Upp

♥ Chokladkalender

30 November 2009   Min vardag   2 Kommentarer
Man blir som ett barn igen när man får en chokladkalender att regna ner julen med. Underbart! Imorgon är det den första december och dags att börja räkna ner.

Har ni en chokladkalender iår?

Nu ska jag sova!

Kram & godnatt,
Linda

♥ Tränings dax

30 November 2009   Innebandyn   2 Kommentarer
Ja, då var det dags för träning igen. Jag måste faktiskt medge att jag har slarvat med träningen de senaste två veckorna och det känns inte alls bra. Förr förra veckan var jag förskyld och kunde inte träna alls. Förra veckan tog jag influensa sprutan på tisdagen och jag ville inte springa då och inte heller på träningen på onsdagen då jag hade känt mig dålig hela dagen. Denna vecka ska jag träna idag, men imorgon och på onsdag ska jag göra annat. På onsdag ska jag ju till vårdcentralen med mina ögon.

Så jag får ta och skärpa till mig och jag kan säga att det märks att jag inte tränat på ett tag. Har mycket sämre konditon och styrka, inte alls bra. Känner mig så kass då på något sätt! Men det får bli skärpning tills nästa vecka! Jag måste ju träna till Göteborgsvarvet i vår =)

♥ 2007-04-20

30 November 2009   Foto - Övrigt   0 Kommentarer
2007-04-20, datumet då du och jag blev tillsammans. Varje månad den 20:e tänker jag på hur länge vi har varit tillsammans. Eftersom att vi inte längre tycker att det är lika viktigt med månadsdagarna, det känns inte riktigt relevant att fira dem varje månad. Men jag tänkte i alla fall på hur länge vi har varit tillsammans och på hur underbart det känns att ha dig vid min sida. Du är det bästa som har hänt mig och jag skulle inte kunna tänka mig hur det skulle kännas om vi gjorde slut.

Robin Jungver, 2007-04-20

♥ Julklapp

30 November 2009   Foto - Övrigt   1 Kommentar
Här har ni min julklapp till "klassen". Vad tycks?


♥ Julklappskalender

30 November 2009   Min vardag   0 Kommentarer
Ja, vi ska börja med julklappskalender i skolan imorgon! Alla i klassen har köpt var sin present och varje dag fram till Jul ska vi dra två paket till två personer. Jag har köpt min present idag och vad det blev tänkte jag inte avslöja, eftersom att vissa i klassen läser bloggen. Men slänger nog upp en bild på resultatet!

Tycker att det var en mysig idé med julkapparna. Det är ju i alla fall bättre än ingenting och det blir också en rolig grej fram till julavslutningen, som får en att bli lite mer motiverad =)

Kram Linda

♥ Då var det klart

30 November 2009   Min vardag   3 Kommentarer
Så, nu har jag beställt tid för ögonen på onsdag. Känns bra att man ska få veta vad det är för någonting som är fel. Jag kan tänka mig att det är någon slags ögoninflammation eftersom att man då blir väldigt juskänslig. Hoppas bara inte att det är något allvarligt!

Nu ska jag göra iordning mig inför skolan. Jag hade ju sovmorgon till 11.40 idag, gott!


Ha en bra dag!

Kram Linda

♥ God natt!

29 November 2009   Min vardag   2 Kommentarer
Nu tänkte jag gå och lägga mig. Jag börjar dock inte förens 11.40 imorgon, men jag känner att det är gott att gå och lägga sig och få en god nattssömn. Hoppas att ni har haft en bra dag!

Kram & godnatt,
Linda


♥ What a beautiful day

29 November 2009   Foto - Havet/Vatten   1 Kommentar
Underbar höstmorgon. (bilderna är inte tagna idag)
♥ I don't mind it

29 November 2009   Min vardag   2 Kommentarer
Då var anmälningsblanketterna ivägskickade och det känns så otroligt skönt. Man börjar ju längta mer och mer när man känner att allting är ivägskickat och snart ska betalas. Då har man ju verkligen beställt resan! Ska även bli roligt att få resa ensam med en kompis, det är ju alltid speciellt första gången man gör det själv och kunna få bestämma själv vad man ska hitta på o.s.v.

♥ A single drop in the ocean

29 November 2009   Foto - Övrigt   1 Kommentar

Let them know it's Christmas time at all.

♥ Wilma

29 November 2009   Foto - Djur   0 Kommentarer
Har tagit lite bilder på Paulinas hund Wilma i helgen. (klicka på bilderna för att se i större format)Lite pömsig kanske?!

♥ Första advent ett ljus vi tänt

29 November 2009   Min vardag   5 Kommentarer
Ja, det är faktiskt första advent idag! Antar att ni redan vet detta, haha. Men detta betyder i alla fall att det är 4 veckor kvar till Julafton och det är inte alls lång tid. Gud vad tiden går fort, det var ju jul alldeles nyss och vi ska inte snacka om att det var sommar nyss.

♥ Ljuskänslig

29 November 2009   Min vardag   1 Kommentar
Jag har märkt att mina ögon är väldigt ljuskänsliga. Det har varit så ett tag, men det har blivit lite värre nu. Jag fåt jätteont i ögonen när det är ljus ute och speciellt när jag har varit i ett mörkt rum, eller liknande, och sedan gå ut i ett ljust rum eller ute. Gör jätte ont i ögonen då! Sedan är de väldigt blodsprängda, eller vad man ska säga. Det känns i alla fall inte bra, så jag ska beställa tid för en undersökning imorgon. Känner mig lite orolig då jag använder linser + att det inte är bra med inflamationer i ögonen. Det är väl inte bra med inflammationer överhuvudtaget, menar bara att det är speciellt känsligt i ögonen då man i värsta fall kan bli blind!

Någon som har haft liknande problem som mig och fått en diagnos? Eller någon som kanske till och med vet vad det kan vara?

Kram Linda♥ Resa

29 November 2009   Min vardag   0 Kommentarer
Jag och Paulina sitter just i detta nu och beställer språkresa. Vi fyller i anmälningsblanketterna och det ska verkligen bli härligt att skicka iväg dem. Nu har man verkligen någonting speciellt att se fram emot till sommaren, känns extra roligt när man ska åka med sin närmaste vän <3
Har ni något planerat inför sommaren än? (Vet att det är tidigt)


Kram Linda


Bästa vännen man kan ha <3

♥ Robinson

28 November 2009   Min vardag   0 Kommentarer
Robinson har ju börjat visas igen och jag kommer ihåg att man tittade på det väldigt mycket när man var mindre. Var väldigt besviken när de skulle sluta visa det och jag tycker att det är väldigt roligt att det har börjat visas nu igen. Sitter och tittar på det just nu och det verkar vara bra! Dock känns det som att det har blivit så otroligt mycket förändringar sedan tidigare gånger. Kan inte riktigt säga vad det är!
Vad tycker ni om årets Robinson?


Kram Linda


♥ Bubblat buddelbad

28 November 2009   Min vardag   1 Kommentar
Sitter hos bästa Paulina just nu och vi har just bubblat bubbelbad =) Otroligt härligt och avkopplande! Vi ska nu ha fotbad och kanske ansiktsmask. Kan det bli bättre? Nej, jag tror inte det! Känns väldigt bra.
Jag ska sova över här sedan, så slipper man hålla på och stressa med att göra sakerna. Vi har ju hela kvällen att "spa:a" på. Det verkar också som att vädret har blivit bättre. Eller kanske är det så jag vill att det ska vara. Det har ju regnat konstant i två veckor nu så man känner väl att det börjar bli väldigt tråkigt. Jag vill ha sol eller snö nu =) Hellre snö än regn i vilket fall!
Kram Linda

♥ Micheal Jackson - The King of Pop

28 November 2009     4 Kommentarer
Han var verkligen det, "The King of Pop. När jag fick reda på att aftonbladet skulle sälja 5 av hans skivor sparade jag pengar till det direkt. Jag har fastnat för honom totalt. Alla hans låtar är underbara och texterna har alltid en mening. Man får en känsla som inte går att beskriva. Jag har köpt 4 av de fem skivorna och varenda låt på dem är bra, det finns ingen låt som man inte tycker om. Det är de första skivorna som jag gillar alla låtarna på. Det brukar ju alltid vara så att man inte gillar någon enstaka låt på en skiva, men inte med dessa.

Vad tycker ni om Michael Jackson?

Skivorna jag har är;
Bad
Thriller
Dangerous
InvicibleKram Linda

♥ Gottegris!

28 November 2009   Foto - Djur   0 Kommentarer
Kolla vilken gottegris som jag hittade i sängen imorse. Egen kudde och allting, kan det bli bättre?Kram Linda

♥ Attans

28 November 2009   Min vardag   2 Kommentarer
Skit också, nu började det regna som tusan! Vart har solen tagit vägen? Jag vill ha lite sol och snö och kallt istället, mycket bättre. Det är i alla fall mycket bättre med snö än med regn. ARGH!

♥ Like the wind blows

28 November 2009   Min vardag   1 Kommentar
Första advent på söndag och visst börjar man känna lite julstämmning? Julen är en underbar högtid tycker jag då man umgås med familj och tar till vara på det man har. Man ska aldrig glömma att en dag kan allting vara borta, ta till vara på dina nära och kära varje dag. Man vet aldrig när det tar slut!

Nej, nu ska jag inte vara så deprimerande. Tänkte att jag skulle dela ut resten av reklamen nu, städa och vänta på att Paulina ska höra av sig så att jag kan cykla bort till henne.

Vad ska ni göra idag?

Kram Linda

♥ Guten morgen!

28 November 2009   Min vardag   2 Kommentarer
Godmorgon, då var det dags att stiga upp. För min del i alla fall, jag ska nämligen ut på en härlig promenad med hunden =) Tänkte faktiskt köra två flugor i en smäll då jag ska dela ut lite reklam också. Hunden kommer ut och jag gör mitt jobb, skit bra ju =)

Idag ska ju jag och Paulina bubbla bubbelbad och beställa språkresa. Ska bli mysigt!

Nej, nu får jag ta och klä på mig och gå ut.

Kram Linda

♥ Somtimes everything is just great

27 November 2009   Foto - Djur   3 Kommentarer
Jag skriva ett sista inlägg. Eller skriva och skriva, tänkte lägga ut lite bilder på mina kusiners hund. En Papillon, otroligt fin och go hund. Jag tog lite bilder i höstas på honom i skogen, blev nöjd med dem. Här får ni er en titt;


Två bilder från i somras!Bilder från i höstas!


Kram Linda

♥ Vad är det för värld som börjar ta form?

27 November 2009     0 Kommentarer
Ni har säkert hört på TV och läst dagens tidningar. En 12-årig kille har blivit gripen på bar gärning för våldtäkt försök och hotelser och attacker, han har haft medhjälp av sin 13-åriga kompis. Det var igår kväll som pojken blev gripen på bar gärning då han försökte våldta en 19-åring tjej. Han och hans kompis har även stått för ett flerta andra dåd i Borås, som detta har hänt.

Då undrar jag; Vad fan händer med dagens ungdomar när en 12-ÅRIG KILLE, försöker våldta en 19-råig tjej? Vad fan är det här? Jag blir upprörd, förbannad och jävligt förvirrad. Killarna är bara 12-13 år, vad har de lärt sig allt det här ifrån och vart fasen är deras föräldrar som ska lära dem vett. Hur kan det gå så otroligt fel? Jag förstår inte vart vi är på väg när 12-åringar börjar förgripa sig på folk, då har det fanemej gått alldeles för långt. Någonstans måste detta ta stopp och det har verkligen gått för långt FÖR LÄNDE SEDAN! Håll koll på era ungar människor och lär dem något vett att ha innanför pannbenet.Kram Linda♥ Nya kläder

27 November 2009   Min vardag   1 Kommentar
Här har ni kläderna som jag köpte på GinaTrico idag:


Svart T-shirt, GinaTrico, 149:-
Gillade fickmotivet!Ljusbrun T-shirt, GinaTrico, 149:-


Röd kofta, GinaTrico, 199:-
Underbar färg!

Nå, vad tycker ni? (Klicka på bilderna för att få dem större)


Kram Linda


♥ Edwards lullaby to Bella

27 November 2009     0 Kommentarer
Jag älskar låten som Edward skrev till Bella i boken. Robert Pattinson som spelar Edward har ju skrivit låten själv! Den är underbar att lyssna på, man får en sådan underbar kärleks känsla i kroppen. Jag kan sitta och lyssna på denna låten om och om igen, tröttnar aldrig!

Vad tycker ni om låten?

 

Kram Linda♥ I really gotta know

27 November 2009   Min vardag   1 Kommentar
Jag blev precis klar med toaletten, puh! Tänkte att jag skulle lägga upp lite kläder som jag köpte förut innan jag och min moster storhandlade. Två t-shirtat och en kofta från GinaTrico. Även om det är väldigt många som handlar där tycker jag att Gina har otroligt fina kläder, som passar till allting!

Kram Linda

♥ Tierd

27 November 2009   Min vardag   2 Kommentarer
Kom alldeles nyss hem från att ha storhandla på Willys i Partille. Det är faktiskt väldigt bra att storhandla då man bara kan gå och hämta vissa saker i garderoben när det behövs, istället för att åka ner till affären stup i kvarten. Övningskörde också en bit dit och tillbaka, kändes väldigt mycket bättre denna gången faktiskt. Man börjar komma i att köra bil nu.

Nu ska jag städa toaletten, ingen jätte rolig fredags syssla. Men jag har ingen lust att göra något speciellt idag, så det gör mig faktiskt ingenting.


Vad ska ni göra ikväll?

Kram Linda

♥ I'm proud of you

26 November 2009     1 Kommentar
Jag var med Robin idag och fick reda på att han ska mönstar till lumpen. Blev väldigt glad när jag hörde detta! Han behöver verkligen ha någonting att göra känner jag (ta inte illa upp älskling). Än är det inte klart, men det finns ju i alla fall en chans att han kommer med. Har fick ett brev hem i veckan om att han skulle mönstra och nu ska han börja träna inför det, så att han klarar alla testerna. Men han säger att om han klarar testerna och kommer med i lumpen så kommer han också söka utlandstjänster. Han har sagt att om han ska göra lumpen så vill han också göra utlandstjänst, annars känns det onödigt att delta. Känns mindre bra kanske, men vad ska man göra?! Vill han göra det så kan jag inte direkt hindra honom genomatt tvinga honom att stanna hemma, även om jag inte alls tycker att det känns bra =( (Men på sätt och vis hoppas jag att han kommer med.)

Eftersom att vanliga lumpen inte finns kvar längre, kommer han att vara utbildad soldat efteråt. Visst, det var man efteråt också, men man jobbade inom yrket då och lumpen var inte till för att utbilda alla.


Jag älskar dig Robin, du gör mig hel, <3


Kram & Godnatt, Linda

♥ It's impossible

26 November 2009   Innebandyn   0 Kommentarer
Min medlemsavgift för innebandyn är nu inbetald. Känns som en lättnad då jag inte var där när mina tränare delade ut lappen om det. Och sista inbetalningsdagen är den 30/11, alltså på måndag. Jag har tjatat och tjatat om att jag ska få den där inbetalningslappen men fick den inte förens i onsdags. Så jag har haft en lite smått panik då våran förening kör med att man tydligen blir avstängd om man inte betalar in avgiften i tid. "HJÄLP!" tänkte jag när jag aldrig fick den. Men nu är allting betalt och läget är lugnt.

Känner mig stolt att vara med i denna klubben, då det bl.a går väldigt bra och jag tycker att våran ordförande har ett bra budskap. Uppför man sig illa så tar man det på största allvar och det kan leda till att man blir avstängd, någonting som jag tycker är bra. Då får man en klubb med medlemmar som uppför sig och är ne bra sida utåt sett. Vårat damlag, som jag är med i, har även vunnit de 8 första matcherna av serien. Vilket känns väldigt bra! Vårat lag behövde verkligen det här då det har gått sämre för oss senare år, det kanske några vet. Nu är det väldigt många som pratar om hur bra det går för oss. (Nej, jag försöker inte skryta. Jag tycker bara att det känns roligt att det går bra för både oss och klubben, då vi har kämpat i många år.)

Här har ni en bild på mitt medlemsskap i Landvetter Wings (jag har betalt in medlemsavgiften (A));Kram Linda

♥ The way you make me feel

26 November 2009   Min vardag   0 Kommentarer

Jag känner mig nu helt återställd efter sprutan och det var inte värre än att jag mådde illa, hade ont i kroppen och lite i armen. Gick över på bara en dag! Inget vidare farligt, med tanke på vad tidningarna har skrivt för skit. Visst, vissa blir mer drabbade än andra, men det är så det är. Man får biverkningar av vaccin, that's it.

Nog med det! Äntligen är helgen framme igen och jag har sett fram emot den väldigt mycket. Imorgon hade jag tänkte ta det lugnt och på lördag ska ju jag och Paulina beställa resan för England.

Kram Linda

♥ It's been a long, long time

25 November 2009   Min vardag   6 Kommentarer
Jag tror inte att jag har sagt någonting om att jag ska åka på språkresa med Paulina i sommar? Vi har bestämt oss för att åka till Bournmouth i England och jag ser verkligen fram emot resan. Det blir att vi åker med STS Språkresor, någon som har åkt med dem? Vi hade också tänkt beställa till en sprortkurs i tennis medan vi är där. Så att vi har någonting att göra på dagarna. På lördag är det bestämt att vi ska beställa resan och antagligen kommer vi att åka mellan den 22/7-11/8. Man kan ju åka med Classic då man åker med bara svenska och man kan åka med International då man åker med ungdomar världen över. Vi har valt att åka med STS Språkresor Internatinal och bo i en värdfamilj. Då man måste prata engelska med de och man lär sig även mer. Detta är någonting som jag ser fram emot väldigt mycket och jag tror att jag och Paulina kommer ha otroligt roligt tillsammans ♥

Någon som varit på språkresa och kan berätta hur det är?

Kram Linda

♥ Just dance

25 November 2009   Min vardag   0 Kommentarer
Bloggen krånglade förut idag när jag hade tänkt skriva ett inlägg så jag skriver inte förrens nu. De har tydligen gjort om servrar och grejer inatt, kanske är orsaken till krånglet. Men jag skriver ju nu istället!

Jag sa ju igår att jag tog svininfluensa vaccinet och imorse när jag vaknade kände jag mig halvbra. Mådde illa och hade ont i hela kroppen. Men det kommer ju biverkningar av alla vaccin, så det var väl inte så konstigt. Jag mår i alla fall mycket bättre nu och imorgon ska allting nog vara helt bra med mig. Ingen panik här inte! Det var en kille på skolan som tagit vaccinet och fått värre biverkningar än vad jag fick. Han var helt kritvit i ansiktet, var yr och svettades som bara den. Hoppas att han mår bättre nu i alla fall =)

Själv vet jag inte vad jag ska tro. Det skrivs att man kan få men för livet av vaccinet, man kan bli förlamad och sakar skrivs hit och dit. Men det känns väldigt mycket som att tidningarna skriver allting bara för att ha någonting att skriva och diskutera om. Känns otroligt onödigt att skrämma upp hela Sverige så, när man inte behöver oroa sig. De som drabbats hårdast är ju de som också har haft andra sjukdomar bredvid som förvärrar deras tillstånd. Så vi ska nog inte vara så oroliga som tidningarna säger, behåll lugnet gott folk.

Vad tycker ni om allt rabalder kring svininfluensan?

Kram Linda

♥ Worse today

25 November 2009   Min vardag   2 Kommentarer
Godmorgon gott folk!

Idag kan jag säga att jag känner av lite mer av sprutan. Har känt mig halvkass hela natten och idag på morgonen började jag må illa. Men det kommer nog gå över så snart som möjligt hoppas jag. Våran första lektion är idrott och jag är inte med och deltagar på den idag. Jag får se hur jag mår senare idag, men det känns lite bättre nu i alla fall.

Hoppas ni får en bra dag! <3

Kram Linda

♥ Boy A av John Crowley

24 November 2009     5 Kommentarer
Vi var återigen på Hagabion med skolan. Denna gången tittade vi på en betydligt bättre film som hette Boy A. Jag tycker själv att den var väldigt bra och den visade att alla är värda en andra chans här i livet, även om man varit grym. Man kan förändras som person vad man än har gjort och man kan hitta en annan sida av sig själv som man aldrig tidigare har sett. Ibland måste man försöka att glömma det förflutna för att kunna gå vidare i livet, men om man blir upptäkt är det inte lika lätt att gå vidare.

Väldigt bra film och jag rekomenderar den starkt!


"A young man is released from prison after many years and given a new identity in a new town. Aided by a supervisor who becomes like a father to him he finds a job and friends and hesitantly starts a relationship with a compassionate girl. But the secret of the heinous crime he committed as a boy weighs down on him, and he learns that it is not so easy to escape your past."

♥ Svininfluensavaccinet

24 November 2009   Min vardag   1 Kommentar
Det har ju varit otroligt mycket tjat om; svininfluensa vaccinet. Att man får biverkningar så som feber, huvudvärk och annat smått och gott. Jag vill bara säga att det är inget konstigt med dessa biverkningarna. Vaccinet innehåller nämligen ett försvagat svininfluensavirus, vilket gör att kroppen själv startar antikropps produktionen. Detta i sig leder till att man kan känna sig febrig, ha huvudvärk eller känna sig hängig. Alla vaccin framkallar detta, så det är ingenting att oroa sig för.

Jag har i alla fall idag tagit det idag. Gick till skolsköterska som tog den på mig och det gick snabbt och lätt. Det enda som jag känner är att jag är något öm i armen, ytterst lite. Så jag hoppas att jag klarar mig från att insjukna i influensan! Dock läste jag i tidningen att de hade hittat ett Nytt virus i en obduktion av en avliden, vad är detta? Ska vi bli ännu mer rädda? Jag hoppas att det var fel på obduktionen.

Kram Linda


Jag hoppas jag inte blir sådan;

♥ You rock my world

24 November 2009   Något att tänka på   1 Kommentar
Godmiddag kära läsare!

Jag vill påminna er om att
det är den 24 november idag, vet ni vad det betyder? Att det bara är EN månad kvar tills julafton. EN månad! Som varje år känns det lika roligt, fast inte som när man var liten dock. Då man verkligen längtade till julafton, räknade ner dagarna, det pirrade i magen. Och dagen innan julafton, den 23 december, satt man framför julgranen och kände på klapparna. Kanske gissade man till sig vad det skulle var för någonting i dem. När man skulle gå och lägga sig kunde man inte riktigt somna för att man var så uppspelt inför nästkommande dag, Julafton!

Nej, nu är man "vuxen"! Och man har inte lika höga förväntningar längre, men det känns fortfarande roligt. Hur känner ni inför Julafton?

Kram Linda

♥ A single drop oozed from the tiny cut

23 November 2009   Min vardag   1 Kommentar
MAGISTK! New Moon var MAGISK. Jag satt och rös hela filmen för att den var så otroligt bra, sedan grät jag när Edward lämnade Bella och när han sedan kom tillbaka. Och OJ, vad jag tyckte den var braaaaa! Jag vill bara att filmen ska komma ut på DVD så att jag kan köpa den. Såg på en sida att den skulle komma ut på dvd den 24 mars, men kan det stämma? Någon som vet när New Moon kommer ut på DVD?

Man har ju börjat göra twilight dockor nu också
, för ett tag sedan jag vet. Men håller ni inte med mig om att dom är otroligt fula? När jag såg dom första gången skrattade jag som bara den. Undrar vad Kristen och Robert tycker om dom, dom kan ju inte tycka att dom är speciellt snygga i vilket fall.♥ Månadersdag

20 November 2009     3 Kommentarer

2 år och 7 månader idag <3 Jag älskar dig otroligt mycket hjärtat, du gör mig hel (L)

Kram Linda

♥ Do I have to be dead before you help me?

19 November 2009   Min vardag   2 Kommentarer

Sitter här igen och smaskar på mina nybakta muffins. Är inte det bland det godaste som finns? Nybakta muffins eller bullar! MMMM, det är så otroligt gott. Jag har fler muffins som just nu gräddas i ugnen. Dom ska jag gå och ta ut nu!

Kram Linda


♥ Home from school

19 November 2009   Min vardag   0 Kommentarer

Då var man hemma från skolan, känns gott. För mig är det faktiskt helg nu till skillnad från andra. Imorgon har nämligen min skola Buffertdag, alltså en dag då man gör omprov. Har man inga omprov, behöver man inte heller gå till skolan. Så nu har min helg börjat, känns skönt!

När jag satt på bussen påväg hem, satt det en äldre dam bredvid mig och hon satt och stirrade på mig hela vägen till Landvetter från Korsvägen. Det var ganska störande och jag hade nästa lust att säga till henne vad hon glodde på. Jag var ganska trött och satt och läste! Då blir man bara irriterad om någon sitter och stirrar på en under resan.

Nu ska jag snart äta fisk, spenatstuvning och potatis och därefter blir det till att baka muffins. MUMS!

Kram Linda

♥ Första advent

18 November 2009   Min vardag   2 Kommentarer
Visste ni att det är första advent nästa vecka? Då är det bara 4 veckor kvar tills Julafton, det är helt otroligt. Hur kan tiden gå så fort? Var det inte sommar alldeles nyss? Fast jag ser fram emot julafton, det är alltid mysigt att ge bort julklappar till alla. Det är bland det roligaste tycker jag! Det är roligt att få också (= Men det roligaste är att ge bort julklappar och se vad alla tycker.

Tycker ni att det är roligast att få eller ge bort julklappar?


Kram Linda

♥ Kind of weird

18 November 2009   Min vardag   2 Kommentarer
Jag sitter just nu och spelar spel på facebook. Ja, jag är nämligen hemma från skolan idag också. Då får man försöka fördriva tiden på bästa möjliga sätt. Och just nu är det genom att spela spel, på facebook. Egentligen är ju det ganska löjligt, men när man väl har börjat spela spelen så är man fast. I alla fall jag och jag tror nog att många är med mig.

Just nu är det "Restaurant City" som är uppe. Där ska man laga mat och hålla rent på sin restaurang. Man får olika presenter varje gång man går upp en level. Så det är vad jag sitter med just nu. Och ja, jag tycker faktiskt att det är roligt (A)

Kram Linda

♥ New Moon

18 November 2009   Min vardag   0 Kommentarer
Jag har föresten bokat biljetter till "New Moon" filmen. Tanken var att jag, Robin, Rebecca (syster) & Tim (hennes kille) skulle se filmen på premiär dagen på fredag. Men vi var alldeles för sent ute, tråkigt nog! Jag hade verkligen velat se den på premiären =( Så det var en besvikelse, jag får vara framme i tid till nästa film "Eclipse". Men vi fick i alla fall bra platser på söndag då det var enda dagen som salarna Inte var uppbokade. Twilight-sagan har verkligen blivit en succé! Själv är jag, som ni säkert redan har märkt, helt LOST i alla böckerna och jag ryser när jag ser trailern till New Moon.

Vi fick i alla fall tag på bra platser kl 15.40 på söndag. Kändes bra, då jag fick lite panik ett tag att vi inte skulle få några platser över huvudtaget denna helgen. Eftersom att vi inte kunde gå på premiärdagen, kan man ju försöka att få någon plats på premiär helgen i alla fall.

Nej, nu har jag skrivit tre inlägg om Twilight skådespelarna. Nu får jag skriva någonting annat tycker jag, så att ni som inte gillar böckerna och filmerna inte blir uttråkade. Man vill jag ha med sig alla läsare =) Eller ja, nästan i alla fall!
Kram Linda

♥ Best kiss

18 November 2009   Min vardag   0 Kommentarer
De vann pris för bästa kyss i Twilight.

♥ Äntligeeeen!

18 November 2009   Min vardag   0 Kommentarer
Äntligen är det bekräftat; Kristen Stewart & Robert Pattinson är ett par. Jag visste att de skulle bli det! Själv tycker jag att det är underbart då jag tycker att de passa så bra ihop. Sedan med tanke på dem film rollerna som de har så är det inte så konstigt. Vem hade Inte blivit kär i sin skådespelare med alla de intima och känslofulla scenerna som de spelar. Bättre kommer det bli! Speciellt i tredje boken, ojojoj...

Här kan ni se att Kristen inte bryr sig längre om vad som skrivs i tidningarna;

"Kristen Stewart är trött på att alltid behöva bry sig om vad som skrivs i pressen. För tidningen Parade berättar skådespelerskan att hon inte längre oroar sig lika mycket för vad som kommer ut till offentligheten.

— Så fort jag slutade med att försöka kontrollera allt som kom ur min mun och alla bilder som publicerades så blev jag mycket gladare. Det var inte som en stor vändpunkt; jag har bara växt in i att inte bry mig så mycket, säger hon.

— Jag har insett att jag inte kommer att kunna påverka folks sätt att uppfatta mig.

Kanske är detta förklaringen till varför hon och Robert Pattinson verkar bry sig allt mindre om att de blir fotograferade tätt ihop…"
Är de inte otroligt söta tillsammans?


Kram Linda

♥ Comhem reklamen

17 November 2009   Min vardag   3 Kommentarer
HAHAHA, den nya Comhem reklamen är bääst. Reklamer brukar ju annars vara så otroligt tråkiga, men denna är riktigt rolig och man får inte nog av den. Det är nog bland de bästa, efter Ica reklamen förtås med Jerry.Eller vad säger ni?


Kram Linda

♥ Baby, it's a new way

17 November 2009   Min vardag   7 Kommentarer
Jag håller just nu på att läsa en bok i Svenskan. Det är en bok från 1800-talet, skriven av Jane Austen. "Stolthet & Fördom". Visst, jag gillar att läsa böcker, bland det bästa jag vet. Men böcker från 1800-talet som är skrivet på främmande svenska språk är jag inte jätte pigg på. Boken är skriven på ett väldigt speciellt sätt och vissa ord är främmande för mig. Vi ska vara klara med boken vecka 49 och jag känner att det kommer bli ganska svårt. Har inga problem att läsa böcker annars, men denna boken var väldigt segläst. Den är på ca 300 sidor och jag har läs 30, inte bra!

Vad tycker ni om äldre böcker?


Kram Linda

♥ I am proud to say I love you

17 November 2009   Min vardag   1 Kommentar
Nu har större delen av dagen gått. Helt otroligt att tiden går så fort, vart tar alla dagarna vägen? Jag menar, det är ju inte lågnt kvar till Julafton direkt. Vecka 48 eller 49 är det redan första advent och då är det bara 4 veckor kvar till julafton. Helt otroligt! Halva tvåan på gymnasiet har redan gått och det är ett och ett halvt år kvar tills det att jag tar studenten. Som sagt, tiden går verkligen fort!

Jag har i alla fall ändrat min design lite. Känns alltid bra med nya grejer. Ni får gärna lämna en komentar om vad ni tycker.

Kram Linda

♥ I wanna fall in love

17 November 2009   Min vardag   0 Kommentarer
Sitter hemma och kryar på mig! Mår mycket bättre nu än vad jag gjorde igår, vilket är possitivt (= Imorgon blir det att gå till skolan igen! Jag tycker personligen att det är väldigt tråkigt att vara hemma och vara sjuk. Det fungerar en dag, men sedan blir det allt för tråkigt. Man har sett alla reklamerna och kan dom utantill, finns inga bra pogram på TV;n och blogga stup i kvarten blir också ganska tråkigt.

Jag kommer ihåg när jag hade fått lunginflammation. Då var jag borta från skolan i två hela veckor, inte alls roligt. Jag hostade hela tiden, febern gick upp och ner och det var otroligt tråkigt. Det blir väldigt långtråkigt när man har sett alla reklamer miljoner gånger, man har sovit, sovit, sovit. Då kan jag säga att då Vill man till skolan! Det var skönt att komma tillbaka (=

Nu tänkte jag fixa lite med bloggen. Det behöver lite styling!


Kram Linda

♥ Jihde match

16 November 2009   Foto - Sport   0 Kommentarer
Klicka på bilderna så blir de större!
♥ Sjukling

16 November 2009   Min vardag   1 Kommentar
Ja, usch! Nu har jag dragit på mig en förkylning och jag känner mig inte helt pigg direkt. Har varit i skolan idag och det var väl inte det bästa kanske. Kände mig inte alls bra! Förkylningen kom väldigt plötsligt faktiskt. Jag menar jag spelade ju match igår och det var full fart på mig och idag blev jag så dålig. Konstigt! Hade dock lite ont i halsen igår, men inte alls mycket.

Jag ska i alla fall vara hemma imorgon och krya på mig. Känns inte som någon större idé att gå till skolan och smitt ner alla andra. Nu när svininfluensan är igång också!

Skrev ingenting om Jihde matchen igår. Dåligt Linda! Matchen var i alla fall väldigt rolig. Det var ju Landvetter Wings + Niklas Jihde vs Frölunda + Peter Jihde. Rolig match att se! Peter Jihde är ju en riktig snygging också, håller ni inte med? Jag tog en massa bilder som jag kommer lägga ut, inte alla dock. Men några.

Kram Linda

♥ Glömt att berätta

14 November 2009   Innebandyn   0 Kommentarer
Oj, jag har glömt att berätta en sak. Niklas Jihde har ju slutat spela innebandy, men han ska göra come back i ett lag imorgon, söndag. Han ska nämligen göra come back med Landvetter Wings herrlag som spelar i divison 6. Så det kommer vara fullt i wallenstamhallen i Mölnlycke imorgon där den ska vara. Inte nog med det så kommer motståndarna som är Frölunda också ha en joker med. Det är ingen mindre än hans bror Peter Jihde som kommer spela med dom.

Ska bli väldigt roligt att se! Känns väldigt roligt att det har gått så bra för våran klubb. Det kommer nog bli en riktigt spännande match imorgon, ser fram emot den =D

Kram LindaNiklas Jihde
vs
Peter Jihde


♥ Black or White

14 November 2009   Min vardag   0 Kommentarer
Klar med reklamutdelninge, sitter och väntar på att Paulina ska bli klar med sin reklam. Hon har ju också börjat dela ut reklam nu mera, hon trivs. Det är faktiskt väldigt mysigt att gå ut och dela ut reklam, tycker jag då. Man kommer ut i ALLA väder, motion, frisk luft, PERFEKT! Plus att man får pengar då.

Jag och Paulina hade tänkt ta en runda runt backa. Den är ca 8 km lång, så det är en bit. Tillsammans med reklamen blir det nog över en mil för mig som jag har gått idag.

Och sedan blir det Bastu, kan det bli en bättre lördag?

♥ Hiss eller diss!?

12 November 2009     2 Kommentarer


Jag vill hissa att Rob Pattinson och Kirsten Stewart har blivit ett par. Eller om man ska tro allt skvaller så finns det ingenting mer att dölja för dom. Tycker att de passa väldigt bra tillsammans, antagligen är det så för att man har sett deras passion i "Twilight". Jag kan knappt berga mig tills "New Moon" nästa fredag (undra hur många gånger jag har sagt det?)

Glada busschaufförer! Visst är det härligt att mötas av en glad busschaufför på morgonen? Underbart. Man vill inte ha en grinig blick och ett surt "hej" på morgonen.Jag vill dissa polisens, tullarnas och räddningstjänstens löner. De borde tjäna betydligt mer med tanke på vad de faktiskt gör för samhället!!!!!!!


Nu fick ni eran hiss och diss. Vet att jag skulle lagt in det tidigare, men jag har inte hunnit. Det är väl som vanligt då antar jag. Nu ska jag gå till sängs!


Kram& godnatt, Linda

♥ I just wanna be happy

10 November 2009   Min vardag   4 Kommentarer

Jag tänkte faktiskt slänga in en hiss eller diss senare idag. Det var ju ett tag sedan jag gjort det, väldigt bra tag sedan. Jag ska försöka slänga in det om jag hinner efter att jag sprungit. Kanske kommer jag på något riktigt bra under tiden jag springer. Man brukar kunna tänka välidgt mycket när man springer nämligen, håller ni inte med?

Kram Linda


♥ Doesn't mind

10 November 2009   Min vardag   0 Kommentarer
Vilket väder! Och jag som ska ut och springa med Friskis&Svettis. Känns ju inte jätte tilltalande att gå ut i detta vädret, men jag vet ju att det kommer kännas så bra efteråt =) Jag kommer att känna mig som ny efteråt, grymt.

Just nu håller jag på med läxan. Känner mig inte heller jätte motiverad till det. Jag ska svara på frågor i retoriken om Martin Luther Kings tal och de är ganska svåra. Väldigt djupa frågor! Känner mig för trött för att gå in så djupt.

Usch, vad jag låter neggativ! Ibland är det så, jag får försöka peppa upp mig till springningen sedan. Ska bli skönt att komma ut lite.

Kram Linda

♥ Jehovas Vittnen

På onsdag ska vi på ett ovanligt studiebesök. Eller det känns i alla fall ovanligt! Detta läsåret har vi nämligen religionskunskap och vi kommer att läsa om olika sekter och religioner under läsåret (det kanske ni kunde räkna ut). Vi håller nu på med sekter och mn grupp har valt att skriva om "Jehovas Vittnen". Det känns spännande att få reda på mer om samfundet, men man blir absolut Inte tilltalade till att gå med där. Känns bara skrämande!

I alla fall, på onsdag ska vi på studiebesök i Rikets sal vid järntorget och det ska bli spännande att höra vad de har att säga. Man har ju bara hört på lågnt håll hur det fungerar! Men jag känner mig Inte tilltalad till att gå med i detta samfund/sekt vad man nu vill kalla det. Jag ska nog sätta punkt där så att jag inte upprör allt för många personer.

Nu hade jag tänkte nana!


Kram & godnatt,  Linda

♥ Grymt tjejer

08 November 2009   Innebandyn   1 Kommentar
Vilken otrolig match! Idag var det den viktigaste matchen av alla, mot Kungälv Sportlife. De leder (eller ska nog säga ledde) serien och hade bara släppt in 3 mål på hela matchen, gjort 50. Vi spelade ut dem totalt! Och vann med 7-4, känns helt otroligt. Landvetter Wings leder nu serient =D Denna karamellen kan man suga på ett tag <3

♥ Visst är naturen underbar?

05 November 2009   Foto - Natur   1 Kommentar
Tänkte slänga in lite bildern innan jag går till sängs (= Hoppas att ni tycker om dem!

♥ Human Nature

05 November 2009   Foto - Natur   1 Kommentar
Jag har blivit ett sådant Michael Jackson freak numera. Ja, det är väl självklart för att han dog i somras och hans musik spelas överallt. Men har var verkligen otroligt bra! Han visste vad han skulle göra och han levererade som en Gud. Jag var och så filmen om honom på höstlovet, "Michael Jackson - this is it". Oj, vad den var bra! Man var helt fast vid filmen och efteråt ville man se om det igen och igen.

Jag har även börjat köpa hans skivor som säljs med aftonbladet. Hur bra som helst! Jag hjärntvättar min pojkvän Robin med Michael låtar just nu. Han tycker inte alls om honom, men han får lyssna på det ändå bara för att jag gör det =)

Någon som håller med mig?