Upp

♥ Pixbo match

22 November 2010   Min vardag   1 Kommentar

Ikväll är det Pixbo match med laget, vi har blivit inbjudna till damernas match mor KAIS Mora IF i Wallenstamhallen ikväll. Ska bli roligt att se damerna för en gångs skull! Brukar ju alltid se herrarnas matcher annars. Pixbos damer ligger på en första plats med 24 poäng och Mora ligger på en sjätte plats med 16 poäng, lutar åt att Pixbor vinner. Men vi får se vad matcher har ett ge oss ikväll :')

 

Kram Linda,♥ Kallt, kallare, kallast

19 November 2010   Min vardag   0 Kommentarer
Ja, det blir allt kallare nu på dagarna och kvällarna. Inte är det varmt i varje fall! Läste i tidningen att du skulle bli -10 grader snart och att man skulle förbereda sig med varma kläder. Kallare än så här kan det väl inte bli? Men vi får väl se, dags att bunkra upp med en massa filmer  för härliga myskvällar :')Kram Linda,♥ Segt

18 November 2010   Min vardag   0 Kommentarer
Gårdagens match var riktigt seg faktiskt, trodde att Sverige hade piffat till sig lite. Men nej! Det blev 0-0 och Sverige hade inga större målchanser under hela matchen. Tyskland hade de lite mer bagelbitande målchanserna. Lite tråkigt när det var så grymt kallt. Men det var ändå roligt att gå på den, det är ju inte så ofta man ser Sverige spela live ;') De har ju bytt ut väldigt många spelare nu också, så det är många nya.

♥ Tove Styrke

17 November 2010     0 Kommentarer
Tove var ju med i Idol förra året och hon briljerade verkligen. En sjukt duktig tjej för att vara så ung. Hon har nu gjort en ny skiva och det jag har hört från den är grymt bra. Själv har hon varit med och skrivit 7 av 11 låtar på skivan, vilket jag tycker är roligt för då har hon verkligen varit delaktig. Just nu spelas hennes nya singel "White Light Moment" mycket på radio och jag kan just nu inte få nog. Det är absolut den låten som spelas mest på min mp3 just nu.

White Light Moment

 

Million Pieces

Lyssna och njut av den sköna stämman (';

♥ Sverige - Tyskland

17 November 2010   Min vardag   0 Kommentarer
Min skola har fått biljetter till fotbolls matchen ikväll, som är mellan Sverige - Tyskland. Det är väldigt roligt när skolan får biljetter så, gratis är ju alltid välkommet. Nej, skämt åsido! Sist hade vi fått biljetter till Frölunda Indians match. Det är väldigt roligt att få se sådana matcher live då det alltid är annorlunda än vad som visas på TV. Dock är det ju väldigt kallt ute nu mera, så det blir till att ta på sig vantarna, mössan och halsduken. Brrr!!Kram Linda,
♥ Naturen är det bästa som finns

08 November 2010   Foto - Livet   0 Kommentarer
Jag och mitt hjärta ute i naturen och vandrar, från helgen.Kram Linda,


♥ Teenages dream

04 November 2010     0 Kommentarer

 

 

♥ Amazing kid sings Katy Perry

04 November 2010   Något att tänka på   0 Kommentarer
Haha, för underbar!


 

Kram Linda,


♥ Paranormal activity 2

03 November 2010     0 Kommentarer
Ikväll skall jag se paranormal activity 2 och nu när jag ser trailern till den så ser den ganska rolig ut. Därför börjar jag undra om denna verkligen kommer vara lika läskig som ettan var. Men det återstår att se, här har ni trailern i alla fall :')

Fast detta var ju inte den offeciella trailern, här kommer den riktiga.

 

 


Kram Linda,


♥ Afghansk sjal

03 November 2010   Foto - Kläder   1 Kommentar
Jag har fått en afghansk sjal av min kära kusin. Det finns väldigt fina sjalar där och han har köpt hem några som är otroligt fina. Denna hade ett jättefint mönster och en otroligt fin blå färg.

Kram Linda,


♥ People are awesome

03 November 2010     0 Kommentarer
Det är ganska sjukt vad människor lyckas göra med acrobatic och allt vad det kan vara. Jag hittade en video på msn.se som visar var vissa faktiskt har lyckats göra och vissa av grejerna är helt sjuka. Men jag tycker ändå att det är fantastiskt att se vad de har lyckats med. Gå in HÄR för att se videon!


Eller så kan ni se videon nedan
Kram Linda,