Upp

♥ Ett skratt förlänger livet

29 Oktober 2010     0 Kommentarer
Parlamentet är så grymt roligt, man har ju några speciella favoriter i det programmet. Mina är självklart Björn Gustavsson, Robert Gustavsson och Johan Glans även Sissela Kyle är grym. Några som jag tycker är bland de roligaste och som verkligen kan hitta på något roligt att säga. Trots att de inte kommer på någonting så gör dem någonting roligt av det i alla fall. Haha, så många gånger som man har suttit och skrattat till Björn Gustavssons medverkan i parlamentet.

Här är ett klipp med Johan Glans som är väldigt roligt x'D

 

 

 

Kram Linda,


♥ Studentmössor

28 Oktober 2010   Min vardag   1 Kommentar
Igår kom ABC-gruppen till våran skolan och informerade om studentmössor. Det är ju inte bara studentmössor man kan köpa nu för tiden utan det finns kläder och miljader olika acessoarer att välja mellan. En del kan jag tycka vara ganska onödiga faktiskt! Men det känns i alla fall bra att ha beställt student mössan nu i alla fall. Ett tecken från ovan att det snart är studenten :')Kram Linda,


♥ Det kallas tvivel

25 Oktober 2010     1 Kommentar
Lars Winnerbäck löser allt för en stund <3

Jag får liksom ingen ordningTvivel


Elegi

 

Kram Linda,


♥ What a weekend

24 Oktober 2010   Min vardag   1 Kommentar
Jag har verkligenhaft en riktig toppen helg denna helgen! I fredags kom stockholmarna ner till Götet och vi visade dem runt lite på Centralen, mer han vi inte då de kom hit så sent på kvällen. Sedan dagen efter åkte vi in till stan och fikade lite och träffade ytterligare folk från England. Nämligen underbaraste Natalie <3 Mycket trevlig tid. Sedan fyllde en mycket god vän 18 i veckan och hon hade bjudit hem trevligt folk för att fira det lite. Det blev en kväll fylld av mycket skratt och en del prat, även lite tårtkastning x'D Haha! Roligt var det i alla fall.

Idag är det dags att spela match kl 14.40. Denna gången möter vi Burås och vi är även grymt många på planen idag. Så det blir ett lag fyllt av energi idag :'D
Kram Linda,


♥ Heartbeats

21 Oktober 2010     0 Kommentarer
Här är låten som Linnea sjöng i Idol förra veckan, fast detta är orginalet då. Hon gjorde verkligen åten till sin egen förra fredag. Men jag tycker om orginalet lite bättre, lyssna och njut!

 

Kram Linda,
♥ Hemma spa

21 Oktober 2010   Min vardag   5 Kommentarer
Jag har nyss tvättat ur inpackningen ur håret och ansiktsmasken från ansikts masken. Känner mig som en helt ny människa! Man glömmer av hur härligt det är att faktiskt ha inpackning i håret en stund. Det blir som känslan efter att man varit hos frisören, underbart.Kram Linda,


♥ Brrrr ...

20 Oktober 2010   Min vardag   0 Kommentarer
... vad kallt det är ute nu! Det är nästan så att man bokar en resa till varmare ställen på en gång, men bara nästan. Lite längtar jag faktiskt till snön, missade ju de förra vintern på grund av min brutna fot. Det är roligt att hoppa runt i snön när det faktiskt kommer så otroligt mycket som det gjorde förra vintern. Då får man ju passa på! Jag ska även få åka mina efterlängtade skidor denna vinter, missade hela två veckor sist. Inte roligt! Men nu har jag någonting att se fram emot :')


Hur känner ni inför vintern och det kalla vädret?Kram Linda,


♥ På fredag, på fredag, på fredag

19 Oktober 2010   Foto - Livet   1 Kommentar
Åh, jag ser fram emot fredag! För då kommer underbara stockholmare ner till Göteborg och hälsar på. Det ska bli så grymt roligt. Emelie, Kalle och Gustav kommer ner och ska sova över hos Paulina. Det ska blir grymt roligt att få träffa lite folk från England igen. Man saknar det så otroligt mycket, tänka sig vad tiden går fort.Gustav


Kalle, sleepy guy.


EMELIE <3<3

Kram Linda,


♥ Idol

17 Oktober 2010     0 Kommentarer
Detta året har jag inte följt Idol lika intensivt som jag gjort de andra åren. Har väl inte riktigt haft tid till det eller intresset, det har svalnat lite för min del det senaste. Men i fredags så satte jag mig faktiskt ner och tittade på det och det var faktiskt riktigt bra idoler med i år. Trodde inte alls att dem var så bra iår då jag inte har tyckt det innan när jag snabbt och svängt förbi och kollat på Idol. I alla fall så fastnade jag väldigt mycket för Linnea Henriksson som verkligen har sin egen stil. Älskar att hon bara kör på på scenen och är sig själv i allra högsta grad, älskar också hennes röst som är helt fantastiskt bra. Hennes låtval i fredags var The Knife - Heartbeat vilket passade henne super bra. Sedan fastande jag också för Andreas Weise, otroligt bra röst. Även hans låtval var väldigt bra och jag tycker att det är roligt när artisterna får välja låtar som har stått dem varmt om hjärtat i livet. Han hade även fått en låt tillägnad till sig, lite roligt.

Andreas alldeles egna låt.

 

Idolearnas låtval i fredags

Linnea med Heartbeats, jag bara älskar hennes stil. Hennes röst är helt otroligt underbar <3

 

Andreas med Feel, grymt bra låt.

 

Kram Linda,


♥ What a wonderful world

17 Oktober 2010   Foto - Natur   5 Kommentarer
Vilken fantastisk dag jag har haft med mitt hjärta <3 Vi har åkt runt i bilen och gått i skogen hela dagen, underbar väder. Vi var vid härkeshult och gick i skogen där en sväng sedan åkte vi till Delsjön och gick en sväng där. Jag är helt slut i kroppen känner jag, bl.a från matchen som jag spelade igår och som vi dessutom vann med 6-4. En riktig kämpar match kan säga! Och sedan från turen idag, jag kommer att sova gott i natt. Tänkte visa lite bilder från dagen också.Robin spanar efter två rådjur som vi såg.


Dagens väder var underbart.


Naturens lugn.


Hjärtis, (L)
Kram Linda,


♥ Have you seen the world?

17 Oktober 2010   Min vardag   1 Kommentar
Har nyss stigit upp och ska dra mig ut med hunden, därefter ska jag och Robin ta en sväng ut till skogen och gå och fika lite :') Ska bli väldigt mysigt! Båda är nämligen lite utav skogsmänniskor. Vädret idag ser ju ut att bli toppen också, det är väl bara kylan som irriterar lite. Men det gör inget, för det är så frisk luft då.


Kram Linda,
♥ But I aint keen on living either

16 Oktober 2010   Min vardag   1 Kommentar
Tänkte precis gå iväg till våran samling, jag har nämligen match med innebandyn idag mot Kungälv Sportlife. De två senaste matcherna har vi förlorat och det känns som att vi har var lite förvirrade på planen. Men jag hoppas att det ändras till idag och att vi kör järnet på planen idag. Än så länge så känns det bra med foten har dock känt av lite i benet, beror antagligen på att cirkulationen i benet inte har kommit igång ordentligt :') We'll see if it's better today.


Kram Linda,


♥ Not sure I understand this role I've been given

16 Oktober 2010     1 Kommentar
Robbie Williams - Feel

Come and hold my hand
I wanna contact the living
Not sure I understand
This role I've been given

I sit and talk to God
And he just laughs at my plans
My head speaks a language
I don't understand

I just want to feel real love
Feel the home that I live in
'Cause I got too much life
Running through my veins
Going to waste

I don't want to die
But I ain't keen on living either
Before I fall in love
I'm preparing to leave her
I scare myself to death
That's why I keep on running
Before I've arrived
I can see myself coming

I just want to feel real love
Feel the home that I live in
'Cause I got too much life
Running through my veins
Going to waste
And I need to feel real love
And a life ever after
I cannot give it up

I just want to feel real love
Feel the home that I live in
I got too much love
Running through my veins
To go to waste

I just wanna feel real love
In a life ever after
There's a hole in my soul
You can see it in my face
It's a real big place

Come and hold my hand
I want to contact the living
Not sure I understand
This role I've been given
Not sure I understand
Not sure I understand
Not sure I understand
Not sure I understand


 

 

 

♥ Projekt Solrosen - Panta burkar

14 Oktober 2010   Projekt Solrosen   0 Kommentarer
Idag har jag pratat med min körskolan och fråga om de vill skänka sina pant-burkar till oss. Har nämligen sett att de har en liten samling där (a) Frågade vad de gjorde med dem och vad pengarna gick till, men det var inget speciellt så då passade jag på att fråga om de ville skänka dem till oss. Så nu har jag och Kajsa att panta. Dem hade nämligen 15 säckar i sin källare, dem har nämligen inte pantat burkar på 4 år. Så det är en del att panta!

Jag var och pantade fem säckar idag och det blev hela 386 burkar som gav 198 kr till Solrosens kassa. Tummen upp för detta! Känns bra att vi har kommit igång med detta nu, hoppas på att få in en del pengar till Solrosen :') Ni får gärna gå in på deras hemsida som finns HÄR.
Let's do it c",)

♥ Katastrofen i Ungern

12 Oktober 2010     0 Kommentarer

Jag tror ingen har kunnat undgå den stora miljökatastrof som har skett i Ungern för ca en veckan sedan. Där en damm med giftigt och frätaden slam har gett vika och kommit ut i naturen. Slammet har dödat marken runt omkring och fiskarna i vattnet flyter runt. Då är min fråga; HUR kan man vara så OTROLIGT korkad att låta någonting som detta ske? Hur kan man vara så korkad? Antagligen så kommer detta slammet att förstöra Stora områden i Ungern, vilket det redan gjort. Detta är ingenting som man kan fixa bara sådär, detta kommer att ta många år för naturen att reparera och man vet inte ens om det kommer att bli som förut. Växtligheten runt området är helt utslagen samt att många djur som bor runt i kring drabbas väldigt hårt.

Slammet uppges inehålla flera tungmetaller och bl.a. bly. Och man beräknar att en miljon kubikmeter giftig och frätande slam har läckt ut från fabriken sedan i måndags. Det har även spekulerats kring att denna dammen redan i juni hade sprickor i sig och var på väg att ge vika. Det har även förekommit röd ånga från byggnaden.

Det jag inte förstår är; varför är det ingen som reagerar? Detta är väldigt allvarligt och miljön står på spel. Det känns som att det är väldigt många som tar väldigt lätt på frågan kring miljön. "Ja, men det går väl att fixa", "Det är väl inte så farligt", "Alla gör ju så!". Men tänk själv; en katastrof som denna går inte att fixa på en kvart, det tar otroligt lång tid. HÄR kan ni gå in och se ett bildspel på hur området ser ut idag.

Tänk efter INNAN!!!!!
♥ You're a murderer

11 Oktober 2010   Foto - Livet   2 Kommentarer

Tänk att denna klumpen klättar upp i knät för att kela, det gör han hela tiden.

 


Kram Linda,


♥ Hund med spring i benen

10 Oktober 2010   Foto - Djur   0 Kommentarer
Min mammas hund, Ludde, har verkligen spring i benen. Han blir aldrig trött någon gång. Jag lovar, han skulle kunna springa ett marathon med ändå inte vara trött efter det. Dock har han Wippet i sina gener, så det kanske inte är så konstigt. I alla fall så kastade jag lite pinne till honom i lördags samtidigt som jag tog lite bilder :') Tänkte dela med mig av dem nu (Y)Här kan man snacka om pigg hund.


På alerten.


Så fin <3


Gillar att tungan stiker ut från munnen.


Här var vi inte så pigga längre.


Kram & Godnatt,
Linda, <3

♥ VOLBEAT i Scandinavium en fredagskväll

09 Oktober 2010     0 Kommentarer

Igår var jag på VOLBEAT som gästar Sverige och spelade i Scandinavium. De två förbanden som spelade var väl inte jättebra direkt. Det var The Kandidate och Entombed, inga band som jag har hört talas om innan. Det var väl inte heller direkt min musiksmak! Lite mer "skrikig" musik enligt mina öron, men för andra så är det bra musik. Beror ju helt och hållet på vad man gillar för musik ;') I vilket fall, så var dessa banden inte jättebra. Dock lite roligt att lyssna på dem LIVE då jag inte brukar lyssna på sådan musik. Till skillnad från Winnerbäck så hör man ju inte all musik och sång lika bra. För min del började jag tänka på annat och längta tills VOLBEAT skulle stå på scen!

Tillslut slog klockan halv tio och VOLBEAT ställde sig på scenen, underbart! Om man tänker på vad jag brukar lyssna på; Winnerbäck, KENT, Lasse Lindh, TAKiDA, så är detta lite grövre musik. Jag fick nys om detta bandet när jag gick i ettan och var uppe i Skövde för att hjälpa försvarsmakten. En som arbetade där lyssnade på dem när vi satt i bilen på väg till en övning, jag fastnade direkt. Sångaren i VOLBEAT har en liknande röst med han som sjunger i TAKiDA vilket gjorde att jag började gilla dem. De har ju släppt ett nytt album nu också som heter Beyond Hell/Above Heaven, som jag inte hade lyssnat så mycket på innan konserten. Men det gjorde ingenting, då de hade en varierad låtlista vilket gjorde det mycket roligare att lyssna. Fullt ös helt enkelt!A Moment ForeverSad man's tongue


♥ Dålig översättning

06 Oktober 2010     6 Kommentarer

Jag skulle översätta en mening på googles språkverktyg, men det gick inget vidare kan jag säga. Från engelska till svenska. Denna meningen skulle jag översätta; "Madame Valmonde bent her portly figure over Desiree and kissed her." Meningen som jag fick stämde inte riktigt överens kände jag. Såhär blev översättningen; "Mrs Valmond böjde fetlagd siffra över Desiree kysste honom eller." Det känns inte riktigt som att det stämmer va? x'D


Kram Linda,♥ Stay so close to me

06 Oktober 2010   Min vardag   3 Kommentarer

Jag ska praktisera idag första gången, i valhalla och ta hand om barn på simskolan. Det ska faktiskt bli väldigt spännanden att får göra det och jag hoppas att det går bra. Jag har lite svårt för vad man ska göra med barnen och vad de tycker om att göra och inte göra. Men jag får observera simläraren först och se vad hon gör och vad hon har för relger för dem. Önska mig lycka till (a)


Kram Linda,


♥ Denim

04 Oktober 2010   Foto - Kläder   4 Kommentarer
Efter att vi sålt kanelbullar och efter skolan åkte jag till stan för att shoppa lite. Hittade mig ett par jeans från BikBok för 399:-. Det behövdes verkligen i min garderob, om man säger.
Nu bär det av till träningen (Y)


Kram Linda,

✔ Projekt Solrosen - Kanelbullens dag

04 Oktober 2010   Projekt Solrosen   1 Kommentar
Ja, det är ju faktiskt Kanelbullens dag idag och då var jag och Kajsa så checka att vi bakade bullar tills idag. Som vi sedan har gått runt och sålt i staden till mån för Solrosen. Jag trodde faktiskt inte att det skulle gå så bra som det gjorde, men det blev faktiskt slut sålt ganska fort ändå och det var en dels om ville ha kanelbulle på kanelbullens dag :') Vi fick ihop hela 340 :- till Solrosens kassa, super!

Det är roligt att se folks miner när man frågar dem, vissa stannar och undrar vad det är andra tittar på en som om man är dum i huvudet och andra går bara förbi. Lite citat från dagen;

Jag; Vill du köpa kanelbullar? Det är kanelbullens dag idag
Gubbe; Heh, nej tack..
Jag vänder mig om och börjar gå men hör att gubben säger;
Bra försök där!!!


Jag; Hej! Vill du köpa kanelbullar?
Killen; Nejnejnejnejnejnej.....


Hahahah, så vi har allt haft en del roligt på staden idag, eller vad säger du Kajsa?
Let's do it c",)


♥ Kina mat nästa

03 Oktober 2010   Min vardag   2 Kommentarer
Väntar på att maten ska komma, den består idag av Kina mat. Dunderbart! Det är riktigt gott med lite Kina mat emellanåt och så är det Mycket godare än att käka pizza. MUMS!!


Kram Linda,

♥ Double Nature

03 Oktober 2010   Min vardag   1 Kommentar
Blev nyss klar med städandet av rummet, grymt. Helgen har varit grymt bra då jag spenderade lördagen med Paulina och spelade match. Det blev mycket skratt och några roliga citat sagda under kvällens gång. Vet inte när jag skrattade så mycket senast faktistk. Tack för en grym kväll bästa Paulina <3

Om gårdagens match; Lerum är ju det favorit tippade laget i serien och de har ett grym bra spel. Det blev en förlust på 4-3, men om man tänker på att det är det favorit tippade laget och att de vann sin första match med 12-0 så är det inte så pjåkigt ändå. Vissa peridoer var grymt bra i matchen medans andra var lite sämre. Tycker trots allt att vi kan ett snäpp bättre än vad vi spelade igår. Vi kan om vi vill, så är det. Men nu är det att sikta på nästa match som är söndag nästa helg mo IBK Göteborg, tagga till på träningarna i veckan så kanske det går bättre på match också :')


Kram Linda,

♥ Annoying orange

01 Oktober 2010   Min vardag   0 Kommentarer

Annoying Orange, more fun in the freetime x'D
Kram Linda,