Upp

✔ Projekt Solrosen - Start med kakor

30 September 2010   Projekt Solrosen   1 Kommentar
Vi kommer långsamt igång med vårt projekt. Idéskissen är ju klar nu och vi har även haft vårt möte med Solrosen. De var väldigt positiva till vårt arbete och det tyckte att det var väldigt roligt att några ville lägga ner tid på det. Så det känns väldigt bra! Det känns lite segt nu i starten innan man väl har kommit igång, men vi har idéer om hur vi ska gå till väga och än så länge har vi inte stött på några större problem. Vi har i alla fall beställt hem kakor nu som vi ska börja med, vi får se om det säljer bra eller hur det går med det. Jag hoppas på att det kommer att gå bra i alla fall :')

Jag kan ju berätta lite om Solrosen så att ni vet vad det är och vad dem gör. Solrosen är en organisation som hjälper barn som har föräldrar eller annan anhörig i fängelse. Även barnets föräldrar och anhöriga är välkomna dit. De som arbetar på Solrosen är vana vid att träffa olika familjer där en familjemedlem sitter i fängelse och de har även god kunskap om att personen i denna situation ofta behöver stödhjälp genom att prata med någon. Solrosen arbetare inte bara genom att diskutera i grupper eller enskild utan de har även en musklärare där barnen får sätta ord på sina känslor. De har hittills gjort två skivor tillsammans med barnen där de har fått skriva egna låtar och även hjälpa till med musiken. Nu håller de även på att jobba med en ny skiva där föräldrarna får vara med och sjunga. Denna skivan är lite speciell då det även är tolv artister medverkar i  denna skiva, så det ska bli väldigt spännande när den kommer ut. Det skulle vara en release på skivan den 21 Februari på världskulturmuseet i Göteborg som ligger ganska nära korsvägen. Jag kommer att komma med mer info om detta senare :')


Let's do it c",)


✔ Projekt Solrosen

30 September 2010   Projekt Solrosen   0 Kommentarer
Ja, äntligen har projektarbetet kommit igång och jag ser verkligen fram emot att få jobba med det. Jag och Kajsa ska nämligen samla in pengar till en organisation som heter Solrosen, dem hjälper barn som har föräldrar i fängelse. (ger bara en kort bild av det nu). Vi hade tänkte samla in pengar till dem och vi hade även ett möte med dem igår som gick väldigt bra. De tyckte att det var väldigt roligt att vi ville göra detta för dem och det är även väldigt bra reklam för dem, då det inte är många som vet vad de är för något och vad de gör. Jag tänkte ge er en större inblick senare idag om vad de gör för barnen och de anhöriga. Tänkte även försöka skriva lite så att ni kan följa arbetet under tiden :') Nu ger jag er bara en lite snabb inblick i vad vi har för projektarbete.


Let's do it c",)

♥ En skygge af dig selv

27 September 2010   Min vardag   0 Kommentarer
Vilken grym dag det har varit, med vädret och allt. Man blir fort mycket piggare när solen kommer fram, dock har det inte varit speciellt varmt. Vilket ogillas starkt! Det börjar bli dags att ta fram den lite tjockare höstjackan och därefter åker vinterjackan fram ur garderoben. Trots att det kommer bli kallare framöver så ser jag fram emot vintern lite i alla fall. Detta året kommer jag ju kunna åka skidor, vilket jag Verkligen ser fram emot då jag missade TVÅ hela veckor detta året. Inte särskilt rockigt! Men detta året är det jag som drar runt på skidor och åker i backarna. Jag är faktiskt lite sugen på att testa snowboard. Det är nog ganska svårt, men grymt roligt att åka. Kanske, kanske att jag gör det detta året (a)Tyvärr kommer det nog se ut såhär om ett tag, men varför deppa? Då tar vi fram mysdressen och tänder levande ljus och myser :')


Kram Linda,

♥ Underbar helg

26 September 2010   Min vardag   1 Kommentar
Jag har haft en grym helg, men mycket skratt. Var nämligen hos Kajsa i lördags på kräftskiva och träffade en massa treligt folk. Robin hängde också på och eftersom att han inte gillar kräftor så blev det kyckling med potatissallad för våran del. Lika gott det! Efter att vi ätit blev det en del tokig dans och en massa snack och galet skratt. Haha, tillsist var väl alla så trötta att man skrattade åt allt och inget. En hel lyckad kväll i alla fall, det tackar man för :') Bilder från helgen kommer.

Nu väntar sängen på mig, det är ju dags för en helt ny Fullspäckad vecka. Wie! Jag och Kajsa ska bl.a. ha ett möte med Solrosen som är vårt projekt arbete. Vi ska samla in pengar till dem och vi ska prata lite om hur vi ska gå till väga o.s.v. Ska bli spännande.


Kram & godnatt,
Linda,

♥ Irriterande

25 September 2010   Min vardag   0 Kommentarer
Jag kom nyss in från att ha delat ut reklam. Der regnar ute så det ligger en massa vattenpölar här och där på vägen. När jag går på trottoaren, just förbi en sådan stor vattenpöl, så kör det förbi en bil som inte saktar ner eller tänker på att det faktiskt skvätter när man kör i en vattenpöl. Så han kör full fart igenom den och skvätter ner hela mig, kändes inte sådär jätteroligt direkt. Jag tror inte att de som körde hade tyckt att det varit så roligt heller, tänk till..


Kram Linda,


♥ Rasmus Seebach

24 September 2010     0 Kommentarer

Jag har verkligen hittat en ny artist som jag gillar väldigt mycket. Det är dansken Rasmus Seebach som slog igeno med låten Natteravn (och inte "jag kallar på daj" som jag skrev i ett annat inlägg). Jag har lyssnat på hans nya skiva hela veckan och den är verkligen gudomlig. Kan säga att jag inte har varit ett jättestort fan av danska innan. Men när Seebach sjunker så låter det så charmigt när han sjunger. Hans nya låt Engel spelas redan på radion och den är så otroligt bra. Sitter och lyssnar på hans skiva jusu nu på hans skiva Den anden side. Jag kan varmt rekommendera den skivan för er som gillar Seebach :')Kram Linda,♥ Säsongsstart

22 September 2010   Min vardag   2 Kommentarer

YES, då var det dags för säsongen att dra igång igen! Det ska bli väldigt roligt att se hur det går för oss detta året, det gick ju grymt bra förra året. Vinst alla matcher och seriesegrare :') Kom gärna ner och titta ikväll, det är nämligen hemma match nere i Landvetter Idrottshall och vi möter Eken. Matchstart kl 18.45 idag, hejaheja!


Kram Linda,


 

♥ Fel takter

21 September 2010     1 Kommentar
Ja, vad ska man säga om dagens match. Det gick otroligt segt och i första perioden håller Frölundas målvakt på att göra ett Självmål, en hel del missar och fel pass här och där. Ja, det gick inte alls bra för Frölunda idag. Men om jag förstått det rätt (brukar inte följa hockeyn) så har det gått ganska dåligt för Frölunda väldigt länge. Kanske är det dags att ändra på detta?!

Jag hade i alla fall roligt med mitt sällskap som bl.a. bestod av Robin, Jocke & Kajsa. Även Kajsas syster Louise var där en stund, men gick efter ca halva matchen. Hon missade i alla fall ingenting! Jag och Kajsa försökte ragga till oss var sin gratis glass, men det gick inget vidare. Vi som förhandlade så bra, eller vad tycker du Kajsa? ;')


Nu ska jag bädda ner mig i sängen för en god natts sömn c",)

Kram Linda,


♥ Frölunda match

21 September 2010   Min vardag   0 Kommentarer

När vi kom till skolan idag fick vi erbjudandet att gå på dagens Förlunda match, for free. Det tackar man ju inte nej till direkt. Så nu ska jag på min andra Frölunda match, ska bli roligt. Dock går det väl inte jättebra för Frölunda nu, men det är ändå roligt att se dem någon gång. Jag hoppas på att dem vinner idag i alla fall, jag ska heja fram alla målen (a)


Kram Linda,♥ Halkan - Check

20 September 2010   Min vardag   0 Kommentarer
Då var halkan klar, finally. Och ja, det var lite nervöst men det gick superbra. Jag körde runt några varv på halknings banan och det var lite nervöst. Kändes ju inte jätte bra att gasa på upp i 70 när man skulle ut på en hal bana sedan, men det var roligt och det gick bra :) Kändes också konstigt när man bromsade då bromsen hoppar upp och ner och åt alla håll, känns det som. Men det är ju så det ska vara!


Så, ni som har halkan framför er; Ni har något roligt att se fram emot :')


Kram Linda,

♥ I told you

20 September 2010   Min vardag   0 Kommentarer
Ja, det börjar bli pirrigt nu kan jag säga! Jag håller på och gör mig iordning just nu och ska ta bussen som går tio i tio. Det tar ca en och en halv timma att åka dit, så jag kommer vara framme 11.15. Då har jag tid på mig att hitta vart jag ska och sådär. Dags att göra mig iordning!


Kram Linda,

♥ Imorgon gäller det

19 September 2010   Min vardag   1 Kommentar
Yes, imorgon är det dags för Halkan för min del. Känner mig inte så nervös nu, men jag vet att det kommer när jag väl sitter i bilen och ska börja köra. Det brukar vara så! Alla säger ju att det inte går att misslyckas på Halkan och att det är skit roligt så jag får väl hoppas på att det stämmer. Jag har fått en tid klockan tolv imorgon vilket känns bra då jag inte behöver gå upp överdrivet tidigt, jag kan sansa mig och ta det lugnt på morgonen. Det värsta som skulle kunna hända är väl bl.a. att bussen inte kommer eller är grymt sen. Just nu tar jag en buss som är där 45 minuter innan, så jag kommer ju i tid i alla fall. Om inte Bussarna KOMMER FÖRSENT vill säge, vilket dem har en tendens att göra...


Nu blir det hopp i säng för en god natts sömn, puss puss (L)


Kram Linda,

♥ Valdag

19 September 2010   Min vardag   1 Kommentar
Nu är det snart dags att åka och rösta för min del, första gången. Känns lite spännande faktiskt! Det är ju ändå första gången. Dock tycker jag att det har varit svårt att välja eftersom att det finns så många att välja mellan och så mycket att kolla uppe. Men det är väl det som är grejen med att rösta, att kolla upp lite och se vad de olika partierna står för. Dock är jag väl inte politik människa i stort sett!


Någon mer som ska rösta idag?Kram Linda,

♥ Don't fall in love with me

19 September 2010   Min vardag   1 Kommentar
Hemkommen från att ha delat ut reklam och vilket väder det har kommit. Det spöregnar ena sekunden och andra sekunden är det sol etc. Så håller det på till och från. Jag hade nästan delat ut hela reklam då det börjar spöregna. Pisseblöt var jag när jag kom hem, inte så rockigt faktiskt. Men det är ju pengar i alla fall! Dock måste jag medge att jag börjar tröttna lite på att dela reklam. Håller på att kolla runt efter ett annat jobb, så vi får se hur det blir framöver. Tänker dock inte säga upp reklamen om jag inte hittat ett annat jobb, känns gott med några pengar i månaden.


Kram Linda,

♥ Lite ironi inför valet

18 September 2010   Min vardag   0 Kommentarer
Såg en bild från bilddagboken som en hade klippt ihop. KaptenTrustor heter han. Lite ironi såhär inför valet skadar inte.

Bildtext; Genomtänkt...?♥ Biltur till Borås

18 September 2010   Foto - Livet   1 Kommentar
Dagens överraskning blev en biltur till Borås, vi skulle åkt till Kolmården men vi hittade inte vägen dit och det tot ganska lång tid innan vi hittade dit. Så klockan var ganska mycket när vi väl var framme och det var en timma kvar tills stängnings dags. Därför bestämde vi oss för att gå en tur i köpcentret som ligget i Knalleland i Borås. Där vi också åt middag på Eat restaurangen. Det blev buffé middag som bl.a. bestod av TexMex Tacos, mycket gott. Därefter åkte vi vidare och tanken var att vi skulle åka till en camping som jag bott på innan, men på vägen så hittade vi "en sevärdhet" där det stod Mölarps Kvarn på. Där fanns det ett naturreservat som vi gick igenom, väldigt fint ställe :') Så det har varit en jätte mysig dag med mitt hjärta, <3En liten fotostund i bilen.


(L)


Middag på restaurangen Eat i Knallelands shoppingcenter. Mycket god mat!


Yeye.


My love, <3


Haha, Robin kan inte riktigt bli normal på bild x'D


Naturreservatet som vi gick i, väldigt vackert.


Du & Jag (L)


Med denna myskobild avslutar jag dagen, hoppas att ni har haft en lika bra dag som jag har haft. Nu ska jag och Robin se på film, The Vampire's Assistant. Som ni gör så handlar den om vampyrer, något som har blivit ganska populärt den senaste tiden. Twilight startade, sedan kom det bara fler filmer och serier med vampyrer. Jag älskar Twilight serien och ingen av de andra vampyr filmerna kan mäta sig med den, men jag gillar ändå vampyr filmerna :')


Kram Linda, <3

♥ Dagens outfit

18 September 2010     0 Kommentarer
♥ Rasmus Seebach

18 September 2010     0 Kommentarer
Är det någon mer än jag som tycker om Rasmus Seebach nya låt Engel? Han har verkligen kommit från ingenstans. Hans första låt Jag kalla på daj (vet inte riktigt hur man ska skriva det) gjorde han bara på skoj och så blev den så stor, i alla fall här i Sverige. Jag tycker att den låten är grym och även den nya låten. Tycker att det är lite charmigt att den sjungs på danska.


Kram Linda,

♥ Panic at the disco

18 September 2010     0 Kommentarer
Vet ni vad jag hittade på min haka nyss? :'o Jag hittade ett svart, långt hårstå. Inte okej! Jag tittade mig i spegeln och såg något svart på hakan, trodde inte mina ögon först. Det var snabbt fram med pincetten och rycka bort det, i illfart. Men nu är allt lugnt, hårstrået är borta och det ser inte ut som att jag har skägg. Hehe! Jag vet en person som är väldigt noga med mustaschen ;')


Kram Linda,

♥ En sång för dig

18 September 2010   Min vardag   0 Kommentarer
Gårdagen var total lyckad, dock hade jag inte lyssnat på Kapten Röd så mycket innan så kunde inte hans låtar jätte mycket. Det hade nog varit bättre om jag gjorde det, för då kan man ju tecterna lite också. Men han var ändå helt okej och det jag hörde av texterna var bra :')

Sedan kan jag ju säga att jag var rätt mosad efteråt. + att folk försökte komma förbi, där det var som trångast, och folk hoppade över staket så att man fick fötter i ryggen och grejer. Men det är väl sådant man får räkna med när man är på lite mer populära band. Lite tråkigt bara för det blir ingen jätte rolig uppelevelse när folk tränger sig förbi och är otrevliga. Men men, that's the way it is..

Nu måste jag göra iordning mig för att Robin ska ta med mig på en överraskning. Jag har ingen aning om vad vi ska göra, har frågat flera gånger men han är så hemlighetsfull om det. Så jag är jätte nyfiken på vad han har hittat på nu. Han ringde nyss och gav mig en lite ledtråd i alla fall, jag ska inte äta hemma. Det är det enda jag vet!Bild från Gotland i sommras, saknar det <3

Kram Linda,


♥ Kapten Röd

16 September 2010   Min vardag   2 Kommentarer
Imorgon ska jag åka in till Liseberg (eller jag stannar i stan efter skolan) och se Kapten Röd som spelar på Liseberg. Veronica Maggio skulle egentligen ha spelat, men den spelningen blev av någon anledning inställd, vet ej orsak till detta. Jag erkänner att jag aldrig har hört Kapten Röd förut och jag vet inte alls hur den musiken är. Men det är alltid roligt att höra lite ny musik. Antingen är den bra eller dålig, det finns ju inget annat. Ska i alla fall bli roligt att träffa lite vänner :') Det blir även att jag sover över hos min kära vän Paulina imorgon, ska blir mysigt. Vi har planerat att basta på kvällen när vi kommit hem, vi får se vad klockan blir.


Kram Linda,

♥ Gör din röst hörd

16 September 2010   Något att tänka på   4 Kommentarer

Det ska bli väldigt spännande att få rösta i valet detta året. Det är ju första gången för min del då jag blev 18 i april i år, dock tycker jag att det är lite svårt vad man ska välja för parti. Partierna är många att välja bland och i vissa saker är det inte mycket som skiljer åsikterna åt. Bara något litet! Men det ska fortfarande blir roligt då man är delaktig i Sveriges politik och framför allt hur det ska styra framöver.

Är det någon mer än jag som ska rösta första gången i år?


Kram Linda,

♥ Autumn

15 September 2010   Min vardag   3 Kommentarer
Fick denna söta bilden på mail i veckan, är ni beredda inför hösten?

Kram & godnatt,
Linda,♥ You are no stranger

15 September 2010     0 Kommentarer
Gud, vilket väder!!!! Ena studen riktigt SPÖregner det, andra stunden är solen fram och skiner lite, sedan regnar det igen samtidigt som solen lyser, sedan är det uppehåll. Helt bananas! Här om dagen spöregnade det på morgonen fram till tolv då det blev finare väder och solen nästan tittade fram. Sedan på kvällen spöregnade det igen! Man märker att hösten har tagit fart nu. Vet inte riktigt om jag ska gillar det eller ogilla det... Får nog vänja mig lite först kanske, eller så vänjer man sig inte alls.Kram Linda,

♥ You are no stranger

15 September 2010     0 Kommentarer
Gud, vilket väder!!!! Ena studen riktigt SPÖregner det, andra stunden är solen fram och skiner lite, sedan regnar det igen samtidigt som solen lyser, sedan är det uppehåll. Helt bananas! Här om dagen spöregnade det på morgonen fram till tolv då det blev finare väder och solen nästan tittade fram. Sedan på kvällen spöregnade det igen! Man märker att hösten har tagit fart nu. Vet inte riktigt om jag ska gillar det eller ogilla det... Får nog vänja mig lite först kanske, eller så vänjer man sig inte alls.Kram Linda,

♥ Skolfoto

15 September 2010   Min vardag   1 Kommentar
Idag är det dags för skolfoto för våran del. Det är det sista skolkortet för all framtid, så det är ju lite speciellt. Dock har jag aldrig gillat skolfoton, man ser alltid så knepig ut på dem. Förra året blev det inget litet kort för min del då våra lärare inte hade informerat oss om vilken dag det skulle vara och just den dagen har jag inget smink eller någonting, så jag kände att jag hoppade över det. Klassfotot blev inte heller bra! Jag hade glasögonen på mig och det så inte alls bra ut. Men detta året hoppas jag på att det blir bra i alla fall, det är ju ändå det sista skolkortet!


Vad tycker ni om skolkorten?Kram Linda,


♥ Mysig dress

14 September 2010   Min vardag   1 Kommentar
När man går på gymnasiet får man en kalender där det finns en massa erdjudanden. Jag hittade bl.a. en hemsida som heter OnePiece där man kan köpa mysiga dressar. Det finns en massa olika färger och storlekar, finns även för barn. Jag har hittat två som jag tycker var snygg och som man inte hade sagt nej till att gå omkring och mysa i.
Visst ser de mysiga ut?Kram Linda,

♥ Det var droppen

13 September 2010   Något att tänka på   4 Kommentarer
Idag efter skolan var jag på Bloddroppen för att testamig för blodgivning. Denna gången gick det bra och jag hade 132 i HB värde, förra gången hade jag 122 och man måste ha 125. Dock tog jag hål i örat nyss och p.g.a. det får man inte ge blod inom 6 månader efter det. Så jag har preliminärt bokat in en tid den 14 Januari nästa år, gissar på att jag kommer få ändra den tiden då det är ganska långt fram. Men det känns i alla fall bra att jag får ge blod nu :')

Bli blodgivare du också. Bloddroppen finns i Nordstan, snett emot Bokakademin. Du kan även ringa på;

DROPPEN Förlunda torg 031- 47 00 12
DROPPEN Nordstan 031 - 15 90 03
DROPPEN Sahlgrenska & Blodbussen 031 - 342 20 40


Kram Linda,


♥ Harry Potter

12 September 2010     0 Kommentarer
En annan film som i alla fall jag ser fram emot på bio är Harry Potter & Dödsrelikerna. Jag har följt hela serien, dock måste jag säga att det har varit lite svårt att hålla reda på alla filmerna. Varje gång jag sätter mig framför en Harry Potter film så måste jag tänkte tillbaka ordentligt på vad som hände i den förra filmen och vad den hette. Haha! Känns lite konstigt. Jag vet att jag och Paulina skulle se en Harry Potter film här om dagen och då diskuterades det länge om det var tvåan eller fyran. Och om vad de andra filmerna innan handlade om! De visade sig att vi inte hade en aning. Men jag tycker ändå att filmerna är väldigt bra gjorda. Man verkligen fastnar för dem och deras magi. Effekterna är väldigt bra och att komma på hela den berättelsen, med alla dess gömställen och mystiska personer. Det måste jag säga att det är beundransvärt!


Här har ni trailern för filmen;

 

Kram & godnatt,

Linda,


♥ I rymden finns inga känslor

12 September 2010     6 Kommentarer
Igår var jag på bio med tre kära vänner, massa mys. Vi tittade på den nya filmen I rymden finns inga känslor med det nya stjärnskottet ur Skarsgård familjen nämligen: Bill Skarsgård. Jag måste säga att han spelade grymt bra och att han passade väldigt bra för den rollen. Simon (som Bill heter i filmen) har aspergers och han gillar bl.a. inte att folk rör på honom, någonting som han tar väldigt stort. Dessutom så vill han ha ordning i sitt liv och han följer vissa klockslag exakt, annars blir det kaos. När hans bror gör slut med sin dåvarande flickvän måste alltså Simon hitta en annan tjej till sin bror för att allting ska ställas tillrätta. Det är en lång väg där han får lära sig en hel del saker om livet och hur det fungerar. Absolut värd pengarna och man fick sig ett gott skratt. Så vill ni gå på bio så tycker jag att ni ska välja denna filmen om ni vill skratta lite.
Kram Linda,


♥ Hold my hand

09 September 2010   Foto - Djur   0 Kommentarer

Tycker om denna bilden, <3

♥ På bättringsväg

09 September 2010   Min vardag   0 Kommentarer
Jag är nu på bättrings vägen och kommer att gå till skolan imorgon. Så det känns bra i alla fall, tycker inte om att ligga hemma och dra mig riktigt. Nu ska jag gå ut med hunden och sedan blir det till att kolla film innan det är läggdags.


Kram Linda,

♥ Förkyld

08 September 2010   Min vardag   1 Kommentar
Usch, jag har gått och blivit jätte förkyld. Bara sådär helt plötsligt! Vet inte vart det kommer ifrån men här sitter jag nu i alla fall. Var i skolan idag, men det var väl sådär att jag var det. Tur så var det kort dag. Imorgon blir det ingen skola för min del i alla fall...Kram Linda,

♥ Valdebatt

07 September 2010   Något att tänka på   3 Kommentarer
Vi hade en valdebatt mellan pariterna idag i skolan. Den var väldigt intressant och det är någonting som jag tycker att vi borde ha oftare i skolan. Vi ungdomar får en större inblick i vad pariterna står och vad de tycker i olika frågor. Det blir då lättare för oss ungdomar att sätta oss in i vad de står för.

Anledningen till att de hade debatt är ju att det snart är val till riksdagen, den 19 september. Det börjar närma sig! Dock tycker jag att de oftare ska gå ut till skolor och ha debatter för att göra den unga mer delaktiga i politiken och för att få de unga att tycka att politik är roligare. Själv tycker jag att det var väldigt roligt att lyssna på debatten. TROTS att kristdemokraterna, moderaterna och Sverigedemokraterna kom försent. Faktiskt, så kom Sverigedemokraterna inte alls till debatten, lite märkligt! Det hade varit roligt att se vad de hade haft att tillägga i debatten!?


Kram Linda,♥ Mullsjö

06 September 2010   Foto - Livet   1 Kommentar
Åh, vad helgen har varit grym! Utrycket som Landvetter Wings har med sig stämmer verkligen. Det lyder; Wings - När det är som roligast. Vi har tränat en hel del kan man säga och det är nu inför cupen i helgen, som jag helt plötsligt får reda på att vi ska ha. Det har inte stått  någonting om dett eller någon som har sagt något. Så jag blev lite paff, menmen. Vi ska möta divison ett lag så det kommer bli en riktigt utmaning för oss, men kanske är det någonting vi behöver. Vi har verkligen tränat stenhårt på olika övningar denna helgen och jag hoppas att det kommer funka till matcherna denna helgen. Önska oss lycka till! I annat fall så har vi en grym lagkänsla och vi kommer ha grymt roligt, <3


- Lite bilder från helgen


Vi väntar på att få vårat nya träningsställ, förväntansfulla.


Pigga och glada inför morgonträningen kl 09.00.


Landvetter Wings - När det är som roligast <3


Bilden säger allt.


<3


Kram & godnatt,
Linda,♥ Halk körning

06 September 2010   Min vardag   2 Kommentarer
Jag ringde och beställde nyss halkkörningen på Stora Holm, känns lite pirrigt faktiskt. Men jag har fått höra från alla andra som redan har gjort halkan att det verkligen inte går att misslyckas med den. Man ska lyssna till instruktioner som man får när man sitter i bilen. Man sitter ju helt själv i bilen nu mera. Sedan låter det inte så svårt att man ska accelera upp till 70 km och sedan bromsa hårt. Jag klarar det :')Kram Linda,

♥ Don't worry, be happy

03 September 2010   Foto - Livet   1 Kommentar
Bilden beskriver texten på tröjan.
bild från england.Kram Linda,


♥ Alors on danse

03 September 2010     0 Kommentarer
Låten Alors on danse med Stromae var en låt som vi lyssnade på väldigt mycket i England. En av tjejerna som bodde i rummet bredvid oss var fransk och hon berättade att låten bl.a. handlar om en förvirrad kille. Men det kanske man ser lite på musikvidoen. Denna låten har i alla fall blivit som ett minne från England och varje gång jag hör den så vill jag tillbaka. Man saknar alla man träffade där otroligt mycket. Men det är snart återträff med hela gänget, då får man äntligen träffa alla igen, jag längtar.


Här har ni musikvideon och låten;

 

Kram Linda,


♥ Träningsläger

03 September 2010   Min vardag   0 Kommentarer
Japp, som rubrikens kvallrar om så är det träningsläger med innebandyn denna helgen. Det är vårat första träningsläger, vilket känns grymt bra. Ett sätt för oss att riktigt komma igång innan säsongen har börjat. Dessutom så är det väldigt roligt med träningsläger då man umgås med laget och skapar en härlig lagkänsla. Så det ska bli väldigt roligt! Det är i Mullsjö och det tar ca en och en halv timma att åka dit, samling kl 16.00 vid pendeln. Även herrlaget skall med på lägret!

Jag har även varit ledig igår och idag, vilket faktiskt känns lite segt. Hade gärna börjat med skolan nu och fått komma igång med allting. Men eftersom att över hälften av treorna är borta i fjällen och vandrar så tyckte lärarna att det inte var någon idé att ha lektioner som rör hela klassen. Det hade varit ca 7 st på lektionen, så kan hålla med lite om att det är onödigt. Samtidigt som att jag hade velat komma igång ordentligt nu. Så för min del börjar skolan ordentligt nästa vecka, wierd!Kram Linda,

♥ Bästa vän

02 September 2010   Foto - Livet   4 Kommentarer
Nu ska jag åka iväg till min bästa vän Paulina, <3 Vill säga att bättre vän än henne kan man inte ha, ställer upp i väder och vind. Vi har känt varandra sedan 4 års ålder och vi kan allting om varandra. Du är den bästa, <3

Du är bäst Paulina, <3

Kram Linda,


♥ Pust

01 September 2010   Foto - Livet   4 Kommentarer
Nyss hemkommen från friluftsdagen och den blev inte så pjåkig ändå. Dock fungerade det inte så bra i början när vi skulle samla ihop alla och säga grupperna, då var det ett mindre kaos. Men det fungerade bättre och bättre tillslut! Lite grötig i huvudet var man då ca 50 pers står och skriker olika saker till en och när alla bara springer runt. Men tja, det funkade tillslut!

Nu när jag tänker efter på det, så var det ändå ganska roligt att leda alla ettor och tvåor. Haha, det är vi som ska bossa på skolan nu och se till så att allting fungerar som det ska. Lite roligt! Dock känns det lite tråkigt att man också snart ska lämna skolan, det har verkligen varit en grymt bra skola. Älskvärd med grymma lärare och folk <3


Det vinnande laget!Kram Linda,