Upp

♥ Waiting

31 Augusti 2009   Innebandyn   1 Kommentar
Innebandy, det bästa som finns! Snart ska jag träna, en kvart kvar. Men jag är otroligt rastlös. En kvart känns just nu som en evighet för mig och jag orkar inte vänta. Jag bor jättenära hallen som vi tränar i så det tar ca 2 minuter att gå dit. Men jag tror faktiskt att jag går dit nu.

Puss och kram <3

♥ It's amazing

31 Augusti 2009   Min vardag   1 Kommentar
Sitter och pratar med min älskling nu. Vi sitter och diskuterar vilket som är bäst mellan estetisk verksamhet; Bild & Musik. Jag tycker självklart bild medans han tycker musik. Ja, ni hör ju hur det kommer att sluta  xD Nejdå!

Jag har haft mina första lektioner idag och det kändes helt okej. Vi hade bl.a. retorik för första gången och jag kan säga att jag är väl inte jätte glad på den kursen samtidigt som att jag tycker att det ska bli roligt. Jag behöver verkligenlära mig att stå inför grupp och tala, på så sätt är denna kursen väldigt bra. Samtidigt som att jag verkligen HATAR att stå inför grupp, bland det värsta som finns. Vi kommer att hålla en massa tal (Hjälp?) inför hela klassen denna gången och vi får väl se hur det går. Jag har ingen aning! Ni får hjälpa mig att vara possitiv till detta för jag känner redan nu hur hjärtat bultar.

Nej, kom igen nu Linda! Det här kommer du klara galant, eller vad säger ni? Visst kommer jag att klara det som om det vore ingenting, det tror jag i alla fall (låt mig tro det om ni inte håller med).

Kram Linda

♥ Sova

30 Augusti 2009   Min vardag   3 Kommentarer
SOOOVAA! Jag är trött. Jag har suttit och fört över lite nya låtar till mobilen hela kvällen nu och det är dags att sova känner jag. Kan knappt hålla ögonen öppna. Då är det illa!

Sov så gott sömntutor <3

♥ Trött

30 Augusti 2009   Min vardag   2 Kommentarer

Ja, nu är jag trött! Efter att jag cyklade till Allum (det är en bit) blev jag ganska trött i benen. Om jag tänker efter så har jag varit ganska trött hela dagen faktiskt. I alla fall! På Allum köpte jag nya grejer till mina scrap book böcker. Det är alltid roligt att kunna variera sig när man pysslar.

För övrigt har jag inte gjort något intressant idag. Tagit det lugnt, att cykla till Allum tog större delen av dagen. Och ja, nu sitter jag här! Dagen har bara flutit på och helt plötsligt är den slut, vad hände?

Föresten syns klippen som jag la ut i inlägget nedan. Det känns inte så, konstigt =S Jag får fixa det, inte just nu bara.

Vad har ni gjort idag?


Kram Linda

♥ Morgonens konversation

30 Augusti 2009     0 Kommentarer

Jag kommer att dela med mig av morgonens konversation mellan mig och Robin. En del av det i alla fall, han har nämnligen sovit över här inatt, alltid lika mysigt. I alla fall, vi pratade om skolkorten och jag ville att han skulle köpa dem iår, eftersom att han inte gjorde det förra året. Here it comes;

Jag; Du måste köpa skolkorten iår, jag vill ha ett.
Robin; Skolkort? Va?
Jag; Ja, ni ska väl ta skolkort iår?
Robin; Vadå skolkort?
Jag; Ja, man brukar ta skolkort varje år ;)
Robin; Jahaaa. Kanske, vi får se!

Haha, han fattade inte vad det var först! Vad ska jag göra med honom? Han är för gó <3

♥ Soon

29 Augusti 2009     10 Kommentarer

Snart kommer min älskling ner till mig. Efter att jag fått vänta ett tag, men den som väntar på något gott väntar aldrig för länge. Det är väl så! Vi ska i alla fall gå till affären och köpa glass att gotta oss med. Jag är riktigt sugen på det nu och det suget kan man inte riktigt stoppa med någonting annat.

Jag får väl ta och stänga ner dator. Han är här vilken sekund som helst!

Ni får ha en trevlig kväll (=

 Kram Linda

 

♥ Michael Jacksons födelsedag

Idag skulle Michael Jackson fyllt 51 år. 51 hela år som kungen av pop. 51 som en otroligt framgångsrik artist och dansare. Men han hann inte få uppleva denna dagen då han blev mördad. Jag kan inte förstå hur man kan mörda en sådan underbar människa (inte för att man kände honom). Men han verkade vara en sådan underbar och omtänksam människa. Hans barndom ska vi inte prata om! Jag skänker mina tankar till honom idag, till kungen av pop. Bland världens mest skickliga dansare!
 
Rest in peace Michael Jackson, jag hoppas att du har det bra där du är ♥


 

 

♥ Kan det bli bättre?

29 Augusti 2009   Min vardag   1 Kommentar

Det har inte blivit jätte mycket skrivet idag, men det kan det ju inte bbli varje dag heller. Jag har tagit det lugnt idag och jag har inte riktigt känt för att uppdatera.

Förut tog jag mig en go härlig dusch. Skrubbade hela kroppen för att få bort överflödig hud och jag har aldrig känt mig så ren förut. Det var nästan som att jag skrubbade bort alla problem också. Tänk om det var så lätt, vad bra det hade varit.

Innan duschen åt jag en gudomligt god middag. För idag åt vi nämligen kräftor här hemma, våran egna lilla kräftskiva. Otroligt gott! Jag måste säga att kräftor är otroligt mycket godare än vad räkor är. Efter ca 1 räkmacka så har jag tröttnat på smaken. Men kräftorna smakar lika gott hur mycket man än äter. Mums!

Jag hade tänkt lägga in lite bilder. Men det vill inte min data, den krånglar lite. Kanske har jag gjort någon inställning så att det inte fungerar? Jag har ingen aning. Men snart kommer älsklingen ner och han kan säkert fixa det. I hope so!


Tycker ni att räkor och kräftor är gott?

Kram Linda


♥ Wake up call

29 Augusti 2009   Min vardag   13 Kommentarer
Då har man vaknat igen! Som alla andra morgonar (stavning?). Robin ska iväg och märka pass med sin morfar. Som ni säkert vet så jagar han rådjur och älg, ibland räv. Jag fick följa med om jag ville men jag känner inte riktigt för det känner jag. Så jag stannar hemma!

Tänkte att jag ska dela ut reklam nu, men det är lite för tidigt ännu känner jag så jag väntar lite. Hoppas bara att det inte börjar regna sedan, det gillar vi inte. Usch!

NU, måste jag verkligen gå på toaletten. Det är ganska akut, wooooaaaa....

♥ Glöm inte att rösta på mig

28 Augusti 2009   Min vardag   13 Kommentarer

Jag är med i veckans blogg, rösta gärna på nummer 8 på den här sidan; http://snyggeman.blogg.se/2009/august/veckan-blogg-final.html?_tmp=5aa7b88563f541002b1b966d8c40a755802ce044

Kram Linda <3

♥ Sitter hos min älskade

28 Augusti 2009   Min vardag   7 Kommentarer
Ah! Min älskling. Sitter här hos min Robin och äter Maltesers, kan det bli bättre? Nej, det kan det inte. Få en massa pussar och gos. Ja, jag ska inte ge er mer detaljer, haha. Nej, skämt åsido! Vi väntar på att Oscar (som hans kompis heter) och Rebecca (oscars tjej) ska träna färdigt. Sedan blir det film. "Day of the Dead"  fick det bli, tror att det kan vara rolig att titta på och lite pirrig =P Vi får väl se!

Lägger ut en bild på ett ungefär hur filmer kommer vara.


Haha, ja ni ser ju vilken film vi kommer att se på =)

♥ Vad tänker hon med?

28 Augusti 2009     4 Kommentarer
Jag SKRATTAR, jag SKRATTAR. Kan någon säga vad felet är? Det är din mamma som har uppfostrat dig (eller inte), var glad att hon finns istället. Hade inte din mamma funnits, hade du inte heller funnits.

♥ Veckansblogg

28 Augusti 2009   Min vardag   4 Kommentarer

Som rubriken säger så är jag med i veckans blogg här. Det vore jättesnällt om ni röstade på nummer 8, det är jag =D Hade blivit jätte glad =)

Kram Linda <3

♥ If you're not in you can't win

28 Augusti 2009   Min vardag   2 Kommentarer
PUH, vad mätt jag är! Varför äter man alltid så mycket att man mår illa efteråt? Jo, för att maten är god såklart. Men är det gott så äter man sig mätt, mer än mätt och det blir inte bra efteråt. För då mår man illa! Inte bra, inte bra.

Aja, nu tänkte jag pyssla lite med mitt projekt. Jag kan tyvärr inte säga vad det är så jag får låta er nyfikenhet vara kvar =)

Kram Linda

♥ Tyra Banks show, killar som slår sina tjejer

28 Augusti 2009     0 Kommentarer
Jag brukar se på Tyra Banks show. Hon är verkligen en persons om jag beundrar otroligt mycket. Det hon gör för väldigt många är beundransvärt, för jag tror att det är många som blir hjälpta av henne på många olika sätt.

Programmet som jag tittade på idag handlade om killar som slår sina flickvänner. Tyra har själv varit i den situationen och hon vet hur jobbigt det är att ta sig ur, att inse att det inte är ens egna fel. I en sådan situation förolämpar killen tjejen så mycket att han får henne att tvivla på sig själv. Att killen får tjejen tro att det är hennes fel att hon blir slagen, vilket det absolut inte är. Tyra hade även bjudit in en del tjejer som hade varit in den situatione och ett par som var i den situationen. Tyra pratade med killen i relationen och fick honom att verkligen inse vad han gjort mot henne och att det var fel. Han sa till och med att han ångrade sig och att han skulle söka hjälp för sitt problem.

Hon hjälpte även en tjej som nyss gjort slut med sin pojkvän som slagit henne i 4 år. Hennes självförtroende var verkligen på botten och hon trodde verkligen att hon förtjänade slagen hon fick av honom. Hon sa till Tyra att Tyra inte förtjänade en killa som slog henne för att hon var så berömd och vacker. Medan hon själv förtjänade det bara för att hon var så lite och obetydlig. Förstår ni vad hennes kille gjort med henne? Han har tryckt ner henne så mycket att hon själv tycker att hon är så värdelös och inte förtjänar någonting. Det är helt otroligt hur killar kan göra så mot någon de älskar!?

Vi som är runt omkring och höra saker som det här kanske tänker; "Hur svårt kan det vara att ta sig ur? Han sårar ju dig?". Men vi har ju inte varit i den situationen och vi kan inte ens föreställa oss hur det är. Jag kan själv erkänna att jag tänker så; "Varför gör hon inte slut med honom? Hur svårt kan det vara egentligen? Hur kan man låta någon förödmjuka en själv på det viset?". Men jag har ju ingen aning om hur det är att bli slagen och nertryckt på det viset, så hur kan jag veta? Det gör jag ju inte! Jag känner ett stort medlidande för dem som är i ett sådant förhållande och jag hoppas verkligen att de tar tag i det och lämnar förhållandet. Jag hoppas, tänker, håller tummarna på allt det där och lite till.


Vad tycker ni om killar som slår sina tjejer? Vad tror ni att de tänker på när de slår personen som de älskar?


Kram Linda


♥ arg

28 Augusti 2009   Min vardag   3 Kommentarer
ÅÅÅHH, vad jag stör mig på min mobil just nu! Den håller på att cpar. Man kan inte ringa till den ibland stängs den av, ibland finns inte låtarna på mobilen. Ja, allt möjligt!

Så jag bytte till en mobil som jag hade innan den. Det batteriet är typ cpigt. Ibland står det att den är fulladdad, ibland står det att den är halvt laddad och ibland inget laddad alls. Och det är även om jag har laddat den =S Hjälp! Men vi ska försöka att uppdatera den mobilen som jag har i vanliga fall och se om det fungerar.

Gör det inte det så får vi väl köpa en ny! Dock tänker jag inte köpa en för 4000-5000, utan en lite billigare. De behöver ju inte vara jättedyra, eller hur?

Någon som har bra tips på en bra mobil? =)

Nu kommer älskling ner till mig snart.
Vi ska inte se på film ännu, utan det blir senare ikväll då de två andra turturduvorna har träning till klockan 22.00 ikväll. Så det blir sen film, funkar det också.


Kram Linda

♥ Har ni hört ngt så konstigt?

Jag har faktiskt något märkligt att säga. Har ni hört talas om någon hund som äter plommon? Om ni inte har gjort det så kommer ni får göra det nu. För mammas hund åt plommon alldeles nyss xD Haha! Jag har då aldrig sett en hund som har ätit plommon föurt, haha. Han är speciell den hunden!

Har ju varit i skolan idag och vi spelade volleyboll. Det var väl inte jätte roligt då jag tyckte att det var väldigt rörigt. 3;orna skulle hålla i det (Ja, de 3;orna som är på skolan just nu. Det är nämligen bara 18 st 3;or på skolan nu eftersom att resten är uppe i fjällen och vandrar. Ser fram emot det och jag hoppas att jag kommer då alla inte får vara med och vandra då vi är så många). Och det var väldigt rörigt! I och för sig så hade de väl inte haft mycket tid att planera, men lite bättre tyckte jag i alla fall att de kunde gjort. Man visste inte riktigt vart man skulle o.s.v.

Aja, det är inget att tappa humöret för. Ikväll ska jag äntligen vara med mig älskling. Han har inte kunnat vara med mig på ett bra tag och det tycker jag inte om alls. Vi ska se på film med hans kompis och hans tjej. Då vi har försökt att planera in det väldigt många gånger så känns det bra att det kommer bli av någon gång. Tänkte att vi skulle se en skräckfilm. Någon som har ett bra förslag på en skräckfilm?


Kram Linda

♥ The Hangover/Baksmällan

27 Augusti 2009     5 Kommentarer
Jag har nyss sett baksmällan med familjen för andra gången. Första gången såg jag ju den på bio med min älskling. Och den är SJUUUUUUUUUUKT....... BRAAAAAA! Ni som inte har sett den; SE DEN FÖR TUSAN! Man skratta ihjäl sig och de är så otroligt tokiga. Att allting kan gå se fel! Nej, nu ska jag inte säga någonting mer. Får ju inte säga vad den handlar om, då förstör jag ju allting! Sjukt bra film, absolut värd att se, definetly!

Nu tänkte jag gå och lägga mig. För imorgon ska vi ju spela beachvolleyboll med skola, det ska bli roligt. Även om vi har gjort den väldigt många gånger, så är volleyboll en väldigt bra lära känna sport. Man kan sammarbeta på ett annat sätt än vad man gör i innebandy eller fotboll. Där är det alltid någon/några som bara passar varandra och sådär. Det gillar vi Inte!

Jag avslutar dagens sista inlägg med att lägga in trailern till The Hangover/Baksmällan. Okej, eftersom att jag inte hittade någon trailer som fungerade så får jag lägga in ett klipp som är bakom scenen. Det får duga (=

Godnatt, dröm sött <3♥ It's so true

27 Augusti 2009     4 Kommentarer
Katrin Zytomierska sågar alla dessa bloggarna som Kissie, Dessie, Blondinbella, paow och alla skriver. Hur otroligt fel det blir när de skriver som det gör och vad de egentligen gör med sitt liv. De tror att de kan leva på att blogga, de vill ha silikon tuttar och allt vad det är. Jag håller med i allt som de säger här, absolut. För det börjar bli alldeles för överdrivet och det är bara patetiskt!

Lyssna på ett par sanna ord! (Hittade klippet på kissies blogg. självklart var hon irriterad över vad hon sagt, men tyvärr så är det sanningen lilla vän.)

♥ I just love food

27 Augusti 2009   Min vardag   1 Kommentar
Nu tänkte jag laga lite mat. Som ni vet så gillar jag Thaimat väldigt mycket och jag tänkte göra mat lite med thaimat i tanken. Tänkte göra lite nudlar och steka kyckling och grönsaker tillsammans. Och en stark krydda på det, YUMMIE! Det är ju inte riktig thai mat, men någonting liknande =)

Åh, visst är det gott med Thaimat? I just love it <3

♥ I like how it works

27 Augusti 2009     2 Kommentarer
Såg nyss på Tyra Bansk show. Jag tycker att den är väldigt bra och hon är en sådan bra förebild. Hon är ju modell men hon är inte den smala modellen, som svälter sig. Utan hon står för den hon är, hon hjälper folk. Ja, allt hon gör är för att försöka få bort den bilden och istället hjälpa modellerna att inte ha den bilden av sig själv.

I alla fall, så hade hon "Hannah Montana på besök. Jag kom inte ihåg vad hon hette på riktigt Cirus någonting. OCh jag måste säga att den serien är inte alls bra. Jag förstår inte vad det är som är så bra med den. En serie på engelska som dom har dubbat till svenska, och dubbningen är så otroligt dålig. Plus att humorn i den är inte alls bra! Nej, det är en serie som jag tycker är väldigt dålig och jag kan verkligen inte förstå vad det är som är så bra med den.

Finns det någon som kan säga det till mig?

Dock verkade "Hannah Montana"
väldigt rolig utanför programmet. De har ju gjort en "Hannah Monana" film nu och det var den de pratade om. Men jag skulle aldrig kunna tänka mig att se den faktiskt. Nej, nej!!

Vad tycker ni?

Kram Linda

♥ Bra start på dagen

27 Augusti 2009   Min vardag   5 Kommentarer
Oj, vad roligt! Jag märkte nu att jag hade publik rekord igår, hela 49 unika besökare =D (det var väl inte så mycket tänker ni). Men min blogg är inte jätte stor, så det tycker jag var riktigt roligt =)

En bra start på dagen helt enkelt!

Kram Linda

♥ Tuppen gal

27 Augusti 2009   Foto - Natur   0 Kommentarer
Godmorgon, godmorgon alla pigga människor! Jag måste säga att det är skönt att gå upp såhär tidigt. Själv är jag en sådan människa som känner mig väldigt slapp om jag ligger och sover hela dagarna. Så det är ingenting som jag väljer precis!

Som sagt får vi se vad dagen har att erbjuda. Jag förväntar mig ingenting jätte roligt i alla fall! Imorgon ska vil spela beachvolleyboll (som om vi inte gjorde det ett antal gånger förra året?) och jag antar att det är skolans sport elr någonting. För vi spelade beachvolleyboll flera gånger förra året också. Men det är väl bara att vänja sig!

Hur ser dagen ut för er?


Kram Linda ღ 


Bild tagen av mig!

♥ Nej...

26 Augusti 2009   Min vardag   8 Kommentarer
... nu får jag faktiskt gå till kojs. Skolan har ju faktiskt börjat och det är dags att tänka på att man ska gå och lägga sig i tid nu mera. Imorgon börjar jag kl 10.00 (vilket känns bra) och vi ska ha en dag där vi lära känna 1;orna och även 3;orna lite mer. Jag vet inte om jag ska förvänta mig någonting roligt, för när vi gjorde sådant förra året hade jag inte jätte kul. Så vi får väl se vad dagen har att erbjuda.

Efter skolan imorgon ska jag i alla fall passa Ludde, käraste Ludde. Älskvärd hund till tusen, även mammas hund. Det ska bli roligt och jag tänkte gå ut och springa med honom en sväng =)

Sov så gott nu!

Kram Linda


♥ Jaha, så det var så du menade

26 Augusti 2009     1 Kommentar
HAHAHA! Jag hade en konversation med min pojkvän över internet alldeles nyss. Jag lägger upp print screen på det här nedan. Det jag kan säga är att han har inte alla hästarna i stallet under konverastionen xD Jag vet inte riktigt om man ser, men jag skriver konversationen under för att göra det lättare. För att göra det lite enklare så är det så att vi tar samma buss ner till centrum, där han byter buss och jag sitter kvar. Så fram till centrum är det samma buss!


Jag; Börjar du elva imorgon också?
Robin; Nej, 09.35.
Jag; Ok.
Robin; Får ta 09.00 bussen. När börjar du?
Jag; 10.00
Robin; Ok
Jag; Då tar vi samma buss då.
Robin; Ja, det gör vi. Tror jag!

Jag; Du tar 9 bussen, jag tar 9 bussen. Då tar vi ju samma buss, inte tror =S
Robin; Men jag tar 9 bussen till Mölnlycke.
Jag; =S
Robin; Alltså blir det 08.45 härifrån (Han bor i tahult och den bussen därifrån tar jag in till stan, medans han byter i centrum.)
Jag; Jag tar 9 bussen till stan, alltså blir det 08.50 från mig. Hur går det med matten?
Robin; Jahaaaa =D
Jag; Men puckoo 8-)

Ja, ibland undrar man. Fast jag ska väl inte säga något, när jag är trögfattad då är jag extremt trögfattad. Haha! Man kan verkligen inte förklara någonting för mig. Så då vet ni det i alla fall (=


Kram Linda

♥ Är du där?

Har ni någon gång känt att ni har gått runt i ett skal? Som att man ser, hör och skrattar men man är inte riktigt sig själv. Man är i ett skal som ingen kan komma igenom, ingen annan ser att du gömmer dig. Det går liksom inte att säga det till någon, man bara följer med strömmen för att ingen ska veta. Även om man vill prata, så går det inte för man vill inte att alla andra ska bära bördan. Man vill vara stark och bära den på egen hand! Gömmer sig när man inte orkar, blundar när man vill att ingen annan ska se att man inte andas egentligen.

Har ni någonsin känt så?

♥ Hey, Hey, Hey, I gonna do it anyway

26 Augusti 2009   Innebandyn   9 Kommentarer
Äntligen dags för träning igen (= Jag älskar att vara på innebandy planen och få bort all energi och agrissivitet från mig. Det är så underbart att få hålla klubban och hitta nya lösningar för att försöka göra mål. Underbart! En Linda på innebandy planen är en lycklig Linda.

Idag var jag även på Klubbhuset innan skolan började idag. Klubbhuset ligger jämnte vallhalla i Göteborg, vid Scandinavium. Man kan nämligen testa olika klubbor där genom att skjuta. Någonting som jag tycker är jättebra, för då får man känna lite på klubban innan man köper den. Det är ju inte alltid klubban fungerar på planen om man bara tar en klubba som ser snygg ut eller som ser ut att fungera bra. Aja, jag brukar i alla fall gå dit ibland och skjuta lite. Hittade en väldigt bra klubba idag faktiskt som kommer ut nu i september. Kanske köper den?! Vad vet jag! Fast jag gillar den klubban jag har väldigt mycket, så vi får se. Dock behöver jag köpa mig en ny linda till den då det blev lite konstigt med den jag köpte sist. Så den behövs lindas om. Men jag väntar med det lite tills matcherna har hunnit starta =)

UPDATE; Jag menar klubbor till innebandy i inlägget. I klubbhuset säljer de grejer för innebandy, men även en del grejer till handboll (Y)

Kram Linda

♥ Första skoldagen

26 Augusti 2009   Min vardag   2 Kommentarer

Då var första skoldagen avklarad. Vi gjorde väl inte jätte mycket. Blev uppropade (Vissa kom försent eller kom inte alls, bra början på skolåret. Inte!), fick lite papper, loggbok/skolkalender och så självklart fick vi busskort också. Och ja, sedan fick vi gå hem!

Jag, Jenny och Jonna tog oss en runda på staden. Gick och tittade lite! Vi gick bl.a. in på JC där jag köpte två armband (lägger upp bilder senare, har inte kameran tillgänlig just nu) och Jenny köpte sig en jätte fin sjal. Det är så otroligt fin att ha sjalar och det finns så mycket olika färger att välja mellan. Den passade hon jättebra i (=

Nu väntar träningen för min del. Lika roligt varje gång och jag hoppas att tempot kommer vara lika högt som det var i måndags.

Hur har eran dag varit?


Kram Linda

♥ Nyduschad

26 Augusti 2009   Min vardag   11 Kommentarer
Det är alltid lika härligt att vara nydyschad, tycker ni inte? Ska snart äta frukost och sedan bär det väl av till skolan. Ja, eftersom att skolan börjar kommer även inläggen att glesna. Man hinner ju inte riktigt med att allting på samma gång. Så jag kommer nog blogga mest på kvällarna nu, kanske hinner jag slänga in något inlägg innan jag åker till skolan. Vi får se!

Hoppas att ni får en bra dag!

Kram Linda


♥ Kan inte slita mig

26 Augusti 2009   Min vardag   0 Kommentarer
Jag vaknade för ett bra tag sedan, men jag har legat och läst bok. Breaking dawn som ni säkert redan vet vi det här laget. Den är så himla bra, det är obeskrivligt. Jag har legat och läst ett bra tag och jag kan säga om jag inte sliter mig ifrån den boken så kommer jag säkerligen komma försent till första skoldagen. Helt sjukt! Jag har aldrig blivit så fäst vid en bok förut.

Nu måste jag faktiskt börja göra iordning mig. Vill ha tid på mig så att man inte behöver stressa. Det är ju två timmar kvar tills bussen går.

Föresten så har jag inte sovit jättebra inatt. Vet inte vad det var men kl 02.00 så vaknade jag och kunde verkligen inte somna om. Så jag låg och vred och vände på mig ett tag för att försöka somna om. Men det fungerade inte, så jag gick upp på toaletten och sedan gick jag ner för att ta mig ett glas mjölk. (Det brukar nämligen hjälpa mig att somna om). Men inte heller det fungerade! Då tog jag boken och läste, för det brukar man ju bli hyfsat trött av. Inte ens det hjälpte. När jag tittade på klockan var den runt fyra, halv fem. Så då kände jag att jag fick sluta och försöka sova ändå. För jag var helt klar vaken, pigg som en tupp var jag. Konstigt!? Kanske var det för att det var för varmt i rummet? Jag vet inte, somna kunde jag inte göra i alla fall.

Har ni sovit gott?

Kram Linda


Gammal bild på mig. BR tröjan hade jag i 8;an när jag praoade där, så den är antagligen från när jag gick i 8;an.

♥ Pärlflickan

25 Augusti 2009     10 Kommentarer
Check this out! Hon är riktigt duktig på att pärla. Jag råkade bara klicka in på hennes blogg och möts av underbara pärlkonstverk av bl.a. Twilight. ÅH, jag som älskar twilight (=

Här har ni hennes andra riktiga blogg, den andra var till mer för pärlkonstverken (=


Kram och godnatt, Linda

♥ Time for bed

25 Augusti 2009   Min vardag   0 Kommentarer
Dags att nana! Imorgon börjar skolan för min del, men jag måste säga att det ska bli roligt (det får jag väl äta upp senare). Eftersom att alla andra har börjat innan mig så har jag varit väldigt rastlös i över en vecka nu. Inte alls roligt! Men imorgon drar det igång för mig också. Kl 12.00 ska jag åka in, då vi börjar kl 13.00.

Jag har ingen aning om vad vi ska göra. Hoppas bara att vi inte drar igång direkt med allting. Man vill gärna ha 1-2 dagar att komma in i att man ska gå till skolan, sedan kan man köra igång igen =)

Har ni börjat skolan ännu?

Nu ska jag lägga mig och fortsätta läsa Breaking dawn, man kan inte sluta läsa den boken.


Kram Linda
♥ Det bränner

25 Augusti 2009     1 Kommentar
Ja, det bränner väldigt på mina axlar just nu då jag har tagit på tigerbalsam där. Oj, oj, oj, kanske tog jag för mycket? Det var väldigt vad det brände på. Jag kanske ska berätta varför. Jo, jag är lite stel i axlarna får jag säga. Går och spänner mig hela tiden vilket inte är bra. Dock vet jag inte heller hur jag ska bli av med det eftersom att jag inte tänker på att jag går runt och spänner mig så blir det lite svårare att komma åt problemet.

Så därför har jag tagit på tiger balsam (som min moster tipsade om). Och som gör att blodcirkulationen kommer igång bättre. Jag tog även på det igår och jag måste säga att det kändes bättre. Jag bad även min tränare massera mig igår på träningen (då han är utbildad massör, det är lyx) och det blev sådan skillnad efteråt. Gud, allting släppte och axlarna blev så mjuka! Jag ska nog be honom massera mig imorgon också.

Så om ni har ont i axlarna kan jag tipsa om att ta tiger balsam på. Om man tar det på kvällen så kan det ligga där under natten och gotta sig. Det känns mycket bättre efteråt. Min moster har tipsat mig om det och jag tycker att det är väldigt bra (=

Aja, jag får låta tiger balsamet bränna på axlarna ett tag till (=


Kram Linda

♥ För mycket shopping

25 Augusti 2009     4 Kommentarer
Det är väldigt många som tycker om Kenzas blogg. Men jag måste ärligt talat säga att jag tycker inte alls om den bloggen. I varje inlägg kan man läsa om hur mycket hon har shoppat och vad. Då är min fråga, när ska hon använda Alla dessa kläder och skor som hon köper in? Visst, okej, de är snygga! Men när blir det att hon använder det. Jag tror inte ens att hon använder hälften av det.

Det hade varit roligare om hon skrivit lite mer om vardagen också, och inte bara om allt hon köper in. Okej, hon kan köpa allt det där. Men varför inte ge lite av de pengarna till någon som behöver det istället för att slänga bort dem på kläder som man kanske inte ens använder. En gång kanske, sedan är det nog!

Vad vet jag, men jag tycker i alla fall att det är onödigt att man köper så mycket onödiga saker. Okej, man har pengarna till det. Men bara för det behöver man inte shoppa varje dag och köpa det ena och det andra. Det finns någonting som heter spara!

Nu är min fråga till er; vad tycker ni? 


Kram Linda


♥ Puh

25 Augusti 2009   Min vardag   0 Kommentarer
Då har man packat upp maten! Ja, vi brukar nämligen storhandla varje månad och de kom alldeles nyss hem med alla matkassarna. Det är väldigt smart att göra så! För nu har vi grejer för hela månaden och lite till. Man kan bara gå och plocka när man så väl behöver det. Skit bra! Då slipper man springa i affärerna hela tiden bara för att allting tar slut i kylskåpet.

Så nu är matförrådet påfyllt för ett tag framöver!

♥ Dagens outfit

25 Augusti 2009     0 Kommentarer
Här har ni dagens outfit.
♥ Back home

25 Augusti 2009   Foto - Livet   1 Kommentar
Då var man hemma igen efter fiket. Fast har dock varit hemma i ca 1 och en halv timma, jag har bara inte hunnit med att blogg.

Vi hade en jättemysig pratstund, som alltid. Man får verkligen prata av sig när man är med Paulina. Känns så otroligt bra att ha en sådan underbar vän! Vi pratade om allt möjligt, men mest om skolan och skolstarten. Paulina har ju nyss börjat gymnasiet vilket alltid är spännande att göra nya saker.

Vi fikade och åt gott, tog mig vanilj muffins och varm choklad med grädde. Onyttigt, jag vet! Men vad gör det? Jag skulle ju belöna mig med en fika idag. Paulina tog ocks en vanilg muffin, fast med en caffe latte till det. Själv är jag inte så förtjust i kaffe, tycker inte om smaken alls. Dock tycker jag om när man har lite kaffe smak i godis och annat, men inte när man ska dricka det. Usch, usch!

Här kommer lite bilder från fiket.Min fika; Vanilj muffin och varm choklad med grädde. Mycket gott!


Paulinas fika; Vanilj muffin och caffe latte.


Här har vi Paulina själv, den bästa vännen man kan tänka sig <3

♥ Sometimes it's not that easy

25 Augusti 2009   Min vardag   3 Kommentarer
Har nyss duschat efter en spring runda och jag ska precis göra iordning mig för att ta 3 bussen till Mölnlycke. Paulina slutar inte skolan förens 20 över 3 men det gör ju ingenting att jag får vänta 10 minuter. Det ska bli roligt att fika och det är alltid lika härligt att få prata ut med bästa vännen.

Hoppas att ni får en forsatt trevlig dag (=
Kram Linda

♥ Vill se den nu

25 Augusti 2009   Min vardag   0 Kommentarer
Jag sa ju att jag skulle se New Moon trailerna ett antal gånger innan filmen kommer ut på bio. Och jag har suttit här ett tag och tittat. Jag ryser varje gång jag ser trailern och jag ser verkligen, verkligen fram emot filmen. Aldrig jag väl varit så besatt av en film så som jag är med  Twilight!

Kolla bara på denna bilden.

♥ En trött Ludde

25 Augusti 2009   Foto - Djur   3 Kommentarer
Här har vi en trött Ludde. Är han inte söt?


♥ Fika

25 Augusti 2009   Min vardag   2 Kommentarer
Idag ska jag åka in till Mölnlycke för att där möta min bästa vän Paulina. Vi ska nämligen fika på ett fik där, otroligt gott och även mysigt. Det ska bli väldigt trevligt! För min del var det ett tag sedan jag fikade och jag gör inte det jätte ofta heller. Det kan vara gott någon gång ibland men inte flera gånger i veckan. Gott men onyttigt! Fast man behöver ju inte vara nyttigt hela tiden, någon gång måste man få unna sig något gott.

Jag tränar ju väldigt mycket, vilket jag tycker är roligt. Och jag försöker att ge mig små belöningar lite då och då. Det kan vara en fika, ett klädesplagg eller vad som helst. Just nu vill jag ge mig belöningen att fika (= Det tycker jag att jag är värd då jag tränade nästan varje dag förra vecka. Jag vill ju ha bra kondition nu när innebandy säsongen drar igång på riktigt.

Kram Linda

Denna goingen ska jag fika med idag ♥


♥ Bernadotte

Så, nu har jag ätit frukost och jag är mätt och belåten. Det är det värsta som finns att vara hungrig, usch. Dock kommer jag att få erfara detta i 4 dagar nu under 2;an på gymnasiet. Då vi ska ut på en överlevnadskurs och inte få mat på fyra dagar. Det enda vi kommer få ha med oss är lite kläder (de vi har på oss när vi åker dit har jag för mig) och en buljongtärning. Inte mycket att leva på! Jag har för mig att vi skulle få skjuta en hare också.

Men det ska bli väldigt roligt och det var en av anledningarna till att jag valde just Bernadotte. För att det var mycket sådana natur kurser och inriktning till polis. Jag är helnöjd med skolan och jag ångrar mig inte en sekund =)

Jag fastnade för bernadotte direkt när jag gick in på deras hemsida. Jag kände att det var mig upp i dagen! Så här är jag nu och ska precis börja 2;an på Bernadotte i Katrinelund och jag hoppas att vi får göra lite mer roliga saker detta året. Jag kommer skapa en ny kategori (IGEN) där jag kommer att skriva om allting som händer på skolan =)


Kram Linda


♥ Frukost

25 Augusti 2009   Foto - Havet/Vatten   2 Kommentarer
Godmorgon kära läsare! Jag vaknade för ca en timma sedan, då jag vlade att läsa bok ett tag. Tycker att det är mysigt att läsa lite bok precis när man vaknat, man blir lugn och piggnar till lite innan man ska gå upp. Nu hade jag tänkt äta frukost, magen säger att den är hungrig.


Kram Linda♥ Hundbajs

Ja, jag tänkte slänga in ett inlägg om hundbajs. Usch, vad tråkigt tänker ni! Men det är faktiskt så att väldigt många hundägare väljer att skita att ta upp efter sin hund, PÅ FEL STÄLLEN. Folka trampar i det, det luktar illa, man får inte bort lukten. Kanske är det till och med så att man måste slänga skon BARA för att lukten inte försvinner och skon är därmed förstörd.

Jag säger okej OM;

- Det är i skogen där ingen varken ser eller trampar.
- Eller på ställen där inge människa kan trampa i det eller se, röra, vilket som.

Jag har ett exempel. Min kära kompis Paulina (ni kan läsa mer om det i länken jag la till)  hade brottom till bussen imorse. Hon skyndar sig och hinner inte se vart hon sätter fötterna, då vill jag poängtera att detta är på en trottoar. Foten sätter hon då i hundbajs och det luktar illa och lukten försvinner inte när hon tvättar skon försvinner inte lukten.

Då undrar jag, vad är det för dumhuvud som inte tar upp hundbajset efter sig? PÅ EN TROTTOAR DESSUTOM. Där folk går hela tiden, där ska det deffenetivt INTE ligga hundbajs. Okej, om det hade legat i högt gräs där ingen går eller ser det. Men på trottoaren. Lägg av! Man tar upp hundbajset efter sig, så är det bara.

Är det så att man har skaffat en hund; ja, då får man se till att sköta den också. Hunden är din, hundbajset är därmed Ditt ansvar att ta upp så att ingen trampar i det.

Jag har ju själv hund och jag är väldigt noga med att ta upp det där folk kan trampa i det. Själv hade jag inte velat trampa i det. Dock tar jag inte upp det om det ligger i skogen, för där är det ingen som blir störd av det.

Så, hundägare; TA UPP HUNDBAJSET EFTER HUNDEN, OKEJ?!?!

Sista inlägget för idag. Nu hade jag tänkt gå och lägga mig och sova. Skönhetsömn, skönhetssömn!

Kram och godnatt på er, sov så gott,


♥ Högt tempo

24 Augusti 2009   Innebandyn   1 Kommentar
Ja, ni ser rubriken. Dagens tempo var riktigt högt och mitt lag (vi blev indelade i tre lag efter att vi hade gjort några övningar) hade ett väldigt bra passningsspel och allting flöt på som bara den. Så jävla bra!

De senaste har träningarna varit väldigt bra och det känns som att laget är på tårna för att satsa denna säsongen. Det händer nya grejer och man vill köra igång. Jag tycker att det ska bli otroligt roligt att få börja spela matcher igen och jag hoppas på bra resultat. Dock kan jag tänka mig att vi kommer få bra motstånd, men vi har vilja av stål så det ska vi nog klara.

För oj, oj, oj vilken kämpar vilja vi har. Alla kan vara helt slut, ändå kämpar vi så in i i norden. Jag älskar mitt lag, Landvetter Wings! Jag har hängt med ända sedan vi startade i Hindås IBK och vilken förändring vi har gjort. Vi har blivit så mycket bättre och kämpat som blådårar. Det har varit roligt att komma till en ny klubb där vi nu kan starta på en ny kula och satsa ännu lite högre.

Denna säsongen kommer bli en riktigt kämpar säsong! Kom igen nu tjejer, vi vet att vi kan, eller hur?


Kram Linda


Jag på Björnslaget 08, vi ska även vara med i år också (=

♥ Flyttat till USA

24 Augusti 2009   Innebandyn   5 Kommentarer
En tjej som gick i min förra klass i 9:an har flyttat till Usa för att bo och gå i skola där i ett år. Hon skriver också blogg och den är väldigt intressant att läsa. Skulle själv velat göra ngt sådant, hade varit en stor upplevelse. Så om ni vill läsa ngt spännande gå in HÄR!

Hade sett fel på tiden förut, träningen börjar ju inte förrens kl 19.15. Haha! Så jag ska väl dra mig snart. Tråkigt, för när jag insåg det blev jag väldigt rastlös direkt. Jag var ju så inställd på att gå och träna =P


Kram Linda

♥ Tränings dax

24 Augusti 2009   Innebandyn   1 Kommentar
Då var det dags att gå till träningen =) Äntligen! Har väntat hela dagen. Känner mig dock lite seg idag, vet ej varför. Men det löser sig när man väl har kommit igång.

Kram Linda

♥ Hiss eller diss!?

24 Augusti 2009     16 Kommentarer


Idag vill jag hissa att jag har klippt mig (= Känns väldigt fräscht och håret är inte lika slitet!

Jag vill också hissa att det är innebandy träning idag, ser fram emot det.Jag vill stor dissa lager 157. Vet inte vad som har hänt med stället men det har gått till det sämre i alla fall. Förut hittade jag en massa grejer, nu hittade jag ingenting och kläderna som fanns där hade en massa konstiga mönster och grejer. Visst, andra kanske gillar det, men det gjorde inte jag!


Kram Linda


♥ Före och efter bild

24 Augusti 2009   Foto - Livet   3 Kommentarer
Här har ni före och efter bilder på klippningen. Jag fixade det i paint så kvalitén får ni stå ut med. Blev väldigt nöjd och man känner sig som nu (=

  Vad tycks? 

♥ Dagens outfit

24 Augusti 2009     1 Kommentar
Här har ni dagens outfit =)
♥ I love it

24 Augusti 2009   Min vardag   7 Kommentarer
Blev helnöjd med frisyren, ni kommer få en före och en efter bild. Men det tänkte jag fixa efter att jag har gått ut med hunden =) Han måste ju också få komma ut och göra sina behov, eller hur?

Hörs sedan ciao, <3


♥ Dags!

24 Augusti 2009   Min vardag   5 Kommentarer
Ska gära iordning mig nu, för att sedan ta 10 bussen till Mölnlycke och klippa mig. Det ska bli skönt att få bort lite virrvarr av håret (= Man känner sig som ny när man har klippt sig. Eller vad säger ni?

Nu; Klä på mig och äta frukost =)

Kram Linda

♥ Jeans

23 Augusti 2009     6 Kommentarer
Såhär sitter jeansen, som jag köpte idag, på. Snyggt? I like it.

Puss och godnatt,

♥ Midsommar bilder

23 Augusti 2009   Foto - Natur   2 Kommentarer
Lite fler! Vad tykcer ni?

♥ Midsommar bilder

23 Augusti 2009   Foto - Natur   1 Kommentar
Finally! Här kommer midsommar bilderna, lite sent men dock.

Vad tycker ni? =) 
 

♥ Tävling

23 Augusti 2009   Min vardag   5 Kommentarer
Jag har gått med i en tävling på den HÄR bloggen. Man kan vinna ett nagellacks kit av depend, vilket man alltid behöver. Depend är ett nagellack som jag tycker är väldigt bra, bland de bästa. Brukar köpa det, om jag nu ska ha nagellack. Jag har börjat måla mina naglar väldigt ofta nu mera och tycker att det är väldigt fint med lite färg på händerna. Det händer så mycket då! Då är det depend som gäller.

Så om ni vill ha ett nagellackskit, så är det bara att gå med i tävlingen på denna sidan (=


(Du kan även klicka på bilden till tävlingssidan.)


Kram Linda


♥ Klippning på G

23 Augusti 2009   Min vardag   3 Kommentarer
Ja, imorgon ska jag klippa mig halv elva på Hair Fashion i Mölnlycke! Ska bli skönt, har inte klippt mig på hela sommaren. Hm, senast var innan skolavslutningen skulle jag tro. Så det var ett tag sedan. Håret har växt en del och blivit ganska långt, precis så jag vill ha det. Jag ska bara ta topparna denna gången, + att jag vill spara ut lite av det uppklippta håret jag har. Ska försöka ge er en före och en efter bild, så att ni har ett litet hum om hur det kommer att bli (=

Kram Linda


♥ Besvikelse

23 Augusti 2009   Foto - Livet   1 Kommentar
Lager 157 var en besvikelse för min del. Det fanns nästan inga jeans alls som var snygga, konstiga i modellen. De har även gjort om där och de hade lagt upp det väldigt konstigt och man hittade inte riktigt. Kändes som att allting var lite huller om buller i butiken! Jag skulle behövt en ny väska och tittade runt lite. Men det fanns inga snygga alls! Bara en massa konstiga väskor i konstiga färger =S Jag får ta och köpa en väska på onsdag då jag börjar skolan igen, då är jag ju ändå i stan. Min gamla är sönder och det behövs verkligen en ny. Vad har hänt med lager 157?

Dock var en sak bra. De hade börjat tänka klimat smart. T ex påsarna var av 100% förnybar plast, man kunde lämna in gamla kläder där för att sedan får någon lapp i retur så att man kunde välja nya begagnade kläder. De hade även tröjor som var helt gjort för att klimatet inte skulle bli påverkat. Jag tycket att det var en bra satsning och tror att det kommer fungera =) Folk börjar ju köpa allt mer begagnade kläder t ex.

Det jag hittade var;
En jacka nu till hösten, skit snygg! 800:- (skulle egentligen kostat 2000:-)


Trosor, 5 för 100:- (29:- styck)


Leggins, 2 för 80 (köpte två. 50:- styck)


Och slutligen ett par jeans, 500:- (skulle egentligen kostat 1000:-)


Kram Linda

♥ Lager 157

23 Augusti 2009   Min vardag   4 Kommentarer
Godmorgon bloggen! Hinner inte skriva så mycket nu, men vi ska ju till lager 157 idag. Hoppas att jag hittar något bra att köpa och ta med hem =)

Gårdagens film var jätte rolig. Skriver mer sedan när jag kommer hem!

I'm in a hurry!

♥ Just..

22 Augusti 2009   Min vardag   4 Kommentarer
... det ja! Skulle ju lägga in bilder från midsommar. Hinner inte det idag heller, det får bli imorgon. Jag lovar! =D

♥ Övningskörning

22 Augusti 2009   Min vardag   0 Kommentarer
Det gick finemang! Jag börjar komma in i att köra bil nu känner jag, inte lika nervös längre. Och det är faktiskt roligt, lättare än vad jag trodde. Detta var nog bästa gången, även om jag gjorde några små fel. Allting flöt bara på!

Nu; in i duschen! Byta och och göra iordning mig. Halv fem ska vi ta bussen in till stan för att äta och gå på bio. Det ska bli mysigt =)


Kram Linda

♥ Nytt

22 Augusti 2009   Min vardag   0 Kommentarer
Jag behöver förnya min garderob lite. Bl.a. annat  så ska jag åka och köpa nya jeans imorgon på lager 157. Det är alltid roligt med nya kläder och jag hoppas att jag hittar ett par snygga jeans som passar mig. Alltid svårt med jeans då man alltid hittar delar på sig själv som man inte gillar och jeansen passar inte för att rumpan ser för stor ut och allt vad det nu kan vara.

Ska även  åka in till stan på måndag och köpa en ny jacka nu till hösten. Den gamla har gjort sitt och det behövs en ny där med. Ja, man får ha lite nytt i garderoben nu när skolan börjar på onsdag (för min del).


Kram Linda

♥ Sol, vart är du?

22 Augusti 2009   Min vardag   1 Kommentar
Imorse när jag steg upp sken solen utanför fönstret. Nu öser regnet ner! Man bli så trött på vädret i Sverige ibland, även om det kan vara mysigt också. Man vill inte bara ha regn, regn, regn. Någon gnutta sol hade faktiskt inte varit helt fel heller.

Nu tänkte jag duscha och sedan blir det att övningsköra. Hinner hon verkligen det? tänkte ni när jag sagt att jag har fullt upp idag. Ja blir svaret! Vi tänkte åka in halv fyra, men det hinner vi inte då Robin hade mycket blommor att köra ut. Så vi ta halv fem, fem bussen in istället. Själv hade jag velat åka in lite tidigare faktiskt! Aja.

Jag tänkte även lägga ut lite bilder som jag tog på midsommar. Jag har tänkt lägga ut dem ett bra tag med det har inte blivit av alls. Så nu är det väl dags! För att avsluta sommaren lite. Det blir efter att jag duschat.

Kram Linda


♥ Aaaaaah, en morgon promenad

22 Augusti 2009   Min vardag   1 Kommentar
Ni kan läsa rubriken. Det är precis vad jag ska ta nu. Ja, och det har jag gjort de senaste veckorna känns det som. Man piggnar till så gott när man tar en promenad.

Sedan blir det att äta frukost och dela ut reklamen. Känns som att det kommer bli lite stressigt idag då jag hade mycket reklam att dela ut och så ska jag åka in till staden sedan. Aja, det löser sig alltid! Robin kör ut blombud för trädgårdsforum här u Landvetteroch han hade också mycket att köra. 4 blommot varav 2 av dem skulle långt, den ena ända till Mölnlycke och den andra ända till Härryda. Så han har att göra också. Vi sa att vi skulle ta halv fyra bussen in, men det blir nog en senare buss skulle jag tro. Men det gör ingen, vi har tid! (bara det inte blir stressigt i stan, där vill jag ta det lugnt oh njuta).

Jag kommer antagligen inte skriva så mycket idag, som ni ser! Men ett till inlägg kanske jag lägger in, eller två. Vi får se vad dagen har at erdjuda.

Annars, ha en trevlig lördags dag+kväll!


Kram Linda


♥ Nej...

21 Augusti 2009   Min vardag   4 Kommentarer
... nu väntar sängen. Känner mig seg i kroppen efter dagens träningspass på motionscykeln och så är jag trött. Tänkte lägga mig och läsa sista boken i Twilight serien, alltså "Breaking dawn". Man vill gärna veta vad det är som händer i slutet nu, efter en hels sommar uppehåll av läsandet i serien.

Som sagt tidigare så blir det restaurang Amazing thai och bio imorgon med älskling. Det ska bli väldigt mysigt och någonting jag ser fram emot. Hoppas att kvällen bara segar sig fram imorgo.

Godnatt gott folk, sov så gott!

Kram Linda


♥ Twilight blogg

21 Augusti 2009     2 Kommentarer
Jag har hittat en Twilight blogg. Gissa om jag är glad? JAA! Jag är ett riktigt twilight freak (kanske inte märsk här) och den bloggen passar mig perfekt. Vill ni besöka den så hittar ni den HÄR. Helt klart värd att se! Tack för att du finns =D

♥ Bra låt

21 Augusti 2009     0 Kommentarer
Jag hittade en bra låt på youtube. Vad tycker ni?

♥ NRJ in the park

21 Augusti 2009   Min vardag   0 Kommentarer
Kom nyss hem från NRJ in the park. De har alltid bra artister att komma med tycker jag. Swingfly, Janet, Dead by april m.m. Dead by april's låt "losing you" tycker jag är väldigt bra och då tror man ju att den ska vara det live också. Men det var den verkligen inte! Lite besviken. Losing you var hyfsad, sedan var de andra låtarna inte alls bra. Dead by april är inget live band kan jag konstatera efter det. Här har ni losing you i alla fall;Jag vill också säga att dagens ungdomar klär sig fult. Eller jag är väl ocks en ungdom, men de killarna och tjejerna åldrarna under mig. 93:or, 94:or och 95;or. Herregud! Har de inga föräldrar som kan säga till dem? Vissa ser verkligen ut som "Hej-kom-och-hjälp-mig".

Aja, jag hade i alla fall roligt och som vanligt skämde jag ut mig. Jag presenterade mig som "Claudia" (jag heter ju Linda) för en ny preson, hon tyckte antagligen att jag var dum i huvudet. Sedan trodde jag att en låt lät som "Svennebanan-låten", jag var helt fel ute. Haha! Jorden anropar Linda, HALLÅÅÅÅÅÅ! Ja, där har ni mig i ett nötskal idag, helt borta xD

Dagens ungdom alltså!!!

Kram Linda
♥ Bloggtorka

21 Augusti 2009   Min vardag   0 Kommentarer
Ja, jag vet inte vad jag ska skriva. Vad är det ni vill läsa som får er att vilja läsa igen? Eller som får er att tänka till eller vad det nu kan vara? Ge mig gärna förslag på vad jag kan skriva.

Idag blir det i alla fall NRJ in the park på liseberg. Jag ska dit med Carro, Claudia och en från Carros klass. Det ska bli roligt! (= Hoppas att det är några bra artister, det verkade inte som att det var det på Rix FM festival. Jag var inte där, men jag har läst vilka artister som var med och det var inga i min smak.

Kram Linda


♥ God natt

20 Augusti 2009   Min vardag   1 Kommentar
Med detta inlägget säger jag god natt. Imorgon blir en lång dag! Jag känner att jag kommer ha fullt upp ;)


Kram och godnatt på er, glöm inte eran skönhetssömn (=

♥ Amazing Thai

20 Augusti 2009     0 Kommentarer
Jag vill tipsa om en grymt bra resturang, som heter Amazing Thai Det är en resturang där de har Thai mat (kanske märks på namnet). Jag har praoat där och maten är så himla god. De har lunch mellan 11.30-15.00 och det kostar 79:-, då är det buffé och man får välja mellan sex olika rätter. Alla lika goda! På kvällen har de bl.a. thailändsk barbecue buffé som kostar 155:-. Då får man förrätt bestående av kycklingsatay med jordnötssås (otroligt gott), varmrätten består då av buffén. Man får välja mellan massa olika grönsaker och annat som ligger upplagt och även vilken sås man vill ha. Sedan ger man maten till kocken som lagar till maten medans man ser på. Därefter får man äta hur mycket man vill! Efterrätten är glass med frukter.

Ja, ni hör ju hur det låter; huuur gott som helst! Amazing Thai ligger vid en sidogata till Avenyn, närmare bestämt Vasagatan 43 B. Mitt emot heden!

Jag kan rekomendera denna restaurangen starkt. Otroligt go mat, trevlig personal, ja, allt som en resaurang behöver. Det är inte jätte dyrt och det är helt klart värt varenda öre. Om ni vill gå och äta god mat alltså!
Kram Linda

♥ I love you more and more for each day

20 Augusti 2009   Foto - Livet   1 Kommentar

Idag är det den 20 Augusti och det betyder att jag och min älskade Robin har månaders dag. Han tycker inte att det är lika viktigt längre, men det tycker jag =) Varje dag med honom är lika viktigt som alla andra, men speciellt månadersdagarna.

Vi har idag varit tillsammas i 2 långa härliga år och 4 underbara månader. Jag älskar dig Robin och det kommer jag göra ett bra tag framöver. Du är mitt allt, det mitt hjärta slår för! Vad skulle jag göra utan dig?

Jag älskar dig Robin Jungver, du gör mig hel ♥


♥ En annorlunda sommar av Will Hobbs

20 Augusti 2009     0 Kommentarer
Här är bokrecensionen jag lovade er.

Detta är en av de böcker som har lånade på biblioteket här i Landvetter. Det är en sannighets baserad berättelse om ett räddningscenter för vilda djur på Seattle. Där jobbar frivilliga människor för att rädda alla sorters djur som har hamnat i knipa och skadat sig. Jag tyckte att den var väldigt rörande då jag är väldigt fäst vid djur. Det var mycket i boken som fick en att tänka; "Hur fan kan en människa göra så mot ett djur? Hur tänker dem?". Jag tycker absolut att den är värd att läsa om man är en djurvän och gillar djur. Den är väldigt spännande då man får följa med på olika räddninsuppdrag och även saker som händer runt omkring centret. Allting är dock inte helt sant, utan lite har har hon lagt till för att få en berättelse av det.

Från mig får den;  LLLLL, 4/5

Baksidans text;

" Att köra runt i en djurambulans var inte vad fjortonåriga Shannon hade drömt om att göra den här sommaren, men det visar sig bli hennes livs äventyr.

Tillsammans med sin lillebror Cody ska Shannon tillbringa sommaren hos sin mordror Neal på en viltakut.
De får följa med på många hisnande och ibland farliga uppdrag för att hjälpa vilda djur. Men hur räddar man egentligen en prärievarg som fastnat i en hiss eller en sälunge på en klipphäll när tidvattnet är på väg in? Och när Neal blir skadad är det Shannon och Cody som måste rädda djuren.
Dessutom träffar Shannon Tyler på viltakuten. Han är en jämnårig kille som verkar bära på en mörk hemlighet. Trots att alla varnar henne för Tyler bestämmer sig Shannon för att ge honom en chans."

Värd att läsa!Kram så länge, Linda

♥ I like to sit here and sing

20 Augusti 2009   Min vardag   0 Kommentarer
Åh, ja. Ni minns säkert att jag skrev hur varmt det skulle bli idag? Men, nej. Det har faktiskt inte alls varit jätte varmt idag. Det blåser som bara den ute och jag tycker nästan att det blir kyligt.

Springrundan gick mega bra förut. Men jag fattar inte riktigt vart Ludde (mammas hund) får all sin energi ifrån. Han sprang på som bara den hela tiden, framför mig och han sprang inprincip snabbare ju längre vi kom. Vi sprang i gallhålan ídag och då sprang vi också förbi agntjärn som ligger där. Jag lät honom bada och jag kastade pinnar till honom som han simmade efter. Han tröttnar aldrig! Men efter att Ludde simmat fram och tillbaka ett antal gånger, så springer vi hemmåt. Då är han nästan ännu piggare och han bara rusar fram. HAHA! Tänk om man själv hade haft en sådan energi i kroppen. Det hade inte varit helt fel.

Som ni säkert vet, börjar jag inte skolan förens nästa vecka. På onsdag! Jag är rastlös som bara den. Alla går i skolan, det finns ingen att vara med, jag har slut på idéer på vad man kan göra. Ja, jag vill helt enkelt börja skolan. Plugga, träffa kompisar, tröttna på det, längta till loven. Allt det som skolan hör till! Men jag kan erkänna att jag faktiskt är en av de som tycker om skolan (visst, jag kan tröttna jag också). Men för det mesta så tycker jag faktiskt om skolan. Jag älskar verkligen det Gymnasiet jag går på och vi gör så mycket roliga saker utanför skolan som gör att man inte tröttnar lika lätt. Jag kan berätta om Bernadotte (som skolan heter) någon gång. Inte just nu!

Som avslut vill jag bara säga att jag tittar på VM i friidrott. Brukar inte vara jätte intresserad av det, men jag har tittat väldigt mycket på det detta året. Och det har varit roligt. Dock tycker jag att det är tråkigt att inga svenskar är med. Alla är skadade. Carolina Klüft skadade sig redan innan tävligen, hon var med i en tävling innan då skadan gick upp. Kallur systrarna är skadade. Stavhopparen (Vet ej vad han heter) hade skadat hälsenan så han fick avbryta tävlingen. Sedan har inprincip resten åkt ut! Tråkigt, det hade varit roligare att se fler svenskar med.

Kram Linda

♥ A work, work

20 Augusti 2009   Min vardag   3 Kommentarer

Jag ska börja med att ursäkta gårdagens dåliga uppdatering. Hade inte mycket att skriva och så var jag upptagen med innebandy på kvällen. När jag kom hem hade jag ingen större lust att skriva.

Idag har vädret lovat 28 grader och sol så det kanske inte blir jättebra uppdatering idag heller. Nu hade jag tänkt ut och springa med Ludde-Kudde, så att han får springa av sig lite. För er som inte har träffat honom så är han en helvild, men otroligt glad och snäll hund. Haha, det finns ingen som honom. Han kan båda sjunga och prata (ja, på sitt hundspråk då). Som ni säkert läste sist,  så var det mestadels Ludde som sprang för oss båda. Denna gången tänkte jag springa längre, så vi får väl se om han blir tröttare denna gången.

Önska mig lycka till!

När jag kommer tillbaka
tänkte jag ge er en bokrecension. Jag har lånat ca tio böcker denna sommaren och jag har nyss läst ut den sista. Det var inprincip den enda av alla som var vära att recencera! Ja, en till bok. Sedan är det dags att börja på sista Twilight boken, aaaaah! Jag är sugen på att få veta vad som händer. Jag läste ju alla de andra tre böckerna i rad och då kände jag mig rätt mätt på den serien, dock inte utråkad. Men jag kände för att läsa lite andra böcker under sommaren. Nu känner jag att det är dags för att veta vad som verkligen händer i slutet. Den 21 November kommer även New Moon, ge mig NU!

Kram så länge, Linda

♥ New Moon

20 Augusti 2009     0 Kommentarer
Här har ni trailern till andra filmen i "Twilight sagan". Alltså "New Moon"! Jag kan säga att jag satt och rös när jag såg trailern och jag ser fram emot filmen så otroligt mycket. Kan knappt bärga mig. Jag lovar att jag kommer ha sett trailern ca hundra gånger innan dess. Titta och Njuuuuuuuuut!


♥ Tränings dax igen

19 Augusti 2009   Innebandyn   8 Kommentarer
Dags för träning om en timma. I love it! Hoppas att det går lika bra denna gången som det gjorde i måndags. Humöret är på topp.

Kram Linda

♥ You don't have to worry

Jag har nyss ätit världens godaste middag. Den bestod av potatis, fisk och spenatstuvning. Jag lovar, jag kan äta den maten tills jag spricker. Det är så otroligt gott! Lätt den godaste maten som finns. Jag brukar äta det minst en gång i veckan och jag kan säga att jag aldrig tröttnar på det. Det har jag ätit ända sedan jag var liten!

Sitter just ny och tittar på top model. Inte för att jag är någon större mode människa, utan det är bara roligt att titta på. Dock tycker jag att det är så otroligt löjligt att de måste ha en speciell vikt o.s.v. Varför kan det inte finnas modeller som inte behöver vara pinnsmala? Jag skulle absolut vilja se mer av det. Också mycket för att bilden av kvinnor ska försvinna.

I tonåren är det speciellt jobbigt, då man är speciellt känslig för det mesta. Jag läste även i tidningen att killar också har det svårt i tonåren. Då deras bild är att de ska ha mycket muskler och se biffiga ut. Det gör det jobbigare för de flesta och jag hoppas att denna bilden försvinner. Jag bryr mig inte om det, men det finns väldigt många som gör det. Som svälter sig för att få den perfekta kroppen. Tro på er själva och skit i allt som har med saken att göra. Var nöjd med dig själv som du är och låt ingen annan trycka ner ditt självförtroende. För DU är fin precis som DU är och Inget annat!!!!


Kram Linda

♥ Flicka ihjäl slagen

19 Augusti 2009     4 Kommentarer
Igår läste jag i aftonbladet om en flicka som hade blivit ihjäl slagen av sin pappa. Hon hade blivit rasande då hennes halvbror hade krypit i och stört henne på rummet. Hon tog fram en hobby kniv och sa att hon skulle döda kärringen (alltså styvmamman). Då blev pappan rasande och slog henne ca 20 gånger i huvudet med en skruvmejsel. Hans motivation var att hon skulle bli medvetslös så att hon inte kunde göra någon illa. Hennes sista hon var; Pappa vad gör du?

HÄR hittar ni artikeln! Det är hemskt.

♥ Wakie, wakie

19 Augusti 2009   Min vardag   0 Kommentarer
Dags att vakna nu! Det körs som fasen utanför mitt fönster, då menar jag med moppar. Och det låter som bara den! Men det är ju inte så konstigt då skolorna har börjat och jag bor precis bredvid en. Dock störande då dem kör fram och tillbaka, fram och tillbaka. Hela tiden, oavbrutet! Argh! Ingen skönhetssömn där inte. Som tur är så har de lektion nu, för nu är det tyst. PUH!

Nu ska jag ut med hunden och sedan ska jag vila inför träningen =P Jag känner mig lite matt i kroppen efter gårdagens träningspass. Jag körde med en roller slide, som är både för mage rygg och armar. Den är grym och den tar direkt kan jag lova. Man får väldigt lätt träningsvärk av den. Men det är det värt!

Haha, äntligen vet jag vad den heter. Jag har alltid sagt "en-sådan-grej-för-magen ni vet", ingen fattar. Nu vet jag vad den heter, *intresse-klubben-antecknar*. Då vet ni det!

Såhär ser den ut i alla fall;Nu; ut med hunden!


Kram Linda

♥ Sängen väntar

18 Augusti 2009   Min vardag   0 Kommentarer
Jag skulle ju börja lägga mig tidigt denna veckan. Idag blir det så. Sängen väntar på mig och jag känner mig trött. Känns dock konstigt att lägga sig så tidigt (egentligen är det inte det) när man har varit uppe så sent på lovet. Men det ska faktiskt bli skönt att komma in i rutin som Paulina skrev i sin blogg. Lägga sig en viss tid, gå till skolan, träna! Allt man nu gör.

Jag läste även på hennes blogg att hon hade fått två jobb. Själv skulle jag också velat ha ett jobb till. Det känns så bra att tjäna pengarna själv. Dock vill jag inte jobba för mycket under gymnasie tiden, då jag vill kunna koncentrera mig på studierna just nu. Jag vill inte stressa till det för mig själv och förstöra allting genom att ha ett extra jobb som bara tynger ner.

Någon som har några tips till ett bra jobb?


Kram och godnatt på er , Linda


♥ Jag älskar dig, så högt så att du hör

18 Augusti 2009   Min vardag   4 Kommentarer
Nyduschad efter springrundan! Jag sa att jag hade huvudvärk innan jag sprang. Nu är den värken puts väck och jag känner mig mycket piggare. Skit bra!

Ikväll blir det att övningsköra. Vet inte när! Men hoppas att det går bra denna gången. Det känns som att det går bättre och bättre för varje gång. Skit bra det också! =)

Nu, läsa lite bok!


Kram Linda

♥ Run

18 Augusti 2009     1 Kommentar
Ska snart ut och springa hade jag tänkt. Det ska bli skönt att få komma ut och ta en runda. Det är alltid så himla härligt efteråt. Eller vad säger ni?

Tänkte ta med mig Gucci ut så att han också får komma ut och röra på sig lite. Han är faktiskt en riktigt hejare på att springa. Och ändå är han så liten. Jag kan faktiskt tipsa om att det är mycket roligare att gå ut springa om man har med sig en hund. Det känns lättare och roligare på något sätt =)


Kram Linda

♥ Hiss eller diss!?

18 Augusti 2009     1 Kommentar
Ja, jag tänkte faktistk börja hissa och dissa. Här har vi mina första hissar och dissar.Jag vill hissa min kära systemkamera. Med den tar jag grymma foton och man kan göra så mycket mer med den.

Jag vill hissa dagens fina väder!

Slutligen vill jag hissa Laleh. För att hon gör så otroligt bra låtar och för att hon är så harmonisk av sig.Jag vill dissa tykna och otrevliga människor. Man känner inte alla på stan, varför kan man inte då vara trevlig?

Det dåliga vädret som har varit! Jag skulle inte tacka nej till fler soliga dagar på sommarlovet.

Slutligen vill jag dissa noppar på kläderna. Ja, ni vet så att kläderna ser tråkiga och gamla ut!

Jag vill även dissa min parfym som jag har på mig. Får huvudvärka av den och den luktar väldigt starkt. Den ska jag nog Inte använda mer. Luktar inte jätte gott! Kanske har den blivit gamal, för så luktade den inte när jag köpte den.


Kram Linda

♥ Bra träning

17 Augusti 2009   Innebandyn   7 Kommentarer
Jag kom hem från träningen nyss!  Denna gången gick det mycket, mycket bättre. Det kändes så otroligt bra att vara tillbaka på planen igen. Jag älskar det!

Innan träningen sa jag att jag skulle hålla nere mitt temperament på planen. Och vet ni vad? Jag lyckades, det gick hur bra som helst. Jag försökte tänka ordentligt, hålla lugnet kvar i kroppen och titta upp i lugn och ro (eller jag sådan lugn och ro som man kan tid till på planen, det går ju väldigt snabbt på matcher) och det gick skit bra. Fan vad du är bra Linda, ja riktigt bra!

Just nu känner jag mig skit bra och det är gott att träningen har börjat igen. Min kondition börjar komma tillbaka och jag orkar mer. Jag tog ju ett sto uppehåll under sommaren och vilade foten. Tror att det gjorde susen! Ska nog faktiskt balansera lite på balans brädan som grädde på moset (=Kram Linda


♥ Laleh

17 Augusti 2009     4 Kommentarer
Lyssna och njut ღ

Laleh - Closer

Kram Linda

♥ Jag var med

17 Augusti 2009     2 Kommentarer
Kom och tänka på det. Jag var ju faktiskt med när Robin och hans morfar flådde rådjuret igår. Och jag trodde att jag skulle tycka att det var hemskt att titta på ngt sådant. Jag trodde även att det skulle lukta från djuret. Men det var varken hemskt eller luktade. Eller jo, det är klart att jag tyckte synd om rådjuret, men inte så mycket som jag trodde.

Jag trodde att jag skulle behöva gå ut och sådant. Men det var faktiskt lite fräckt att vara med och se hur dem gjorde. Eller rättare sagt, det var en annorlunda upplevelse. Jag kan tänka mig att jag inte tyckte det var så äckligt mycket på grund av att Robin jagar. Och jag vet att de flår djuret och allt det där!

Men det är klart, rådjur är väldigt fina djur och jag vet inte om jag hade kunnat skjuta ett själv. Jag hade i alla fall tvekat en lång stund innan jag skjutit. Och då hade rådjuret redan hunnit springa iväg!


Kram Linda

♥ Time for some work out

17 Augusti 2009   Innebandyn   2 Kommentarer
Sitter här med träningkläderna på. Tänkte precis skriva att innebandy träninge börjar om en timma, men jag såg att den faktistk börjar om redan 45 minuter. Då hade jag inte så mycket tid på mig som jag trodde. Men vad gör det! Nu kommer jag ha ca 1 och en halv timma på innebandy planen. UNDERBART!

Ni förstår inte hur mycket jag har sett fram emot denna säsongen. Det har inte varit särskilt befriande att vara ifrån innebandyn. Det har jag faktiskt aldrig tyckt!

Eftersom att förra träningen inte gick särskilt bra så får jag hoppas att denna går bättre. Jag får ta nya krafter och försöka komma in i spelet. Kände mig hel förvirrad förra träningen. Dock har jag ett litet problem på planen som jag måste jobba med detta året. Och det är att jag blir så otroligt ARG när det inte blir som jag vill. Då kommer jag ur balans och allting blir bara kaos. Jag måste försöka lugna ner mig och ta allting lugnt. För jag bara slänger bort bollen då jag blir så otroligt stressad i vissa situationer.

Någon som har ett bra tips till mig så att jag inte blir så stressad?


Kram Linda


♥ Sitter hos Robin

17 Augusti 2009   Min vardag   5 Kommentarer
Jag sitter hos Robin nu och ska föra över bilderna. Ja, de som är nedanför! Han ville ju också ha dem, klart.

Senare ikväll är det träning som gäller. Det ska bli roligt! Dock vill man komma in i spelet lite, jag kände att det inte gick så bra sist. Hoppas att det går bättre denna träningen.

Kram på er, <3

♥ Robin har skjutit ett rådjur

17 Augusti 2009   Foto - Livet   5 Kommentarer
Jag kunde inte hålla mig. Här kommer bilderna från när Robin sköt det första rådjuret igår. Stolt och lycklig!

Varning för känsliga tittare!!!!!!!!!!


Här har han precis tagit ut inälvorna.
Dags att flå rådjuret! Första gången jag ser det.

Grattis älskling ♥

♥ Me

17 Augusti 2009   Foto - Livet   1 Kommentar

♥ Träningsdagbok

17 Augusti 2009   Min vardag   5 Kommentarer
Ja, jag köpte en träningsdagbok förra veckan. Jag tänkte att den kanske skulle hjälpa mig att träna regelbundet. Kanske blir det lättare att hålla träningen igång om man skriver ner när och vad man tränar. Jag skriver även ner vad jag äter för att försöka få en kost som passar träningen bra. Och inte äta så mycket godis och gottigheter!

Vad tror ni? Tror ni att det hjälper en att hålla uppe träningen genom att skriva ner det?

♥ Petra Mede

17 Augusti 2009   Min vardag   0 Kommentarer
När vi åkte och skulle plocka svamp hörde vi på sommar i P1. Det var Petra Mede som pratade i programmet! Hon pratade om då hon dansade och då hon skadade ryggen. Det var så otroligt bra och vi han inte riktigt lyssna klart.

Så jag letade upp det på SR;s sida och sitter just nu och lyssnar på det. Hon pratar så bra och man kan inte förstå hennes smärta. Att hon var så duktig och på topp, hon skulle precis gå över till det stora. Och så skadar hon ryggen!

Ni kan själva lyssna på programmet HÄR. Det är helt klart värt att lyssna på.

♥ Skolstart för vissa...

17 Augusti 2009   Min vardag   4 Kommentarer
... men inte för mig! Ja, idag börjar Paulina gymnasiet (min bästa vän) och jag hoppas verkligen att det går bra. Jag kommer ihåg hur otroligt nervös jag var inför uppropet. Men det gick ju bra, så det var bara inödigt. Min älskling börjar också skolan idag och många andra av mina vänner. Känns lite konstigt att jag inte börjar förens nästa vecka. Då har alla gått i en och en halv vecka redan.

Så, ja. Jag kommer sitta rastlös en vecka till, ännu mer rastlös eftersom att alla andra redan har börjat skolan. Ack, ack! Aja, jag får väl hitta på något skoj. Jag har ju innebandy träningen att se frame mot, det är bra =D

Kram på er, <3

♥ Skjutet rådjur

16 Augusti 2009   Min vardag   3 Kommentarer
Jag kom alldeles nyss hem från älsklings Robin som precis hade skjutit ett rådjur. Ja, jag har nog inte berättat det för er men han är faktiskt jägare. Och idag fick han skjuta sitt allra första rådjur. Snacka om att jag har en stolt pojkvän nu! Jag är också stolt =)

Klockan var ca 21.20 när han skjöt det och innan hade han ringt och frågat om inte jag kunde komma upp och ta kort på det. Visst kunde jag det! Så jag cyklade upp för Tahults backen (en otroligt jobbig backe) på 5 minuter när jag fick veta att han faktiskt hade skjutit ett rådjur. Snacka om adrenalin kick! Fast jag tror att Robin fick en större adrenalin kick. Haha!

Jag har i alla fall tagit en del kort, men jag tror att Robin vill lägga ut dem på facebook först. Så jag väntar med att lägga ut dem tills han har gjort det! Ni får hålla er.

Grattis till första rådjuret älskling, jag är stolt över dig <3

Puss och godnatt,<3

* The Rachel Zoe Project

16 Augusti 2009     8 Kommentarer
För ett par dagar sedan såg jag på "The Rachel Zoe Project". Jag visste redan innan att jag inte skulle tycka om det, det är inte riktigt min typ av program. Men jag ville bilda mig en uppfattning genom att se på det, det kanske var bra.

Men, nej. Det var det inte! För vem vill egentligen ha ett sådant liv. Fullt av stress, hon sminkade inte sig själv utan det gjorde en assisten. Hon packade inte ner kläderna som hon skulle ha på resor själv, det gjorde inprincip assistenten åt henne. Dock var hon med och hjälpte till att visa vilka kläder hon skulle ha.

Jag förstår verkligen inte hur man vill ha det så. Hela livet består av ett schema där man inte får missa en minut av de schemalagda dagarna. Man måste pussla ihop sitt liv för att hinna med allting. Hon hann knappt träffa sin man mitt i allt ståhej.

Att man orkar ha ett sådant liv, där man hinner man allt och inget. Man hinner inte med barn (om man har några), man hinner inte med kompisar, inte ens sig själv. Jag skulle aldrig ens vilja ha mitt liv i närheten av det. Att aldrig kunna gå ut utan att bli igen känd eller att medierna håller på och gräver i ditt privatliv. Aldrig!

* Macro objektiv

16 Augusti 2009   Min vardag   3 Kommentarer
Jag vill köpa ett macro objektiv. Någon som har bra förslag på vart man kan köpa bra sådana? Jag har dock inte tittat runt jätte mycket, får börja göra det mer. Känner att det är dags att köpa ett nytt objektiv vill vidga mina vyer lite. Jag tycker om att ta närbilder, så ett macro objetiv hade nog passat mig. Eller så vill jag ha ett objektiv med bättre zoom. Jag får börja leta efter det så småningom nu, annars känns det som att pengarna kommer åka iväg till annat.

Någon som har några bra tips?

* Låt hunden springa åt dig

16 Augusti 2009   Min vardag   0 Kommentarer

Haha, precis som runriken avslöjar så var det nästan så att Ludde sprang åt mig förut. Herregud vad har drog och tyckte att det var roligt. Han är verkligen ett lyckopiller men även en energibomb, han blir ju aldrig trött. Efter att vi sprungit ett tag kommer vi till en sjö, där jag låter honom bada. Hur pigg som helst. Sedan fortsätter vi springa också då hur pigg som helst. Vad får han all denna energi ifrån, jag fattar inte det riktigt!

Jag skulle själv vilja ha sådan evighets energi. Det hade inte varit helt fel. Dock tog den slut när vi kom hem. För nu har han sovit ett bra tag och det kändes ganska skönt. Var själv ganska seg! Efter att Ludda dragit på i ett tempo som jag inte är riktigt van vid, om man säger så!

Nu, pyssla lite (Y)

Kram på er, <3

* Springrunda kanske

16 Augusti 2009   Min vardag   4 Kommentarer
Ja, en springrunda hade inte suttit fel nu. Jag tänkte att jag skulle ta med mig Ludde ut på en runda, så att han får springa av sig lite. Det behövs nog för den hunden, han är så full av energi. Efteråt kommer han nog ligga helt däckad på mattan, förhoppningsvis i alla fall.

Nej, vad taskig jag är nu. Men jag får hålla med Robin, han är väldigt jobbig ibland. Just nu är han instängd i köket, för att han jobbar sig. Ylar gör han, jag får ta och slädda ut honom så att vi kommer ut på springrundan någon gång.

Kram så länge, <3

* New Moon

16 Augusti 2009   Min vardag   2 Kommentarer
Här har ni en liten del av "New moon" trailern. Fan, vad jag ser fram emot den! Rös när jag såg den lilla snutten, vad kommer jag då inte göra när jag ser hela filmen? Unbelievable! Jag har aldrig fastnat så mycket för en film förut. Helt otroligt! Jag ska snart börja läsa den sista boken på engelska. Det har tagit lite tid då jag inte har hittat boken att köpa.

Titta och njut av de 14 sekunerna.

* God morgon!

16 Augusti 2009   Min vardag   0 Kommentarer
God morgon gott folk! Har ni sovit gott? Det har jag, förutom att jag blev väckt av att Ludde började skälla inatt. Irriterande! Det har hänt tre nätter i rad nu och jag fattar inte riktigt vad det är han skäller för? Jag hör ingenting där ute. I och för sig så hör han bättre än mig, han hör väl tusen miljader andra saker som jag aldrig lägger märke till. Märkligt!

Idag blir det till att ta det lugnt. Jag har ingenting planerat, kanske skulle åka in till Kulturkalaset med någon. Men jag känner inte för det alls då vädret är piss. As usual then. Tråkigt!

VET NI VAD? Det har börjat bli kallare ute nu, fattar ni eller. Kallare, redan NU. Sommaren är över Redan! Gud vad fort det har gott. Dock börjar jag känna mig lite rastlös och det ska bli skönt att skolan börjar igen, så har man någonting att göra på dagarna. Jag föredrar att ha fullt upp VS att inte har någonting att göra alls. Mina idéer på att hitta på någonting har tagit slut och nu sitter man bara framför datan och gör ingenting.

Det är många av mina kompisar som börjar imorgon, den 17 Augusti. Själv börjar man inte denna vecka utan veckan där efter.  Den 26 augusti! Dessutom så slutade min skola tidigare än alla andra, så jag har fått 2 veckors längre sommarlov, inte illa. Men nu är jag rastlös som bara den.

Det är väl dags att äta frukost nu.

Kram på er, <3

* Don't forget!

15 Augusti 2009   Min vardag   3 Kommentarer
Rösta gärna på mig i denna bloggtävlingen; här . Kram <3

* Gå och lägga sig tidigt?

15 Augusti 2009   Min vardag   0 Kommentarer
Jag skrev ju att jag skulle börja vänja mig vid att lägga mig tidigt nu när skolan tar fart. Det har jag väl inte hållt kan jag säga. Inte bra Linda! Jag får ta och börja med det nästa vecka, då är det verkligen dags! Ni får påminna mig om jag glömmer av det. Man vill ju inte vara dödstrött när skolan börjar, det är ju då man vill vara utvilad och redo för allt som kommer.

Dags att lägga sig,

Kram och godnatt på er, <3

* Glöm inte att rösta

15 Augusti 2009   Min vardag   3 Kommentarer
Ni glömmer väl inte att rösta på mig i bloggtävlingen på den HÄR sidan. Det vore jättesnällt om ni gav mig er röst (=

Kram på er, <3

* It's like we never meet

15 Augusti 2009   Min vardag   1 Kommentar

Dålig uppdatering igen, sorry. Som sagt så var vi på Europe igår och jag måste säga att det var sådär. Jag tycker att de är alldeles för gamla för att stå på scenen och "rocka loss" sådär. Det såg helt fel ut! Sedan var det abra sista låten som jag tyckte var bra och den har väl Alla hört. "Final countown" (stavning?). Aja, inget i min smak i varje fall!

Nu hade jag tänkt att jag skulle uppdatera oftare. Det är ju inte roligt att läsa en blogg utan innehåll, eller hur?

Så, vad vill ni läsa? Vad som helst som gör det roligt att läsa?

Föresten,
bilder är på G. Ni behöver inte vänta länge till (=

Kram så länge, <3

* Today

14 Augusti 2009   Min vardag   9 Kommentarer
Idag blir det till att åka in igen, dock på kvällen. Jag, Paulina, Robin, hans syster och hennes kille ska nämligen se på Europe på Götaplatsen halv tio idag. Det ska bli väldigt roligt!

Något att skratta åt är att jag inte visste att de var från Sverige. Visste inte heller att ABBA var från Sverige. Linda har verkligen koll, haha! Det var ju faktiskt dåligt av mig, man borde veta att ABBA är från Sverige, Allmänbildning Linda!

Haha, aja, men kan ju inte veta allt. Nu har jag i alla fall lärt mig något nytt, det är ju alltid bra. Eller vad säger ni? =)

Förövrigt, har jag inte gjort jätte mycket idag. Robin kom ner en sväng vid 13.00 tiden och då tog vi oss en lång promenad. Det var härligt och vi pratade om allt och inget. Han hade köpt en ny tröja som han var ursnygg i, kanske lägger upp en bild på honom och den. Jag älskar den grabben, <3

Bilder från igår kommer så fort Paulina har skickat dem till mig =)

Vill ni läsa mer om vår lilla dag igår så gå in på Paulinas blogg och läs (=

* Johan Palm

14 Augusti 2009   Min vardag   0 Kommentarer
Det har varit dålig uppdatering ett tag, men jag har haft god anledning till det.

Igår åkte jag och Paulina in till
Kulturkalaset. Först var det väl inte jätte roligt, då vi bara gick runt och inte hittade någonting att göra. Vi gick fram och tillbaka mellan korsvägen och berzeliigatan ett par gånger då vi inte kunde bestämma oss vad vi skulle göra.

Då har Paulina pratat om att vi kanske kunde så Johan Palm som spelade vid Brew House (stavning?) som ligger bakom valhalla vid 20.00 tiden. Jag hade väl ingen större lust med det eftersom att jag tycker att han är så barnslig och tjej hysterin efter honom gör väl inte den saken bättre. I alla fall säger Paulina att hon vill sätta sig ner lite och jag känner detsamma då man var rätt mör i bena efter att ha gått hela dagen.

Vi sätter oss på en liten mur vid berzeliigatan och vilar benen. Hinner inte sitta där i mer än en halv minut då vi ser Johan Palm gå förbi. Haha! När man pratar om trollen så dyker dem upp. Så vi får världens energi kik tar upp kameran och fotar. Följer även efter honom till Gothia Towers där han hade ett hotellrum. Mitt i allt ser en kille att vi rusar efter och han tror väl att vi är världens fan av honom därav busvisslar han så att Palmen vänder sig om. HAHAHAHAH! Det blev väldigt pinsamt, men nu efteråt var det extremt roligt. Haha! Undrar när jag fick en sådan energi kik senast? Bilderna kommer så snart Paulina har skickat dem till mig.

Efter det känne vi att det kanske hade varit ganska roligt att gå och se på honom i alla fall och så blir det. När vi kom dit spelade det två band före som var väldigt bra och sedan kom ju Palmen. HERREGUD, vilken hysteri! Tänk er att ca 50 tjejer skriker äkta tjejskrik i ett litet utrymme. AJ, säger man då! Hade ganska ont i öronen. Var även en hel del fjortisar där, hjälp. Vad är det med dagens ungdomar?

Ja, när Johan har spelat ca havla tiden känner jag att någon först knuffar till mig och sedan lägger hela sin tyngd över mig. Jag trillar näsan baklänges men återfinne balansen och märker att en tjej ligger på golvet. Hon fick ett epilepsianfall och sjukvårdare kommer in för att hjälpa. Som tur var så var det inte allvarligt och hon fick hjälp. Efter det var man väl smått chockad! Tur att det gick bra.

Efter Johan och ett band till beslutar vi oss för att gå till Lisebergshallen. Där det tydligen skulle spela lite band och även vara något slags disco. Från 15 till 20. Vi tänkte att vi går dit och ser vad det är, men det var ett stort misstag märker vi när vi kommer dit. Först blir vi mottagna av en sur vakt som tror att Paulina har druckit. Vi hade inte rört en droppe, han släpper in henne med en varning om att hon ska ta det lugnt. VI blir igenomsökta och går in! Men HERREGUD vad folk såg ut. Tjejerna hade på sig ett par kort,korta shorts (sådana som man nästan ser rumpan på) och ett linne som de hade dragit upp så att man såg magen. Ja, ni hör ju! Vad är det för fel på dagens ungdomar? Har dem inga föräldrar som säger till dem vad de ska ha på sig? Herregud! Det är ju så att man skäms. Därifrån gick vi ut DIREKT.

Det blev ett långt inlägg, men det hände väldigt mycket igår som ni kanske läst. Men roligt hade vi och det ska göras om (=

* Då drar vi

13 Augusti 2009   Min vardag   10 Kommentarer
Idag blir det kulturkalaset, igen. Denna gången åker jag in med min kära Paulina. Ja, som ni säkert har läst så tyckte jag att det var väldigt bra sist jag vari inne. Har faktiskt fortfarande kvar Laleh känslan i kroppen, hon var verkligen helt otroligt bra.

Idag vet jag inte riktigt vad vi ska se. Charlie Caper, vinnaren från talang hade en föreställning ikväll vid Aveny som vi ska se på och någon annan som verkade bra spelar efter. Båda två är komiker, så det ska bli roligt (=

Därav kommer det bli väldigt dålig uppdatering idag. Men man kan ju inte sitta instängd vid datan varje dag heller. Man måste ju komma ut och se lite också, håller ni inte med mig? (=

Nu måste jag nog sno mig. Vi ska käka lite lunch och sedan åker vi in till staden och ser vad den har att bjuda på idag.

Kram på er, <3 

* Vart tog tiden vägen?

12 Augusti 2009   Min vardag   13 Kommentarer
Fasen vad tiden gick fort nu då! Vad hände, klockan var ju 9 alldeles nyss, eller? Jag börjar känna mig väldigt trött och jag tror att det är dags att gå och lägga sig. Ska fixa lite till med Scrap booken, sedan är det sängdags. Tiden bara flyger förbi när man sitter här vi datan.

Dags för skönhetssömn, kram och godnatt, <3

* Rösta gärna på mig

12 Augusti 2009   Min vardag   1 Kommentar
Jag har gått med i en blogg tävling, min första faktiskt =) Rösta gärna på mig HÄR, ni får rösta hur mycket ni vill. Det vore jättesnällt!

Ni får gärna skriva åsikter om blogga. Vad jag kan ändra, om jag ska skriva om något speciellt, eller vad ni tycker om att läsa. Det hjälper mig jätte mycket i skrivandet också. All kritik är bra kritik (= Så det är bara att skriva på1

Kram på er, <3

* Let's get it started

12 Augusti 2009     0 Kommentarer
Första träningen avklarad och vad ska man säga? Det gick väl inte jättebra, men det är nog inte så konstigt heller. Då man inte har hållt i en klubba eller rört en boll under hela sommaren. Man får ta några träningar framöver och värma upp och känna på det lite!  Vi ska ju vara med i Björnslaget som en känna på cup, då vi har fått en hel del nya i laget (väldigt roligt att det har kommit nya). Man måste ju lära känna varandras spel och sådär, så vi får se hur det går. Dock ska man ju alltid ha humöret uppe oavsett hur det går =)

Jag sitter just nu och tittar på 500-kilos klubben. Och jag förstår inte hur man kan äta sig upp ända till 500 kg. Helt otroligt! Det är väldigt konstigt att på ena sidan världen äter man sig till döds och på andra sidan svälter man. Också det helt otroligt. Man skulle vilja ge allt det som de äter till de som svälter istället eller på något sätt göra den stora skillnaden mindre. För om man tänker efter så är det så otroligt orättvist, att världen ska vara så otroligt orättvis!?

Vad tycker ni om detta? Att man på ena sidan världen svälter till döds och på andra sidan äter man sig till döds!?

Kram på er, <3

* Later aligator

12 Augusti 2009   Min vardag   3 Kommentarer
Jag bloggar mer efter träningen. Känner inte för att blogga just nu och jag har ingenting att skriva känner jag. Allt är tort!

Se you later aligator, <3

* En människa är inte tung att bära på

12 Augusti 2009   Min vardag   2 Kommentarer
Ja, då sitter man här igen! Har inte känt för att skriva i bloggen idag, därför lite gles uppdatering. Istället har jag suttit och pysslat lite med mina scrap booking grejer och det går framåt. Jag har även tittat lite på TV. Vissa program är väldigt intressanta, medans andra bara erbjuder ren skit! Så är det.

Det är bara en och en halv timma kvar tills träningen börjar. Och jag måste medge att det pirrar lite i min mage. Varför vet jag inte riktigt. Kanske för att jag inte har stått på planen på ett bra tag eller för att vi ska få ny tränare. Vad vet jag, inte mycket! Nej, men det ska bli väldigt roligt i alla fall.

Nu hade jag tänkt att pyssla vidare. Känner att jag vill komma igång med mitt lilla projekt som jag ska fixa med framöver =)

Kram på er, <3

* What a wonderful day

12 Augusti 2009   Min vardag   7 Kommentarer
Sitter just nu och äter fullkornsvälling (vet det låter inte gott, men det är det. Pröva någon gång.), knäckemacka med kaviar och dricker apelsinjuice. Min fukost! Kom alldeles nyss hem från en mega lång runda med Gucci, precis som jag sa. Känner mig en aning trött i benen faktiskt (= Men det är så det ska vara.

Jag har fortfarande kvar Laleh känsla i kroppen. En känsla av att bara njuta av livet så mycket man kan. Hon pratade om evigheten, att man inte har tid till det. Tiden tar alltid slut någon gång och man hinner inte riktigt med. Man har inte en evighet på sig att leva och göra allt det man vill. För tiden tar slut nån gång för alla! Det är livets gång och någonting man måste acceptera här i livet. Jag tyckte det var väldigt bra sagt av henne. Vill se mer av henne och jag hoppas att hon har en konsert eller liknande snart. Vill höra meeeer!

Nu ska jag packa lite och gå ner till mamma. Haha, undrar vad Ludde (det är mammas hund) har för sig för bus idag. Han gör alltid något nytt!

Kram på er, <3

*Ahh, god morgon

12 Augusti 2009   Innebandyn   0 Kommentarer
Dags att vakna var det, ja. Dags att gå ut med hunden, ja. Det blir en långrunga idag, känner att jag behöver lite motion, även om jag ska träna innebandy ikväll. Första riktiga träningen. Jag är nyfiken på våran nya tränare! Jätte nyfiken (=

Ha en bra dag!

Kram, kram, <3

* Fan vad bra hon va

12 Augusti 2009     2 Kommentarer
LALEEEEEEEEEEEEEH VAR GRYM =D Det är precis så det ska låta när det är RIKTIGT bra. Hon bjöd på sig själv väldigt mycket, vilket var väldigt roligt. Man såg riktigt hur hon njöt av att stå på scenen, hur roligt hon tycker att det är.

Hennes låtar var helt otroliga! Det är något speciellt med hennes låtar och texter, det är inte som alla andra. Utan verkligen unikt! Inte minst hennes röst, också den är väldigt unik och speciell. Och inte finns det någon låt som är riktigt lik den andra heller. Magiskt var det, helt magiskt. FY FAN, VAD HON ÄR BRAA!

Jag tycker att alla låtarna som hon spelade var bra, men den sista var bäst av alla dem tycker jag. "Big city love" hette den och därför lägger jag upp den så att ni får lyssna på hur jävla bra hon är. Texterna är helt otroliga!

Jag ska deffenetivt köpa en skiva av henne, kan garantera att jag kommer gilla varenda en av låtarna som finns där.

Kram och godnatt på er, <3


Lyssna och njuuuuuuut av underbar musik !!!!


En till låt bland flera som är grymt bra - lyssna och njuut!

* Lite roligt

11 Augusti 2009     0 Kommentarer
Haha, jag skullegå in på västtrafisk hemsida, men skrev fel och det blev vastrafik.se istället. Vet ni vad jag kom till då en sida för just vas trafik. Hur man bäst flytta en vas o.s.v. Gå in själva och titta på www.vastrafik.se. Haha, ja det finns väl allt att gå in på nu mera xD

* Bilder från Kulturkalaset

11 Augusti 2009   Foto - Livet   1 Kommentar

Sandra och Carro (=                                    Carros riktiga jag!


Sandra vill inte vara med på bild.                 Carro gillar sin islatte, absolut.


Morotskaka, mums!                                   Bandet Sakarias, riktigt bra.

* A drop in the ocean

11 Augusti 2009     0 Kommentarer
Kom hem för en stund sedan! Har haft en väldigt rolig dag på staden, dock skämde jag ut mig rejällt på fiket Condeco. Vi hade köpt lite fika och så tappar jag tallriken i golvet. Fattar ni eller? Hur jälva pinsamt som helst. ALLA blir helt knäpptysta och tittar! Ja, nir hör ju hur det låter. Jävligt pinsamt! Ehm, ja vad gör man då för att skoja till det? Jo, börjar skratta och låtsas som ingenting. Folket kunde ju inte sluta glo heller, så ja. Man fick väl göra det bästa av situationen som va.

Sedan gick vi till trädgårdföreningen, men där fanns det bara en massa barngrejer. Massa ansiktsmålning och grejer! Så det var ju inte särskilt roligt där, vi gick över till fontänen (detta är ju vid kunsportplatsen) där det fanns lite fler grejer. Satte oss och lyssnade på ett band som hette Sakarias (stavning?). Dem var väldigt bra faktiskt, har aldrig hört dem tidigare.

Jag och Carro ska åka in vid halv åtta tiden igen, då Laleh spelar på Götaplatsen. Hon gör faktiskt väldigt bra låtar och det ska bli roligt att lyssna på henne. Här har ni en låt av henne. En riktigt bra låt av henne!

Bilder från dagen kommer =)


 

* Jag bjuder på det

11 Augusti 2009   Foto - Livet   4 Kommentarer
Let's go!Den bjuder jag på c",)

* Dagens Outfit

11 Augusti 2009     2 Kommentarer
Dagens outfit (=

* I couldn't save the world

11 Augusti 2009   Innebandyn   0 Kommentarer
Känner mig lite halvseg idag efter springningen igår. Men det är så det ska vara, eller hur? Då vet man att man har tagit och gjort någonting med kroppen.

Ser fram emot onsdag. Då är det dags att hålla i innebandy klubban igen och det ska verkligen bli så otroligt roligt. Jag älskar att stå på innebandyplanen, det är bland det bästa som finns. Matcherna börjar ju snart också, ska också bli roligt. Det ska bli så härligt att ha någonting man kan gå till och lämna kvar all ilska, energi eller vad det nu kan vara där på planen. Det bästa som finns!

Hoppas bara att det är mognare folk som vi möter detta året. Jag stör mig så otroligt mycket på när det andra laget är sura för att man knuffat till den ena eller annat. Jag menar, det är en match, man kan ju fasen inte gå runt och kramas på planen bara för att göra de andra nöjda. Spelar man match så får man räkna med en och annan smäll, så är det bra. Acceptera! Dock kan det finns de som spelar fult spel på matchen och som bara går på kropp och inte på boll. Oschysst spel! MEN, man ska tacka efter matchen för det, det spelar ingen roll. Man tackar efter ALLA matcher så är det!

* Don't crazy face it

11 Augusti 2009   Min vardag   2 Kommentarer
Gäsp! Vaknade för ca 40 minuter sedan och jag kände att jag ville bara ligga kvar i sängen. Men det fungerar inte denna morgonen då jag ska ut med hunden nu runt 9 tiden (= Klagar inte på det, det är bara härligt att få komma ut en runda såhär på morgonkvisten. Dock regnar det och det är jag väl inte lika glad till. Jag hoppas att det slutar under dagen, eftersom att jag ska åka in till Kulturkalaset kl 13.00. Så regnet; SLUTA REGNA!

Hur har eran morgon varit? =)

Nu, göra iordning mig, äta frukost och gå ut med hunden (=

Kram på er, <3

* argh...

10 Augusti 2009   Min vardag   3 Kommentarer
... SOOOOOOOOOOV LINDA! Jag vill inte riktigt gå och lägga mig. Men nu måste, måste, måste jag det. SÄG TILL MIG!

Natti, natti, <3

* When you're gone

10 Augusti 2009   Min vardag   1 Kommentar
Jag tror att jag ska börja lägga mig lite tidigare nu när skolan börjar. Man måste ju vänja sig vid att man måste lägga sig senast 22.00 och sådär. Jag brukar tycka att det är skönast att komma i säng vid 21-tiden, men det blir ju oftast inte så som man tänkt. Men jag har i alla fall det som mål, då blir det inte lika sent i alla fall.

Som sagt blir det till att åka in till Kulturkalaset imorgon, ska bli väldigt roligt =D Så det kommer bli glest med blogginlägg, jag hoppas att ni kan stå ut med det ett tag (= Kommer antagligen ta med mig systemkameran imorgon så bilder kommer på kvällen i sådana fall.

Hoppas att ni får eran goda natts sömn nu,

Kram och godnatt på er, <3


Klicka på bilden för att ta er vidare (=

* Ut i regnet med ...

10 Augusti 2009   Min vardag   1 Kommentar
... hunden. Ja, så är det när man har hund! Man måste gå ut i alla väder. Men man brukar ju säga att det finns inget dåligt väder, bara dåliga kläder. Så det är bara att sätta på sig regn jackan och gå ut (=

Kram, kram, <3

* Rastlööös!

10 Augusti 2009   Foto - Natur   3 Kommentarer
Jag har inte gjort någonting idag. (Förutom att blogga, radera och redigera bilder+joggat). Och jag känner mig så otrooooooligt rastlös just nu och uttråkad som bara den! Argh!

Imorgon blir det i alla fall till att åka in till Kulturkalaset (även kallat Göteborgskalaset). Med Carro och Sandra, det ska bli roligt =) Konstigt nog har jag aldrig varit på det förut och vet därför inte rikigt vad det är som händer där. Håller på att söka på internet om det. Kan ju vara roligt att veta vad som händer lite där i alla fall.

Eftersom att jag är så otroligt rastlös tänkte jag börja pyssla lite med boken som jag köpte på Allum igår. Det kanske kan sysselsätta mig lite i alla fall.

Tänkte också lägga upp lite naturbilder som jag tog under cykelturen.

|
|
|
\/* Run, just run

10 Augusti 2009   Innebandyn   4 Kommentarer
Har varit ute och sprungit idag, det behövdes kände jag. Det är nämligen dags att börja med träningen så smått då innebandy säsongen drar igång på riktigt på onsdag. Det ska bli så otroligt roligt att få börja igen, såhär känns det varje år och jag hatar att ta uppehåll. Innebandy är det bästa sättet att bli av med ilska eller annat som man behöver bli av med i kroppen.

Detta året har vi fått mycket bättre träningstider. Det är inte tisdag, onsdag som det var förra året. Utan det är Måndag, onsdag, vilket känns mycket bättre! Man vill gärna ha en dag i mellan som man kan ta in allting på och sedan köra igång igen.

Jag är nyfiken på våran nya tränare och jag hoppas att hon blir bra! Är nyfiken på vad hon har för sätt att träna oss och hur hon ser på oss. Det ska bli roligt!

* Avril Lavigne

10 Augusti 2009     7 Kommentarer
Jag lyssnade väldigt mycket på Avril Lavigne när jag var mindre. Kom och tänka på det, fråga mig inte varför!? Men hennes låtar är faktiskt väldigt bra och jag undrar vart hon tog vägen? Jag har inte hört en ny låt från henne på ett bra tag och jag skulle gärna vilja se mer av henne.

Här är några bra låtar som hon har gjort; (Vissa videor kanske inte är jättebra, men hittade inga som var bättre.)
* Efter regn kommer solsken

10 Augusti 2009   Min vardag   3 Kommentarer
Ja, nu regnar det utanför fönstret igen. Väldigt frustrerande! Jag skulle gärna velat ha sol de två sista veckorna av mitt sommarlov, men nej, det får jag inte.

Kom att tänka på det att tiden har gått så otroligt fort. Man vet knappt vad man har gjort under sommaren. Jag kommer ju ihåg hur skönt det var att få sommarlov, vad hände? Nu är det bara två veckor kvar, sedan drar det igång igen. Men jag tror att det kommer bli roligt även detta året, då vi kommer vara ute mer. Vi ska nämligen vara ute i 4 dagar, utan mat och bara lite kläder. Vi kommer få leta efter mat själva och kanse skjuta en hare, vad vet jag? Man får väl äta lite bark och en kott. haha! Ser fram emot det.

* Madonna

10 Augusti 2009   Min vardag   0 Kommentarer

Delar av konserten.


Madonna hyllar Micheal Jackson.

Tittade runt lite på youtube och hittade delar av Madonnas konserter. Kan tänka mig att det var riktigt fräckt att se henne dansa. Hon är 51 år, så otroligt vältränad och hoppar runt på scenen som en 25 åring. Helt otroligt! Om jag inte hade vetat hennes ålder så kan jag säga att jag hade i alla fall inte gissat på 51, det ser man inte överhuvudtaget.

* Bilder från cykelturen

10 Augusti 2009   Foto - Livet   2 Kommentarer
Här kommer ytterligare lite bilder från cykelturen =)

Jag älskar dig Robin Jungver <3 Hjärtat somnade på bänken, så jag lät honom sova. Under tiden tog jag lite bilder som jag kommer lägga upp i ett annat inlägg.


Sleepy guy.


Vi blev hungriga så vi gick till affären för att köpa något gott att äta. Det fick bli godis, haha! Bilden till vänster är Robin och bilden till höger är jag (den bjuder jag på). Fast det antar jagatt ni kunde räkna ut (=


Vi letar efter en bra plats att sova på. Tänkte först sova på bergen och sätta upp tältet på en liten gräsplätt bredvid. Men vi hittade ingen bra plats för det, så det blev inget med att sova på bergen. Lite tråkigt! Men det kommer fler gånger.

Jag har nog aldrig ätit så mycket nudlar som jag har gjort denna sommaren.
Här sitter vi och gör just Nudlar! Känner mig lite trött på det för tillfället, fast
den aptiten kommer väl tillbaka så småningom =)Här har vi nyss badat. Jag är glad eftersom att Robin badade, det gör han inte ofta kan jag meddela. Har nämligen en badkruka till pojkvän, men det gör inget egentligen. Jag älskar honom för det, fast det kan vara lite tråkigt när han inte
badar ibland.


- Öh, va?                                     Vi grillade på torsdagskvällen. Korv med bröd
                                                   på kvällen, dock utan senap och ketchup.
                                                                Yumie! Det var faktiskt gott att äta det utan senap och ketchup. Dock rekomenderar jag det inte!


SNYGGING DÄR <3

 

* Carpe diem

10 Augusti 2009   Min vardag   2 Kommentarer
Vi kör på det!

Godmorgon gott folk!
Idag har jag inte så värst mycket planerat, det blir till att ta det lugnt idag. Som jag sa igår så ska jag fortsätta att redigera mina bilder från cykelturen och jag kommer även lägga ut några. Kanske till och med efter detta inlägget (= Låter det bra? Bra.

Jag och Robin så på en film i lördags som var väldigt bra. Så jag tänkte även skriva en filmrecension om den. Det var en film som handlade om övernaturliga ting, så att ni är beredda på det. T ex folk som kan se i framtiden, skrika så att glas sprängs och som kan komma in i andras tankar. Men sådana filmer kan vara bra ibland också, tycker ni inte?

Kram så länge, <3

* Sovdags

09 Augusti 2009   Min vardag   9 Kommentarer
Dags att sova känner jag. Har suttit och redigerat bilder hela kvällen och det kommer inte upp några idag heller. Fast det är inte mycket kvar nu, bara några till så är det klart. Men imorgon kan jag garantera er att det kommer upp en massa bilder från cykelturen.

Sov gott sömntutor, <3

* New moon

09 Augusti 2009   Min vardag   10 Kommentarer
Ge mig den andra filmen i twilgiht serien nu. Den kommer ut den 21 November och jag lovar att jag kommer se premiären. Kan knappt bärga mig tills den kommer ut. GIVE IT TO ME!* Back

09 Augusti 2009   Min vardag   2 Kommentarer
Tillbaka från övningskörningen. Det går framåt för varje gång. Men det är verkligen mycket man ska tänka på när man gör bil. Man får inte tappa fokus för en sekund och man måste hålla koll på vad man gör. Det går inte att slappna av en sekund.

Nu hade jag tänkt redigera lite bilder fån cykelturen. Jag har ju inte blivit klar med det ännu och jag känner att jag vill få det klart. Kommer lägga ut dem här efter det (=

Ciao så länge, <3

* Allum

09 Augusti 2009   Min vardag   3 Kommentarer
Jag har nyss kommit hem från en shoppingrunda på Allum i Partille. Var där med min kära Paulina och det var verkligen härligt att träffas. Vi skojade runt där i butikerna och provade allt möjligt! Kändes verkligen roligt att bara dra runt och vara. Vi tog oss även en fika på Paprika, ett café som jag tycker om väldigt mycket. Dem har ju "Mixa eget" där för 69 kr då man får en stor portion mat. Man får välja mellan tre huvudrätter, tre olika pastarätter och 5 olika grönsaker. Så det blir en del!

Här är vad jag köpte:

Ett par nya inomhusskor till innebandy. Det behövdes då de andra var gamla och sletna!
Tyckte om färgen på dem, färgglada helt enkelt! 499:- på Stadium. Det var klubbrabatt på
dem så egentligen kostade dem 699:-.

Ett dry shampoo från H&M för 39,50. Läste blondinbellas blogg
och där tipsade hon om detta shampoo för fett går. Jag får extremt
fett hår snabbt, så jag tänkte; varför inte testa? (=

Lite mer scrap booking grejer. Känner att jag vill ha lite att välja
mellan när jag sitter där och pysslar (= Då sätter fantasin till! Sammanlagt
blev det 101,50:-, så det kostar en del.

Och slutligen en liten bok att sätta foton i (= Vi får se vad jag gör för skoj med den (=

Nu måste jag verkligen städa mitt rum, för snart är det dags att åka ut på vägarna igen. Ja, ni tror rätt! Jag ska ut och övningsköra, så se upp.

Puss och kram, <3

* What a wonderful night

09 Augusti 2009   Foto - Mat   8 Kommentarer
Rubriken stämmer perfekt! Jag har haft en underbar kväll med älsklingen. Vi lagade god mat, köpte godis och hyrde film. Ja, ni hör ju! Det kan inte bättre bli.

Måste säga att maten vi lagade blev extremt god. Den var inte svår att göra över huvudtaget.

Vi skärde kyckling och bacon och stekte et på hör värme. När vi stekt det väl hällde vi i grädde och creme fraiche (stavning?). Och lät det sedan puttra ett tag! Som kryddor hade vi: vitpeppar, svartpeppar, salt, chilli och curry. Under tiden gjorde vi pasta, skruvade. Som grönsaker stekte vi wookade och hade bredvid. Mega gott och väldigt lätt att göra =)


Det kanske inte ser jättegott ut, men ni ska bara veta vad gott det var.

Älskling lagar mat (=

Yumie!Alltid lika mysigt med dig älskling <3

* Bilder från cykelturen

08 Augusti 2009   Foto - Livet   1 Kommentar
Här kommer lite bilder från cykelturen. Dock har jag väldigt många fler att fixa till, men här är ett smaprov i alla fall (=


På väg ut till saltholmen. Vi stannade vid          På båten ut till Styrsö Bratten.
Willys i Mölndal och köpte risifrutti och
vatten. Robin på bild, jag fotograf.Fortfarande på båten. Vi är snart framme         Vi lagar mat efter mycket letande efter en tändare. Hungriga
till våran slutdestination, Styrsö Bratten.            som vargar är vi, även en del griniga p.g.a. trötthet.


Vädret var underbart!                                         Här har vi mig vid Donsö hamnen.


Jag älskar dig hjärtat, ♥ Vi sitter vid en brygga och myser.


Underbart väder! Dessutom var det väldigt fint på öarna.


Älskling ute på vandring. Vi letar efter ett ställe att sova på andra natten.
De fanns väldigt fina vandringsleder på ön, mycket vackert.

Mer bilder kommer så snart jag har fixat med dem. Ska försöka att skynda mig c",)

* Jag blir galen

08 Augusti 2009   Foto - Natur   0 Kommentarer
En sak som jag stör mig otroligt mycket på är att man måste vara över 18 för att delta i fototävlingar. Jag har tittat runt överallt, men när jag läser reglerna står det alltid att man måste vara över 18. Åh, vad jag blir irriterad!!!!

Jag är 17 år och det är inte jätte lågnt kvar tills jag fyller 18. Då är det än mer irriterande! När man är så nära, men ändå så otroligt långt bort.

Här har vi en bild som jag tog för ett par dagar sedan;

* I want you in my life

08 Augusti 2009   Min vardag   0 Kommentarer
Reklamen är utdelad och vädret kan inte bli bättre. Senare ska jag sätta mig med ett glas vatten med is i på altanen och bara njuta. Måste även fixa iordning bilderna från cykelturen så att jag kan lägga ut dem ngn gång =)

Nu, gå ner till affären (=

* Godmorning Sunshine

08 Augusti 2009   Min vardag   0 Kommentarer
Dags att vakna nu kanske! Ni kan inte ana hur skönt jag har sovit inatt, inget går upp emot en god natts sömn. Mmmm! Nu är det dags att dela ut reklam och jag ser fram emot det. Låter det konstigt? Kanske. Men jag tycker faktiskt att det är avkopplande att åka eller gå runt och dela ut reklamen. Man får motion samtidigt som man får komma ut i den friska luften. Härligt!

Ikväll kommer älskling ner och så ska vi laga lite mat och gotta oss. Det ska bli skönt att få en lugn och härlig kväll tillsammans. ÅÅÅH, vad jag älskar den garbben <3

Nu, borsta tänderna och byta kläder.

PoK, <3

* Hjälp!

07 Augusti 2009     1 Kommentar
Jag tittade runt lite på bilde på google och hittade en bild som såg riktigt äcklig ut. Då märkte jag att det var en mygga som hade orsakat det! En sjukdom som smittas genom mygga och kan orsaka blödningar lite här och var i kroppen. Ja, ni får läsa texten jag hittade själva;

"Dengue är en virusinfektion som sprids via myggor. Den startar med akut feber, huvudvärk, rygg-, muskel- och ledsmärtor samt blodsprängda ögon. Punktformiga hudblödningar på händer och fötter samt i armhålorna förekommer. I svårare fall ses blödningar i många inre organ, liksom från mag- och tarmkanalen. Det finns inget vaccin."

Ja, denna sjukdomen finns ju inte i Sverige dock. Som tur är! Det stod inte vart den fanns, men jag antar att det är i Afrika som myggorna bär på sjukdomen. Här nedan har ni en bild på vad som kan hända;


Patienten har en stor subkutan blödning på överarmen.
WHO/TDR/STI/Hatz

Hjälp!!!!

 

* We are the golden

07 Augusti 2009   Min vardag   0 Kommentarer
Kom nyss ut ur duschen! Jag kan ju lätt tala om att det var den mest behövliga duschen i sommar. Har inte duschen på hela tre dagar, då vill man verkligen duscha när man kommer hem. Det fanns ju tyvärr inga duschar som vi kunde använda på ön. Så det fick man stå ut med!

Jag har inte haft ett enda myggbett på hela sommaren. Men under dessa tre dagarna kan jag säga att jag har fått för hela sommaren och lite till. Jekla mygg! Varför finns de? De gör ändå ingen större nytta.

* Home sweet home

07 Augusti 2009   Min vardag   1 Kommentar

Äntligen var man hemma igen. Eller det är klart att man hade velat vara ute någon dag till, men man har ganska ont i rumpan nu och man är otroligt seg i kroppen. Man kan ju säga att vi har cyklat ett par mil! 5 mil till Saltholmen från Landvetter och 5 tillbaka. + att vi har cyklat runt på både Donsö och Styrsö ett par varv utöver det. Så lite mer än 10 mil har vi cyklat, ganska långt. Men det har varit väldigt roligt må jag säga. Haha, folk har tittat på oss när vi har cyklat fram!

Vädret har varit fantastiskt för en sådan här tur. Det hade inte alls varit roligt om det hade regnat under dessa dagarna får jag säga.

I onsdags när vi kom dit var det första vi gjorde att leta efter en affär som var öppen. Klockan var då ca 18.50. Vi fick smått panik då den första affären vi hittade var stängd. Man tänker ju att alla affärerna stänger ungefär samma tider. Men vi hittade faktiskt en affär som stängde senare just på sommaren. Vi skulle handla mat för kvällen och även en tändare, som vi inte hade tagit med hemifrån. Därefter åkte vi och letade efter ett ställe att sätta upp tältet på. Det tog ju ett tag  eftersom att man inte visste ön särskilt bra! Men när vi väl hittat ett ställe kommer vi på vad vi glömde köpa. Just det; En tändare!!! Utan en tändare kunde vi ju inte starta Trangia köket som vi hade med oss. Vi försökte först men de vanliga gamla knepen som; gnida två pinnar mot varandra o.s.v. Men det rann snabbt ut i sanden då det inte fungerade! När klockan var ungefär 21.00 så var vi vrålhungriga och ganska sega och arga för att vi glömt tändaren. Efter att vi har suttit ett tag säger vi att Robin ska åka iväg och leta efter någon öppen kiosk. När jag suttit och väntat ett bra tag så ringer han och är jätteglad; han hittade en öppen kiosk, med tändare. YES! Är man klantig så är man. Haha, det är sådant som man kan skratta åt efteråt, men just då var det inte roligt överhuvudtaget.

Man kan ju lugnt säga att vi är trötta efter de långa dagarna. Vi har nämligen cyklat non stop i tre hela dagar och man blir ganska trött i denna värmen också. Eftersom att vi inte hittat så bra på öarna har man ju fått åka runt och leta efter allting. Men det har varit otroligt roligt och även någonting som jag kan tänka mig att göra om (= Tips för er som vill ha lite mer äventyr i det hela!

Jag fick faktist med mig Robin ner i badet en gång också. Det var igår som det var så otroligt varmt att man höll på att smälla av. Jag var verkligen tvungen att ta mig ett dopp innan vi skulle leta efter plats att sova. Klockan var väl runt 17.30 tiden, ungefär. Vi hade precis varit i affären och köpt engångsgrill, lite korv, bröd, dricka och godis för kvällen som vi åkte ner till ett av baden på Styrsö. Utterviken hette den! Och jag kan säga att det doppet var det mest välbehöveliga doppet någonsin. Jag var så varm och det var så skönt att bara åka ner i vattnet och känna hur kallt och svalt det var där. Det tog ett tag men tillslut hoppade Robin också ner i badet, badkruka som han är!

Nu skulle jag kunna lägga mig på sängen och bara somna.
Och jag måste faktiskt erkänna att jag har saknat sängen mega mycket. Det ska bli så skönt att bara få lägga sig i den ikväll och mysa och fixa med bilderna som vi har tagit. Blev en del, runt 280 bilder. Så nu har jag att göra. Jag har även brännt mig då vi glömde ta med oss solskyddskräm. Ganska klantigt det också. För man känner ju inte att solen bränner på när man cyklar runt sådär!

Aja, vad är väl en fis i rymden?

Hoppas att ni har haft lika goa och soliga dagar som jag har haft. Bilder kommer inom kort!

Kram på er, <3

* Time to go

05 Augusti 2009     3 Kommentarer
Då var det dags att dra iväg. Vi ska inprincip bara sätta packningen på cyklarna och sedan dra vi. Det ska bli så otroligt härligt och roligt (= Vädret lovar sol och värme, kan det bli bättre?

Tror inte det!

Vi hörs om ett par dagar, kram på er, <3 

Jag älskar dig hjärtat mitt, du är mitt allt <3

* Your little liar

05 Augusti 2009     4 Kommentarer
Snart bär det av ut till Saltholmen. Eller snart och snart, om ca 2 timmar ungefär. Fast det är ganska snart! Aja, i alla fall så ska det bli väldigt roligt och spännande. Det ska ju även bli fint väder idag och även de närmaste dagarna, speciellt ute vid kusten. Så det passar ju skit bra att åka ut till Saltholmen och åka ut till Donsö och Styrsö. Hoppas bara att det inte blir döds varmt, som det var i början av sommaren. Det går bra med 25 grader, runt där. Då är jag helnöjd =)

Jag och älskling gick upp alldeles nyss. Och vi ska nu äta frukost. Därefter ska han klippa gräsmattan och jag ska gå ut med kusinernas hund Gucci en sväng. Sedan dra vi! Det ska bli väldigt skönt att bara få vara med Robin i några dagar, känns som att vi inte har haft jätte mycket tid för varandra i sommar. Men det går väl i perioder och man får ta det som det kommer.

Som ni säkert förstår så kommer det inte bli ngt bloggande på tre dagar nu. Tråkigt, jag vet. Men så är det ibland. När jag kommer tillbaka lägger jag säkert ut härliga bilder från turen och även mycket skrivande. Så ni behöver inte vara oroliga (=

Nu blir det till att äta frukost,

Kram på er, hoppas att ni får underbara dagar i solen, <3

* Every breath you take

04 Augusti 2009   Min vardag   1 Kommentar
Här är låttexten till "Every breath you take" med "The Police". Den är verkligen jättebra, läsvärd till tusen. Jag älskar texten och låten.

Every breath you take 
and every move you make
Every bond you break
Every step you take
I'll be watching you


Every single day
and every word you say
Every game you play
Every night you stay
I'll be watching you
Oh Can't you see
you belong to me
How my poor heart aches
with every step you take

Every move you make
Every vow you break
Every smile you fake
Every claim you stake
I'll be watching you


Since you've been gone
I've been lost without a trace
I dream at night
I can only see your face
I look around but it's you
I can't replace
I feel so cold and
I long for your embrace
I keep crying, "Baby Baby Please"Oh Can't you see
you belong to me
How my poor heart aches
with every step you take


Every move you make
and every vow you break
Every smile you fake
Every claim you stake
I'll be watching you


Every move you make
Every step you take
I'll be watching you
I'll be watching you
Every breath you take
and every move you make

Every bond you break
Every step you take
I'll be watching you

Every single day and every word you say
Every game you play
Every night you stay
I'll be watching you
Every move you make
Every vow you break
Every smile you fake
Every claim you stake
I'll be watching you

Every single day and every word you say
Every game you play
Every night you stay
I'll be watching you


Every breath you take and every move you make
Every bond you break
Every step you take
I'll be watching you


Every single day and every word you say
Every game you play
Every night you stay
I'll be watching you


Every move you make
Every vow you break
Every smile you fake
Every claim you stake
I'll be watching you

Every single day and every word you say
Every game you play
Every night you stay
I'll be watching you

* Time to bed maybe

04 Augusti 2009   Innebandyn   1 Kommentar

Första träningen idag var underbar. Vi sprang 5 km och det var inte jätte jobbigt med tanke på att jag inte har sprungit på en hel månad. Men det var verkligen skönt att ta ett litet uppehåll och verkligen samla nya krafter till den kommande säsongen. Jag har glömt av hur otroligt skönt det faktiskt är att springa. Hur mycket energi man blir av med på en spring runda och hur otroligt ny man känner sig efteråt. Denna ny-gamla upplevelsen ska jag se till att få mer av, jag känner mig som en helt ny människa!

Vi fick reda på att vi ska börja med inomhus träningen redan nästa vecka på onsdag. Vilket jag blev otroligt glad över men också väldigt förvånad. Dessutom ska vi vara med i Björnslaget även detta året. De andra åren har vi börjat träna ca 2 veckor innan den cupen vilket har gjort att vi fått dåliga rresultat. Men nu när vi börjar redan en månad inna och alla är taggade kan jag tro att det kommer gå rätt bra för oss i den cupen faktiskt.

Det är även så att vi ska byta tränare. De andra har slutat, vilket jag tycker känns jätte tråkigt då vi har haft dem väldigt länge och man har fått bra kontakt. Dock tycker jag också att det ska bli roligt med nya övningar och ett nytt synsätt på vårat lag. Kanske är det just de som behövs för att vi ska lyfta ännu mera!

Nu är det nog dags att gå och lägga säga, ska upp en viss tid imorgon och dagen kommer nog bli lång. Vi ska ju cykla ca 5 mil imorgon, gott =D

Kram och godnatt på er, <3

* Bestämt

04 Augusti 2009   Min vardag   3 Kommentarer
Finally, nu är det bestämt att vi ska iväg ut till Styrsö och Donsö imorgon. Efter mycket om och men så blir det i alla fall av att vi åker iväg till öarna. ÄNTLIGEN! Även om det kanske bara är jag som vill så tycker jag att det ska bli roligt. Jag hoppas att det kommer bli roligt också, så att det inte plötsligt börjar regna eller något annat. Men det tror jag nog inte då vädret verkar vara lovande för de närmaste dagarna. Kanske blir det till att man tar sig ett dopp eller två!

Om 45 minuter är det dags för träning. Ska börja byta om nu så smått så att jag inte kommer för sent. För detta året får man inte komma försent eller ha en klen anledning till träningen. Detta året ska vi köra igång och det kommer bli så jävla roligt att få börja spela matcher igen. Jag längtar som bara den och jag känner även att jag behöver springa av mig lite efter att ha vila denna sommaren. Som jag sagt tidigare så har jag haft mycket problem med foten förra säsongen och jag hoppas att det blir bättre med den detta året. Jag orkar inte att den ska hålla på och krångla i år igen.

Aja, nu måste jag byta om.

Kram på er, <3

* SOL

04 Augusti 2009   Min vardag   3 Kommentarer
YES! Solen är på väg, den kommer redan imorgon. Såg på dagens nyheter att det kommer komma in ett högtryck från Finland och solen kommer skina som bara den. Värmen kommer också stiga, riktigt sommar värme. Oh, vad jag har längtat efter det!

Nu ska jag göra mig färdig,
kanske ska upp till Robin, får se.

Kram på er, <3

* Ut i regnet

04 Augusti 2009   Min vardag   1 Kommentar
Ja, jag ska faktiskt ut och gå med den kära hunden. Dock en annan än vad jag visat, detta är kusinernas hund =) Otroligt go hund det med!  I alla fall så regnar det även idag och man blir så otroligt trött på det. Nu vill jag ha sol och bad såhär i slutet av sommaren. Jag menar skolan börjar om tre veckor för min del (ledsen att behöva påminna) och nu vill jag gärna ha lite sol att gotta mig i så att man kan fylla på energiförrådet.

Jaja, nu måste gå. Det ska dock bli härligt med en go promenad, man får ju se det lite possitivt =)

Kram på er, hoppas att ni har fått eran skönhets sömn, <3


Här har vi kusinernas hund, Gucci som han heter!

* Finally!

03 Augusti 2009   Innebandyn   4 Kommentarer
Äntligen drar vi igång med innebandy igen. Denna säsongen kommer det hända en massa roliga grejer. Bland annat läste jag på våran hemsida att vi ska börja sammarbeta med en annan innebandy klubb i Danmark som heter Bulldogs. Jag har aldrig hört talas om dem förut så det ska bli spännande. Vi ska tydligen hjälpa varandra att hitta ett bra spel och kanske blir det så att vi får möta detta laget och åka över till Danmark eller om dem kommer hit. Låter väldigt spännande!

Sedan är det ju dags för Damserien. Det ska också bli väldigt roligt att komma till en ny serie med nya motståndare. Ser fram emot denna säsongen väldigt mycket.

Kram på er, <3

* Lite roligt

03 Augusti 2009   Min vardag   1 Kommentar
Haha, kusinen är med på västnytt. Det är sant, titta själva. Han är med efter 2:55 minuter, killen som rullar ihop sovsäcken; Västnytt, kusin

Kramis, <3

* The Police - Every breath you take

03 Augusti 2009     4 Kommentarer


Otroligt bra låt att lyssna till. Texten är väldigt sorglig dock men han sjunger väldigt bra och det är bland de bästa låtarna jag har hört. En låt som man aldrig tröttnar på. Lyssna och njut!

* Amanda

03 Augusti 2009   Foto - Livet   0 Kommentarer

Käraste Amanda på bilderna, puss på dig (=

Här har vi mig sittandes vid datan.


Ja, ni ser rätt. Det är isbitar i mjölk glasen! Amanda tipsade om att det skulle vara gott så jag tänkte; varför inte? Och faktum är att det var väldigt gott med isbitar i mjölken. Ni ser även de Amaricanska pannkakorna som vi gjorde, mumma!


Amanda med Twilight filmen, den bästa filmen jag sett. Rob Pattkinson är ju inte helt fel heller, vi satt och dreglade över honom hela filmen.

* Every Breath You Take

03 Augusti 2009   Min vardag   0 Kommentarer
Har nyss varit ute och övningskört. Och ja, det går sakta framåt med körandet och lärandet. Jag är väl inte världens bästa chaufför, men det är ju det övningskörningen är till för; att lära sig. Det är mycket att tänka på när man sitter bakom ratten och kör. Titta i backspeglar så att ingen bil är i närheten, hålla farten (vilket man lätt inte håller), blinka i rätt tid o.s.v.  Ja, det är en del! Men det kommer eftersom att man kör, det kommer.

Jag har ju även varit med Amanda idag. Vi bestämde oss för att se på "Twilight" och göra Americanska pankakor, mycket gott. Jag kan säga att jag har sett den filmen 5 ggr nu och den är fortfarande lika bra. Tröttnar aldrig! Det var även första gången jag smakade på Americanska pannkakor och det var väldigt gott, men kanske inte jätte nyttigt. Har haft en trevlig dag!

Bilder kommer!!

* Dagens Outfit

03 Augusti 2009     0 Kommentarer
Här har vi dagens outfit, kändes bekvämt och bra för en regnig dag.

* Punching bag

03 Augusti 2009   Min vardag   1 Kommentar
Nu sitter jag här med Amanda, alltid trevligt (= Vi sitter inne då vädret inte tillåter att man ska gå ut, tråkigt. VI VILL HA SOOOL! Vart är du?

Kram på er, <3

* God morgon!

03 Augusti 2009   Min vardag   8 Kommentarer
Har varit uppe i ca 1 timma och tittat runt på olika bloggar. Tänk att allas är så otroligt olika och personliga. Men det är väl det somär vitsen, att man ska ha sin egna personliga bloggg (=

Igår fick jag ett skitsnyggt armband av min moster. Det är ett armband som hon själv har haft när hon var liten och det är alltid roligt med sådana smycken. Jag verkligen älskar det och det kommer att användas flitigt av mig.


Visst är det fint?

Idag blir det till att vara med Amanda. För oj, vad länge sedan det var vi sågs. Jag kan knappt räkna på det. Någonting som jag tycker är väldigt tråkigt då vi har gått i samma klass i 10 år och nu har splittrats på gymnasiet. Känns lite konstigt faktiskt! Men idag ska vi i alla fall ses och det ska bli skit roligt. Vi får väl se vad som hittas på, vädermannen och ju lovat regn hela dagen så det blir väl till att sitta inne och uggla.


Här har vi en snygging bild på henne (=

Kram på er, nu blir det frukost och sedan ut med hunden, <3

* Kanske dags att lägga huvudet...

02 Augusti 2009   Min vardag   7 Kommentarer
... på kudden nu. Det känns verkligen så! Kan knappt hålla ögonen öppna. Men jag har suttit och fixat med bloggen hela kvällen och tiden har bara runnit iväg. Ni får ha en god natts sömn, jag ska försöka ha det!

Kram och godnatt på er, <3

* Då var det dags igen

02 Augusti 2009   Innebandyn   2 Kommentarer
Ja, då var det dags för innebandyn igen. Inte inomhus träningen, men springningen drar igång redan på tisdag. Jag kan ju erkänna att jag har inte sprungit på ett bra tag, så jag är inte alls tränad. Men det är bara att bygga upp det allt eftersom.

Denna sommaren har jag känt att jag har behövt vila. I slutet av förra säsongen vrickade jag foten och jag kände att jag behövde vila den ett tag. Det har varit väldigt mycket upp och ner med den där jävla höger foten. Jag har vrickat den väldigt många gånger denna förra säsongen och jag känner att jag måste träna upp den ordentligt. Känner att det har hindrat mig från att göra mitt bästa på matcher och träningar, inte alls bra.

Så nu har jag försökt att träna upp den smått. Och jag hoppas verkligen att den ska hålla denna säsongen. Det kommer nämligen vara fullt fart, då vi ska flytta oss upp till Damserien. Förra året bytte vi klubb från Hindås IBK till Landvetter Wings och detta året blir det en ny serie. Som kräver mycket mer kondition och styrka än de andra åren.

Men det är bara att kämpa på. Av min erfarenhet av laget så vet jag att vi har viljan att göra vad vi vill. VILL man så KAN man också!

* Cykla till Saltholmen

02 Augusti 2009     0 Kommentarer
Jag och Robin har nu officiellt bestämt oss för att cykla till Saltholmen. Det har tagit oss hela ett år att bestämma oss, vilken tid och när. Haha, lite komisk! Jag sitter i alla fall och diskuterar om när vi ska åka, vad vi ska ha med oss och hur vi ska packa. Det ska bli väldigt roligt och jag har verkligen sett fram emot detta. Vi får även hoppas på att vädret håller i sig då dem har visat en stor sol i tre dagar nu. Håller tummarna!

Eftersom att vi hade tänkt cykla dit kan man inte ha med sig jätte mycket saker. Det får ju bli några ombyten och mat, såklart. Sedan måste jag ringa till Göteborgs turistbyrå imorgon för att få lite mer information om vilka öar man får tälta på och inte. Jag hoppas att det hjälper då jag verkligen har sökt igenom hela internet "världen" efter information om just det. Har inte hittat ett skvatt! Ganska konstigt med tanke på att alla inte vet vilka öar man får tälta på och inte o.s.v.

Aja, önska oss lycka till med vädret i alla fall =)

* Tänka sig

02 Augusti 2009   Min vardag   1 Kommentar
Kan man tänka sig att jag har gått och blivit faster? Det är knappt så att jag kan tro mina öron, känns väldigt spännande och lite märkligt må jag säga. Jag pratade med min bror igår och frågade hur det kändes, han sa; "Det känns väldigt stort, det måste du förstå syrran!". Och ja, det kan jag absolut försåt. Att bli pappa för första gången det är alltid speciellt (inte för att jag har erfarenheter av det, men man kan ju försöka förstå i alla fall). Han skickade en bild på krabaten, som förövrigt blev en flicka.


* But the way...

02 Augusti 2009   Min vardag   4 Kommentarer

... så har jag haft denna bloggen i exakt 1 år och en dag just idag. (skulle egentligen skrivit det igår men jag glömde helt av, därav blev det idag istället.) Dock har jag bloggat mycket länger än så, men den andra bloggen blev alldeles för personlig så jag tog bort den. Men det kändes inte alls rätt att inte ha någon blogg alls, så jag gjorde en ny. Den här! Och jag bara älskar den. Det är så avkopplande att blogga och dela med sig av sina åsikter och tankar. I just love it, ♥

Eller vad säger ni?

* Bilder från Alingsås

02 Augusti 2009   Foto - Livet   1 Kommentar
 
Underbara gator!

 
Kakan ser god ut, men det var den inte. Smakade gamalt, tråkigt nog! Dock var caféet väldigt mysigt.


Här har vi caféet, "Gårdens café" om jag inte minns fel.

 
Älskade hund!

* Blåbärsplockning, bilder

02 Augusti 2009   Foto - Livet   0 Kommentarer

Ludde kikar ut genom fönstret, han kände nog något som luktade gott.


I think he likes it!


Lennart & Mamma diskuterar om vart vi ska gå någonstans.

* Blåbärsplockling

02 Augusti 2009   Min vardag   4 Kommentarer
Japp, ni ser rubriken. Idag har jag varit ute med mamma, Lennart och Ludde och plockat blåbär. Dock hittade vi inte jätte mycket blåbär, men det blev ändå en del att frysa in och göra en paj på. Jag tänkte att jag skulle ta och sätta tänderna i den nu. Alldeles ny plockade blåbär i en god smulpaj med vaniljsås till! Ja, ni hör ju, det vattnas i munnen på en. Supergott!

Bästa sättet att göra blåbärs paj på; plocka bären själv. Det är avkopplande att vara ute i skogen och bara lyssna på tystnanden runt omkring.

Jag sa ju att Ludde var med ute i skogen. Ni skulle sett honom, alldeles vild var han. Vi släppte honom lös och gud vad han sprang. Han var så lycklig, man bara såg hur det lös av lycka i ögonen på honom. Haha, goa hund!

Kommer att lägga ut lite bilder strax!

Kram på er, <3Yumieeee!!!

* Söt liten parvel

01 Augusti 2009   Foto - Livet   12 Kommentarer
Här har vi en riktig liten sömntuta, eller vad säger ni?* Smart sätt att spara pengar

01 Augusti 2009     0 Kommentarer

När jag jobbade de första veckorna av sommarlovet fick jag ett bra tips av brandmannen som jag arbetade med. Jag nämnde då att jag och Paulina håller på att spara pengar till en resa. Då berättade han att han och hans fru också sparade pengar. Inte till en resa just, men till andra roliga saker man kan göra. Han sa då att dem hade lagt tiokronor i en 2L coca cola flaska.

Ja, ni såg rätt, i en coca cola flaska. Dem hade sparat i två och ett halvt år innan den blev helt fylld (kan tyckas vara lång tid, men det är sådana penger man inte tänker på) och då hade det varit ca 10 000 kr i den sedan. Det är ganska mycket pengar! Det är också lätt att spara på. Inte mycket som försvinner, man tänker inte på det sparandet lika mycket. Jag menar det är ju bara att lägga undan alla tior man har.

Jag tyckte i alla fall att det lät som en bra idé, så jag började också spara så till våran resa. Det har inte blivit så mycket tior ännu, men snart blir det väl det.* Alingsås, café staden

01 Augusti 2009   Min vardag   4 Kommentarer
Idag har jag, mamma, Lennart & Ludde (hunden) varit i Alingsås och fikat. Ja, inte så konstigt då det finns väldigt mycket fik där och det var anledningen. Vi gick även runt där och tittade lite. Det är väldigt fint i Alingsås. Lite gamaldags stuk över gatorna och torget som är där. Men det gillar jag absolut, det är så otroligt fin. Bilder kommer inom kort!

Jag fick alldeles nyss reda på att jag har blivit faster. Vad spännande! Min bror fick en liten flicka för ca 20 timmar sedan. Mer exakt vid 17.00 tiden idag. Jag måste få säga att det känns lite underligt, faster vid 17 års åldern. Men väldigt roligt!

Jag hoppas att jag får träffa det lilla livet snart!

Kram på er, <3