Upp

♥ Hagabion

23 Oktober 2009   Min vardag   3 Kommentarer
Det var den sämsta filmen jag någonsin sett. Vi var ju på Hagabion idag och såg på "De ofrivilliga", hur dålig som helst. Man satt bara och väntade på att handligen skulle komma fram, men den hade ju fan ingen handling. Jag kan säga att jag hade hellre suttit i skolbänken!

Här har ni trailern, jättekonstig film :S

♥ Amazonas dag på lunnaskolan

22 Oktober 2009   Min vardag   1 Kommentar
Ja, precis som rubriken säger var det Amazonasdag på lunnaskolan. Alla som bor i Landvetter förstår precis vad det är. Denna dagen har dom för att samla in pengar till Schipibioindiarnerna (stavning?) i Amazonas (= Men jag ska berätta för er andra att det är en dag då alla barnen på lunnaskolan, från förskolan till 5;e klass, säljer bakverk som de bakat själva eller saker som de har gjort under några veckor i skolan. De säljer även saker som indiarnerna själva har gjort eller annat som barnen har tagit hemifrån. Lite allt möjligt. Som sagt så går dessa pengarna till Schipibioindianerna för att de ska kunna leva vidare. Jag vet inte riktigt hur länge de har haft denna dagen men när jag gick på den skolan, det var för ca 6-7 år sedan, har de haft denna dagen och långt tillbaka efter det. Så det är väldigt länge!

Idag var det i alla fall Robins (min pojkvän) tvillingsyskons tur att stå och sälja. Jag tycker att det är väldigt roligt att de har denna dagen då barnen gillar det väldigt mycket. Själv minns jag att det var jätteroligt att stå där och sälja och sedan veta att man gjort sakerna själv, men också att pengarna gick till välgörande ändamål. Roligt att se hur det går vidare och att man varje gång samlar in väldigt mycket pengar till indianerna i Amazonas (=

Nu hade jag tänkt gå och lägga mig för att vakna upp till att det är lov nästa vecka. Känns väldigt bra! Vi kommer avsluta veckan med en film på Hagabion (= Är nyfiken på hur filmen kommer vara, men jag har inte jättehöga förväntningar.

Kram & godnatt,  Linda


♥ Månadersdag

20 Oktober 2009     2 Kommentarer
Idag har jag och min älskling 2 år och 6 månader <3 Höll på att glömma skriva det. Det är otroligt länge, men tiden har gått så otroligt fort. Kan inte fatta att jag har varit tillsammans med Robin i två år, snart tre år till och med. Helt otroligt och underbart ♥ Jag älskar dig Robin, du är det bästa som finns.

Kram Linda

♥ Löprunda

20 Oktober 2009   Min vardag   1 Kommentar
Gokväll!

Nu är det läggdags så det skriker om det. Jag känner mig väldigt trött överallt just nu. Jag har ju börjat springa med Friskis&Svettis gruppen på tisdagar och det är hårda springpass fyllt med intervaller och gottigheter. Man känner sig trött efter varje gång! Det är ju faktiskt så att jag har anmält mig till Göteborgs varvet som är på 2,1 MIL. Då måste man verkligen vara i form, tipp topp. Så det är bara att köra på, jag måste springa en mil snart så att man har känt på det och sedan ca 2 mil också. Så att man vet lite hur det känns!

När man kommer upp i MIL, då måste man ha tänket med sig och kunna peppa sig själv under tiden. Annars fungerar det ju inte! Eller det blir i alla fall svårare att orka hela vägen. Det tar ju väldigt på krafterna att springa så långt. Men det är bara köra på, ni får peppa mig =)


Nu ska jag gå och lägga mig och sova som en stock!

Kram Linda

♥ That was when I ruled the world

20 Oktober 2009   Foto - Natur   1 Kommentar

Bilderna är tagna förra, förra veckan då jag och Paulina var ute och gick en sväng. Jag passade på att fota den fina naturen lite (= Kommentera Gärna (=

 

♥ Vad ser vi här?

20 Oktober 2009   Innebandyn   0 Kommentarer
Oj, oj, oj, vad ser vi här?


Landvetter Wings i serieledningen.
Man ska inte vara glad ännu förstås, det är ju bara i början av säsongen och matcherna. Det är mycket som kan ändras! Men det känns i alla fall väldigt roligt att vi har vunnit de fyra första matcherna (= Jag hoppas på att det går lika bra under säsongens gång och att vi håller uppe humöret också. På lördag är det match på Eken kl 11.40, på Ekenskolan (vart det nu ligger ^^,)

Kram Linda

♥ Sommaren med Göran

19 Oktober 2009     0 Kommentarer
Ja, då var det ju det med min uppdatering! Vill verkligen skriva men jag har ju inte tiden till det numera. Nog med det!

Nu tänkte jag ge er en film recension, eftersom att jag var på bio i lördags.

I lördags var jag på bio med min moster, hennes man och deras kompisar. Vi såg på "Sommaren med Göran" och man har ju hört att den filmen ska vara väldigt bra. Och det kan jag säga er att det var den verkligen. Riktigt rolig film, charmig också för den delen. Det var inte mycket som blev rätt där inte. Den filmen kan jag verkligen rekommendera för er som vill se en mysig familjefilm som har humor. Nu ska jag inte avslöja för mycket här, ni får se den själva. Absolut värd att se (=

Här har ni trailern:

♥ Hjälp!

13 Oktober 2009   Min vardag   1 Kommentar
Inte bra Linda! Jag har inte skrivit på över en månad nu, känns inte bra. Men jag har verkligen, verkligen inte haft tid till bloggandet. Det har varit fullt upp med skolarbete, innebandy, kompisar och annat smått och gott. Jag kände att det blev väldigt mycket att hålla bloggen uppdaterad också, blev väldigt stressigt. Så man kan väl säga att jag tog en bloggpaus. Ledsen att jag inte meddelade tidigare!

Men nu had ejag tänkt ta igen mig lite. Att blogga är ju trots allt väldigt roligt! Dela med sig lite av livet och tankarna som virvlar runt i min lilla huvudknopp.

Jag kan ju berätta att vi har börjat innebandy serien, division 4, väldigt bra. Tre matcher, tre vinster! Jag är otroligt stolt över mitt lag och jag hoppas att det fortsätter i denna kurvan. Första matchen spelade vi mot Skår, då vann vi med 8-2, andra matchen var mot Backadalen då vann vi med 7-1 och sista matchen (som var igår faktiskt) vann vi med 5-4. Känns som en väldigt bra start på serien. Det gäller bara att hålla humöret uppe (= Men det har vi nog inga större problem med.

Nu hade jag tänkt plugga Medicinks Grunkurs! Just det ja, jag tror inte att jag meddelade om jag fick byta från moderna språk innan min lilla "paus". Men det löste sig och jag har nu gått i Medicinsk Grundkurs i en månad. Kände verkligen att en sten lättade från mina axlar (= Väldigt intressant kurs.

P.S Bilder kanske kommer senare!

Kram Linda