korv, tog ca en timma att gå dit. Mycket trevlig skogstur! Eftersom att det inte alls är lika kallt som det har varit innan så var det behagligt att vandra dit. Det var väl ca -4 grader, jämfört med andra dagar då vi haft ner mot -20 grader denna vintern. Då har det varit väldigt kallt att vara ute, nu när det är -4 grader tycker man ju nästan att det är varmt ute (a)

Och äntligen kan jag vara med på lite bilder då jag fick ett stativ i julklapp. Det brukar alltid vara jag som är fotografen, så när jag tittar på bilderna i efterhand finns det inte en enda bild med mig på. Men nu blir det ändring på det vill jag lova!


Spend time in the woods
Vi gjorde en smiley i snön innan vi drog oss hemåt (a)
♥ All over the world

03 Januari 2011   Foto - Natur   9 Kommentarer
Jag har inte skrivit på ett bra tag, men känner att jag inte har haft något vettigt att skriva. Det har i alla fall gått över till 2011 och detta året är det dags att ta studenten. Känns helt otroligt, vad tiden går fort. Man minns ju de dagarna på högstadiet då man blickade fram till studenten, då var den långt borta. Men nu är den snart här och det är dags att ta klivet ut i livet.

Min nyår tillbringade jag med mitt hjärta och hans familj, mycket mysigt. Jag testade även mitt stativ som jag fick i julklapp och det fungerade alldeles utmärkt. Äntligen kan jag ta lite fina nattbilder, happyface (':


With the people I love <3
Fyrverkerier skall det vara.A good start of a great year <3

♥ Prom dress

03 Januari 2011   Foto - Kläder   4 Kommentarer
Jag har hittat min balklänning, den är underbaar <3 Deussutom till ett mycket bra pris om man säger så. Här har ni den, I love it.
I midjan är det vekat, samt att kanterna pryds av pärlor.

I'M IN BIG LOVE