Upp

♥ England nästa

23 Juli 2010   Min vardag   3 Kommentarer
Godmiddag folk, nu var det dags. Imorgon bär jag och Paulina av till England, det ska bli riktit roligt. Jag känner att det pirrar lite i magen. Vi ska vara vid flygplatsen redan 05.25 imorgon, så det blir att gå upp tidigt imorgon bitti. Men det gör ingenting för min del, man kan ju sova på flygplanet. Just nu håller jag på och packar för fullt, ska även städa klart det sista av huset. Puh!

Så nu kommer jag antagligen inte skriva på tre veckor, det kommer bli helt dött på bloggen. Dock vet jag inte om familjen har data som man kanske kan få låna nån gång. Men när jag kommer tillbaka kommer jag att ha en massa godheter att berätta om :')


Kram Linda,


♥ Naturbilder från Gotland

22 Juli 2010   Foto - Natur   1 Kommentar
Lite härliga naturbilder från Gotland.


Kossorna undrade vad tusan vi gjorde i deras hage?!


Ja, ni ser ju deras undrande blickar.


Inne i visby.
Kram & godnatt,

Linda,


♥ Snabb tur

22 Juli 2010   Min vardag   0 Kommentarer
Imorgon ska jag ta en snabb tur in till stan för att köpa en tröja/jacka på Ginatricot. De har fått in ursnygga baseball tröjor som jag spanade in redan för några veckor sedan. Har sett flera ha den och jag bestämde mig för att slå till. Jag har nämligen ett presentkort på Gina som jag fortfarande inte har använt fullt ut, så jag tyckte att det var en bra investering att använda det på denna jackan :')

Den finns i flera olika färger, men jag tycker att denna färgen är ursnygg bl.a. Vi får se imorgon vilken färg det blir.Kram Linda,


♥ Time to pack

22 Juli 2010   Min vardag   3 Kommentarer
Då var det bara två dagar kvar till England, sjukt vad tiden går fort fram. Men det ska iallafall bli grymt roligt att få komma iväg. Jag tänkte att jag så smått skulle börja packa nu, känner mig dock lite stressad för det. Varför vet jag inte! Känns som att jag kommer glömma miljarder saker som jag vill ha med mig.

Dagens väder är grymt verkligen. Har suttit ute en stund och läst en bok och druckit hallon,blåbär,banan och jordgubs smoothie :') MUMS!


Kram Linda,


♥ En gång till

21 Juli 2010   Min vardag   1 Kommentar
Idag blev det bestämt att jag ska hänga med till Karlstad och se på Lars Winnerbäck där också, underbart <3 Det kommer lätt vara värt det. Det är den 20 augusti och vi ska bo på vandrarhem den helgen :') Ska bli grymt roligt, ska åka in imorgon på morgonen och köpa min biljett där.


Kram Linda,


♥ Kom änglar, kom älvor

21 Juli 2010   Foto - Livet   3 Kommentarer
Gotlands bilder


Kyrkan som paret gifte sig i, otroligt vacker.


På festen efteråt.


Jag badar i Östersjön, och ja, det var jäkligt kallt!


Gotlands största Raukplats, stenen jag sitter på är en rauk. Vattnet har format den!


Gulligull, <3


Kram Linda,


♥ Grym humor

20 Juli 2010   Min vardag   1 Kommentar
Haha, Häckner är fan grym! Han kör inte bara trolleri grejer utan det är väldigt mycket humor i hans uppträdanden också, någonting som jag bara älskar. Han är grymt rolig! Han har alltid en massa sjuka gäster med sig. Med det menar jag akrobater som kan svänga kroppen ett varv runt sig själva typ och massa sådana grejer, helt sjukt. I år var det en från Albanien som, konstigt nog, hette Alba (passande). Hon var ganska rörlig om man säger så, kunde även skjuta pilbåge med fötterna, skumt. Sedan var det två tvillingar som gjorde akrobat grejer på en gunga. Ganska avancerat om man säger så, förstår inte riktigt hur de vågar hänga fritt i luften och ibland hade de bara varandra att hänga i, wierd!

Jag kommer ihåg att han var mycket på TV;n när jag var liten och jag brukade titta på honom varje gång, blev helt lyriskt. Jag minns att jag tyckte att han var väldigt bra då också. Jag kommer lätt gå på honom nästa år också :') Om han har någonting nästa år vill säga, men det tror jag och hoppas jag.Kram Linda,


♥ Car Einar Häckner

20 Juli 2010   Min vardag   0 Kommentarer
Godmiddag gott folk! Ännu en härlig dag är kommer. Jag har nyss kommit in från en härlig jogging runda med hunden. Han fick även ta sig ett dopp i sjön, det är ju så otroligt varmt här idag. Ikväll ska jag och älsklingen gå på Carl Einar Häckners Varité. Jag har gått på den två år i rad nu, det börjar bli som en liten tradition nu. Jag höll på att glömma den detta året. Han är en rolig liten prick :')


Kram Linda,


♥ The fourth kind

19 Juli 2010     5 Kommentarer
"Dr. Abigail Tyler videodokumenterar vittnesmål från människor som kan ha blivit bortförda från utomjordningar i Alaska, där antalet rapporterade fall är högre än någon annanstans. Det visar sig att deras historier, oberoende av varandra, innehåller snarlika detaljer och Tyler kommer en skrämmande sanning på spåren."


Tänkte skriva lite om filmen som jag pratade om förut, den som var baserad på verkliga livet.
På engelska heter den "The fourth kind" och på svenska heter den "Närkontakt". Den handlar om en by i Alaska som heter Nome där en psykolog upptäcker märkliga saker bland sina patienter. Jag kan tillägga att byn är mest besökt av FBI, ca 2000 besök på nio år. Försvinnanden av personer är även störst i Nome, därav alla FBI besök. Iallafall, psykologen märker att flera av hennes patienter har upplevt i princip samma saker. Alla vaknar mitt i natten av att en uggla står vid deras fönster. Hon börjar undersöka detta närme genom att genomgå hypnoser på sina patienter, så att de upplever dessa nätterna igen för att försöka ta reda på vad som egentligen händer. Genom detta får hon reda på skrämmande saker som hon aldrig kunnat ana och tillslut blir hon själv utsatt av dessa saker. Hon vaknar mitt i natten av en uggla bl.a. Hon påstår att dessa människorna har blivit bortförda av aliens, vilket jag tycker låter väldigt märkligt. Dock finns det videofilmer där det har filmat patienter, även psykologen själv, då de har uppfört sig ytterst märkligt. Man måste se filmen själv för att förstå.

Dock visar det sig, senare i filmen, att psykologen som heter Dr. Abigail Tyler har tendenser till att vara psyksjuk. Då hennes man tidigare blir mördad, av vad hon tror är ett knivmord. I själva verket har han tagit livet av sig när hon legat bredvid i sängen. Han har påbörjat denna undersökningen och även han har upptäckt att hans patienter har samma symtomer. Senare i filmen visar det sig att han har tagit livet av sig. Jag tyckte att denna filmen var väldigt intressant då den är baserad på en sann historia i staden Nome i Alaska. Dock tror jag inte på Aliens riktigt och att de kommer hit, känns otroligt.

Jag blev berörd av denna filmen då det finns dokumenterade filmer från hypnoser där patienterna, även Abigail själv, beter sig väldigt konstigt. Känns svårt att fejka någonting sådant. Under hela filmen pågår även en intervju med psykologen där hon berättar vad som hänt och hur hon har gått tillväga med sina patienter. En av hennes patienter blir rent utsagt "galen" av vad han har sett, alltså att han har blivit bortförd av Aliens. Han blir så galen att han mördar hela sin familj så att de inte ska vara med om samm sak som honom.

Det finns tydligen tre nivåer när det gäller ufon och aliens/utomjordingarn. Den första nivån är när man ser ett ufo av något slag, den andra nivån är när man ser en alien/utomjordning med egna ögon, tredje nivån är när man får kontakt med det/den och fjärden nivån är tydligen den värsta av alla; det är då man blir "bortförd av utomjordingen". Man får bestämma själv om man ska tro på det eller inte! Men på något sätt låter det märkligt när det finns dokumenterade videofilmer på riktiga människor som inte alls mår bra.

Tro vad ni vill! Själv tror jag inte på Aliens.Kram & godnatt

Linda,
♥ Stretchy skinn

19 Juli 2010     0 Kommentarer
Jag har precis kollat på världens sjukaste videoklipp. Det är en ciruks kille som har världens töjbaraste skinn, helt otroligt. Han kan töja skinnet som sitter på halsen upp ÖVER munnen, det är Riktigt sjukt! Han kan töja ut skinnet även på magen och armarn. Vill ni se klippet för att själva se, klicka här. Ni kommer inte tro era ögon!Kram Linda,
♥ Time to go

19 Juli 2010   Min vardag   4 Kommentarer

Sitter just nu uppe hos Robin, jag har ätit hos honom idag och jag tog med Gucci upp. Han packar ner det sista i sin väska då han ska sova över hos mig idag. Han jobbar dock på dagarna nu och han ska upp kl 06.00 imorgon, lite tradigt. Men det är fortfarande mysigt att han sover hos mig, hellre det. Igår såg vi på en lite märklig film som jag blev lite fundersam över. Eftersom att jag har respekt för andar och paranormal aktivitet i sig, så blev jag väldigt berörd av denna filmen. Den hetter "Närkontakt" på svenska och på engelska hette den "The fourth kind". Den handlar om Alaska, Nome i USA där det sker märkliga försvinnanden varje år och det är även den mest besökta staden av FBI, hela 2000 besök per år. Detta är alltså en verklighetsbaserad film! Jag tänkte skriva lite mer om den filmen när vi har kommit ner till mig. Vi ska nämligen gå nu, tar ca en 15-20 minuter att gå ner. Men jag lovar er att det ni kommer för höra kommer var något extra.


Kram Linda,


♥ Hål i örat

19 Juli 2010   Min vardag   1 Kommentar
Goddagens! Jag blev väldigt nöjd med klippningen och jag tycker om den frisören som klippte mig också. Hon har klippt mig två ggr innan och jag har känt mig nöjd då också. Så det blir nog att jag går till henne nästa gång också :') Trevlig att prata med också!

Det var inte bara en klippning jag gjorde idag utan jag tog också ett till hål i det vänstra örat. Jag har velat göra det väldigt länge, men det har inte blivit av förrens nu. Så tada, nu är det gjort!Visst blev det fint? :')


Kram Linda,


♥ Bara du

19 Juli 2010   Min vardag   3 Kommentarer
Bion igår var jättebra! Jag gillar Shrek filmerna, tycker att dem är så mysiga. Den sista nu var klart den bästa av alla tycker jag. Efter den första filmen då.

Nu ska jag snart åka in till Mölnlycke och klippa mig. Det känns som att det behövs göras nu innan jag drar iväg till England. Känns också alltid så skönt efter att man har klippt sig, man känner sig som en ny person.

Kram Linda,

♥ Shrek forever after

18 Juli 2010     3 Kommentarer
Jag och Robin har just nu reserverat två platser till "Shrek forever after" i 3D. Jag har sett alla de andra filmerna och de är så otroligt mysiga. Detta är dock den sista filmen vilket känns lite tråkigt, men allt måste ha ett slut någon gång. Vi tänkte åka in nu snart och gå lite på stan innan filmen börjar. Jag tycker inte om att åka in precis innan filmen börjar, allt blir så stressat då. Här nedaför har ni iallafall trailern om ni vill se vad den handlar om. Den verkar vara bra iallafall :')


 

 

Kram Linda,


♥ Skepp under World Trade Center

17 Juli 2010   Min vardag   1 Kommentar
Dom har hittat en skepp från 1700-talet under tvillning tornen World Trade Center. Troligtvis har det använts som utfyllnad på stränder för att bygga nytt land på förr i tiden. Ganska fräckt ändå! Att det har legat där så otroligt länge och fortfarande finns kvar. Hittade ett videoklipp om det på gp:s hemsida, vill ni titta kan ni gå in HÄR.Kram Linda,


♥ Video

17 Juli 2010   Min vardag   0 Kommentarer
De spelade in "Elden" med Lars Winnerbäck. Kajsa, Louise, jag och Paulina kom med på den videon och även några andra som vi träffade på spelningen. Han var så otroligt fin och låten var grymt bra <3 Vill ni se klippet med "Elden" så kan ni gå in HÄR.


Kram Linda,


♥ Jag börjar sakta se en kontur

17 Juli 2010   Foto - Artister   0 Kommentarer
Lars Winnerbäck

Trädgårn
kl 21.00, 16/7-10


Jag vill INTE att ni tar bilderna ifrån mig, repsektera det!!!!!Kram Linda,

♥ Behöver inte vara onyttigt

Som ni säkert redan vet så behöver choklad inte alls vara någonting som är ohälsosamt. Ett måttligt intag gör bl.a. att b-endorfiner frigörs i hjärna som får en att känna välbehag, det är även en substans som är smärtstillande. Choklad innehåller fenyletylamin som ökar känslan av att vara kär! Så ett måttligt intag av den mörka chokladen är hälsosam för dig, värt att tänka på. Källa HÄR.Kram Linda,


♥ Bra kritik

17 Juli 2010   Min vardag   0 Kommentarer
Winnerbäcks recension i GP kan man inte klaga på. Han fick väldigt bra betyg. Vill ni läsa recensionen så kan ni kolla HÄR.Kram Linda,

♥ Obeskrivlig Lars Winnerbäck konsert

17 Juli 2010     0 Kommentarer
Det går verkligen inte att beskriva i ord hur bra Winnerbäck var igår. Helt otroligt! Man måste se och uppleva honom med egna ögon för att förstå <3 Vi kom dit vid halv tio tiden igår och satte oss utanför trädgårn och väntade på insläppet som var kl 17.00 på kvällen. Vi roade oss med kortspel, yatzy och annat. Träffade en del nya människor som var väldigt trevliga. På morgonen var det ganska svalt och man tänkte inte mer på det. Men senare på dagen runt halv elva, tolv började värmen bli olidlig. Någon sa att det var 27 grader, men kändes som mer. Dock tycker jag ändå att tiden gick väldigt fort och det blev snart insläpp.

1 timma innan insläppet började folk bli nervösa och alla började trängas lite och ställa sig upp. Sedan kollade man på klockan hela tiden. Det kändes som att tiden har gått fort fram när det egentligen bara hade gått 1-2 minuter mellan varje titt. Tillslut släppte de in oss och vi sprang fram till stora scenen för att få stå längst fram under konsertet, bästa platsen <3

Nu var det fortfarande 4 timmar kvar tills det att Winnerbäck skulle spela, ännu mer väntan. Men det var det lätt värt <3 Jag gick och köpte en tröja och en tygväska, med Lars Winnerbäck. Älskar dem <3 Första förbandet var Love Antell, det var ingenting som jag tyckte var bra. Och jag tyckte nästan synd om honom då det inte var så många som var pigga på att titta. Därefter var det Dundertågets tur att stå på scenen. Då var det lite mer folk, dock inte många där heller.

Därefter var det dags för de lite bättre artisterna.Melissa Horn stod alla upp och sjöng med i varje sång och alla var pepp inför sista artisten och även den bästa (Lasse <3). Men Melissa var otroligt bra, hennes röst är helt fantastisk. Det kan ju vara så att när vissa artister börjar prata så stämmer det inte överens med deras sångröst, så var det inte med Melissa. Hon hade en otroligt lugn röst, harmonisk. Men hon var grym. Sist men inte minst bland förbanden var det dags för Laleh och jag blev ärligt lite besviken på henne, då hon remixade sina låtar alldeles för mycket. Första gången jag såg henne var hon grym, men denna gången var hon inte alls lika bra. Skärpning Laleh, håll dig lite mer till orginaltexterna.

TILLSLUT, kom den BÄSTE av alla; LARS WINNERBÄCK. Han var så otroligt bra <3 Han började själv på scenen för att värma upp oss lite till, därefter drog det hela igång med hela bandet och det var fullt ös. Jag kan ju säga att tårarna kom så fort han steg ut på scenen, visste att jag skulle börja gråta. Men det var svårt att inte göra det, det var så otroligt fint <3 Alla sjöng med till alla låtar! Jag blev helt kär i hans ögon, han tog verkligen ögonkontakt med sin publik på ett sätt som fick en att rysa i hela kroppen (på ett bra sätt). Min fråga är nu; NÄR ÄR NÄSTA KONSERT? Den bokar jag DIREKT! Dock var det en låt jag saknade; "Jag har förlorat mig i ett regn". Men jag klagar inte, han var grym, bäst, underbarast, allt man kan vara <3

Ni ska få se bilderna som jag tog, min USB-kabel ligger dock hos Paulina. Jag hade tänkte åka och hämta den nu, så ni behöver inte vänta länge. Gotlandsbilderna för defenetivt vänta lite till, men det tror jag inte gör någonting. Winnerbäck är viktigare just nu <3Kram Linda,

♥ Så fin

17 Juli 2010   Min vardag   0 Kommentarer
Han var så fin, så bra, så vacker. Vilka otroligt fina ögon han har, Lars Winnerbäck, helt otroligt <3 Konserten var så fantastiskt, underbart bra. Tårarna kom så fort han steg in på scenen, det gick inte att hejda. Fan vad bra han är <3


Kram Linda,

♥ Suprise

15 Juli 2010   Min vardag   1 Kommentar

När jag kom till Paulina idag så fick jag mig allt en överraskning. Hon hade nämligen fått ett ryck och klippt av sig två tredjedelar av sitt hår. Förut hade hon axellångt hår, lite längre. Nu är håret alldeles nedanför öronen. Hon är allt tokig den tjejen! Tänkte att ni skulle få se hur det blev, för det såg nämligen skit bra ut :') Före och efterbilder!


 Före bild 
 Efter bild Visst blev det snyggt? Dock har hon en annan hårfärg på den översta bilden. Hennes blogg hittar ni HÄR.


Time to sleep, good night!
Det är en viktig dag imorgon <3

Kram Linda,


♥ Ljusna mig igen, igen, igen

15 Juli 2010   Min vardag   0 Kommentarer

Lars Winnerbäck dunkar i högtalarna och humöret är på topp. Snart är det dags, snart, snart, snart!  Han kommer vara så sjukt bra <3 Det ska bli så underbart att få höra honom live. Han texter är så grymt bra, man kan sitta och lyssna i timmar. Men det är nog snart dax att gå och lägga sig då vi måste ta 08.00 bussen från centrum imorgon. Vi måste gå upp senast ca 06.30.

Ljus stanna kvar,
ljusna mig igen, igen, igen.


Kram Linda,


♥ Lars Winnerbäck <3

15 Juli 2010   Min vardag   0 Kommentarer
Imorgon är det dags att gå på Winnerbäck, som jag har längtat! Det ska verkligen bli otroligt roligt och vi ska börja köa kl 09.00 utanför trädgårn. Jag, Kajsa, Paulina, Louise och en av Kajsas kompisar! Det blir lång väntan, men det är det verkligen värt då vi kommer vara bland de 800 första personerna och vi kommer att stå längst fram. Jag lovar er, jag har alltid tyckt att det är löjligt när personer har gråtit när de har sett en artist live eller liknande. Men jag tror inte att jag kommer vara bättre imorgon kan jag säga. Jag har haft en känsla hela tiden av att jag kommer börja gråta på konserten imorgon och det förvånar mig inte om jag gör det. Tycker dock fortfarande att det är ganska löjligt att man gråter till en artist så, men då får jag vara en bland alla löjliga fans.

Kram Linda,

♥ Sometimes your world gotta take a turn

15 Juli 2010   Foto - Natur   1 Kommentar
Visst är det vackert?!
Detta var våran utsikt från campingplatsen Kneibyn på Gotland. Underbart, <3

Kram Linda,

♥ My love to you

15 Juli 2010     0 Kommentarer
Robin, käraste Robin <3 Jag är så otroligt glad att jag har dig. Jag trodde aldrig att detta skulle hålla så länge som det har gjort, det är snart 3,5 år nu. Helt otroligt! Det har varit både bra och mindre bra stunder, men jag ångrar verkligen ingenting. Du har gett mig så otroligt mycket kraft och energi och du har verkligen ställt upp för min, mer än vad jag kan förstå. Jag vill att du ska vet att jag alltid kommer att älska dig och jag hoppas att jag får behålla dig ett bra tag till. En pojkvän som dig borde alla få uppleva någon gång i livet <3


Jag älskar dig <3

(bild från Gotland)


Kram Linda,

♥ Time to make a change

14 Juli 2010   Min vardag   0 Kommentarer

Sitter nu hos Paulina och vi ska se film. Dock är det sjukt varmt här inne och det känns konstigt att det är såhär varmt. Sommaren började ju väldigt sent iår. Men nu har värmen verkligen börjat ta sig och man känner att sommaren börjar komma fram. Hoppas verkligen att det är såhär bra väder i England också!

Har även idag fått reda på att vi ska byta värdfamilj. (Det har dem inte meddelat oss tidigare, lite konstigt). I vilket fall så ska vi bo hos en annan familj som är lite yngre, vi skulle på hos Mrs Christine Farmer som var en äldre dam. Det hade varit problem med sjukhus besök för henne, så det var inte så bra att vi bodde där just nu. Nu ska vi istället bo hos en lite yngre familj som också har två barn på 9 år, vi får se hur det blir. Känns som att det kan bli lite mer modernt, samtidigt som att de har ett helt annat levnadssätt än här hemma i Sverige. Det ska bli roligt att få stöta på en annan kultur under en kort period!

Ska ni ut eller har varit på språkresa i sommar?


Kram Linda,♥ Inception

14 Juli 2010     0 Kommentarer
Det har kommit ut en ny film på bio som heter Inception och som jag gärna hade velat se. Bl.a. Leonardo Dicaprio är med som huvudperson och det handlar om ett nytt sätt att samla information. Informationen samlas in genom drömmar där folk samlar alla sina hemligheter. Jag tycker om lite science fiction filmer. Hittade tyvärr ingen trailer att lägga in, men det är annars bara att söka på Youtube.com

Någon som har sett den som kan säga om den var bra?


Kram Linda,


♥ Det börjar närma sig

14 Juli 2010   Min vardag   0 Kommentarer
Ja, det börjar verkligen närma sig avresan till England. Det ska verkligen bli otroligt roligt! Jag kom nyss hem från att ha växlat in engelska pund inför resan och jag har även fått brev från STS där deltagarbevis är med. Gud vad tiden går fort! Ibland känns det som att den går alldeles för fort. Halva sommaren har redan gått och det känns som att den nyss började, vart tar tiden vägem?


Kram Linda,

♥ Mrs Saturday

13 Juli 2010   Min vardag   0 Kommentarer
Godmiddag gott folk! Jag och Paulina har nyss kommit hem från en runda på stan och jag har fyndat en hel del. Även Paulina har fyndat en del. Det var storrea på H&M och hon hittade bl.a. tunikor för bara 30 spänn. Så vill ni fynda så är det nog en bra tid att göra det på :') Själv har jag köpt en del böcker, en ny plånbok, en ny väska och några nya skivor. En bl.a. från Timo Räisänen <3 Han är så otroligt braaa! Gillar hans go framme på scenen.

Vi var även och fikade vid Kronhusbodarna som ligger vid Nordstan. Väldigt mysigt! Dock kom det en liten regnskur precis innan vi skulle dit, men som tur var så avtog den lika snabbt som den kom. Tog mig en tonfisk baguette, dock tyckte jag att det var lite för lite sallad och grönsaker på den. Annars var den god!Uppifrån;
LDB lotion, Lindex 39,50:-
Ansiktsmask, Lindex 14,50:-

Plånbok, Åhlens City 299:-
Väska, Åhlens City 249:-

2x Parfym, H&M 39,50:-
Hårspännen, H&M 29,50:-
Örhängen, H&M 19,50:-

Timo Räisänen CD, CD centralen 99:-
Andreas Johnson CD, CD centralen 29:-
The Ark CD, Pressbyrån 99:-Uppifrån;

Mons Kallentoft - Midvinterblod,  69:-
Mons Kallentoft - Sommardöden, 75:-
Michael Jackson - Moonwalk, 77:-
Mari Jungstedt - Den mörka ängeln, 77:-

Alla är köpte på Pocketshop vid Kunsportplatsen, där det även var kampanj -  3 pocket för 169:-


Kram Linda,

♥ Home sweet Home

12 Juli 2010   Min vardag   0 Kommentarer
Godkväll allihopa! Nu var det ett bra tag sedan jag skrev här, men jag har varit på underbara Gotland och gottat mig. En resa som har sett fram emot och som blev alldeles underbar. Vädret har varit fantastiskt bra och vi har bl.a. åkt runt Gotland och sett massor av sevärdheter. Självklart har vi varit inne i Visby och trallat runt, otroligt vackert! Visby är verkligen välbevarat från förr och jag hoppas att det förblir så. Dessutom tycker jag om gotlänningarnas dialekt, underbar. Haha!

Vi var ju även på bröllop och det var så fint. Det var nästa så att jag fick mig en tår i ögat faktiskt, trots att det var första gången jag träffade dem. Det var Robins och Rebeccas kusin som gifte sig. Vi var upp och dansade non stop till kl 3, halv 4 på natten, så man var ganska mör efter det. Men det var verkligen roligt :') Så mig har det inte gått någon nöd på denna veckan inte, det har varit underbart <3

Idag var jag på Lotta på Liseberg. Även det väldigt roligt! Jag gick dit av anledningen att Timo Räisänen var där, då jag tyckte att han var så bra sist jag såg honom. Det var han nu med kan jag säga, söt liten filur med mycket energi. Dock var det några tanter som satt bakom oss och som inte var i nyktert tillstånd. Till en början var de inte jobbiga men i slutet blev det lite jobbigt då det blev lite väl stökiga. Dessutom kom en av dem med i TV och sjöng med Lotta, inte så passande kanske :'P Det var i alla fall roligt att få komma dit.

Självklart har jag bilder från Gotland men jag har inte alls hunnit gå igenom dem efter att jag kommit hem. Så det kan dröja lite innann dom kommer upp, men jag lovar att jag kommer att visa en del av dem :') Inte alla då jag tog 600 bilder! Nu är det natten för min del börjar bli väldigt trött.Kram Linda,