Upp

♥ Skidåkning

15 Februari 2010   Min vardag   0 Kommentarer

Fan vad jag vill åka skidor just nu! Men det är ju självklart att man ska gå och bryta foten. Har varit väldigt possitiv tills nu, för nu känns det jävligt. Hade planerat in två skidveckor denna vintern. Vecka 7 & 14. Jag hade varit ute i backarna NU idag, om jag hade varit bra i foten. Om det bara hade varit en stukning! Dessutom kan jag inte springa eller röra på mig, visst styrketräning med armhävningar, situps och benböj. Men det är inte alls samma sak som att springa och spela innebandy, inte ett dugg. Jävla fot...
 
Kram Linda

♥ Water

12 Februari 2010   Foto - Havet/Vatten   4 Kommentarer
Visst är det otroligt vackert med vattenbilder? Själv älskar jag vatten bilder och jag kan inte få nog av dem. Jag tog nyss lite vattenbilder med en växt som jag tänkte lägga upp nu. Ni får gärna komentera!Kram Linda


♥ Suprise

12 Februari 2010   Min vardag   3 Kommentarer
Jag skrev ju för ett tag sedan att jag gått med i en tävling, med temat kärlek. Och som en suprise såhär på fredagen får jag reda på att jag vann. Jag blev verkligen jätteglad och jag kommer nog att överväga att skicka in bilder till fler tävlingar. Ni kan gå in på den HÄR sidan och se mitt bidrag!

Kram Linda♥ Morotskaka

10 Februari 2010   Foto - Mat   10 Kommentarer
Morotskakan är nu färdig sedan länge och jag blev nöjd med resultatet. Har inte smakat på den då den ska med till jobbet och bjudas på där istället. Hoppas att alla tycker att den är god! Jag dekorerade den med rivna morotsblad som man kan göra om man vill vara lite extra kreativ, blev nöjd med hur det blev. Tänkte lägga upp lite bilder på hur det blev härnedan, så att nu också får ta del av den (som ögongodis).


(klicka på de mindre bilderna för att se dem i större format)

Kram & godnatt,

Linda


♥ Donkeyboy

10 Februari 2010     2 Kommentarer
Jag och kussen håller just i detta nu på att baka en morotskaka. Väldigt mysigt tycker jag samtidigt som att morotskaka är väldigt gott. Känns som att den kakan är lite nyttig eftersom att det är morot i den som är bra för synen. Så helt dum är inte morotskaka!

Skulle vilja tipsa om en låt också. Det är ett band som kommer från Danmark och som har blivit väldigt populär där och börjar få in sin fot i Sverige oockså. Donkeyboy heter dem och deras låt "Ambitions" är väldigt bra. Skulle vilja köpa deras skiva faktiskt, tror att de har fler bra låtar att komma med. Jag har inte hört några andra låtar än denna än så länge, tänkte kolla runt på youtube om det finns några andra bra låtar. Här har ni deras låt i alla fall och video.

 

Kram Linda

 


♥ Nedräknare

09 Februari 2010   Min vardag   1 Kommentar
Kom nyss hem från teorin och har suttit en stund och fixat nedräknare. Det kan man göra på den HÄR hemsidan om man vill ha en nedräknare till ett speciellt tillfälle. Har bl.a. gjort en nedräknare tills mitt gips ska tas bort och min 18 års dag. Man har lättare koll på vissa datum om man gör en nedräkare. Visst är de fina?

 

 

 

Kram Linda


♥ Härligt från sommaren

09 Februari 2010   Foto - Livet   0 Kommentarer
Här har ni härliga sommarbilder från i somras. Första sommaren jag hade min systemkamera, kan säga att det blev en hel del kort. Tittade igenom dem häromdagen och märkte massa kort som jag totalt glömt av!

♥ Teorikurs

09 Februari 2010   Min vardag   0 Kommentarer
Dags för min tredje teorikurs. Denna gången handlar det om fordon och hitills har kurserna varit roliga så jag hoppas på det idag med. En sak som jag har lagt märkte till nu när man läser för att ta krökort är att man tänker väldigt mycket på hur folk kör. Jag åker ju taxi till skolan och kommer göra det en månad framöver. Brukar tänka på att taxichaufförerna Gasar och Bromsar väldigt mycket. Vilket drar mer bensin och är sämre för miljön! Kalkylatorn kan inte ta hand om alla föroreningarna som kommer ut ur avgasröret och gaserna blir inte renade till koldioxid och vatten.

Det är en massa andra saker som jag också tänker på. Det är dessutom ett bra sätt att lära sig lättare, att försöka se sig omkring i trafiken och se hur folk kör o.s.v. Man kan se vilka fel de gör eller hur de löser olika situationer. Dock kan jag ju inte köra nu, men jag får ta körkortet till hösten istället och ta teorilektionerna nu. Förhoppningsvis!

Nu ska jag äta lite innan bussen går 16.20.

Kram Linda


♥ Så går det med foten

08 Februari 2010   Min vardag   1 Kommentar
Kan ju uppdatera lite hur det går med min fot! Det går bra, med tanke på omständigheterna. Den läker på bra där inne i gipset. Dock är nog vaden och foten i STORT behov av en tvätt just nu och det kommer inte bli bättre direkt. Dessutom är min vad helt slapp och den känns nästan som gelé aktigt. Slapp är den och mina muskler försvinner. Men det får man träna upp på rehaben sedan!

Känns ju väldigt bra att det är vinter i alla fall. Man vet ju andra som har gått runt med gips på sommaren och det ser inte alls roligt ut. Så jag får vara glad över det och se framåt! För i sommar har jag fullt upp med diverse roliga saker. Jobba, Gotland, England etc. Fullt upp helt enkelt =D

Nu är det sängen som ropar, sov så gott <3


Kram & godnatt,

Linda


♥ Tål du el?

08 Februari 2010     2 Kommentarer
Jag tittade på outsiders som var kl 20.00 på 5;an idag. Idag handlade det om elkänsliga personer som inte kan jobba eller gå ut i samhället utan att må dåligt, få huvudvärk, utslag etc. En kvinna kunde knappt gå utanför dören 500 meter innan hon började känna av symtom och skaka och till och med trilla ihop. När jag tittar på detta känner jag att jag själv inte hade kunnat leva utan varken tv, mobil eller internet. Det är ju dagens samhälle och ja, det är annorlunda jämfört med hur det var förr. Men så är det och sådan är utveckligen!

Detta får mig också att undra om detta verkligen stämmer? Stämmer det att man kan vara elkänslig eller är det någonting som sitter psykiskt hos personerna. För personligen tycker jag att det låter väldigt löjligt och jag tycker att det verkar vara någonting som de inbillar sig. Men hur ska jag kunna veta detta? Jag har ju aldrig varit utsatt själv för några av symtomen eller liknande. Kan ju komma senare i livet, men jag har fortfarande svårt att tro att detta är någonting som verkligen finns. El allergiker! Jag har hört talas om det förut, men även då har det låtit konstigt i mina öron.

Men hur ska jag veta om detta stämmer eller inte. Kanske är det någonting som faktiskt finns och att dessa personerna inte kan vistas ute utan att känna av symtom. Dock var det flera av dem som faktiskt var ute i affärer utan att visa någon som helst antydan på att det var jobbigt. Det var bara en kvinna som fick allvarliga symtom och började rycka och försvann helt från civilisationen av symtomen. Resten kunde vistas ute och i affärer utan att de kände av någonting. Det är det som får mig att undra om detta verkligen finns!?!?

Finns det någon som har dessa symtom eller rentav är "el-allergiker"?

Kram Linda
♥ Temat är kärlek

08 Februari 2010   Foto - Livet   4 Kommentarer
Jag tänkte att jag skulle gå med i en tävling. Den har temat kärlek och man ska lägga upp en bild man har tagit själv, om kärlek. Jag tänkte lägga upp en bild som jag tog i somras när jag och Robin var ute och cyklade. Underbart var det och jag vill verkligen göra om det <3 Ni kan gå in på den HÄR länken om ni också vill vara med.

 

Kram Linda

 


♥ Två svenska soldater döda i Afghanistan

08 Februari 2010   Något att tänka på   0 Kommentarer
I detta inlägget vill jag skänka en tanke till de två soldater som igår dog i Afghanistan. Och ännu en till den person som skottskadades! Känns oerhört tråkigt att någonting sådant ska hända när vi är där och försöker att hjälpa till. Jag hoppas verkligen att detta inte händer fler gånger. Eftersom att det har hänt flera incidenter på kort tid nu! Vill också skänka en tanke till de familjerna som just nu är drabbade och antagligen känner stor sorg. Dock gör de soldaterna som är nere i Afghanistan just nu ett oerhört bra jobb. De sätter sina liv för att de vill hjälpa till och göra någonting för andra människor. Civilkurage!


Kram Linda


♥ Like it never happened

05 Februari 2010   Foto - Natur   2 Kommentarer

- Du brukade lysa upp alla rum du gick igenom och du kunde smälta mitt hjärta genom att le.


♥ Bad romance

03 Februari 2010   Foto - Havet/Vatten   1 Kommentar
Lägger in några fler vatten bilder som jag tog här om dagen. Jag blev faktiskt väldigt nöjd med resultatet och det blev mycket bättre än vad jag trodde att det skulle bli :) Kommentera gärna!Kram & Godnatt,

Linda


♥ Live and let die

03 Februari 2010   Min vardag   0 Kommentarer
God kväll får man väl säga! Har haft fullt upp idag kan man väl säga. Jag har nämligen varit på första teorikursen av fyra idag, i Mölnlycke. Den handlade om Miljö och om jag får säga det själv så tycker jag faktiskt att den var väldigt intressant. Man lärde sig mycket och det blev en hel del skratt under lektionen. Haha! Imorgon ska jag på den andra lektionen som handlar om regler som är i Göteborg, vi får se vad den har att bjuda på.

Det är nämligen så att jag har anmällt mig hos "Körkortsspecialisten" i Göteborg. Men de har en i Mölnlycke också och det är närmare dit så jag tog de kurser som jag kunde ta i Mölnlycke. Och de andra i Göteborg! Därav de olika platserna.

Men, jag kommer ju inte kunna köra nu på ett tag. Får börja göra det när foten har läkt och allting är bra med den. Så jag kör på teorikurserna nu förts och så får jag börja med körlektionerna senare. Känns samtidigt bra att inte ta allting på en och samma gång. Dessutom har jag fått väldigt mycket tid över då jag inte kan träna. Så det är ju possitivt.

Time fore bed! Det blir en lång dag imorgon, ska nämligen upp klockan sex och det är inte det roligaste.

Kram Linda


♥ I want you right now

01 Februari 2010   Foto - Sport   5 Kommentarer
Första skoldagen idag och första dagen med taxiskjuts/färdtjänst. Det kändes konstigt att åka taxi, men ändå bra. Dock kommer jag sakna bussen dessa veckorna eftersom att jag faktiskt tycker om att åka bussen. Det känns socialt på något sätt, men samtidigt mysigt. Jag kommer defenitivt sakna att åka buss.

Kändes väldgt bra att få börja skolan igen. Alla var otroligt snälla och hade ett trevligt bemötande. Kändes jättebra! Nu är det bara att ladda om kulan och köra. Senare ikväll, om ca en timma, kommer jag att gå till innebandy träningen och hälsa på folket där. Känns som att jag inte har träffat laget på ett bra tag nu, vilket jag inte har. Två veckor! Ska bli roligt att få träffa alla igen.

Kram Linda