Upp

♥ Don't take it so hard now

28 Februari 2011     0 Kommentarer
Talk to me softly
There's something in your eyes
Don't hang your head in sorrow
And please don't cry
I know how you feel inside I've
I've been there before
Somethin's changin' inside you
And don't you know

♥ Volontärer för polisen

23 Februari 2011   Min vardag   0 Kommentarer
Vi hade information från polisen idag och det dök upp en väldigt intressant sak under infot. Inom Göteborgs polisen skall man nämligen börja använda sig av volontärer för att förstärka polisens arbete. Dem ska bl.a. vara ögon och öron för polisen där dem ska dela med sig av viktig information samt att dem ska medverka vid viktiga tillställningar där det behövs extra hjälp. Eftersom att det är ett volontärsarbete så får man tyvärr ingen ersättning, men jag tycker fortfarande att det lät väldigt intressant. Man kommer exempel att få delta vid festivaler och hjälpa till att hålla ordning där. Behöver polisen hjälp vid lite grövre brott så kan man få delta där genom att vandra i området där brottet har skett och ge trygghet till samhället genom att hålla koll någon vecka efter händelsen.

Jag vill absolut söka till det volontärsarbetet då jag tror att det ger väldigt mycket. Att få vara med och delta i polisens arbete tror jag är en stor merit om man vill bli polis vilket jag vill bli. Det känns också som ett spännande arbete för en själv då man säkerligen kommer att utvecklas och man kommer i kontakt med mycket människor under resans gång. Tänkte att jag skulle skriva ett ansökningsbrev och så får vi se om jag kommer med bland de 25-30 st som kommer att bli uttagna. Jag får hoppas på att jag blir en av dem för det hade varit oerhört roligt att få ta del av den verksamheten.

♥ Happy ending

21 Februari 2011   Foto - Livet   0 Kommentarer
Då var man hemma efter en underbart rolig vecka i Vemdalen. Det har tilldelats många goa skratt och goa kommentarer under veckans gång. Vi ska inte tala om den goa skidåkningen som har varit, älskar att åka skidor <3 Dock tittade solen bara fram de två sista dagarna, men det gör ingenting för veckan var grym för det.


Stekarna.


Jonas langar posen i liften, till 100%.


I raise my hands to heaven of curiosity.

♥ Framme som vinden

13 Februari 2011   Foto - Livet   0 Kommentarer

Då har man åkt bil hela dagen och fått träsmak i rumpan, bil har man kört också :') Jag och Robin steg upp kl 03.00 inatt och gjore iordning oss för färd mot Vemdalen. Rolig färd med goa vänner! Vi var framme vid 13.30 och köpte liftkort samt skidor för att dra ut och åka. Eftersom att vi inte fick komma in i lägenheten försen 15.00 blev det att vi drog ut i backarna redan idag, underbart! Den underbara känslan av att åka i backarna är underbar.

Vi har nyss ätit en god middag som Jonas och Joakim har lagat till och vi ska snart se på Solsidan. Många goa skratt har tilldelats under kvällen kan man väl säga.


♥ Are U ready?

12 Februari 2011   Foto - Livet   1 Kommentar

Är du redo att dra till fjällen, jag är redo.


♥ From her lips

11 Februari 2011   Foto - Djur   1 Kommentar
Detta måste vara piggaste hunden i Sverige, tröttnar aldrig.

♥ The unforgettable

11 Februari 2011   Min vardag   0 Kommentarer

Sometimes the unforgettable wants to be forgotten, sometimes it's good to let it be forgotten.♥ Indeed

11 Februari 2011   Foto - Övrigt   0 Kommentarer
Jag håller på och packar inför skidresan nästa vecka. Tycker inte alls om att packa för det känns som att man glömmer hälften av allting som man ska ha med sig. Men jag har lagt upp allting på sängen så jag får hoppas att jag inte har glömt någonting (': Just nu är det bara hygienartiklar som fattas så ska det vara klart. Superb!

♥ No need to fight against the feelings

11 Februari 2011   Foto - Livet   0 Kommentarer
something is special in my mind

♥ Split my personality

10 Februari 2011   Foto - Livet   0 Kommentarer
Sudden thunder
Loud and clear
Through sleep and slumber
Awakes me and I see
Where I am headed
Deep down below
And then he said it
It's time to turn around
It's time to turn around

 

 

♥ Vem ringde 112?

10 Februari 2011   Min vardag   0 Kommentarer
Snart är det äntligen dags, äntligen! Jag ska nämligen åka skidor nästa vecka och då drar det iväg till Vemdalen med tre killar. I ärlighetens namn, så känns det faktiskt skönt att åka med bara killar. Som en liten paus kan man väl säga. I vilket fall, så ska det bli grymt roligt att få åka skidor igen, det var ett bra tag sedan jag gjorde det sist. Jag älskar att åka skidor, det är underbart att dra ner för backarna i full fart och bara se allt som ett blurr bredvid en. Underbara känsla!

Kl 04.00 på söndag bär det av och vi ska turas om att köra. Just nu är det tydligen jag som ska börja köra, vilket är bra för då kan jag sova sedan :'D Sen på fredag ska vi åka och handla lite mat inför resan. Jag vill åka NU <3

♥ It's raining dogs

01 Februari 2011   Foto - Djur   4 Kommentarer
Var ute med lilla hunden Gucci förut och han är inte pigg på att vara ute i regnet. Man får dra ut honom för att han skall följa med ut, det hjälper inte att han har en liten hund-regn-jacka på sig ut. Han ser ganska förtvivlad ut och det går inte fort med de små benen (':♥ New stuff in the closet

01 Februari 2011   Foto - Kläder   0 Kommentarer
Jag har varit på H&M och fyndat lite grejer. Köpte ett par nya jeans som behövdes samt en klänning. Jag tycker verkligen om H&M då dem har ett stort utbud i alla möjliga olika stilar (':


Byxor 299:-


Klänning 199:-Det är mycket leopard färgat ute just och och jag gillar mönstret (':