Upp

* Billie Joe

31 Juli 2009   Min vardag   2 Kommentarer

För ett tag sedan såg jag ett foto på Billie Joe, sångaren i Green Day, som blond. Och jag tyckte inte alls att han passade i det blonda håret. Han passar mycket bättre i det mörka som han har nu. Vissa passar i blont och andra inte. Han är den typen som verkligen inte passar i det blonda håret.

Här har ni två bilder som ni kan jämnföra med, ni måste hålla med om att han passar bättre i det svarta håret.Billie Joe mörkhårig, mycket snyggt.Billie Joe som blond, inte alls snyggt.

* 18 års gräns på solarier

Jag läste i dagens GP att dem kanske ska sätta 18 års gräns på solarier redan nästa år. Någonting som jag tycker verkar vara en jättebra idé. Jag menar när man är i tonåren kanske man inte tänker på att det faktiskt är farligt att sola i solarier. Även många vuxna går och solar solarie bara för att få lite extra färg på vinter eller på sommaren då det är mycket regn. Hudcancer har ökat drastiskt med åren och en orsak kan vara just det att man solar mycket i ungdomen som senare i livet utvecklar hudcancer former av olika slag. ("Sambandet mellan hudcancer och solariesolande i ungdomen är tydliga. Särskilt stark är kopplingentill den falriga hundcancertypen malignt melanom och solariesol).

En hudläkare på Sahlgrenska universitetssjukhuset, John Paoli, säger att det går att jämnställa obemannade solarier (drop-in solarier) med att sälja cigaretter direkt på gatan. Också någonting som man absolut inte tänker på! Jag menar det är ju bara gå in, betala, få lite färg och gå ut igen. Man tänker väl inte på att det kan vara farligt. Jag vet också att det är väldigt många unga som solar i solariet bara för att få lite extra färg till skolavslutningen eller till och med regelbundet varje vecka året runt för att ha färg hela året. Det finns ju ingen som är där som kollar hur mycket man egentligen solar eller som kan säga till en att det faktiskt är farligt att sola för mycket. 

Jag tror att detta kan vara en bra idé att även bemanna solarierna. Med någon som har kunskapen om hur farligt det är och som kan hålla koll på vilka som är där ofta. Det kanske kan få människor att tänka till en extra gång innan man går in där. Man tänker ju att det inte kan vara så farligt att sola en, två gånger i veckan. Det är ju ingenting man märker just då, utan det kommer ju senare i livet. Jag tror också att ungdomar behöver informationen mer då dem kanske inte alltid är lika pålästa. Just i den åldern är det mycket annat man tänker på än hur man kommer må senare i livet. 

* ICE AGE 3 - 3D

30 Juli 2009     2 Kommentarer
Jag var även och tittade på Ice Age 3 - 3D med Robin för ett tag sedan. Själva filmen var väldigt bra och givetvis otroligt rolig. Denna gången var det även en ny person med som hetter Buck och pratade ren Göteborgska. Ja, om man ser den på svenska då såklart.

Denna gången var dom i Dinosauriernas värld där det hände väldigt mycket. Vi såg den i 3D för att testa hur det var och vi tyckte inte alls det var bra. Det var nästan ingen 3D i filmen och det var bara jobbigt att ha på sig 3D glasögonen under hela filmen. Dock kan jag tro att det var så just på denna filmen, jag har ju inte tittat på 3D på någon anna film. Men 3D på Ice Age var värdelöst, sedan beror det på vad man tycker.

Ska ni se denna filmen så tycker jag att ni ska se den utan 3D effekt.


* Harry Potter och halv blodsprinsen

30 Juli 2009     1 Kommentar

Igår var jag och Paulina på bio för att se den nya Harry Potter filmen. Jag tycker att de filmerna bara blir bättre och bättre för varje gång. Samma med denna, den var otroligt bra. Alla Harry Potter filmerna är ju mystiska, men jag tycker nog att den var lite extra mystisk. Den var lite annorlunda än de andra filmerna. Dock mycket bra och mycket spännande. Denna gången var det även med lite kärlek i filmen, vilket jag tycker var väldigt roligt. Det var liksom något annat än bara magi som var med i spelet. Jag tyckte att det gjorde filmen mer intressant också. Den var helt klart värd pengarna!Jag hittade tyvärr ingen bättre trailer. Man kunde inte kopiera alla!

* I will try

28 Juli 2009   Min vardag   0 Kommentarer
Sitter här och väntar på att Robin ska ringa. Han är lite seg då jag ringde till honom kl 12.00, då sa han att han skulle duscha. När jag väntat ca en timma och ringer kl 13.05 står han i duschen. Ja, ni hör ju! Aja, jag får väl vänta lite till. Funderar om jag ska gå och lämna tillbaka lite böcker och sådär under tiden, det lär jag nog hinna.

Jag skulle gärna vilja åka till Allum också. Då jag vill köpa grejer till min scrap book. Känner att det förrådet behövs fyllas på lite, alltid roligt med lite nya grejer att klippa och klistra med.

Kram på er, <3Det finns mycket man kan göra med scrapbooking, det är bara fantasin som är gränsen.

* Carpe diem

27 Juli 2009   Min vardag   1 Kommentar
Jag beställde nyss lite foton som jag hoppas ska komma i veckan. www.ifolor.se. Dem har ett erbjudande där man får 75 bilder gratis per hushåll. Så nu får jag bara betala portot som blev 39,50 kr, inte farligt. Det tyckte jag lät bra så jag slog till! Stod också att man skulle få hem bilderna efter 2-3 dagar, lät även det som en bra leveranstid. Jag har velat beställa bilder ett bra tag nu, men det har inte riktigt blivit av. Men nu är det gjort i alla fall och jag hoppas att dem blir bra.

Nu måste jag gå och lägga mig, är dödstrött.


Kram och godnatt på er, <3

* What a day

27 Juli 2009   Min vardag   0 Kommentarer
Oj, oj, oj, vilken dag! Som jag sa förut så har vi varit ute och plockat svamp idag, i regnet. Men det gjorde faktiskt ingenting att det regnade. Det var väldigt mysigt i alla fall.

Men OJ, vad mycket svamp vi hittade. Det var helt otroligt! Så fort man vände sig om så fanns det svamp där, överallt. Man trampade nästan på dom. Det var helt klart värt att vara ute i regnet när vi hittade så mycket svamp, absolut. Blåbär hittade vi också som vi gjorde blåbärspaj på. Den blev mega god, speciellt när man plockat det själv också.

Det har varit en lång dag och nu är man ganska trött. Ska alldeles strax gå och lägga mig. Tänkte lägga upp lite bilder så att ni år se hur mycket svamp det verkligen var.Dem fyllde hela diskhon.
Det är samma svamp, bara tagen från olika vinklar.Hallon och blåbär till pajen, mycket gott!

* Bilder från Liseberg

27 Juli 2009   Foto - Livet   0 Kommentarer


Vi hade bestämt oss för att se uttråkade ut på denna bilden. Robin och Oscar
lyckades bra med det till skillnad från mig. Jag kunde som vanligt inte hålla mig.


Längst upp till vänster; Jag & Robin. Raden under; Oscar. Längst fram; Unknown.Denna bilden får tala för sig självt, som ni ser.


Längst upp; Robin, Oscar & jag.

* Någon vid din sida av Nicholas Sparks

27 Juli 2009     0 Kommentarer
Denna boken lånade jag som sommarlovsbok på skolan. Och jag läste ut den för ett tag sedan, men den var väldigt bra. En annorlunda bok med mycket spänning i. Dock kunde vissa delar vara lite sega, men det var värt att läsa hela boken då den var väldigt bra. Detta är en bok som fastnar och man kan inte lägga ifrån sig den. Jag kan verkligen rekomendera den till er som vill ha något att bita i eller en bra bok att läsa.

Baksidans text;

"Julie blir överväldigad av sorgen då hennes man Jim dör av en hjärntumör. Först efter fyra långa år börjar Julie - som snart ska fylla trettio - känna sig redo att träffan en man igen. Frågan är bara vem hon ska välja; Mike, hennes allra bästa vän, omtänksam och pålitlig men kanske itne så spännande... eller den charmige Richard, han som dykt upp i hennes liv från ingenstans och med sin intensiva uppvakting får henne att känna sig som en prinsessa.
Vid Julies sida finns den mest trogne följeslagaren: Singer, en grand danois som hon fått av Jim, tillsammans med löftet om att han för evigt ska hålla ett vakande öga över henne. Till sist träffar hon sitt val, men istället för att äntligen få njuta av kärleken hamnar hon i  en skräckfylld mardröm, där en mans patologiska svartsjuka tvingar henne att kämpa för sitt liv."(Hittade tyvärr ingen bättre bild.)

* Ny design

27 Juli 2009   Min vardag   1 Kommentar
Jag gjorde om min bloggdesign igår. Satt uppe till kl 1 på natten fixade med den. Blev väldigt nöjd med resultatet! Dock syns den inte på sidan ännu och jag börjar bli lite frustrerad att den inte gör det. Tycker att den designen som jag har är så otroligt tråkig och jag vill ha något nytt. Kanske tar det tid för bloggen att lägga ut den? Jag vet inte, men det är störande att den inte visas med en gång...

Ni får gärna ge förslag om jag kan ändra någonting på den (=

* Regn, regn, regn

27 Juli 2009   Min vardag   0 Kommentarer
... och vi ska ut och plocka svamp i det. Aja, vad ska man göra åt det? Man får göra det bästa av dagen. Jag tror att det kan vara roligt i alla fall, bara man hittar någon svamp så är det värt det. Vi ska plocka blåbär också hade vi tänkt. Det finns ju fullt av det ute nu. Så gör man en blåbärspaj av det sedan, MUMS!

Men, jag håller tummarna på att regnet försvinner. Det har ju regnat ett bra tag nu och man känner sig mätt på det. Lite sol hade inte skadat alls.

Have a nice day,

PoK, <3

* Robin cyklar

26 Juli 2009   Foto - Livet   0 Kommentarer
Bilder från när jag tog kort på Robin Jungver på cykeln. Jag blev väldigt nöjd med dessa bilderna. Var vänlig och låt dem vara!!!* Åldern bestämmer man själv

Jag har tänkt på det, att åldern är väldigt viktig för vissa människor. Men egentligen, vad gör ålder egentligen? Vissa säger att dom inte kan göra det ena eller det andra bara för att de är för gamla för det. Men vem är det egentligen som säger att dom är det? Det är ju bara dom själva som stänger in sig och tycker att dom inte ska göra det p.g.a. att dom är 45 år eller liknande.

Men vad gör det att man är 50? Det är ju bara du själv som bestämmer din ålder. Vill du ut och resa när du är 70, gör det då. Det är ingen som säger att du är för gammal för det. Sedan är det också många som säger att dom inte orkar gå en promenad eller gå ut och röra på sig bara för att dom är för gamla för det. Men vem har sagt att man kan bli för gammal för att röra på sig?

Just det, det är bara du själv som säger det. Vad gör det att man är 80 år och vill ut och åka inlines? Det är ingen som har sagt att du är för gamal för det, bara du själv. Det är bara du själv som hindrar dig från att göra saker och ting och ingen annan. Det finns ingenting som kan stå ivägen för vad du egentligen vill göra här i livet.

Något att tänka på.


* Alla drömmer vi om lyckan som om livet blivit fel

26 Juli 2009   Min vardag   0 Kommentarer
Jag blir så trött på mina naglar. De går bara av hela tiden eller när man har fixat ett bra tag med nagellacket så förstörs det. Även om man har väntat länge på att det ska torka. Argh! Just nu har två av naglarna gått av och jag har sparat till en bra längd. Inte för lång och inte för kort! Så går dem självklart sönder. Jag ska snart klippa bort dem då jag hellre väntar på att de ska växa ut igen. Känns bäst så! Men jag har testat att måla naglarna på lite olika sätt. Bland annat såhär (se bild nedan);Jag kände mig nöjd med det. Väldigt annorlunde i vilket fall! Det är ju målat som fransk manekyr bara det att jag bytt ut det vita mot rött. Jag kände för att testa en annan färg för omväxlings skull.

Jag har även börjat köpa lite mer skivor. Har aldrig gillat att ladda ner över huvudtaget och det känns faktiskt mycket bättre att köpa skivorna istället. För det första tycker jag att det ser bättre ut att köpa en skiva än att ladda ner den, det är inte riktigt samma sak. Dessutom har jag köpt skivorna på REA vilket gör att dem är 100 kr billigare än en ny skiva. Riktigt kap! Båda skivorna är Absolute dance så det är lite mer party musik. Men det är riktigt goa låtar att lyssna på och jag måste erkänna att det finns inte en låt som är dålig.* Reklamutdelning igen

25 Juli 2009   Min vardag   0 Kommentarer
Ja, nu har jag varit ledig två helger från reklmen. Men denna helgen kom den igen och det är dags att dela ut igen. Jag fick även min lön från både Förbo och SDR igår så nu ligger det cash på kontot. Det behöver man alltid.

Dock har mitt bankkort slutat att fungera. VÄLDIGT frustrerande! Som igår när vi var på Liseberg kunde jag inte ta ut pengar, hur bra är det? Så jag fick låna av Robin och det kändes lagom kul. Förut blev det bara så ibland men nu har det antagligen slutat fungera helt och hållet. Som tur är så var jag på Swedbank (som förövrigt har flyttat till Mölnlycke från Landvetter) och fixade ett nytt, så det ska nog komma nästa onsdag skulle jag tro. För det behövs verkligen nu. Jag kan ju inte gå runt och låna pengar av folk, känns hur dumt som helst. Värdelöst!

* Åh, jag måste städa

25 Juli 2009   Min vardag   0 Kommentarer
Heldag på Liseberg med Robin & Oscar. Jag har haft en heltokig dag med mycket skratt och skoj. Oscar som donkar småflickor i huvudet i kön till Flumride och knuffar till snubbar i kön till Höjdskräcken, vad finns det mer att säga? Jag och Oscar fick i alla fall med oss Robin i Uppswinget, det tyckte jag var skit bra =D Vi teståkte även en av de nya åkatraktionerna, Hang Hai. När vi stod i kön till den tänkte vi; "Va fan är det här för tråkig sak!". Men när vi väl hade åkt den var den inte så pjåkig i alla fall, den var riktigt rolig faktiskt. Den åkte vi två, tre gånger till (Y)Vi tittade även på Carl Einar Häckner, igen för min del. Det var tredje gången jag såg den, denna gången var den väl lite seg att titta på då man kunde allting. Men ändå rolig! Det är nog för att han gör sina föreställningar så spontana. Allting är inte bara inövat utan även grejer han kommer på just då. Denna gången var den en överraskning med för alla till och med för Häckner själv. Det kom upp en förtvivlad mamma på scenen som hade tappat bort sin dotter Jennie. Alla blev väldigt förvånade när hon sprang upp på scenen och ropade Jennie i mikrofonen, inte minst sagt Häckner. Haha! Men hade skojade lite och fortsatte lite förvånat/chockat med själva varitén. Ja, om man gör så då är man verkligen en orolig mamma.

Nu måste jag verkligen sova, är dödstrött och så ska jag dela ut reklam imorgon. Då måste man vara pigg och glad (=

Kram och godnatt på er, <3

* Liseberg

24 Juli 2009   Min vardag   0 Kommentarer
Idag blir det till att åka till Liseberg heldag med Robin och hans kompis Oscar. Det var längesedan jag var där en heldag. Nu det senaste har jag bara varit där om det varit några bra artister eller Carl Einar Häckners varité. Så det ska bli roligt. När jag var mindre hade jag ju Lisebergs guldpass i tre år i rad och jag kan faktiskt säga att jag tröttnade inte ens då. Var väl där varje sommar mellan 15-20 gånger eller mer. Så det blev väldigt många besök under en sommar, men det var extremt roligt. Eller vad säger du Amanda? ;)

Nu måste jag göra iordning mig.

Kram på er, <3

* Tsunamin

23 Juli 2009   Min vardag   0 Kommentarer
Jag lyssnar just nu på sr, sommar i P1. Malin Sävestam sitter och pratar om hur hon hanterade sorgearbetet efter tsunamin 26 december 2004. Hon förlorade två av tre barn, sin man, hennes bästa väninna, hennes barn och hennes man. Det är väldigt intressant att lyssna på, hur hon har tagit sig igenom det stora hålet som kom fram efteråt. Hur hon orkade ta sig upp efter allt det jobbiga.

Värt att lyssna på!

Varje dag kl 13.00 kommer det nya sommarpratare som är väldigt intressanta att lyssna på.

* They gonna clean up your looks

23 Juli 2009   Min vardag   0 Kommentarer
Först av allt: Ni som inte har åkt Uppswinget; ÅK DEN! Det är numera Lisebergs roligaste åkatraktion. Man får ett sådant härligt pirr i magen när man åker den, det är värt varenda sekund.Ja, som ni säkert förstår och har hört
så var jag på Liseberg igår/idag. Vi körde 5-kamp på 8 per och som jag sa så vann jag inte. Jag kom på sjätte plats! Men, otur i spel, tur i kärlek, det var ju så det var. Dock började det spöregna när vi var där, inte jätteroligt. Men vet ni vad, det gjorde faktiskt ingenting. Det var lika roligt för det tycker jag. Lite regn skadar inte och tänk vad mycket svamp man kan plocka nu för att det har regnat så mycket. MUMS!
Hör och häpna; dem har höjt inträdet till 80 SPÄNN, nästan 100 kronor. Rena rånet! Sedan kostar Guldpasset hela 1 300 kr(1 295 kr, för att vara exakt), också det rena rånet. När jag köpte det första gången då det var nytt kostade det 995 kr. Dem har höjt priserna ganska rejält.

För att avlsuta inlägget vill jag säga att jag höll på att trampa på en groda förut. Tänk er att fåt en stor fet groda under foten, mosad och go. Uäk! Som tur var såg jag den Precis i tid, så den gordan har tur att den lever idag. Annars hade det varit synd om den.

Nu är det nog dags att dra sig till sängs. Jag ska nämligen upp lite tidigare imorgon då jag ska åka till Mölnlycke. Mitt bankkort har nämligen gått sönder, det fungerar inte alltid när man ska ta ut pengar och sådär. Så kan man ju inte ha det, jag får beställa ett nytt!

PoK, <3

* Drive as fast as you can

22 Juli 2009   Min vardag   0 Kommentarer
Japp, nu ska jag ut och övningsköra. Det var ett bra tag sedan jag gjorde det så jag är väl ganska rostig. Men om man bara får komma igång så kommer det nog att gå bra.

Kom hem från Onsala igår kväll. Jag och Robin cyklade bl.a. till Kungsmässan i söndags, det var väldigt roligt. Den cykelvägen är väldigt bra tycker jag (= Sedan tog jag kort på en massa kossor som var ute och betade, vet inte om det blev några bra bilder. Men jag kommer nog lägga upp några här senare. Sedan tog jag kort när Robin cyklade, där blev det några riktigt bra bilder. Dem kommer jag också lägga upp här senare (Y)

Idag blir det att åka till Liseberg (= Vi ska ha 5-kamp, vilket jag tycker är väldigt roligt. Fast vinner det kommer jag ju inte göra, det gör jag aldirg. Haha! Men man kan ju alltid hoppas. Dock brukar man väl säga "Otur i spel, tur i kärlek". Det stämmer väl ganska bra med mig då.

Kram på er, <3

* Living with Michael Jackson

18 Juli 2009   Min vardag   0 Kommentarer
Sitter och tittar på en dokumentär av Michael Jackson, efter att jag sett en klipp från heln.blogg.se.  Hans liv fascinerar (stavning?) mig så otroligt. Att en sådan stor hemlighet kan dölja sig i all den glansen som han visade redan i Jackson 5. Dansstegen lärde han sig bland annat p.g.a. att hans pappa försökte slå honom, han dansade sig ifrån honom. Helt otroligt! Men när han fick tag på honom var det inte lika roligt . . Jag känner medkänsla för honom, han hade det inte lätt som liten. För mig var han en underbar sångare och en fantastisk dansare.

Ett videoklipp från dokumentären;

* Transformers - De obesegrades hämnd

18 Juli 2009     0 Kommentarer

Var på bio idag med Robin <3 Som ni ser på rubriken såg vi "Transformers - De obesegrades hämnd", den andra filmen av Transformers. Den var otroligt bra, om man gillar actionfyllda bilfilmer med smak av "pang-pang" och även lite krigfilm i det hela, om ni förstår vad jag menar.

Jag tyckte i alla fall att den var väldigt bra. Det är lite av min filmsmak, som i musiksmaken är jag väldigt delad i vad det gäller filmer. Jag gillar allt möjligt även där!

I denna filmen hände det väldigt mycket hela tiden och man satt inte uttråkad någon gång. Det brukar ju alltid vara så att 1:an är bättre än 2:an, men det tycker jag faktiskt inte i detta fallet. Båda filmerna var väldigt bra och jag tycker att dom följde varandra väldigt bra också. Det var ingenting som var obegripligt i 2:an, som det kan vara ibland. Denna filmen föll för min smak och man brukar ju säga att smaken är som baken, delad. Alltså får ni bilda er egna uppfattning, detta är vad jag tycker. Filmen var värd de 110 kronorna som det kostade att se den, i alla fall om man frågar mig.

Här kommer filmtrailern;

Green Day - 21 Guns

17 Juli 2009     0 Kommentarer


Det är värt att lägga 4 minuter och 51 sekunder av  sin tid till att lyssna på denna låten, den är grymt bra. Sångaren ser ju inte helt fel ut heller ;) .

* When it's time to live and let die

17 Juli 2009   Min vardag   0 Kommentarer
Ja, nu var det lägesedan jag skrev ígen. Men vad ska man göra, jag har haft fullt upp. Jag har varit ute och paddlat och tältat i fem dagar nu, som jag sa att jag skulle göra. Det har varit fem underbara dagar. Sena kvällar vid elden med gitarr spelande, mycket skoj och skratt. En kväll bestämde vi oss för att paddla ut på sjön, det var vindstilla och månen sken med färgen. Otroligt vackert! Det är precis så det ska vara, jag älskar att vara ute och paddla och även tälta. Man blir så lugn inombords då.

Imorgon ska jag åka med Robin upp till hans pappa i Onsala. Ska bli roligt. Då blir det 40 års fest som vi ska gå på. Sedan vet jag inte vad vi ska göra, det blir väl till att ta det lugnt och ta vara på sommarlovet.

Jag har upptäckt, eller inte upptäckt, utan börjat lyssna på Green Day mer och mer nu. Jag lyssnade på dem väldigt mycket förut, men det trappades ner tills jag slutade. Men när jag jobbade fick jag höra en ny låt av dem, Green Day - Guns. Låten är grymt bra och jag älskar den. Den spelas upp hela tiden när jag sitter vid datan nu mera. Jag lägger upp ett klipp av musikvideon efter detta inlägget.

Kram på er, <3

* Some are good people

11 Juli 2009   Min vardag   0 Kommentarer
Då kommer det ytterligare några dagar utan blogginlägg. Men på sommaren har man oftast ingen tid. Just nu vill jag inte sitta inne direkt. Sedan ska jag ju ut och paddla imorgon, som jag sagt. Jag hoppas verkligen att vädret kommer att bli bättre, det är ju inte roligt om det regnar hela tiden när vi är ute. Lite sol kan det vara! Aja, man får se till att bortse från regnet och ha så roligt som möjligt i alla fall.

Jag har även varit dålig på att lägga upp bilder. Men jag kommer antagligen att lägga uppe ett litet kollage med bilder från hela sommaren i ett inlägg senare.

Kram och godnatt på er, <3

* För lite tid till att skriva

10 Juli 2009   Min vardag   0 Kommentarer
Ja, som ni ser på rubriken har jag inte haft tid till att skriva i bloggen. Det har varit fullt upp med andra saker. Idag har jag varit en sväng i stan med Paulina och fikat. Det var väldigt trevligt! Jag köpte inte så mycket., ett par halterneck sockar, trosor och en väldigt fin ring. Allting från H&M.

I måndags var jag på Allum med Robin och Oscar. Där köpte jag den sista boken i Twilight serien, Breaking dawn heter den. Den var otroligt tjock så jag, 149:- kostade den. Ganska dyrt, men det är det värt, hoppas jag i alla fall. Jag köpte även en skiva, "Absolute Summer Party, 2007" (eller liknande). Jag har lyssnar på den väldigt mycket sedan dess då den var väldigt bra (= 69 :- på Willys på Allum. Mycket bra inköp för min del tycker jag.

Min vecka har varit väldigt bra och nu ska jag njuta av en härlig paddeltur med Robin, Rebecca (hans syster) och hennes pojkvän Tim. Någonting som jag ser fram emot väldigt mycket!

Nu måste jag ta hand om Guccis som har fått infektion i analsäckarna. Låter inte alls trevligt och det är inte inte heller om man ser på honom. Jag får göra mitt bästa så att han ska må bättre, ska försöka gå en runda med honom nu. Han måste ju fortfarande utföra sina behov.

Kram på er, <3

* Headache

02 Juli 2009   Min vardag   2 Kommentarer
AJ, AJ, AJ vad jag har haft ont i huvudet idag. Helt otroligt! Jag har verkligen känt hela min hjärna. Så fort jag rört på huvudet har det känts som att jag fått en stor stöt och hjärnan har guppat till. Inte alls bra! Men det kanske inte är så konstigt då det har varit väldigt konstigt väder idag. Det är åska på gång, jag hör den utanför fönstret nu. Hjälp, det åskade till som bara den nu. Det är nog bäst att jag stänger av datan, jag vill gärna ha den kvar.

Ja, det kändes lite segt på jobbet idag. Som sagt för huvudvärken, man känner sig inte jätte pigg då. Nu är det bara imorgon kvar, sedan har jag jobbat färdigt för denna sommaren. Det har varit tre roliga veckor, men nu vill jag njuta av mitt sommarlov (= Ska ju ut och paddla nästa helg och kanske cykla till Robins pappa i Onsala (= Något som jag ser fram emot.

Glöm inte att dra ut sladdar till TV:n, datorn och telefonerna så att dem inte förstörs i åskovädret.

Kram på er, <3En bild från midsommarhelgen (=

* Snart slut

01 Juli 2009   Min vardag   0 Kommentarer
Då har jag snart jobbat klart för denna sommaren. Det har varit roligt som alla andra gånger, det är goa pengar att ha sedan. Jag har ju fortfarande kvar reklamen, så där får jag pengar från varje månad. Också goa pengar!

Nu är jag väldigt sugen på att åka ut och paddla. Ska antagligen göra det nästa vecka med Robin, även hans syste roch hennes kille. Det ska bli väldigt roligt! Vi ska tälta och lite så. Det är så himla mysigt. Skulle vilja göra det ngn gång till i sommar. Sedan kanske jag och Robin ska cykla ut till öarna vid Saltholmen och tälta. Någonting jag också ser fram emot, hoppas att det blir av detta året.

Ja, det är ju lite frilufs människa i mig.