Upp

* I'm in love with you boy

29 Januari 2009   Min vardag   0 Kommentarer
Igår tittade jag på nyheterna, brukar göra det ganska ofta. Men då kom det upp en nyhet som jag blev äldigt äcklad och upprörd av. Det var nämligen så att ett kök som lagar skolmat hade tappat en behållare med pasta på GOLVET. De stod sedan och plockade upp den tappade pastan , la det i rena behållare som skulle köra ut till skolorna och låtsades som om ingenting hade hänt. Det var en leverantör som kör ut maten till de olika skolorna som lade märke till det och tyckte att det var ett konstigt sätt att hantera maten. Jag tycker att detta är vidrigt och maten som ska ut till skolorna ska absolut inte hanteras på det här viset. Det är äckligt och jag hoppas verkligen inte att det har hänt tidigare! Jag blev väldigt upprörd över detta. Undrar hur de hanterar all annan mat om de tar upp tappad pasta från golvet?

Sitter i skolan nu och datakunskapen skall snart börja. Vi hade matteprov innan och det var ganska svårt. Men jag är glad om jag får G, för jag har aldrig varit särskilt bra på matte. Hur mycket jag än försöker så förstår jag inte vissa bitar, det fungerar helt enkelt inte.

Kram på er, <3

* Don't say it if you don't mean it

28 Januari 2009   Min vardag   0 Kommentarer
Imorse vad jag ute en ganska lång runda med Gucci innan skolan. Det tog väl ca 40 minuter. Och det var underbart att gå ut så på morgonen innan skolan. Man brukar ju känna sig ganska seg och trött på morgonkvisten, men inte idag. Idag vad jag pigg och glad som en nötkärna. Om man börjar lite senare en dag så kan jag verkligen rekommendera att gå ut en sväng innan. Det var en jättebra start på dagen.

Vi ska snart ha idrott och då ska vi ha dans. Jag gillar inte att dansa så mycket, har absolut ingen taktkänsla. Sedan är det inte riktigt min grej. Det finns ju de personerna som verklgen är otroligt duktiga på att dansa, men jag är inte en av dem. Har ingen taktkänsla över huvudtaget.

Nu ska jag leta vidare lite efter mitt bambakort. Jag vet att jag har lagt det någonstans hemma. Men frågan är då vart någonstans? Hoppas inte att jag tappat det bara.

Ha en bra fortsättning på dagen.
 
Kram på er, <3

* Please don't tell me that we had that conversation

27 Januari 2009   Min vardag   0 Kommentarer
Jag läste i tidning idag om Brödrarskapet Wolfpack. De har nu tagit fast några av medlemmarna därifrån och fält dem för bl.a. bombådet på Barbro Jönsson förra året och även ett nytt bombdåd. Efteråt såg jag på framsidan att mc-gängen inte vill bli kallade för "kriminella gäng". Då undrar jag varför blir de kallade för det? Jo, för att de utför en hel del kriminella grejer. Rån, bombdåd och annat! Det är ju inte särskilt konsigt att de har fått ett sådant öknamn. Sedan kan jag väl förstå att det finns de gäng som inte alls håller på med sådana grejer. Visst, men det enda man hör från alla dessa gäng är ju kriminellt! Jag har i alla fall inte hört något annat. Harmligt! Sedan är det vuxna människor, som jag tycker, beter sig som om det inte har någon som helst tanke bakom vad de gör. Det är vuxna människor som ska ta ansvar!

Min dag har varit bra, dock var det lite segt att gå upp imorse då vi börjar kl 08.10. Får gå upp klockan 06.00, ingenting att jubla över direkt. När vi skulle äta lunch idag märkte jag att mitt bamba-kort var bort och jag har ingen aning om vart det kan vara någonstans. Har letat utan resultat! Jag får leta vidare, hittar jag det inte så får jag väl vara utan med de återstående 2 och ett halvt åren. (eller så köper jag ett nytt för 100:-). Vi har tittat på film i svenskan idag och den var otroligt bra. Lipsill som jag är så fäller jag en och annan tår, då den även var baserad på en sann historia. "Evelyn" hette den, mycket bra film! Sedan ska vitydligen börja med "veckans ord" i svenskan också. De orden ska vi försöka använda så mycket som möjligt under veckans gång. Idag fick vi "Harmligt"=förargligt och "Fjaskig"=att någon är dum. (Jag är inte hundra på om det sista ordet var rätt, känns inte så. Jag rättar till det om jag får reda på annat.). Ganska konstiga ord om jag får säga mitt, inget jag hade använt i vanliga fall. Det låter bara konstigt!

Tillsist vill jag bara överräcka en ros till min kära Elin. En underbar vän!

Nu ska jag träna!

Kram på er, <3

* Like it never had a begining

27 Januari 2009   Min vardag   0 Kommentarer

Sitter i skolan nu, som ni kanske förstår. Har två lektioner kvar av dagen sedan är det hem och plugga som gäller. Med avbrott för träningen som är kl 19.00. Jag ser fram emot dagens träning! Köra järnet är vad som gäller.

På morgonen, direkt när jag vaknar, brukar jag alltid sätta på Rix Morron Zoo på radio. Varje morgon har jag gjort det sedan 4;an skulle jag tro. Och imorse gjorde jag inte det! Varför vet jag inte. Men det jag vill ha sagt är att det kändes väldigt tomt. Rix Morron Zoo gör min morgon till en bra morgon och jag älskar verkligen att lyssna på när de pratar. Ett underbart program helt enkelt! Och det varje morgon. Tack för att ni förgyller min morgon =)

Kram på er, <3

* Living for today

26 Januari 2009   Min vardag   0 Kommentarer
Jag var ute och sprang förut, vilket jag inte gjort på väldigt länge. Men jag antar att det blir så när vinterkylan tar ut sin rätt och man vill inte gå ut då det är så kallt. Även om man tar på sig en massa kläder så känner man hur kylan biter sig fast i huden. Inte alls trevligt! Dock så har vi en cykel som jag hellre cyklar på när det är vinter och kyla, medan jag går ut och springer på våren och sommaren. En bra kombination om jag får säga det själv!
Det var i alla fall väldigt härligt att få springa. Man känner det i hela kroppen! Då sover jag gott ikväll också, när man vet att man har tränat och kroppen känns alldeles tung. Jag älskar det!
Eller vad säger ni?

Kram på er, <3

* It's like you never saw me

25 Januari 2009   Min vardag   0 Kommentarer
Det är som om man aldrig har sett det förut. Så vackert och så otroligt fult på samma gång. Man skulle nästan kunna säga att det såg ut som en varulv, fast mycket finare.

* It's raining

24 Januari 2009   Min vardag   0 Kommentarer
Dagens väder är ingenting att stoltsera med direkt. Regn och slask, usch! Det var inget roligt väder att dela ut reklam i. Men jag är färdig nu och ska snart vara med Amanda. Så humöret är på topp i alla fall. Det var väldigt länge sedan jag var med Amanda, inte bra. Ändra på det kanske!? Eller vad säger du Amanda?

Kram på er, <3

* Snow hey on

23 Januari 2009   Min vardag   0 Kommentarer
När jag tog upp persiennerna imorse såg jag att det snöade. Vet inte om jag ska bli glad eller besviken på det. Det kommer ändå gå bort snart, samtidigt som jag blir glad av att det snöat. Jag blev i alla fall lite glad och snart är det dags att dra iväg till skolan. Det är fredag och då är man pepp. Snart helg, härligt.
Idag ska jag vara med min älskling. Vi ska se film och bara mysa som bara vi kan. Har saknat honom denna veckan då jag inte träffat honom mer än en gånd. Det var i tisdags på våran månaders dag. Då måste vi träffas! Känns inte bra annars, det känns som att man har missat någonting viktigt då. Vilket man har! Aja. Det ska i alla fall bli mysigt ikväll.
Imorgon ska jag dela ut reklamen, as usuall. Och sedan ska jag vara med Amanda. Det ska bli riktigt skoj då vi inte har träffats på ett bra tag. Inte alls bra! Vi får se vad som kan tänkas hitta på.

Nu måste jag kila till skolan. Ni får ha en bra dag och fredags kväll.

Kram på er, <3

* So many words for the broken heart

22 Januari 2009   Min vardag   0 Kommentarer
Idag vill jag uppmärksamma den busschaufören som jag åkte med imorse, vid 07.50. Jag gick på vid min hållplats, of course. Bussen började åka och när den var vid dagiset som ligger vi salmeredsvägen stannade han. Jag förstod inte riktigt varför, trodde att det var något fel på bussen eller så. Men så ser jag att det kommer en kille springandes efter bussen och han springer över vägen och stiger på. Då har busschaufören stannat för honom! Jag skulle vilja ge en "dagens ros"  till denna busschaufören för att han var så snäll och stannade. Det tycker jag verkligen var snällt av honom! Vissa busschaufören, eller inte vissa utan de flesta, skiter fullständigt i om man kommer springandes efter bussen precis när han åker iväg. De åker i alla fall! Någonting som jag kan tycka vara irriterande. Visst, bussen har en tid att passa. Men att stanna i ca 5 sek gör ju inte mycket. Eller var tycker ni?

Idag hade vi beach volleyboll borta i Förlunda, som jag har sagt tidigare. Och det var verkligen jätteroligt! Jag har aldrig spelat beach volleyboll förut och det var roligt att få testa på det. Samtidigt tycker jag att det är roligt att skolan anordnar sådana saker. Då får man ju lära känna 2;orna och 3;orna lite mer också! Så dagen har varit jätte bra. Jag hade även mitt utvecklingssamtal idag. Även det gick väldigt bra! Denna dagen har varit super för min del.

Hoppas att ni har haft en lika bra dag som jag har, om inte så får vi hoppas att morgondagen blir bättre.

Nu ska jag plugga lite innan jag går och lägger mig.

Kram och godnatt på er, <3


Här har vi en bild från Thailand då jag badar i polen. Lite rolig bild!

* Volleyboll

22 Januari 2009   Min vardag   0 Kommentarer
Idag ska vi ha volleyboll turneringar i Frölunda NRJ Volleybollhall. Det ska blir riktigt roligt faktiskt! Dock så känner jag inte en enda i mitt lag, men man får ju lära känna nu. Det blir nog bra! Volleybollen slutar kl 13.00 men de som har språkval på eftermiddage, vilket jag har, måste åka tillbaka och gå på den. Så jag får åka tillbaka till skolan. + att jag har utvecklingsamtal kl 17.00, så då måste jag stanna på skolan. Jag kan ju åka hem, men då är jag hemma i ca 40 minuter och måste åka tillbaka igen. Känns lite onödigt! Så jag stannar på skolan och pluggar lite. Det är ju en del att göra!
Vi har en novell inlämning imorgon som jag känner att vi har fått alldeles för kort tid till. Det kommer inte alls bli bra bara för att jag måste stressa lite med den. Inte bra alls!

Ser fram emot denna helgen (= Fredag vara med älskling och Lördag ska jag spendera med AMANDA =D <3 Det var ett tag sedan sist och jag har saknat dig <3

Måste kila till bussen,

Kram på er, <3

* Today is a good day

20 Januari 2009   Min vardag   0 Kommentarer
Idag är det så att min bästa kompis Paulina fyller hela 16 år. Ett stort grattis till henne från mig! Jag kom hem från henne för en halvtimma sedan. Var där på lite fika och så gav jag henne min present. Ett halsband från Thailand, det passade henne väldigt bra tycker jag! Vi fick en lång och bra pratstund om allt möjligt. Haha, det var verkligen om allt möjligt. Från tatueringar och piercingar till Landvetter o.s.v. Känns alltid lika bra efter våra pratstunder, alltid <3
Sedan så har jag och Robin (pojkvän) månaders dag idag. Vi har nämligen varit tillsammans i 1 år och 9 månader idag. Tiden har gått så otroligt fort! Jag kan verkligen inte förstå att vi har varit tillsammans så länge (eller ja, länge och länge. Det är lång tid med tanke på våran ålder). Har fortfarande minnet kvar från när vi började gilla varandra och från när vi var sådär blyga för varandra och allting. Det har gått så otroligt fort från då till nu, helt otroligt. Men jag älskar honom bara mer och mer för varje dag. Jag skulle inte kunna tänka mig någonting utan honom just nu! Han betyder allt för mig <3

Dagen har förövrigt varit bra. Dock så var två av våra lärare sjuka. Våran matte lärare och våran svenska och engelska lärare. Det gjorde att tre lektioner gick bort (kan man säga). Vi hade nämligen engelska, matte och svenska idag efter språkvalet på morgonen. Engelska lektionen hade vi vikare på, likaså på matten. Men den sista lektionen fick vi gå hem på eftersom att vi skulle jobba med samma sak som på engelska. Så vi fick sluta tidigare idag!
Jag gick hem och pluggade ganska länge innan jag åkte till Paulina på kalas.

Föresten, igår fick vi reda på att det hade brunnit på skolan i fredags. Det var på tre av skolans toaletter som det hade brunnit på. Tänker man efter så kunde det ha slutat hur som helst! Dessa små bränderna kunde lika gärna ha utvecklats till stora och till och med förstört hela skolan. Så det var inte alls någon rolig grej som man kan gör när som helst, inte alls.

Det blev ett ganska långt inlägg idag, men så är det. Nu ska jag i alla fall gå och lägga mig.

Kram och godnatt på er, <3            

* One moment everything is clear, the next it all could disappear

19 Januari 2009   Min vardag   1 Kommentar
Kom nyss hem från skolan! Det har varit en lugn dag och jag ska börja göra den läxan som vi har tills imorgon. Vi skulle skriva en personbeskriving av en kompis, pojkvän eller familjemedlem. Känns roligt att vi får skriva lite, jag älskar att skriva. Vill gärna skriva en bok nån gång. Vem vet, jag kanske börjar redannu!?

Det är ju en del diskutioner och bråk i kändis världen då och då. Just nu är det Blodinbella, Carolina Gynning och Katrin Zytomierskri som håller på och bråkar om vikter. Det bråker tycker jag är ganska löjligt! Ärligt talat. De bråkar ju bara för att bråka just nu, i början kanske det var något att prata om. Men nu gör det de bara för att media och allt annat är inblandat. Jag tycker bara att bloggbråken är löjliga. Carolina Gynning och Linda Rosing hade ju också bloggbråkat för ett tag sedan (om det är sant vet man ju inte), även det löjligt. Förstår inte vitsen! För att man ska ha någon att skylla på,  För att media ska ha något att skriva om?!

Nu ska jag plugga (Y)

Kram på er, <3

* Trying to recall

19 Januari 2009   Min vardag   0 Kommentarer
Ja, då var det dags att gå till skolan igen efter en ganska lång ledighet. Känns lite konstigt men väldigt roligt! Nu får man börja om på en ny kula och ta nya härliga tag. Dessutom så får man ju inte glömma att det är lov om redan tre veckor igen. Det är inte alls långt! Denna terminen ska vi även göra en massa roliga saker. Så det ser jag fram emot! Hoppas inte att jag har missat allt för mycket nu när jag varit borta. Men det är ju bara att börja på en ny kula denna terminen och ta nya härliga tag. Det ska bli roligt att få träffa Jenny och Jonna, har saknat dem (=
Jag vaknade väldigt tidigt idag, med tanke på att vi börjar kl 11.55, varför vet jag inte. Hade ställt klockan på 08.50, men vaknade redan kl 07.50. Då var jag tvungen att gå på toaletten och sedan kunde jag inte somna om igen. Så jag bestämde mig för att gå upp istället, jag hade ingen lust att ligga och dra mig. Nu sitter jag och väntar på att bussen ska gå, om EN timma. Lite segt..

Ska sitta lite vid datan för att fördriva tiden.


Kram på er, <3

* New camera?

18 Januari 2009   Min vardag   1 Kommentar
Gott folk, jag skulle behöva lite hjälp. Det är nämligen så att jag ska börja spara pengar till en Digital Systemkamera och jag undrar om det är någon som har ett bra tips på en bra systemkamera? Någon som är kunnig i det området och har lust att ge mig lite tips på bra kameror. Jag ska titta runt lite i affärer och sådär också!

Kram på er, <3


* Back home again

18 Januari 2009   Min vardag   0 Kommentarer
Ja, då var man hemma i kalla Sverige igen. Både tråkigt och härligt på samma gång! Jag har haft det super bra borta i Thailand, det är verkligen ett älskvärt land. Invånarna är helt underbara där nere och landskapet är gudomligt. Vi har solat och badat så gott som varje dag, man känner sig verkligen utvilad nu när man kommit hem. Men jag saknar det verkligen, det har jag gjort varje gång som vi kommit hem därifrån. Det är verkligen ett land med fin natur runt i kring. Jag älskar Thailand!
Nu när jag kom hem så har jag blivit förkyld och hostig, inte alls roligt. Dock så var jag det lite innan jag kom hem också, men inte alls lika mycket. Aja, jag ska inte klaga alls. Har inte varit sjuk eller förkyld på jätte länge, det var väl dags nu då. Jag är på bättringsväg, så det är nog borta snart igen. (Hoppas jag).
Jag träffade Robin i lördags efter att inte ha träffat honom på två veckor, kändes väldigt bra. Och Robin, jag älskar dig och jag finns här för dig i alla lägen. Alltid <3

Imorgon är det dags för skolan igen efter en lång ledighet. Känns lite konstigt! Men man ska vara positiv och jag ska inte ljug, för jag gillar att gå till skolan och lära mig saker. Det har jag alltid gjort! Dock kan även jag bli trött på den ibland, men jag försöker att vara så positiv som möjligt, det blir lättast så! Saker och ting blir ju inte bättre för att man håller på och klagar, det blir bara jobbigare då!

Jag lägger nog upp lite bilder senare, så får ni se en del av paradiset Thailand/Koh Samui.

Kram på er, <3

* Thailand

09 Januari 2009   Min vardag   1 Kommentar
Nu ar vi i harliga Thailand, love. Vi har haft underbara dagar vid stranden och idag var vi ute pa en battur. Man kan saga att det blaste en hel del nar vi var ute pa havet. Som berg- och dalbana. Men turen var valdigt fin. Forst akte vi ut till nagra oar i en och en halvtimma, sedan fick halften av de som var pa baten ta en paddeltur. Valdigt fint! Efter att vi paddlat runt tva oar sa va vi framme vi den on vi skulle ga i land i. Dar fick man klattra upp for ett berg. Nar vi var uppe fanns det en lagun man kunde ga ner till och en utsiktsplats som man kunde ga upp till! Vi valde utsiktsplatsen och det var en fantastisk vy ar uppeifran. Amazing! Sedan var det dags att snorkla, men det blaste sa mycket sa man sag inte sa mycket. Men det hade nog varit jattebra om det inte hade blast sa mycket! Turen var valdigt trevlig helt enkelt.
Vi ska nog ta nagon mer tur ut innan vi aker harifran.

Nar Anders fyllde 50 var vi pa ett jattefint hotell ocksa, helt otroligt. Det var det finaste hotellet som jag varit pa i alla fall! Sjukt fint bade inne och utomhus. Imperial Spa hette det, kan rekomenderas om man ska aka hit. Dar fick Anders massage for hela kroppen, topp till ta. Deras pol vatte ut mot havet, ni kan bara tanka er. Pa kvallen var vi vid en restauran som hette "The Cliff", den var ocksa valdigt fin. Det var utsikt mot havet aven dar och det var valdigt vackert. En minnesvard dag helt enkelt!

Nagon som har ngn uppdatering om hur vadret ar?

Nu ska jag fortsatta att njuta de resterande dagarna. Saknar alla dar hemma!

Jag alskar dig Robin <3

Kram pa er, <3

* Wait, wait, wait

01 Januari 2009   Min vardag   0 Kommentarer
Jag blir galen på denna jävla väntan! I och för sig så är det bara 1 timma och 20 minuter kvar tills vi ska dra iväg till flygplatsen. Men tiden segar sig bara fram. Jag hatar det!
Haha, kom på att jag skulle se på en film, men det glömde jag (hur man nu kan glömma det). Så jag får väl sätta på en film nu istället då.

Bye, <3

* Soon time

01 Januari 2009   Min vardag   0 Kommentarer
Vi har nyss ätit middag, men det är fortfarande ganska långt kvar tills vi ska åka. Dock så har dagen faktiskt gått väldigt fort och snart sitter vi ju där på flygplatsen.
Det är 3 timmar kvar tills vi ska åka till flygplatsen och checka in och sådär. Sedan är det yterligare 2 timmar och 50 minuter tills flygplanet åker! Ganska seg väntetid. Men det är ju mycket bättre än att sitta uppe i Stockholm och vänta i 8 timmar. Vilket vi skulle ha gjort om vi inte hde bokat om resan som vi gjorde. Så denna resetiden är mycket bättre. Vi åker direkt också (har jag för mig).
Jag får väl fördriva den sista tiden med att titta på en bra film. Ska bara duscha innan så att jag är fräsch när vi ska flyga. Sedan sätter jag mig framför en god film och födriver resten av tiden!

Ni får ha det så bra här hemma i kalla Sverige!

Kram på er, <3

* First day of a fantastic year

01 Januari 2009   Min vardag   0 Kommentarer
Gott folk, det är första dagen på det nya året och dagen kan inte börja bättre. Jag var ute och gick backarundan (på ca 8 km) kvart i tolv då. Jag vaknade 20 över 11! Det var en underbar promenad, solen sken och vädret var underbart. Härligt med frisk luft. Nu har jag väl packat det mesta, det är bara småsaker som ska ner nu. Sedan bär det iväg ikväll! Härligt. Nu är det bara att sitta och vänta tills vi ska åka ikväll. Gnaska segt! Vad ska man göra för att fördriva tiden? Någon som har något tips? (A)

Gårdagen var helt fantastiskt bra. Jag gjorde iordning efterrätt hemma hos mig, sedan tog jag 17.05 bussen upp till Robin. Jag, Rebecca (hans syster) och Robin gjorde iordning mat. Trerätters middag. Hur gott som helst! Sedan åkte han syster till sina kompisar och jag och Robin sjöng singstar ett bra tag. Haha, det var det roligaste! Skratta som bara den. Jag älskar denna killen så otroligt mycket <3
Efter att vi sjungit Singstar ett bra tag sms;ade vi Elin och mötte henne nere vid Önneröd. Var  med henne och Daniel en stund. Hade roligt där också!
Så kvällen blev väldigt lyckad. Hoppas att alla andra hade en lika lyckad kväll och så får vi hoppas att detta året blir bra!

Jag kommer nog inte blogga så mycket när vi är borta. Men något inlägg kanske det blir!

Kram på er, <3