Upp

* Polis, polis potatisgris

31 Mars 2009   Min vardag   0 Kommentarer
Ännu en dag hos polisen. Det blev väldigt mycket information idag, bra information. Vi fick veta hur de använder sina hundar i tjänsten och sådär. Vi fick även veta lite om de nya passen.

Informationen var ju väldigt bra, men sättet de redovisade det på var inte bra. De hade nämligen power point och en massa bilder och text som redovisning för LOP-hundarna. Det hade ju varit roligare om man fick se en övning med deras hundar. Då kanske de kunde ha utgått därifrån och berättat en massa. Det hade varit väldigt roligt att få se en övning där hunder biter i en kudde på armen eller liknande.

Men det har varit en intressant dag. De poliserna vi har fått prata med än så länge har ju ganska många år på nacken. Mellan 25-40 år, det är ganska länge. Så dom har ju varit med om en hel del. Alla har ju inte jobbar med samma grejer alla de åren, utan det är ju som sagt ett väldigt varierande jobb.

Nu ska jag ut och möta min älskade Robin vi Önnerödsskolan. Jag älskar dig Robin, du är det bästa som har hänt mig <3

Kram på er, <3

* Leave me alone

30 Mars 2009   Min vardag   0 Kommentarer
Dagen har varit väldigt rolig med mycket information från polisen. Det har varit väldigt mycket information att ta in och jag tror inte ens att jag kommer ihåg hälften av det. Men det finns i alla fall väldigt mycket som man kan välja att jobba med inom polisen. En massa intressant info i alla fall. Det sista vi fick göra var att gå på en "självförsvars" lektion. En polisman hade lektionen och han var inte att leka med direkt. Ganska vältränad! När han tog upp mig för att visa greppen vi skulle göra kände man sig inte så kaxig. Man hade inte en chans, ändå så visade han bara. Gjorde lite ont när han gjorde greppen, då kan man förstå att det gör ont när han verkligen tar i på jobbet. Ojoj!

Imorgon är det en ny härlig dag. Ännu en dag på praktiken, ska bli intressant vad vi får göra då. Nu ska jag gå och lägga mig.

Kram och godnatt på er, <3

* You will walk away

30 Mars 2009   Min vardag   0 Kommentarer
Allting blir inte som man har tänkt sig.

* Parlamentet

29 Mars 2009   Min vardag   0 Kommentarer
Jag måste säga att jag harsett mycket bättre parlament program. Det var inte alls lika bra idag som det brukar vara. Johan Glans var inte med och han är grymt rolig. Robert och Björn Gustavsson var inte heller med. Jag kan inte namnet på alla andra roliga komiker. Men det var inga bra idag i alla fall! Aja, jag grinar inte för det.

Ny härlig dag imorgon. Inte nog med det för det är praktik hos polisen imorgon. YESSSSS! Jag har verkligen sett fram emot denna veckan och jag hoppas inte att jag blir besviken. Det har jag inte blivit de andra gångerna i alla fall. (Syftar på de gångerna vi har fått träffa tullen och annan uniformspersonal). Vi skulle tydligen få instruktioner i självförsvar imorgon, ser fram emot det väldigt mycket. Då jag faktiskt själv har funderat på att gå i en sådan kurs (om det finns). Så det ska bli väldigt roligt.


Nu ska jag dra mig till sängs gott folk,

Kram och godnatt på er, <3

* I love you baby

29 Mars 2009   Min vardag   0 Kommentarer
Var ute och övningskörde förut. Det går faktiskt rätt bra. Jag var ute och körde på landsvägen för första gången idag. Någonting jag absolut kan tänka på tills nästa gång är att ha bättre umärksamhet på vad jag gör. Otroligt viktigt om man ska köra bil. Men det kändes bra, det gjorde det! Det går framåt i alla fall och övning ger ju färdighet. Bara att öva tills man kan det.

Då börjar det bli kvällen. Redan känner jag! Denna dagen har verkligen flugit förbi, vet knappt vad jag gjort. Nu är det redan kvällen och dags att gå och lägga sig snart. Redan! Aja, resten av kvällen ska jag i alla fall spendera framför Parlamentet. Eller ja, det börjar om ca en halvtimma, men ni förstår vad jag menar. Det är väldigt roligt och jag förstår inte varför jag inte tittar på det oftare.

Hoppas ni har haft en trevlig helg, nu är det full fart mot en härlig måndag som gäller.

Kram på er, <3

* Big time

29 Mars 2009   Min vardag   0 Kommentarer
AAAAAAAAHH!!!! Mitt sparande till den digitala systemkameran går utmäääääääärkt. Jag har bara 400 kronor kvar att spara sedan är Nikon D60 MIN. Underbart och jag är överlycklig. Ska nog köpa den på Elgiganten där den kostar 4400 kr. Snart är den min, snart kan jag fota igen. YES!

Sedan ska jag uppdatera er om hur det går för mina växande tänder. Jag kan bara säga att det växer så det knakar. Känns lite konstigt att ha en halv tand i munnen bara. För er som vill veta hur det känns!
Snart är den min, snart!

* We look pretty happy

29 Mars 2009   Min vardag   0 Kommentarer
Idag var jag uppe tidigt för att jag skulle träna innebandy med små barnen. Från 10.00-12.00 är det prova på innebandy i önnerödshallen på söndagar. Det var väldigt roligt faktiskt, förutom att jag gjorde bort mig (som vanligt). Skulle passa en tjej, så blev passen lite hård och bollen träffade henne i magen. PINSAMT! Det var ju inte med min mening. Men det var i alla fall roligt att träna dem!

Nu rensar jag lite bland mina kläder. Det var ett tag sedan jag gjorde det och jag tror att det kan behövas nu. Många kläder använder man ju inte på ett tag, då tänker man inte heller på att dom finns där. Det känns i alla fall bra att få rensat ut lite. Sedan får man köpa lite nytt nu till våren. Gina Trico har väldigt fina kläder året runt.

* Earth hour

28 Mars 2009   Min vardag   1 Kommentar
Ni har väl inte missat att det är earth hour mellan 20.30-21.30 idag. Då ska man släcka alla lamporna för att spara energi. Glöm inte det!

Dagen har varit super!  Vaknade upp hos min kära älskling idag, underbart. Det är verkligen det bästa jag vet. Att vakna upp och känna Robin bredvid mig, lika underbart varje gång. Vi gick väl upp halv tio och käkade frukost. Sedan fick jag ett ryck då jag ville tvätta bort alla hans klistermärken som han numera hade på sin garderob. Det såg inte så fint ut och det är ju lätt att tvätta bort. Så vi stod där i ca en och en halv timme och tvättade bort det. Robin var väl inte jätte pigg på att göra det, men han hängde på tillslut. Efter det var vi bara med varandra!

Av någon konstig anledning tycker jag att det är extremt roligt att göra träben på Robin och jag vill att han ska göra det på mig med. Det är då man sätter knät i sidan av låret på den andre. Det gör extremt ont, men det gör ont på ett roligt sätt. Jag vet inte riktigt hur jag ska förklara på annat sätt för att ni ska förstå. Det är i alla fall väldigt roligt och jag fick Robin till att göra det på mig idag. Vad jag skrattade! Rebeccas ( robins syster) kille tittade väldigt märkligt på mig. Men jag är som jag är, det är det svar jag har.

Snart kommer kära Amanda hit. Vi ska se på Robinson, ska bli roligt. Det var längesedan Amanda var här vilket jag tycker är väldigt synd. Blir nog mycket prat oss emellan =) Sedan var det väldigt längesedan de visade Robinson, känns det som i alla fall. Eller hur längesedan var det dom visade det, någon som vet? Tycker att det var synd att dom slutade, men väldigt bra att dom har börjat visa det igen.

Hoppas att ni får er en trevlig lördagskväll,

Kram på er, <3
Amanda och jag för väldigt längesedan. Men jag tycker om den bilden <3

* There's nothing I can say

27 Mars 2009   Min vardag   0 Kommentarer
Dagens polisövning var nog roligast tycker jag. Även om det blev lite segt att göra samma saker varje gång. Idag skulle vi säga emot poliserna och vi skulle inte lyssna på deras instruktioner. Vi skulle vägra gå in i deras slussar och så vidare. Det var väldigt roligt! ÅH.. Jag vill verkligen bli polis, jag hoppas att dessa åren går fort.

Nästa vecka är det även dags för praktik. Man fick välja mellan polisen, tullen, räddningstjänsten, försvarsmakten och ssrs (svenska sjöräddnings sällskapet). Ni förstår nog redan vad jag valde, ja polisen. Det ska bli väldigt roligt att få praktisera där, då man får en liten inblick i hur det är. På måndag ska vi bl.a. få lite insruktioner i självförsvar. Jag har faktiskt haft funderingar på att gå i en sådan kurs någon gång. Det kan vara bra att ha det i bakfickan om man går själv på stan en fredagskväll (det var bara ett exempel).

Inatt ska jag sova över hos min älskling. Det känns som att det var ett tag sedan jag gjorde det. Men jag ska i alla fall göra det ikväll och ska bli väldigt mysigt. Vi ska se på film snart!

IMORSE, när jag vaknade var det SNÖ ute ='| Det har varit sol väldigt länge nu och så vaknar man upp av att det är snö ute. Det är ingenting som man blir glad av en fredags morgon. Men jag var i alla fall uppe klockan 07.30 och gick ut på en liten promenad. Blev ganska pigg av det! Jag kan rekomendera det, en härlig morgon promenad på morgonkvisten.Ge mig uniformen för satan!!!!!!!!

* Like you didn't hear me

26 Mars 2009   Min vardag   0 Kommentarer
Då var det torsdag igen och dags för våran tredje polisövning. Det var samma som förra veckan, dock lite ändring. Istället för att stänga in oss med poliser så stängde dom in oss med bilar (kallas för sluss). Kändes som att man kunde smita lättare från bilslussen. Denna gången kunde jag inte vara med och springa från polisen, med tanke på min stukade fot. Vill helst inte stuka upp den igen. Jag har ju Örebro cupen att tänka på!

I ett par dagar har jag haft ont i min tand där nere, längst bak. Tänkte att det kunde varit hål i tanden min, så jag tog mig en titt i lejongapet. Men inget hål där inte, utan där ser jag att två tänder håller på att växa ut. Därför vill jag idag välkomna mina två nya gaddar till min kära mun, your're welcome! Bara de växer färdigt fort, för det gör lite ont. Men ska man vara fin får man lida pin, så är det!

Lägger ut lite bilder här nedan från dagens polisövning.

1 2
3 4
 5 6

Bild 1; Poliserna övar lite innan övningen.

Bild 2; Vi har börjat våran demonstration.

Bild 3; I slutet av en övning.

Bild 4; Jonna och jag har lagts på en hög tillsammans med resten av klasserna.

Bild 5; Den andra övningen har påbörjats. Där polisen skulle springe efter oss "demonstranter".

Bild 6; Fortsättning på andra övningen.

* Våffeldag

25 Mars 2009   Min vardag   0 Kommentarer
Gott folk, ni har väl inte glömt att det är våffeldagen idag? Då man ska laga goda våfflor med grädde och sylt. Så ät och njut av goda våfflor och av att våren är här.Ser både gott och nyttigt ut!

* All or nothing

25 Mars 2009   Min vardag   0 Kommentarer
Stukningen av foten känns mycket bättre idag. Den känns ju väldigt stel och så, men jag kan gå på den. Så det är ingen fara, jag är på tipp topp nästa vecka inför Örebro cupen. Det måste jag vara! Då är det full fart som gäller och jag vill verkligen inte missa årets Örebro cup.  Jag ser verkligen fram emot det nästa vecka.

Ännu en dag med fint väder. Det är vår och solen skiner, men det är inte speciellt varmt ute. Men det finns de som redan har börjat med sommarklädsel, för lite varmare dagar. Visst, det är snyggt att klä sig sommrigt. Men har ni tänkt på att det fortfarande är minusgrader ute? Då är det lite tidigt att ta fram sommar kläderna nu. Vi får nog vänta ett tag till med de kläderna, tils det blir lite varmare dagar.

Kram på er, <3

* Just let me love you and you'll never leave

24 Mars 2009   Min vardag   0 Kommentarer
Idag hade vi talet som jag skrivit om tidigare. Mitt tal handlade om alkohol och jag hoppas att någonting av det jag sa gick in. Kände mig väldigt nöjd med talet och mitt upplägg. Dock hade jag ju lite onödiga tix när jag stod där uppe. Dra lite i tröja, säga "eh" lite för mycket. Men det är sådant man kan förbättra tills nästa gång, eller hur? Jag fick i alla fall ett starkt VG på talet, själv känner jag att jag kunde gjort något lite bättre för att få till det helt. Aja, jag ska vara nöjd med att jag vågade ställa mig däruppe.
Ett tips när man ska hålla tal inför klassen;Inte runt och tänk; "Fan det här kommer gå skit, jag vågar inte, skit också, mitt tal är inte bra.." o.s.v. Det gör inte saken bättre för det. Man måste fortfarande ställa sig däruppe. Var istället possitiv och ge dig själv peppande ord. Tänk istället; "Det här kommer att gå jätte bra, jag är inte ensam. Mitt tal är grymt!" Det ger grym feedback till en själv, man blir väldigt peppad av det!

Vi hade ju föräldramatch i innebandyn idag också. För min del gick det kanske inte så bra, då jag vrickar foten efter ca 6 minuters spel. Klantigt! Sprang baklänges, skulle vända mig om och så var det kört sedan. Känns ju lagom bra nu en och en halv vecka innan Örebro cupen. Som tur var så var det ingen allvarligstukning, det kommer nog kännas mycket bättre nästa vecka. Men man kan ju inte köra 100% på matcherna riktigt, då man känner av foten hela tiden. Någonting som stör mig otroligt. Slutligen då så blev resultatet 10-6 till .... OSS! Såklart.

Mitt och Robins springschema sabbades ju i den vevan också. Han får ut och springa själv nu under tiden då jag frisknar till. Det ska jag allt försöka få honom att göra, tro mig. Jag älskar dig Robin <3

Nej, nu ska jag dra mig till sängs gott folk. Sweet dreams or something like that!

Kram på er, <3

* I belive it finally

24 Mars 2009   Min vardag   0 Kommentarer
Här har vi lite bilder från polisövningarna förra veckan;

2
4


Bild 1; Övningarna är klara och poliserna har ställt upp sig.

Bild 2; Övning där polisbilarna och poliserna skulle springa
mot oss (vi var "agresiva demonstranter") och försöka lugna
ner oss.

Bild 3; Springövningen är precis klar.

Bild 4; Springövningen pågår!

* Right here, right round

23 Mars 2009     1 Kommentar
Vädret håller i sig, bortsett från att det regnade en liten studn förut idag. Jag håller tummarna på att det inte börjar regna imorgon. Vill inte ha en massa snö och slask nu. Det är det som är det jobbiga nu i början av våren. Snö inslag kommer här och där! Men det kommer gå ganska fort nu. Snart så har värmet kommit fram helt och hållet.

Idag fick jag faktiskt med mig Robin ut på en jogging runda. Kändes väldigt bra!  Vi har bestämt att vi ska jogga varje måndag och varannan onsdag framöver. Tycker jag låter som ett bra träningschema. Då får jag bara se till att Robin verkligen hänger med på det och inte kommer med en massa bortförklaringar.

Jag skrev ju att jag tyckte årets melodifestival låtar var väldigt dåliga. Det tycker jag fortfarande, för man tröttnar på dom så snabbt. Men jag har faktiskt fastnat för en låt. Och det är H.E.A.T. - 1000 miles, lyssnade på den nyss. Den är väldigt bra i mina öron faktiskt.

Lyssna och njut!


* God Gave Rock N´Roll To You

22 Mars 2009   Min vardag   0 Kommentarer
Veckans väder har verkligen varit underbart. Riktigt vårväder som får vårkänslorna att sprudla i kroppen. Dock hörde jag att det skulle SNÖA på tisdag. Vi får hoppas att den prognosen är helt fel. Ska snön förstöra det fina vädret som vi har haft denna veckan? Nej. Jag vill ha mer sol och jag tycker att solen kan hålla sig framma längre.

Uppdatering av sparandet till min kära Systamkamera. Det går väldigt segt just nu. I och för sig så får jag ju min lön för reklamen imorgon och månadspeng på fredag. Så då klingar det till lite i kassan. Men det fattas fortfarande ca 1800:-. Utöver kameran så måste jag ju köpa en väska och ett minneskort till den. Men, jag får vara possitiv. Under tiden jag sparar kan jag ju fundera vad jag ska ta kort på. För att fördriva tiden!


Kram och godnatt på er,  c",) <3

* Gran Torino

22 Mars 2009     0 Kommentarer
Förra lördagen skar jag mig på en osthyvel. Fråga mig inte hur det gick till, men det hände i alla fall på något vänster. Det blev ett ganska djupt sår och det blödde ganska mycket. Jag tvättade det och jag har försökt hålla det så rent som möjligt. Men det hjälpte tydligen inte för nu börjar hela mitt finger svullna upp. Såret vätskar ganska mycket också. Inte alls bra! Så jag tänkte att jag skulle gå till skolsyster imorgon och se om hon kan göra någonting. Känns inte bra det här, då jag vet de som har fått infekterade sår och som det har gått ganska illa för. Men jag håller huvudet högt och så får vi hoppas att det inte blir värre.

Igår var jag och älskling på bio. Vi skulle sett "Bedtime Stories", men ändrade oss och tittade på "Gran Torino" istället. Den filmen var verkligen värd att se. Otroligt bra och handligen var verkligen rörande. Så den filmen kan jag rekommendera för er som vill gå på bio. Här nedan har ni trailern till filmen;


 

* Boyfriend, I love you so much

21 Mars 2009   Min vardag   0 Kommentarer
Underbara väder! Solen har varit framme hela veckan och det är ganska varmt ute. Delade ut reklamen i en tröja bara! Jag till och med svettades lite i den tröjan. (Jag menar att jag inte hade någon jacka för er som misstolkar det.) Åh, vad jag ser fram emot sommarlovet. Nu är jag i alla fall färdig med reklamen och städningen. Ska snart ringa till Robin då vi ska åka in till stan sedan och gå på bio (= Vi ska antagligen se "Bedtime Stories", den verkar så söt.

Hoppas att ni får en underbar dag med mycket soool c",)

Kram på er, <3

* Today is the day

20 Mars 2009   Min vardag   0 Kommentarer

Det är faktiskt så att det är vårdagsjämning idag. Vi kan välkomna våren! Nu när solen har lyst under dagen så luktar det så otroligt gott på kvällen. Jag vet inte riktigt hur jag ska beskriva det. Det luktar gräs, blommor, frisk luft, ungefär så. Om ni förstår vad jag menar med det? Man kan helt enkelt säga att det luktar sommar. Underbart <3

* Amerika

20 Mars 2009     0 Kommentarer


Denna låten är väldigt bra, enligt mig. Jag tror inte att det är många som håller
med mig om det riktigt.

* Kiss

20 Mars 2009   Min vardag   0 Kommentarer
Jag sittter hemma hos älsklingen nu. Han ska snart äta och sedan ska vi åka till sockertoppen för att köpa lite gott och se på film efter det. Så firar vi denna dagen! Med en mysig hemmakväll.

Han är ju ett stort Kiss fan, så han har visat mig några låtar och även berättat lite om Kiss's historia. Med tanke på att jag inte är ett stort fan av dem så var det faktiskt ganska intressant. Några av deras låtar är väldigt bra faktiskt, så dåliga är dom ju inte. Även om några av deras låtar är lite för skrikiga för min smak! Men det är väl tur att alla är olika.

Nu ska jag umgås med Robin, är ganska osocial nu.

Kram på er, <3

* My love to you will never fade

20 Mars 2009   Min vardag   0 Kommentarer
1 år och 11 månader, kan ni tänka er att jag och Robin har varit tillsammans så länge? Det har gått så otroligt fort allting! Men det har varit underbart och jag hoppas på fler månader med honom. Jag kan verkligen inte förstå att allting har gått så fort. Minns fortfarande när vi knappt kände varandra. Då vi var så otroligt blyga och allting! Nu känner jag mig väldigt bekväm i hans sällskap, det har jag gjort ett bra tag. Men det är ju alltig lite stelt i början!

Robin Jungver, jag älskar dig och jag hoppas på fler underbara månader med dig. Hoppas att du känner det samma, men jag vet ju redan svaret på det. Du har hjälpt mig så otroligt mycket ska du veta. Jag vet inte vad jag hade gjort utan dig vid min sida <3Bilden är tagen då vi hade varit tillsammans i ungefär 2 månader.
Den pirrande känslan i magen varje gång jag så på honom. Det
glömmer jag aldrig! Haha, Robin Jungver i ett nötskal <3

* Twilight

19 Mars 2009     0 Kommentarer
I julas fick jag ju två engelska böcker. De var från serien "Twilight". Jag hade ju sett film trailern och man kan säga att jag fastnade för den på direkten. Jag ville bara ha böckerna mer än allt annat. Nu har jag läst ut Twilight som var grymt, jäkla, mega bra. Beskrivningarna i boken gjorde att jag levde mig in i den och kände allt hon och alla andra kände. Och jag har börjat läsa den andra boken i serien som heter "New Moon". Den har jag snart också läst ut och jag började på den i måndags, den är på ca 590 sidor. Då man man säga att jag är lost i dessa böckerna.

Tänkte lägga upp bokens bakside text, så att ni får en inblick vad den handlar om. Kommer dock stå på engelska då boken är på engelska. Here it goes;

"About three things I was absolutley positive.

First, Edward was a vampire.

Second, there was a part of him - and I didn't know how dominant that part might be - that thirsted for my blood.

And third, I was unconditionally and irrevocably in love with him.


When Isabella Swan moves to the gloomy town of Forks and meets the mysterious, alluring Edward Cullen, her life takes a thrilling and terrifying turn. With his porcelain skin, golden eyes, mesmerizing voice, and supernatural gifts, Edward is both irresistible and impenetrable. Up until now, he has managed to keep his true identity hidden, but Bella is determinded to uncover his dark secret.

What Bella dosen't realize is that the closer she gets to him, the more she is putting herself and those around her at risk. And it might be too late to turn back . . .

Deeply seductive and irresistibly compelling, Twilight is an extraordinary love story that will stay with you long after you have turned the final page."LÄS DEN !!!

* For an other day

19 Mars 2009   Min vardag   0 Kommentarer
Denna dagen har verkligen varit underbar! Framför allt sken solen imorse när jag steg upp, super. Jag blir så glad då, vårkänslorna fyller min kropp. Jag gjorde i ordning mig och vi hade två lektioner, geografi och matte. Sedan skulle vi åka ut til Käringberget och ha övningar med polisen. Och FY FAN VAD ROLIGT DET VAR.  Haha! Vi skulle låtsas vara agresia demonstranter och poliserna skulle lugna ner oss o.s.v.

Jag säger bara när det kommer 30, välbyggda poliser springandes mot dig så är du inte så jäkla tuff. Vi fick kasta flaskor på deras bilar och även försöka välta dem. Det är inte varje dag man får den chansen utan att bli tagen för det. Jag känner ännu starkare för att bli polis nu efter det. Och detta ska vi göra imorgon och även nästa torsdag och fredag också. Jag kände hur adrenalinet rusade i kroppen på mig, tänk när jag står där.

Jag ser fram emot morgondagen. Det ska bli lika roligt då! Även om det är samma saker vi får göra, så tror jag inte att jag tröttnar på det så lätt. Nej, nej!

Vi var ju även hos försvarsmakten i tisdags. Det intresserar mig inte så mycket, så jag tycker inte att det gav mig någonting. Jag har även haft funderingar på att göra lumpen, men jag vet inte riktigt om det är min grej. Dock har jag ju inte hört någonting negativt därifrån. Men jag tror inte att det finns någonting som fångar mitt intresse där, som det ser ut just nu i alla fall. Det börjar ju bli dags att bestämma sig nu!

Gårdagens innebandyträning gick förövrigt bra. Jag har nu bytt upp till forward, vilket känns lite konstigt. Då jag alltid har varit back, även i fotbollen. Men får jag bara spela där uppe någon träning till så ska det nog kännas bättre. Det var roligt med ombyt, men jag klagar inte om jag får gå ner på backen igen. Då kanske det passade mig bättre i alla fall! Vi får se hur det går efter Örebro cupen (=

Robin Junger, jag älskar dig. Du är den bästa <3


Kram på er, <3

* Lost

19 Mars 2009   Min vardag   0 Kommentarer
Jag är helt lost i Twilight serien. Har nu läs ut den första boken, alltså själva Twilight. Den var otroligt bra! Levde mig in i boken för att det var så otroligt bra beskrivningar o.s.v. Jag har börjat på den andra boken som heter "New Moon" och den är lika bra den. Båda är ju på engelska som jag tidagre nämn. Nu vill jag springa till närmaste bokbutik och köpa den andra två böckerna, även de på engelska. Om ni inte har läst Twilight, så har ni någonting att se fram emot.

Kram på er, <3

* I love what you do with your hair

17 Mars 2009   Min vardag   1 Kommentar
Igår skulle ju jag och Elin på Pixbo match. Jag skulle ta bussen som går 17.50 från mig och 18.00 från centrum. Jag går ut står där och väntar ett tag, blir lite otålig då bussen inte kommer.

Efter en stund kommer det en buss som går till Önneröd. "Äntligen!" tänker jag. Men den bussen kommer aldrig tillbaka, då har den åkt upp till Tahult. När jag stått där ett bra tag och klockan är 17.55, tänker jag att jag kanske har missat bussen. Så jag springer ner till busshållplatsen i centrum där jag möter upp Elin.

Men där står det ingen buss. Det står även folk där som inte har kommit iväg ännu. Klockan tickar på, den blir tio över, kvart över sex. En av de som står vid Stenungssund busshållplatsen ringer till västtrafik men de vet ingenting om 18.00 bussen. Dessutom står det redan tre Röd Express bussar där som är i "Ej i Trafik", det kommer ner en fjärde.

Då undrar jag, varför kan inte någon av de FYRA bussarna som redan står där åka iväg till Stenungsund då? En av busschauförerna skulle till och med lösa av 18.00 bussen. Han har ju en buss som står där, varför kunde han inte tagit den för att lösa problemet lätt? När det kommer till att lösa problem med försenade bussar så går det inte fort. Ingen information får man heller, värdelöst. Detta har inte hänt bara en gång, utan flera. Vad är problemet?

Någon som känner igen sig?

Kram på er, <3Västtrafik måste bli bättre på att hålla tiderna!

* Let's fight for what we have

16 Mars 2009   Min vardag   0 Kommentarer

Idag är det match mellan Pixbo-AIK  i Lisebergshallen kl 19.00. Den ska jag se med min kära Elin ikväll och jag ser fram emot det. Jag vet faktiskt inte varför jag inte går på Pixbo matcher oftare, så dyra är de ju inte. Man lära sig väldigt mycket av att titta på innebandy matcher också. Man hänger med i spelet och ser hur de gör. Så det ska bli spännande!

Denna veckan är det mycket med polis och försvarsmakt. Jag har sett fram emot det då man får se hur det är lite. Imorgon ska vi ha övning med försvarsmakten vid käringberget kl 09.35. De ska visa oss runt och kanske ska vi ha några figurant övningar. Sedan på torsdag och fredag, denna och nästa vecka, ska vi ha övningar med polisen. Ska bli väldigt intressant! Hoppas att vi får göra någonting som har värde, så att man lär sig någonting av det.

Kram på er, <3

* Everyone wants to feel that someone cares

15 Mars 2009   Min vardag   0 Kommentarer
Då var det faktiskt så att jag har skrivit klart mitt tal. Det blev om droger och drogen blev alkohol. Jag kände att det var rätt att hålla tal om det. Det är ju faktiskt så att det förekommer väldigt mycket alkohol i denna åldern. Man går på fester, blir berusad och känner sig glad och sprallig. Men det är så lätt att man dricker mer och tillslut kan det bli till ett missbruk. Det är faktiskt väldigt många som redan i 20 års ålder missbrukar alkoholen. Redan i 20 års ålder! Det är väldigt tidigt att få problem som det. Då ska man inte behöva tänka på sådant, då ska man leva livet och ha roligt. Lätt att man tar till alkoholen där kanske. Så ska det inte få vara. En 15-åring kan utveckla alkohol missbruk på minder än ett år. Det är skrämmande!

Någonting att tänka på kanske.


Godnatt, nu ska jag gå till sängs. Kram på er, <3

* I don't wanna lie

15 Mars 2009   Min vardag   0 Kommentarer
Det gick mycket bättre med körningen denna gången. Jag fick till det riktigt bra med kopplingen och gasen och jag hittade dragläget mycket bättre denna gången. Men det är klart, det var ju lite guppeligupp fast mycket mindre denna gången (Y) Öva lite till sedan får man köra på vägarna lite. Jag är inte nervös inför det känns mer som att jag vill testa och lära mig, om ni förstår vad jag menar.

Jag ser fram emot Örebro cup väldigt mycket. Det känns verkligen som att vårat lag har gjort stora framsteg denna säsongen och det känns som att vi har stora chanser att komma längre detta året. Jag längtar jätte mycket. Kommer ihåg spänningen förra året, alla satt på nålar i B finalen. ÅÅÅH! Kan det inte bli den 3;e April NU !!!


Kram på er, <3

Bild från förra årets Örebro cup. Det är sista dagen då vi ska spela B finalen.
Alla är trötta som bara den efter att vi har spelat 5 matcher hela helgen.

* I'm going home

15 Mars 2009   Min vardag   0 Kommentarer
Så, vad tycker ni om årets melodifestival vinnare? Själv tycker jag faktiskt att låten var okej. Den var inte bra, inte dålig utan Okej. Jag skulle faktiskt kunna tro att den låten kommer någon vart i Euro Vision i alla fal. På senare tid är det ju lite annorlunda låtar som har varit med i programmet. Aja, egentligen bryr jag mig inte. Det var bara ett undantag igår!

Snart ska man ut och köra bil igen. Det ska bli spännande. Hoppas att det går lite bättre denna gången. Förra gången (det var även den första, får man påminna) var det väldigt skumpigt att ta se fram, lite stopp här och där. Men, jag kommer ju att lära mig någon gång i alla fall.

Jag saknar mig älskade Robin. Du är det bästa jag vet älskling <3 Jag ser fram emot sommaren med dig ska du veta.

Nu ska jag plugga lite innan jag åker ut och övningskör.

Kram på er, <3

Gash, i love you boy <3

* Kevin Rudolf

14 Mars 2009     0 Kommentarer


Här har vi ännu en bra låt. Det blev många låtar nu på en och samma gång.
Men jag brukar inte lägga upp låtar så ofta.

* Rammstein

14 Mars 2009     0 Kommentarer


Jag har även fastnat för denna låten. Rammstein har några bra låtar som jag
tycker om. Jag tycker egentligen inte om tyska, men när de sjunger på tyska
tycker jag att det är skit bra. Fråga mig inte varför, för jag vet inte ens det själv.
Lyssna och njut i alla fall för er som vill! (=

* In your eyes

14 Mars 2009     1 Kommentar


Jag älskar verkligen denna låten, kan inte tröttna på den <3

Dock förstår jag inte riktigt vad videon har med låten att göra.
Någon som har någon spekulation kring det?

* The boy of my dream

14 Mars 2009   Min vardag   0 Kommentarer
Kära läsare,

Dagen kommer att bestå av
förberedelser inför släktkalaset ikväll. Det är kalas för mig och kusinerna då vi har/ska fylla år. Vi tar det till ett kalas istället för tre enskilda. Det ska bli väldigt mysigt. Vi ska bl.a. titta på melodifestivalen tillsammans. Alltså blir det för mig första och enda gången jag ser ett helt sådant program år 2009. Jag måste faktiskt säga att Petra Mede inte passade som programledare. Det lilla jag har sett av henne i programmet låter bara stelt. Trodde faktiskt att det skulle bli mycket bättre när hon var programledare. Ännu en besvikelse av melodifestivalen. Men nu är det i alla fall final och det programmet brukar vara bäst i fall det ska vara något bra. Så det ser jag fram emot lite!

Ni kanske har läst att jag ska köpa mig en digital systemkamera. Jag har inte uppdaterat er om hur det går med sparandet särskilt mycket på senaste tiden. Men det går framåt, det gör det. Fast ganska långsamt om man säger så. Eller det känns som att det går långsamt i alla fall. För tillfället har jag 3000 kr sparade, det är en liten bit kvar!

Jag hörde också att en Nikon D60 kostade 3 400:- på Mediamarkt av Elin. Så då är det ju absolut inte långt kvar. Det som är så dåligt med Mediamarkt är att man inte kan se deras priser på hemsidan. Man måste åka dit för att se priserna. Men jag ska nog åka dit nästa helg med mamma och Lennart (hennes kille).

Nu ska jag fixa lite inför kalaset ikväll.

Kram på er, <3

* Underbar avslutning

14 Mars 2009   Min vardag   0 Kommentarer
Kära bloggläsare,
Idag fredag den 13 spelade mitt lag, Landvetter Wings 92 ,match på Pixbo Wallenstam 93. Alla var peppade innan matchen och allting flöt bara på under matchens gång. Första perioden blev det 1-0 till oss, mål av Issa. Andra perioden blev det 2-0 till oss mål av Elin. Och slutligen tredje och sista perioden blev det 3-0 till oss, mål av Denise. Resulterade i att vi vann dagens match, YES! Idag flöt speler verkligen på och vi vårat passningspel fungerade utmärkt. Jag är stolt över er tjejer! Alla gjorde en grym match. Stort tack till våran målvakt Sofia som gjorde många dunderräddningat, underbart.

Senare på kvällen var jag med Robin & Elin. Vi satte oss ner och tittade på Lunnarevyn (en slags pjäs som alla i femman på Lunnaskolan gör. En grej för att man ska sluta på den skolan då.). Herregud vad jag skrattade! Alla är så otroligt små och det var ju ganska många roliga tabbar. Haha! Jag kommer ihåg det så väl. Nervositeten innan vi skulle spela upp, glädjen när man väl stod där uppe och hur stolt man var efteråt för att man verkligen hade stått inför alla föräldrarna. Gud, minnen som kvarstår. Kunde inte sluta skratta!

Aja, det är i alla fall tur att man växer upp. Nu är det annat att tänka på än nervositeten för att träffa den kille man gillar, som det var i 5;an. Fast ska jag vara ärlig saknar jag Lunna lite, för att vara ärlig alltså.

Nej, nu ska jag göra lite rygglyft, armhävningar och sit ups inna jag nanar.

Kram och godnatt på er, <3

Spexfoto från 9;an. Här var man lite större om man tänker på hur liten
man var i 5;an.

* I feel love

12 Mars 2009   Min vardag   0 Kommentarer
Robin Jungver  jag älskar dig <3 Du är den bästa killen på denna jord. Trodde aldrig att jag skulle få en sådan underbar pojkvän som dig. Jag skulle inte kunna tänka mig någonting utan dig. Tillsammans är Vi bäst, tillsammans slår Vi allt <3

* Jag ser det snöar

12 Mars 2009   Min vardag   0 Kommentarer
Vad är det här? Igår sken solen för fullt och idag SNÖAR det. Lägg av nu, sluta skoja med mig nu. Vart tog vårprocessen vägen egentligen? Aja, det är väl bara att gilla läget. I april börjar det ordentligt i alla fall. Vi får se fram emot det. Jag älskar April månad förövrigt. Och det är INTE bara för att jag fyller år då, utan jag gillar den månaden ananrs också då solen börjar skina mer, värmen kommer fram så smått och så vidare.

Kram på er, <3

* It happened again

11 Mars 2009   Min vardag   0 Kommentarer
Det har hänt igen. En massaker i Tyskland ägde rum halv tio imorse. Det var en 17 årig pojke (före detta elev) som gick in på en skola och sköt hej vilt. Vad jag har hört dog de ca 17 personer och en hel del skadade. Varav två poliser blev skadade! Det är helt otroligt. Jag ställer frågan; Hur tusan kan detta hända igen? Det har skett två gånger i Finland för inte så länge seda och innan det ett antal gånger i USA. Vad är det som händer egentligen?

Man hade tydligen informerat innan massakern att en farlig man gick runt med ett skjut vapen. De varnade skolor runt omkring området. Varför var de inte då mer uppmärksamma på att någonting var på väg att ske? Det är otroligt tragiskt. Jag tänker på de drabbade, det gör jag verkligen.

, <3

* Wait for the big scene

11 Mars 2009   Min vardag   0 Kommentarer
Jag satt alldeles nyss ute  i solen och solade ansiktet. I bara t-shirt, det ni. Underbart var det i alla fall! Det är faktiskt varmt ute idag, när man sitter i solen förstås. I luften är det ju kallt. Men det är första dagen man kan sitta ute i solen och känna den värma. Stort vårtecken, eller vad säger ni? Ett till vårtecken som jag har märkt är att fåglarna kvittrar. Jag älskar när fåglarna kvittrar, då får jag fram mina sommarkänslor ordentligt.

, <3

* Let the sun shine on my face

11 Mars 2009   Min vardag   0 Kommentarer
Underbart, underbart, underbart! Det är det enda jag kan säga om dagens väder. För vet ni? SOLEN SKINER + att jag är ledig idag. Som grädde på moset. Jag älskar det! Jag får så otroligt mycket mer energi när solen skiner, blir liksom glad i hela kroppen och jag vill bara ut. Imorse träffade jag min älskling en stund innan han skulle iväg till skolan med halv tio bussen, även det underbart! Jag vet, det är väldigt tidigt för att jag är ledig idag. Men jag är en morgonmänniska, man sover ju bort hela dagen om man sover länge. Nej, inget för mig.
I alla fall, så var jag ute med Ludde imorse vid halv tio efter att jag sagt hejdå till Robin. Luften var frisk, solen sken, allting flöt på. Det gillar jag!

Nu sitter jag här med mina läxor. Det är en del så dagen kommer att bestå av läxläsning. Svara på 14 frågor i Geografin, jag är på min 9:onde fråga. Dock krävs det långa svar på varje fråga. Sedan har vi SO:n där vi också ska svara på frågor. Men vi ska argumentera för eller mot dödsstraff, hua. Det var inte lätt att börja kan jag säga, men jag har kommit en bit på vägen och är snart klar. Sedan har vi ju då det här med talet i svenskan, lite knepigare. Det blir nog ett tal om droger! Men jag tycker att det är intressant så jag klagar inte.

Ska plugga vidare och njuta av den härliga dagen.

Kram på er, <3


* I needed protection

10 Mars 2009   Min vardag   0 Kommentarer
Jag behöver lite hjälp med en sak. Det är nämligen så att jag ska hålla tal inför klassen i skolan och jag är inte riktigt säker på vad jag ska prata om. Vi ska bara stå fem minuter framför klassen, men på de fem minutrarna ska vi fånga åhörarnas intresse. Vad skulle ni tycka var intressant?
Jag funderar på att hålla ett tal om droger, skulle det kunna vara intressant kanske? I sådana fall, vad skulle ni vilja höra om det? Är det någonting speciellt som skulle göra det mer intressant?

Skulle vara jätte tacksam om ni svarade (=

Kram på er, <3

* Baby goodbye

09 Mars 2009   Min vardag   0 Kommentarer
Alla dessa j'vla melodifestival låtarna, jag blir galen på dem. Årets låtar har verkligen varit skit kassa. Jag menar Caroline Af Ugglas låt snälla, snälla. Vad är det för någonting? EMDs låt spelar dom sönder på radion och jag kan den snart utantill. "Baby goodbye, baby farwell.... lalalallalalalala". Refrängen sätter sig ganska bra! Den går runt i huvudet dygnet runt. Och Agnes låt? Den låter som en JULLÅT i mina öron. Vad är det här?
Nej, jag tycker inte alls om melodifestivalen längre. Har ställt mig på tvären helt. Och det är efter förra årets fiasko. Det är inte en tävling längre. Alla länderna röstar ju på sina grannländer bara för de är just grannländer. Vad är det här? Nej, sådant vill vil inte ha. Nu när jag tänker efter, har det någonsin varit bra? Det var bra några gånger när man var liten. Då älskade jag att sitta uppe till sent och se vem som vann Euro Vision Song Contest.

Jag måste bara få säga att det är exakt en månad kvar tills jag fyller 17 år idag. Visst, jag ser inte fram emot min födelsedag lika mycket som när jag var liten. Då man var helt lyrisk veckan innan och då man knappt kunde sova dagen innan födelsedagen. Så är det ju inte längre direkt! Men det är ändå min födelsedag. Det är ju även ett år närmre 18 års dagen. Den dagen ser jag fram emot i alla fall. Då har man väl lite mer frihet, eller?

* Time for monday again

08 Mars 2009   Min vardag   0 Kommentarer
Då var det dags för måndag igen. Nu är det full fart på vardagen som gäller istället. Vädret är inte på topp kan jag ju säga, men det har ni säkert uppmärksammat själva. Jag hoppas verkligen att detta vädret är kortvarigt då man bara blir deprimerad av det. Man blir ju bara blöt och kall och allt vad det nu är. Jag tycker att det är dags för solen att dominera.

Jag ser fram emot sommaren grymt mycket. Känner att det är dags att ta fram sommarkläder och få lite färg och värme. Det är dags för det nu!

Aja, nu får vi se fram emot en bra vecka i alla fall.

Kram på er, <3* Internationella kvinnodagen

08 Mars 2009   Min vardag   0 Kommentarer

Gott folk, idag är det Internationella kvinnodagen den 8;onde mars varje år. Då undrar jag , hur firar man den? Vad gör man? Ska man gå runt och tänka på alla kvinnor i världen. Kvinnor som har gjort någonting bra i historien.

Jag vet inte riktigt vem jag ska uppmärksamma. Men det finns ju en hel del kvinnor som har gjort en massa bra saker här i världen. Vi gör så att vi uppmärksammar alla kvinnor som har gjort någonting bra i historien. Någonting som har förändrat ett land eller liknande.

Kram på er, <3

* Sånt får inte hända

08 Mars 2009   Min vardag   0 Kommentarer
Jag tittade på nyheterna för en stund sedan. Där visade dom faller "Mimmi". Tvåbarns mamman Mimmi skulle genomgå en hjärn operation, men det var någonting som gick fel i den operationen och nu kan Mimmi inte göra någonting. Hon är handikappad! Tydligen så var läkaren som utförde operationen inte helt utbildad utan han behövde någon bredvid sig som hjälpte honom. Men hans hjälpperson gick iväg under operationen och läkaren som opererade gjorde fel.

Sådana saker får verkligen inte hända. Jag blir så otroligt arg när jag ser det här. Hela Mimmis liv är nu förstört p.g.a. att man var slarvig under en hjärnoperation. Detta är verkligen någonting som inte får hända. Är man läkare ska man veta och vara beredd på alla risker. Ta patienten i första hand o.s.v. Hennes liv går ju inte att rätta till nu, det är ju förstört.

Jag vet inte riktigt om man kan lita på läkare längre. Det har hänt så mycket saker inom vården nu, man vet ju inte om man ska lite på läkarna i alla fall. Inom vården så måste man vara försiktig. Gör man fel så går det inte att lösa i många fall. Man får inte göra fel inom ett sådant stort och riskfullt område. Jag börjar undra vad det är för människor som blir läkare egentligen, hur tänker dom?

Nu drar jag alla över en kant. Och jag vet att det är helt fel, jag vet att alla läkare inte skulle göra såhär. Men vad ska man tro när det nu har hänt så mycket och så allvarliga saker inom vården. Det måste ske en stor förändring inom det området, för såhär kan vi inte ha det.


Kram på er, <3

* Thoughts from this morning

07 Mars 2009   Min vardag   0 Kommentarer

Jag måste bara skriva om en sak som jag hörde på radion imorse. Jag lyssnade på P4 Dokumentär vid 11 tiden ungefär, där ungdomar får prata i radio och svara på en massa frågor. Denna gången handlade det om en tjej som var 16 år, gick i ettan på gymnasiet och hade Håkan Hellström som idol sedan 5 år tillbaka. Det var en sådan tjej som hade varit ett hysteriskt fan av honom. Dock hade den hysterin trappas ner med åren och hon tyckte mer om hans låtar istället för honom.

Det jag nu vill komma fram till är att jag förstår mig inte på dem som har/ har haft en sådan hysteri för sina idoler. Att de köper varenda biljett till varenda konsert även om den är uppe i Kiruna. Den hysterin som får vissa att börja gråta så fort dom ser personen/personerna på bild. Och svimmar när de är på deras konserter.

Visst, jag kan förstå att artisten/artisterna sjunger bra eller skriver bra låtar. Men att man kan lägga ner så mycket tid och energi på att få veta allt om den personen. Jag förstår mig verkligen inte på det. Själv har jag aldrig haft någon större idol. Den gången jag tyckte Daniel Lindström var världens underbaraste människa i en månad räknas inte, då det inte blev mer än så. En sommar konsert på Liseberg blev det, inget större att skryta med.

Jag har inte ens varit på en konsert, konstigt nog. Men det har aldrig blivit av. Har inte varit någon artist som har fångat mitt intresse. Men det är klart att jag också ska gå på någon konsert någon gång, jag får bara hitta den som passar mig. Och jag säger inte att jag inte gillar musik, för det gör jag verkligen. Jag bar älskar att sitta och lyssna på olika låtar som passar in just för studen. Det är bara den stora hysterin för en artist eller Idol som gör mig fundersam.

Jag säger inte heller att det är fel. Vi är ju dock bara människor och varje individ är olika, som tur är.God fortsättning på kvällen/natten (natten för er som festar).

* Higher level

07 Mars 2009   Min vardag   0 Kommentarer

Känner mig ganska seg i kroppen just nu. Inte så konstigt kanske då jag var uppe halv tio imorse och sprang runt backa.  Kändes väldigt bra! Efter det skulle jag ju dela ut reklamen och den rundan är ju inte liten. Men det gick ganska fort idag, så det var lugnt.

Nu sitter jag här och väntar på min älskade Robin. Han ska hämta mig hos mamma och sedan ska vi åka till "Sockertoppen" för att köpa lite gott tills ikväll. Då vi ska se på en film! Vi ska se på "Slumdog Millioner" (stavning?), som det ser ut just nu i alla fall. Jag vill gärna se på "Bolt" också, även om Robin redan har sett den. Min uppfattning är att den filmen är grymt rolig, men vi får väl se. Om vi ser den!


Hoppas att ni får en trevlig lördag allihopa.

Kram på er, <3

* How cute isn't that?

05 Mars 2009   Min vardag   1 Kommentar
När jag satt och väntade på bussen vid korsvägen idag såg jag en sak som var otroligt gullig. Det var tre tjejkompisar och två killkompisar som var på väg hem. En av tjejerna var tillsammans med en av killarna vad jag förstod. Då alla höll på med dom, retades lite med dom o.s.v.

Killarnas spårvagn kom och killarna var tvugna att gå på den. Då ropar alla (inom kompis kretsen då)  "PUUSSSS", "Ge henne en Puuuuss dåå", "Kom igen nuuu" "vissel" och lite sådär. Pinsam situation för dom, men jag kommer ihåg det så väl. I 5:an när man var kär i någon och sådär, det var en annan känsla än vad det är nu. Man vågade ju inte göra någonting och när det väl kom till den "puss-situationen" så visste man inte vad man skulle göra.

I alla fall så sa killen "Okej då!" och gav henne en puss innan dörrarna stängdes. (Antagligen deras första). Tjejerna blev ju såklart överlyckliga och skrek hederliga tjejskrik som tjejer gör ibland. Jag blev så full i skratt när jag såg det. För det var så otroligt klassiskt. Två st gillar varandra, kompisarna puschar på lite och så gör man någonting man inte hade gjort om man var där själv.

Nu hade jag tänkt att jag ska ut och springa.
Kanske inte nu, men om sisådär en halvtimma. Jag måste smälta maten lite så att jag inte får håll. Då är det ingen idé att springa, blir ingen riktig springning. Man går ju och tänker på att det gör ont i magen hela tiden och kan inte riktigt koncentrera sig. Inte bra.
Jag har i alla fall laddat min telefon/mp3 men go spring musik. Då jag läste i Metro förut idag att man tar i ca 20% mer om man lyssnar på bra musik. Man tänker nämligen inte lika mycket på själva träningen och det blir att man tar i lite extra när man har bra musik i öronen. Det tyckte jag lät väldigt bra, eller vad säger ni?

Imorgon ska jag vara med min kära Paulina <3 Underbart! Har inte sett henne på hur länge som helst. Jag älskar dig vännen <3

Det blev ett långt inlägg idag, men då blir det att läsa i alla fall.

Kram på er, <3

* No choice

04 Mars 2009   Min vardag   2 Kommentarer
Jag gick upp alldeles för tidigt idag, lite surt känns det. Gick upp halv åtta när jag ska ta bussen 09.20. Jag kom på det när jag redan var uppe och hade gjort iordning mig, så det var ju ingen idé att gå och lägga sig igen direkt. Så nu sitter jag här och väntar på att bussen ska gå, om ca en halvtimma. Då kommer vi ju till det där med vad manska göra när man väntar!? I och för sig fördriver jag ju tiden lite när jag sitter här, men när jag är klar har jag ju ingenting att göra. Tips till hur man fördriver tiden?

Ni får ha en bra dag allihopa,

Kram på er, <3

* Ready for action, go

03 Mars 2009   Min vardag   0 Kommentarer
Idag var jag vass på träningen. Jag var otroligt laddad och körde gärnet hela träningen, kändes väldigt bra. Det är även så att jag har kommit igång med min träning ordentligt nu. Jag kanske har tjatat om att jag inte tränat ordentligt som jag vill på ungefär en och en halv månad. Vilket har gjort mig väldigt frustrerad!

Men nu, mina vänner, så har jag kommit igång riktigt bra. Förra veckan tränade jag varje dag förutom en, då kände jag mig väldigt flitig. Jag behöver ju inte ligga i så varje vecka kanske, men det kändes bra. Denna veckan har börjat väldigt bra! Tränade igår och idag. Imorgon ska jag gymma på skolans gymm och torsdag så blir det ut och springa som gäller. Om inte vädret blir allt för blött och tråkigt. Känner mig väldigt flitig just nu och det känns bra (= Då mår jag bra i alla fall, så ska det vara.

Nu ska jag gå och lägga mig,

Kram och godnatt på er, <3

* My life will suck without you

02 Mars 2009   Min vardag   1 Kommentar
Dagen har varit ganska lugn. Vi håller på med "Brott och straff" i Samhällskunskapen just nu och det har vi hållt på med ett tag. Det börjar dock bli lite segt att gå igenom det nu, känns som att man vill byta ämne nu.

Robin Jungver, jag älskar dig hjärtat. Du är verkligen det bästa jag har och jag vet inte vad jag skulle göra utan dig. Du får mig att skratta när jag som minst vill det och du får mig att må bra. Jag hoppas verkligen på många månader till med dig ska du veta. Hellre att jag kämpar för att behålla dig än att jag ger upp, jag älskar digdigdigdig, <3

* It's to late to apologize

01 Mars 2009   Min vardag   0 Kommentarer
Nu, mina vänner, så är det så att jag har kört bil för första gången idag. Ända tills idag har jag fått lära mig att man aldrig ska röra bilnycklarna när man sitter i bilen. Nu är det dags för mig att sitta bakom ratten. Det var ganska svårt att komma igång med kopplingen och gasen, men när man väl hade fått det ur vägen så gick det väl framåt. Haha! Linda köra bil, hur låter det liksom. I mina öron låter det hel tokigt! Men någon gång måste man ju lära sig. Och någon gång är Nu för min del.

Nu hade jag tänkte gå och lägga mig för att läsa lite bok och sådär.

Kram och godnatt på er, <3
Tuta och kör fö fan.

* Dötid

01 Mars 2009   Min vardag   0 Kommentarer
Regler: Det här är svårare än du tror! Kopiera detta till din blogg, utmana 5 personer och berätta det för dom. Varje svar måste börja med första bokstaven i ditt namn! Alla svar måste vara riktiga, hitta inte på ord! Om personen som utmanade dig har ett namn som börjar med samma ord som ditt får du inte ge samma svar som han/hon gjort. Du får heller inte skriva samma svar två gånger eller skriva ditt eget namn som svar! Lycka till!

1. Vad heter du?: Linda
2. Ett ord på fyra bokstäver: Love
3. Flicknamn: Lisa
4. Pojknamn: Linus
5. Yrke: Lantbrukare
6. Färg: Lila
7. Klädesplagg: Linné
8. Mat: Linssoppa (blä)
9. Sak i badrummet: Kommer inte på någon ju.
10. Plats/stad: Linéplatsen
11. En orsak att vara sen: Linsen hoppade ur.
12. Något man skriker: LOL
13. Film: Love actually
14. Något man dricker: Lila blåbärsdryck kanske (A)
15. Band: -
16. Djur: Lejon
17. Gatunamn: -
18. Bil: Lovande Jaguar
19. Sång: - Lady Gaga - Love Game
20. Aktivitet med mer än en deltagare: -

Inte så mycket svarat där alltså.

Utmanar; De som har tid över!

* Ich bin müde

01 Mars 2009   Min vardag   0 Kommentarer
Vi slänger in lite tyska på bloggen också, det är ju faktiskt språket jag läser. I alla fall så betyder "Ich bin müde" "Jag är trött" på svenska. Det visste nog redan många av er, men det är vad jag är just nu. Trött! Som bara den. Jag förstår inte varför. Inte har jag gjort någon större ansträgning idag. Förutom innebandy matchen imorse då, men den borde jag väl ha hämtat mig från vid detta laget, eller? Aja, trött är jag i alla fall och jag har nästan stor lust att gå och lägga mig redan nu. Även om jag legat och vila i ca en timma.

Dags för skola imorgon igen då. Dags att ta nya tag igen! Ja, det är inte så långt kvar till sommarlovet, ca 100 dagar. + att vi har lov däremellan. Och det kommer gå fort kan jag lova. Så det är bara att stå ut dessa 100 dagarna!

Jajemensan!

Kram på er, <3

* Everybody look at me

01 Mars 2009   Min vardag   0 Kommentarer
Dagens match gick väldigt bra faktiskt. De två första halvlekarna blev det 0-0, men i den tredje och sista perioden smällde det på. Och vi vann slutligen med 3-1. Jag la ett av målen och gjorde en assist, så jag är väldigt nöjd med dagens insats. Det var ett väldigt tufft spel emellanåt från båda sidorna och domarna dömde väldigt konstigt ganska många gånger. Men vi vann i alla fall och jag tyckte att vårat spel var väldigt bra för att inte ha fått så mycket coaching från tränarna. Sofia (målvakten) tog väldigt många bollar och var grym i mål som alltid. Så bra spelat idag tjejer, absolut!

När jag kom hem städade jag rummet, som alltid på söndagar. Sedan hjälpte jag till och laga mat och nu sitter jag här. Jag har ingenting att göra och har allmänt tråkigt. Robin är hos sin pappa just nu och jag känner verkligen att han är långt bort ifrån mig. Det känns inte som annars, för då kan jag ju bara ringa honom och så kommer han hit eller jag till honom. Men nu går det inte riktigt att göra så. Och det gör mig så otroligt frustrerad!