Upp

♥ That's just who you are

31 Januari 2010   Foto - Djur   1 Kommentar
Jag hittade lite bilder från i somras som jag tänkte lägga upp nu. Hade faktiskt helt glömt bort de bilderna! De är från Onsala Rörvik, en liten halvö där de går lösa kossor. Jag och Robin cyklade dit för att jag skulle få fota lite och för att vi skulle ta oss en liten utflykt också. Det var väldigt mysigt, men har var lite skraj för kossorna tror jag allt.

 


(klicka på de mindre bilderna för att se i större format)

Kram Linda


♥ Och du?

30 Januari 2010   Min vardag   0 Kommentarer
Hjälp, man blir ju galen! Nu har jag varit hemma i två veckor och jag känner mig så otroligt osocial. Jag vill bara till skolan just nu och träffa folk, det är inte bra att sitta hemm såhär. Man blir ju helt isolerad och galen tillslut. Det är så jag känner just nu i alla fall. Visst, ibland kan det vara skönt att få sitta hemma lite, men inte hela tiden. Just nu när jag har gips och inte kan ta mig ut heller känns det lagom bra. Jag kommer ju åka till skolan varje dag, men sedan kommer jag inte kunna ta mig ut speciellt mycket! Har inte varit ute på dessa två veckorna knappt. Känns inte alls bra!

Men nu på måndag är det dags för mig att gå till skolan igen. Känns underbart! Man ver verkligen inte hur bra man har det. Känns som en befrielse att få komma ut och träffa lite folk just nu.

Eller vad säger ni? Det är inte roligt att sitta hemma hela tiden, man vill komma ut och träffa folk någon gång. Det är ju så vi människor är uppbyggda, vi mår inte bra av att sitta hemma hela tiden och isolera oss. Vi behöver träffa folk!

Kram Linda


♥ Night and day

28 Januari 2010   Min vardag   3 Kommentarer
Dagen har bara flugit förbi, förstår inte vart den tog vägen. Nu börjar i alla fall Robinson om 10 minuter och det ska jag se. Det är väldigt spännanden nu i slutet! På lördag är det grand final för deltagarna. Dock tycker jag att de låter väldigt löjliga med sina pakter och grejer, haha. Men det är ju det som kallas för underhållning. Tittade väldigt mycket på Robinson när jag var liten, men det slutades ju sändas tills förra året. Tycker att det är väldigt roligt att de har börjat med det igen!

Slutligen vill jag säga grattis till Kajsa som fyller 18 IDAG. Stort grattis, jag hoppas verkligen att du har haft en super bra dag. Känns jättetråkigt att jag inte kan komma till dig imorgon, men vi kan ju ta det någon annan dag? =D Kram på dig <3


Kram Linda


♥ I spend my time thinking about you

28 Januari 2010     0 Kommentarer
Black Eyed Peas har gjort två riktigt bra låtar den senaste tiden. Jag tycker att deras låtar älskar man eller så tycker man inte om dem alls (hata är ett starkt ord). För min del så tycker jag inte att alla deras låtar är så bra. Men nu har de gjort två låtar som jag tycker om väldigt mycket. Det är "I gotta feeling" och den senaste "Meet me half way". Jag kan lyssna på dem om och om igen utan att tröttna på dem! Tänkte slänga upp båda låtarna så att ni ockås kan lyssna. Antar att alla redan har hört låtarna, men vad spelar det för roll när de är så bra.

 


 

Lyssna och njut.

 

Kram Linda


♥ Today was your last day

Reklam är någonting som brukar vara otroligt tråkigt. Man känner bara hur ilskan växer inom en när man sitter och titta på en bra film. TV4 vet jag visar otroligt mycket reklam mellan pauserna, vilket gör att filmtiden dras ut otroligt mycket och man går och lägger sig väldigt sent. För man vill ju inte stänga av tv:n mitt i en bra film, då går man bara och undrar hur den filmen egentligen slutade.

Men en reklam som jag tycker är väldigt rolig och som jag faktiskt längtar efter att få se nya avsnitt från, det är ICA reklamerna! Jag tycker att skådespelarna i dessa reklamerna är otroligt duktiga samtidigt som att reklamerna är otroligt roliga. Man längtar efter ett nytt avsnitt så fort man har sett det nyaste! Och man skrattar härligt till deras nya reklam idéer. Den roligaste ICA reklamen jag tycker är den när Ulf Videobloggar eller när ica praktikanten Jerry kom med i filmerna ett tag. Man skrattar verkligen gott till dessa reklamer och man blir inte irriterad när de kommer upp på rutan. Jag skulle vilja ha mer reklamer som dessa så att man slipper bli irriterad varje gång de visar reklam, så att man slipper byta kanal varje gång!

För annars är övriga reklamer otroligt TRÅKIGA!
Här har ni några godingar från ICA reklamerna.

 

 

 

 

Kram Linda


♥ Finally, I got my freedom

27 Januari 2010   Min vardag   1 Kommentar
Äntligen är allting klart och jag kommer inte behöva vänta mer. Jag nerkörd till narkosen igår vid 09.30 tiden igår morse, då kan jag berätta att jag har varit på Borås sjukhus. Jag ska ta allting från början!

Mölndal ringde på söndagskvällen och sa att de inte kunnde skaffa fram någon tid på måndag och antagligen inte på tisda eller onsdag heller. Till helgen kanske jag inte hade varit opererad heller lät det som. Så vi bestämde oss för att åka till Borås sjukhus istället där allting gick mycket snabbare. (Det trots att de hade haft det körigt veckan innan). Vi ringde till Mölndal och vad dem skicka över mina journaler till Borås, vilket de verkade lättade över. Vi blev intagna, fick dock vänta ett tag i ett rum på ortopeden också. Men där meddelade de oss vad som hände under tiden som vi var där. De sa att de skulle lägga in mig eftersom att de var tvungna att operera mig då. Sköterksan sa att det är väldigt lätt att ringa återbud när man är hemma, men ligger man inte så kan man inte låta det vänta hur länge som helst. De tog blodprover och lite sådär. Detta var då i måndags, den 25/1.

På tisdagen, den 26/1, hade de sagt att operationen skulle bli av, de visste bara inte vilken tid. Men halv tio kommer de in i mitt rum och säger att de väntar på mig nere i operationssalen. (Jag känner lättnad över beskedet, äntligen händer det saker). Sedan får jag syrgas och jag minns inte när jag somnade eller någonting efter att jag var nere vid "narkossalen" tills uppvakningsrummet. Antar att jag var lite snurrig för en i personalen sa att jag hade frågat; "Hur gick operationen?" ca 7 gånger. Haha, så det kan gå! Då var väl klockan runt 4 tiden, tror jag. Och jag minns att jag frågade hur lång tid operationen tog och då sa de 2 timmar. Men som sagt, jag är inte säker! Resten av dagen var jag trött och kände mig väl inte så bra. Mådde illa av narkosen så kunde inte äta någonting.

Men nu är jag pigg och på benen igen, eller jag kanske ska säga ett ben istället. Kan ju inte gå på det andra eftersom att det är gipsat. Puh, det har varit jobbiga dagar och jag är glad att de äntligen är över. Nu får jag köra övningarna som jag har fått så att mitt vänster ben inte är helt kasst när jag får ta av gipset. Jag hade Hilding med mig, kanske var det han som hjälpte till ;)

Kram Linda
♥ Amazing

24 Januari 2010   Min vardag   2 Kommentarer
Att man inte ska kunna få en operatins tid direkt eller snarast. Nu måste vi åka till Borås sjukhus för att se om de har en operationstid. Vi är i SVERIGE 2010 och sjukhusen har inte tillräckligt med kirurger eller resurser för att göra sina jobb. De sorterar bort patienter som får vänta i dagar för att få en operation, helt sjukt, helt sinnesjukt. Ska det får vara så? Ska det Verkligen det? NEJ, det ska det verkligen inte. Det är helt sjukt att man ska behöva vänta, ställa in sig mentalt, tvätta sig med special tvålar om och om igen och sedan få reda på att man inte kan få en tid. Det är fan otroligt! Ska jag behöva vänta och vänta i år innan jag får en tid. Va fan är det här!?

Om MÖLNDAL inte har fixat detta problemet NU, borde de banemej börja tänka på hur deras organisation ser ut. Det ska inte få vara så att folk ska vänta i veckor på operationer bara för att det är för lite resurser. SKAFFA FLER LÄKARE DÅ! Vad som helst, bara ni fixar problemet NU.

Hoppas att ni får en bra dag imorgon, själv får jag sitta en hel dag på sjukhuset IGEN.

Kram & godnatt,

Linda


♥ Glömde skriva ...

24 Januari 2010   Foto - Övrigt   0 Kommentarer
... nallens namn förut. Hilding fick han heta, tycker jag blev ett alldeles utmärkt namn på nallen. Han ser ut som en liten Hildning. Har satt han vid mitt nattduksbord så att han ger mig lite tur.

HILDING!
|
|
\/

 

Kram Linda


♥ What about sunrise?

24 Januari 2010   Foto - Övrigt   0 Kommentarer
Tog lite bilder på solnedgången förut, något får man ju försöka roa sig med.Kram Linda


♥ Wanna be starting something

24 Januari 2010   Foto - Övrigt   2 Kommentarer
Elin & Robin var här igår, var väldigt mysigt. När Elin kommer hit har hon med sig en liten present till mig. Det hade hon inte als behövt köpa men jag blev väldigt glad. När jag öppnade presenten såg jag att det var en otroligt fin och gosig nalle. Den ska jag defenetivt ha med mig till sjukhuset när jag ska opereras, min turnalle! Tänkte lägga upp lite bilder på den, så blir bloggen inte allt för ledsam.
(klicka på de mindre bilderna för att se i större format)

Visst är nallen söt?

Kram Linda

♥ Jag kom på dig

24 Januari 2010   Min vardag   1 Kommentar
Vi har ringt igen, men vi har inte fått något svar. Känns tjatigt att VI ska behöva ringa för att få en tid, det är de som ska lösa saken bara. Det har kommit in mycket fall denna helgen tydligen och de har inte tillräckligt med kirurger som kan operara. Dessutom har de inte gjort någon prioriterings lista ännu och de sa att vi skulle ringa ikväll igen kl 21.30-22.00, runt där. Men vad hjälper det? De har väl inte listan klar förrens imorgon och då har de kommit in fler fall som måste prioriteras!?!?

Har nyss ätit i alla fall och tänkte sätta mig med läxan ytterligare. Jag missar ju en hel del i skolan nu när jag måste vara hemma. Anledningen till att jag måste vara hemma är att jag måste ha foten högt så att svullnaden går ner. Gud vad bra allting går nu känner jag! Men allting löser sig och det gör detta också. Det är bara just nu som allting känns så otroligt hopplöst..

Hur har eran dag varit?

Kram Linda♥ Ljug

24 Januari 2010   Innebandyn   1 Kommentar
Dagen segar sig fram och jag vet fortfarande inte om jag kan gå till skolan imorgon eller hur det blir. Känns otroligt frustrerande att inte bara få en operationstid. Ge mig en bara, gör operationen så är det klart! Ortopeden sa att den bara skulle ta ca 30-60 minuter. Det var inte jätte lång tid!

En glad nyhet är att vi vann dagens match. Var ju inte med, men tjejerna vann med 9-2 mot Backadalen vilket känns väldigt bra =) Underbart med ytterligare en seger, vi klättrar bara uppåt i serietabellen. Härlit!

Kram Linda♥ Besvikelse...

24 Januari 2010   Min vardag   3 Kommentarer
Känner mig så otroligt besviken! Vi ringde till sjukhuset igår vid 15.00 tiden, som de sa att vi skulle göra. Men de säger bara att de inte har gjort någon "prioriteringslista" ännu och de kommer höra av sig på kvällen eller på morgonen. De hör inte av sig på kvällen och på morgonen 07.50 ringer vi igen för att vi vill veta om det blir av eller inte. De har fortfarande inte skrivit klart den där jävla lista, (kan man ju tycka att de ska göra dagen Innan man får reda på operationen). Vi väntar, halv nio ringer de till oss och säger att det inte blir av och att vi får vänta de närmsta dagarna!

Jag hade ställt in mig på att operationen skulle bli av idag. Blev otroligt besviken, samtidigt som att det inte alls känns bra när de inte prioriterar mig när vi har blivit tillsagda att det inte går att operera efter 10 dagar. Känns jävligt surt! Om det finns en gräns för när man kan operera borde de väl ändå prioritera det då också. Helt sjukt! Känner mig just nu otroligt besviken och orolig över om oprerationen ens kommer att bli av i tid... Fan!

Man känner sig inte väl mottagen heller, då de är otrevliga och SKRATTAR i telefonen när man blir upprörd. Det är helt sjukt! Sitta och skratta i telefonen, detta är Verkligen INGENTING att skratta åt. Så behandlar man inte människor...

Kram Linda


♥ What about now

23 Januari 2010   Min vardag   2 Kommentarer
Ringde nyss till sjukhuset för att få reda på en tid för operationen. Men de hade inte börjat planera vilka operationer de skulle ta först ännu och de skulle ringa om det antingen ikväll eller imorgon. Kanske blev det till och med så att de skjuter upp operationen tills på måndag, känns sådär måste jag säga.

Om inte operationen blir av imorgon, känns det inte bra alls. Ortopeden sa att man inte kunde operera foten 10 dagar efter skadan och det börjar närma sig. Jag hoppas verkligen att de prioriterar min operation imorgon, de kan inte skjuta upp den hur länge som helst det går inte. Jag håller tummarna på att operationen blir av imorgon, tiden spelar ingen roll, bara den blir av...

Kram Linda


♥ Första duschen avklarad

23 Januari 2010   Min vardag   0 Kommentarer
Ja, då var första descutan-duschen avklarad. Inför en operation måste man tvätta sig med en speciell tvål som tar bort bakterierna på kroppen. Detta ska jag göra ikväll och imorgon på morgonen också! Den effekten kommer sedan hålla i 7 dagar och det är ungefär den tiden det tar för såret att läka. Måste medge att jag känner mig extra ren just nu.

Nu ska jag byta lakan i sängen och sedan plugga lite! Och göra lite övningar för benet, så att det inte är helt otränad sedan när jag ska börja springa igen. Känns som att det är år kvar tills dess...

Kram Linda

 


♥ Dag av väntan

23 Januari 2010   Foto - Övrigt   2 Kommentarer
Morgon dagen kommer bli en dag i väntan för mig! Känns inte så bra på något vis. På morgonen och kvällen skall jag tvätta mig med en desinfekions tvål som gör att jag får bort alla bakterier på kroppen. Ska även göra det på söndag morgon då jag kommer bli opererad. Uuh, känner mig pirrig och en viss oro!

Nu måste jag försöka sova, blir en lång dag imorgon. Elin kommer antagligen upp och livar upp det lite för mig =) Tack för att du finns och stöttar mig Elin, känns otroligt bra och tryggt. Du får mig att tänka på annat <3

Kram & godnatt,

Linda
♥ Every little thing's gonna be allright

22 Januari 2010   Min vardag   1 Kommentar
Ligger just nu i sängen med foten på en massa kuddar. Jag måste hålla foten högt tills operationen då svullnaden var tvungen att gå ner innan de kunde göra någonting. De hade nämligen inte kunnat sy igen hunden annars! Operationen blir av på söndag och vi skulle ringa dagen innan för att få reda på tiden vi skulle vara där.

Känner mig lite pirrig, eftersom att de ska söva ner mig och grejer. Jag har ju aldrig blivit opererad förut, så det blir någonting nytt. Det är mycket man ska vara med om! Det är synd bara att operationen är på söndag då vi har hemma match, skulle gärna velat titta på den. Men, jag får följa med och titta på andra matcher, dem är ju inte slut ännu!

Nu ska jag fortsätta plugga, har varit hemma från skolan sedan i tisdags. Så det är mycket jag behöver ta igen!

Kram Linda

♥ Felbedömning

22 Januari 2010   Min vardag   1 Kommentar
Har inte haft tillgång till internet på ett par dagar. Därav den dåliga uppdateringen! Men jag kan säga som så att det var en otroligt felbedömning med min stukning. För det var inte alls någon stukning, utan foten var bruten alldeleds ovanför fotknölen.

Åkte in i onsdags till Carlanderska, där jag skulle röntgas. Jag var där vid 08.00 tiden och jag var färdig kl 08.40. Så röntgningen gick väldigt fort! Och det visade sig att foten var bruten och jag blev skickade direkt till Mölndals sjukhus. Däremot tog det Otrolig tid när vi skulle komma in och kolla foten. Först sitter vi i 2 timmar och väntar på att vi ska få komma in för undersökning. När de väl ropar upp oss säger sjuksköterskan att doktorn snart skall komma. Men nej, det var inte särskilt snart!

Vi satt i undersökningsrummet och väntade i ca 4 timmar. Anledningen till att det hade tagit tid var för att de inte kunde få upp bilderna på datorn. Jag fick nämligen med mig en skiva med bilderna på, som man sätter in i datorn. Och ortopeden kunde bara få upp en bild! Grejen var den att det var Ingen som kom och meddelade detta till oss utan vi satt där som att vi inte fanns. Det gick förbi flera personer men det var ingen som frågade hur det gick eller annat! En person gjorde det, ingen mer.

Det kändes konstigt att de inte frågade om vi hade fått hjälp eller liknande. Och näriv frågade vad som försigick så fick vi bara snäsiga och sura svar tillbaka. Man känner sig verkligen väl mottagen!

I alla fall, ortopeden kom tillslut och berättade vad som hänt. Han hade tittat på bilderna och han meddelade att det måste opereras. Det blir operation på söndag, tiden ska vi ringa om imorgon efter kl 15.00. De ska sätta i en platta vid frakturen som ska hålla ihop och hjälpa till att läka. Så nu blir det gips i sex veckor, samt att jag måste gå på kryckro ytterligare 2 veckor då jag inte får stödja på foten. Så det blir ingen mer innebandy för mig denna säsongen, det är rehabträning som gäller! Inga skidor heller för den delen, vilket känns otroligt tråkigt. Jag som hade sett fram emot att få swischa ner för backarna!

Kram Linda


♥ Remiss

19 Januari 2010   Foto - Natur   1 Kommentar
Det gick bra hos läkaren förut! Han trodde inte att det skulle kunna vara någon skelettskada, men han ville inte släppa det då min fot är väldigt svullen. Därför fick jag en remiss till röntgen på Carlanderska! Jag tror inte heller att det är någonting mer än en stukning, men det är alltid bäst att vara på den säkra sidan. Så att jag inte går med foten och den aldrig läker riktigt!

Så, så är läget just nu! Det blir till att gå upp tidigt imorgon eftersom att jag ska vara där kl 08.00 och därefter kommer jag gå till skolan om det inte tar allt för lång tid. Men det tror jag inte att det ska göra! Sedan är det bara att träna upp foten igen så att den blir stabil.

Kram & godnatt,

Linda♥ Vinter bilder på Gucci

19 Januari 2010   Foto - Djur   3 Kommentarer
Har tagit lite bilder på Gucci nu i vinter. Man får ju ha bilder från alla årstider.
(klicka på de små bilderna för att se dem i större format)

Kram Linda

♥ My foot

19 Januari 2010   Foto - Livet   2 Kommentarer
Jag lovade ju att lägga upp en bild på min fot, så att ni får se hur den ser ut nu. Haha, jag har bandage på mig nu och när jag tog av mig det blev jag så full i skratt. För att foten ser helt cp ut xD Den har gått upp lite i "vikt" kan man väl säga.


(klicka på de mindre bilderna för att se dem i större format)

 

Kram Linda


♥ Alla vill veta vart jag köpt min tröja,

19 Januari 2010   Foto - Kläder   3 Kommentarer
Som rubriken säger så har jag den snyggaste tröjan man kan hitta. Det är en tröja på med Michael Jackson på och jag föll för den i det ögonblicket jag såg den. Det var några dagar efter jul då jag, Robin, Rebecca och Tim var på allum för att shoppa lite grejer. Skor, smycket m.m. I alla fall såg år jag förbi en ny affär som de har på allum. Jag har sett den förut men jag har inte gått in och kollat. De säljer nämligen tröjor med kändisar på i den affären och även några "skoj"-tröjor med "roliga" texter på. Jag har inte varit intresserad av att köpa en kändis-träja innan.

Men jag tänkte gå in och titta om de hade någon snygg tröja med Michael Jackson på. Och ja, det hade de! En ursnygg tröja som jag föll för direkt när jag såg den. Tröjan kostade bara 150 kr, vilket är väldigt billigt för sådana tröjor. Absolut värt vartenda öre! Här har ni en bild på den, jag lovar att ni kommer hålla med mig om hur snygg den är.
Är den inte ursnygg? Jag bara älskar tröjan och jag behandlar den med respekt. Mitt bästa köp någonsin!


Kram Linda


♥ Vårdcentralen

19 Januari 2010   Min vardag   1 Kommentar
Nu har jag bokat tid på hälsans hus vårdcentral i Landvetter. Vi försökte få tag på ett par kryckor, men man var tvungen att kolla upp foten innan man fick ett par kryckor. Får se om de har någonting att säga om foten eller vad de kan göra. Jag antar att de inte gör någonting speciellt mer än att de ger mig övningar och kryckor i sådana fall. Det finns ju inte så mycket man kan göra vid en stukning, bara att träna upp foten igen.

Jag kan medge att jag inte har varit jätte duktig med det på min höger fot. Den har jag slarvat med vilket inte är bra då man stukar upp foten om och om igen. Vi har ju en balansbräda hemma som jag ska träna på. Det tar ju inte jätte mycket tid att träna på den, så varför gör jag det inte? Kan inte svara på det tyvärr..


Kram Linda


♥ Damnet!

19 Januari 2010   Min vardag   1 Kommentar
Argh! Blir man trött eller blir man trött? Igår stukade jag foten på träningen, IGEN. Men denna gången var det inte höger foten som jag brukar stuka, utan det var ANDRA foten nu. ARGH! Fan vad trött jag blir på det här jävla stukandet. Nu kommer jag har problem med båda fötterna. Nu gäller det verkligen att jag kör med balansbrädan nu för att det ska bli bra, jag börjar ju inte idag eftersom att jag inte kan gå på foten. Men när det har blivit bättre och när jag kan stödja på foten ordentligt!

Grejen är den att det har svullnat upp ovanför knölen, vilket inte känns riktigt bra! När man stukar foten brukar knölen svullna upp på båda sidor, men det har svullnat upp ovanför knölen på ena sidan. Känns inte bra! Men det brukar oftast vara värst första gången man stukar en fot, sedan kan det också se värre ut än vad det egentligen är.

Aja, jag stannar i alla fall hemma från skolan idag! Kan ju inte gå. Har försökt få tag på kryckor med där jag är listad, (vårdcentralen på hälsans hus i Landvetter), säger dem att man måste undersöka foten för att få ett par kryckor. Värdelöst! Jag får se om jag beställer tid där, grejen är den att vi inte vet om det behövs, dessutom var det inte så bra där sist jag var där och kollade ögonen. Så vi får se hur det blir! (Kanske slänger upp en bild på foten senare.)

Hoppas att ni får en bra dag i alla fall!

Kram Linda♥ Nytt ämne

18 Januari 2010   Min vardag   0 Kommentarer
Vi har börjat med ett ny ämne i skolan, eller man kanske ska säga kurs istället. För det är ju numera kurser som vi går på i gymnasiet. I alla fall så är det rättskunskap vilket handlar om juridik! Jag har alltid tyckt att juridik låtit som ett tråkigt ämne, men jag tror att jag har ändrat min uppfattning om det. Kanske är det ett ämne/en kurs som jag kan tycka om.

Jag vet inte om jag har berättat att jag även har tittat på lite kurser på universitet redan. Blev väldigt sugen att söka dit och den känslan sitter kvar. Man får välja precis vilka kurser man vill läsa och som man är intresserad av, just nu är jag sugen på att läsa Kriminologi som handlar om bl.a. brott och sociala avvikelser. Sedan vill jag söka en kurs om Etnolgi som handlar om människan och hur den fungerar i t ex olika kulturer, i samhället etc, detta är i Sverige. Sedan finns det en fortsättningskurs på den som handlar om miljöer och levnadsvillkor, runt där.

Gud, vill verkligen söka till Göteborgs Universitet! Intresserad som bara den. Någon som går och studerar på universitet och kan säga hur det är?

Kram Linda♥ Kissie ska få feta sillisar!!

18 Januari 2010   Min vardag   0 Kommentarer
Kissie hade en tävling där man skulle ha den rubriken jag har nu. Man kan vinna presentkort som hon fick hem i brevlådan. Man får väl se om man vinner eller inte. Är man inte med i tävlingar så kan man ju inte vinna heller, so why not!

Kram Linda

♥ Down, down, down

17 Januari 2010   Foto - Natur   0 Kommentarer


Isn't it lovely?

♥ Touch mobilerna

13 Januari 2010     2 Kommentarer
Ja, det är ju väldigt många som köper dessa "touch" mobilerna som har kommit ut. Man ser dem överallt i allas händer och alla pratar om hur bra de är. Men jag vet faktiskt inte om jag tycker att de är så himla bra! Jag testade min kompis Elins touch mobil och jag och mobilen klaffade inte direkt kan man säga. För min del tyckte jag att det var svårt att trycka på det man vill, dessutom blir dessa skärmarna otroligt kladdiga eftersom att man kanske inte alltid är ren om fingrarna när man ska ta i mobilen. Sedan när man ska försöka rengöra smetar man bara ut allting till en enda röra. Tro mig jag vet, jag använder glasögon och dem blir otroligt kladdiga efter ett kort tag!

Själv skulle jag nog inte gått och köpt en sådan, fast det är väl lätt sagt för mig nu och så står jag där med en touch-mobil i handen. Men nej, jag tror faktiskt inte att en sådan mobil kommer att hamna i mina händer. Jag tycker bättre om de gamla hederliga utan touch som man bar ahar piffat till lite med nytt utseende och lite nytt innehåll. Dessa mobiler passar perfekt för mig och jag förstår inte varför man ska komplicera saker och ting så otroligt mycket. Mobil som mobil! Kan man smsa och ringa med den är den funktionsduglig för mig, sedan kan man väl titta lite mer på utseendet. Men där är det stopp!

Kram Linda

♥ Fool me twice, shame on me

13 Januari 2010   Min vardag   5 Kommentarer
Jag har inte läst så mycket böckern på den senaste tiden, vilket har gjort att det är väldigt glest med bokrecensioner. Men jag har idag lånat två böcker från skolbiblioteket som jag hade tänkt läsa. Den ena heter "Ingen en grekisk gud, precis - Katarina Kieri" och den andra har jag läst en gång innan, men jag ville läsa den igen. Den heter "Tillsammans - Denise Rudberg", eftersom att jag har läst de innan vet jag på ett ungefär vad som kommer att hända. Men det är en väldigt bra bok och jag fick reda på att det finns två fortsättningar på den som jag gärna vill läsa. Då måste man ha den första boken i färskt minne! (Det var Kajsa som sa det, ovanligt). Kajsa är den som ger mig alla boktips nu för tiden, hon har läst alla som jag föreslår och hundra stycken till. En riktigt bokmalare det där!

Men det är jag också! När jag väl läser böcker så läser jag många böcker på en och samma gång. Men nu på senaste tiden har det blivit allt glesare mellan tillfällena och det tycker jag är tråkigt. Men skolan tar väldigt mycket tid och det är inte alltid man hinner med att läsa böcker. Jag ska försöka komma igång med det igen.


Kram Linda

♥ Fool me once, shame on me

13 Januari 2010   Foto - Övrigt   0 Kommentarer
Godmorgon, Godmorgon! Då var det dags att vakna. Idag var det extra jobbigt att vakna och dra sig upp ur sängen, varför vet jag inte?! Men det kan vara så vissa mornar. Ibland hoppar man upp som en loppa och ibland orkar man inte resa på sig helt enkelt. Idag var en sådan "orkar-inte-resa-sig"-dag. Men det är okej, bara man går upp i såpas tid att man hinner med allt det man ska göra.

Träningsvärken från i måndags sitter fortfarande i. Och morgonens första lektion är idrott, så vi får se hur rörlig jag kommer vara idag.

Hoppas att ni får en bra dag!

Kram Linda

♥ Come on, let's get started

12 Januari 2010   Foto - Djur   0 Kommentarer
Mina kusiners kusiner hund, Milla heter hon och hon är en livlig prick. Föresten är det någon som vet hur man får bort det gröna i ögonen. Jag köpte en photoshop bok där det stod hur man gjorde men det fungerar inte, någon som kanske kan förklara bättre? Har Photoshop CS4.

Klicka på de små bilderna för att se större!

 

 

♥ Träningsdax

12 Januari 2010   Foto - Natur   1 Kommentar


Jag var världens träningsvärk sedan gårdagens innebandy träning.
Värker i mina lår som sjutton, men vad gör det egentligen? Det visar ju på att jag har varit på alerten. Nu tänkte jag ta en cykeltur på våran träningscykel här hemma. Jag får försöka ta det lugnt eftersom att det antagligen kommer gå ganska segt. Träningsvärk är väl inte det bästa att träna med eftersom att det gör ont, men det är bra om man vill bli av med den.

Kram Linda


♥ I looking forward to it

12 Januari 2010   Foto - Övrigt   0 Kommentarer
Jag har faktiskt börjat titta på högskolor/universitet lite smått. Ser fram emot att få ta ett steg närmare ut till arbetslivet samtidigt som att jag känner mig lite rädd för att lämna det som just nu känns tryckt. Men så är det ju med allting! När man ska ta första klivet är det skrämmande, men när man väl har tagit det där första steget trevar man sig fram. Tillslut har man gått en bra dit påvägen! Man får ta det som det kommer sig. Det är ju faktiskt så att allting löser sig på ett eller annat sätt, men kanske inte på just det sättet man tänkt sig.


Kram Linda


Här har ni en Nyårsbild på mig (=

♥ Your dog will allways listen

11 Januari 2010   Foto - Djur   0 Kommentarer
Då var det ju så att man har fullt upp igen! Och ännu mer kommer det bli. Jag har nämligen varit och anmält mig på körtkortssepcialisten idag, man ska ju ta körkotr också. Fullt upp i skolan, fullt upp med körtkort och kanske träna någon gång. Det är typ det jag kommer göra på vardagarna nu fram över. På helgerna får jag försöka hitta luckor där jag kan vara med både Robin och kompisar. Jag vill ju inte känna mig totalt isolerad direkt!

Nu måste jag sova. Hoppas ni har haft en bra jul och nyår i alla fall! Och hoppas att året kommer att bli super, man får försöka vara possitiv till allt, det är mitt motto.

Kram & godnatt,
Linda
Visst är hundar underbara!? Lyssnar alltid på en när man behöver prata av sig mentalt.

♥ Då var det dags igen..

07 Januari 2010   Min vardag   1 Kommentar
.. för skolan alltså! Det är ju inte alltid som man känner sig taggad till det och idag är en sådan dag. Idag känner jag bara för att gå och lägga mig igen och sova, för att ha ännu mera lov. Men det var som Paulina sa; Man får försöka hitta små lyckostunder emellan och ha saker att se fram emot. För det är ju faktiskt så att det är lov snart igen och då ska jag åka skidor, det ska jag göra även på påsklovet. Så då har jag saker att se fram emot under tiden, eller hur? Det är så man får tänka (Y)

När börjar ni skolan?


Kram Linda

♥ Happy new year

06 Januari 2010   Foto - Övrigt   3 Kommentarer
Då var det dålig update igen! Men det har varit ganska mycket nu under jul och nyår, dessutom har jag inte känt för att blogga. Men jag vill i alla fall önska er ett gott nytt år! Hoppas att detta året kommer bli grymt =)

Jag ska gå och lägga mig nu, men tänkte bara lägga upp lite nyårs bilder och en julbild. Jag kommer att lägga ut flera bilder när det blir tid till det. Föresten så fick jag ju träffa min brorsdotter på julafton, jag har ju blivit faster. En underbar liten krabat som heter Emilia! Fick ta en hel del kort på henne som jag tänkte ge dom.


Kram & godnatt,
Linda
Klicka bara på bilderna så blir de större (de nedersta)!