Upp

♥ God Jul

25 December 2011   Foto - Livet   0 Kommentarer
God Jul från mig och min Ludde Pudding.
Hoppas ni har haft en riktigt trevlig jul med
gott sällskap och god julmat, <3
♥ Pepparkaksbakande

19 December 2011   Foto - Mat   0 Kommentarer
För första gången i mitt liv så har jag tagit steget och bakat mig ett Pepparkakshus. Känns lite otroligt att jag inte har gjort det innan, men bättre sent än aldrig som man brukar säga. Kul var det och gott pepparkaks sällskap hade man också :')

Kommer mer bilder inom kort ;') hihi!

♥ Just saying

12 December 2011   Foto - Livet   2 Kommentarer
Just hanging around.

 

 

♥ Stockholm

09 December 2011   Foto - Platser   1 Kommentar
Här kommer lite bilder från Stockholm förra helgen. Jag har varit lite seg på att redigera dom, men har haft andra bilder att redigera också :) här kommer dom iallafall!♥ It is snow outside

09 December 2011   Min vardag   0 Kommentarer
Vaknade för en halvtimma sedan och tänkte nu påbörja min dag. Vet inte än om det blir något jobb idag, men jag tror nog inte det. I vilket fall så har jag lite att göra ändå. Handla, gå ut med doggen och träna :) Gottigt! Ikväll blir det fredagsmys med mitt hjärta, då ska vi mysa till det med god mat och go film kanske (?). Ska bli mycket trevligt!

Det har även börjar snöa nu, vet inte riktigt om jag ska vara glad eller halvledsen för det. Sedan vet jag inte om man kan kalla det snö heller. Det stannar ju inte kvar och det är bara slaskigt och blött. Ska det snöa så får det banemig snöa ordentligt -.- Jag vet nämligen inte riktigt vart min julkänsla har tagit vägen, den är puts väck. Men den kommer väl snart hoppas jag.

Dags att påbörja dagen!
Bild från Pride Festivalen i somras.
Polisen har stenkoll!

♥ Dålig hårdag?

08 December 2011   Foto - Livet   0 Kommentarer
Har du en dålig hårdag? Jag med.♥ Visum

07 December 2011   Australien   1 Kommentar
Då har mitt visum till Australien anlänt i min e-mail. Det gäller i ett år från den dagen jag kommer fram till landet. Spännande, spännande! Work&Travel hjälpte mig att fixa visumet vilket känns väldigt bra. Hitills har dem hjälpt till att svara på frågor och varit väldigt trevliga i bemötandet. Tummen upp för det!