Upp

ack

30 November 2008   Min vardag   2 Kommentarer

the love of my life

30 November 2008   Min vardag   0 Kommentarer
Nu har vi haft lite avsked för Richard då han ska åka till Afghanistan på Tisdag. Vi gav honom de julklappar som han skulle få och sådär! Mysigt.
Jag pratade nyss med Robin och han ska komma ner igen, så därför ska jag gå och möta honom nu. Eller rättare sagt springa och möta honom nu. Jag älskar dig Robin, jag hoppas att du förstår det fullt ut. Vet inte vad jag skulle gjort utan att ha dig vid min sida. Även om det blir fel ibland så älskar jag dig! Du lyser upp min dag <3

Kram på er, <3

advent

30 November 2008   Min vardag   1 KommentarAdvent, advent! En dörr som står på glänt till allt, som i ett jordeliv av längtan mig har bränt.


everyone wants to feel that someones care

30 November 2008   Min vardag   0 Kommentarer
Robin är här nu, Äntligen. Eftersom att skitungen försov sig imorse och inte kom ner den tiden vi hade sagt. Blev inte överdrivet glad för det! Men nu är han här i alla fall. Vet inte riktigt vad vi ska hitta på, vi får se!
Reklamen för helgen är nu utdelad, härligt. Tyvärr så började det regna när jag nästan var klar, det var inte så kul. Jag vill inte ha en massa skit regn, vill ha SNÖ! Någon mer som håller med mig?

Kram på er, <3

första advent

30 November 2008   Min vardag   0 Kommentarer
Idag är det första advent och det betyder också att det bara 4 veckor kvar till Julafton. Ska man vara exakt så är det 4 veckor och 3 dagar kvar. Jag ser fram emot det väldigt mycker eftersom att jag älskar julen. Det är så otroligt mysig stämning och maten är otroligt god (dock bara för en dag). Allting är frid och fröjd! En annan sak som jag verkligen gillar med julen det är att ge bort julklappar. Jag älskar det! Skulle kunna köpa hur många som helst bara för att få ge bort julklapparna. Underbart!
Sedan om det är 4 veckor och 3 dagar kvar till julen då är det 5 veckor och 4 dagar kvar tills vi ska åka till Thailand. Det är inte särskilt långt kvar det heller. Ser fram emot det också väldigt mycket! Jag har bara varit i Thailand men människorna som är där är så otroligt snälla och maten är också väldigt god. Det är ju också otroligt fint där! Ett resemål som man verkligen kan rekomendera. Denna gången ska vi åka till Koh Saumi. Ett ställe som inte är lika lugnt som på de andra ställena som vi har varit på. Men det gör absolut ingenting! Det blir nog jätte bra ändå. Har varit i Thailand 3 ggr innan, detta blir nu då den 4;e.

Nu ska jag göra iodrning mig och dela ut reklamen för idag. Vill ha den utdelad annars är typ hela dagen borta, inte bra alls.

Kram på er, <3

Pojken som kallades Det av Dave Pelzer

30 November 2008     0 Kommentarer
En sann historia som visar allt man inte trodde fanns. Ett sådant brutalt våld mot ett litet barn, det är helt sjukt. Att en vuxen människa kan med att göra såhär mot sitt eget barn. Men det värsta är nog alla som står runtomkring och ser på. Alla vet att det är någonting som är väldigt fel, men ingen gör någonting. Det är det värsta av allt! Vuxna människor borde veta mycket bättre än så! Det är en del känsliga bitar i boken som vissa kanske inte klarar av att läsa och det kan jag förstå! Men den är läsvärd och man får verkligen en tankeställare kring hur det kan gå såhär långt utan att något göra någonting åt det.

"När Dave Pelzer vid 12 års ålder omhändertogs av myndigheterna uppdagades en skakande historia. Sedan 4 års ålder hade han vanvårdats och systematiskt misshandlats av sin psykiskt sjuka mor.
Dave isolerades successivt från sin pappa och sinda bröder. Han behandlades sämre än en hund och många gånger önskade han att han skulle dö.
Idag är Dave vuxen. Men beundransvärt mod lyckades han inte bara överleva den fasansfulla barndom utan också skapa ett tryggt och meningsfullt liv.
Det här är hans egen historia."


clothes today

29 November 2008   Min vardag   1 Kommentar


Mitt klädval idag.

bowling

29 November 2008   Min vardag   0 Kommentarer
Det var grymt roligt att bowla. Vill verkligen göra det oftare.  Någon som har lust att bowla med mig nästa helg på lördag eller något liknande? =D

förlåt mig

29 November 2008   Min vardag   0 Kommentarer
Ibland så kan det hända
att man säger eller gör
nåt som gör någon illa,
ja, något som förstör.

När eftertanken kommer
står allting klart med ens
- att just man själv har ansvar
för denna kosekvens.

Då vill man göra något ogjort...
ta tillbaka dumma ord...
Man hoppas tiden läker
den skada som är gjord.

Jag vet att jag har gett dig
en anledning till gråt.
Så nu vill jag från hjärtat
få säga dig "Förlåt!"

                                                                                                    

soon they are coming

29 November 2008   Min vardag   0 Kommentarer
Håller på att fixa iordning mig nu. Vi ska snart åka iväg och bowla. Ska bli roligt! Jag förstår inte varför jag inte bowlar oftare det är faktiskt roligt att göra det. Då har man ju någonting att göra också! Efter att vi har bowlat så ska vi äta middag här hemma och lite sådär, ska bli roligt.
Känner mig ganska trött just nu. Kanske kan bero på att jag inte har ätit ordentligt idag. Inte bra allas Linda! Jag får nog gå ner och tamkig någonting att äta efter att jag är klar med att ha sminkat mig.

Kram på er,

hjälp mig att "se"

29 November 2008   Min vardag   0 Kommentarer
Det är så att jag har ändrat min blogg design, jag är skit nöjd med det och sådär. Men problemet är att jag ser min gamla design och inte den nya när jag klickar upp min bloggs förstasida. Jag förstår inte vad det är för fel! Då vill jag fråga er; Ser man om det är min nya eller gamla design? Behöver veta. Eller brukar det ta några dagar innan designen ändras helt?!?! Känner mig väldigt besviken på att det inte fungerar att ändra . . .

i'm gonna take my money

29 November 2008   Min vardag   0 Kommentarer
Nu ska jag börja och städa mitt rum och toaletten. Det kommer ju släkt sedan så då måste det ju vara rent. Vi ska bowla kl 16.00, så det är mycket att göra innan dess.

Jag har bestämt mig för att jag ska börja lägga in lite boktips på min blogg. Ska skriva lite vad jag tycker om de böcker som har läst och sådär (= Hoppas att det blir uppskattat (Y)

Kram på er, <3

besviken

29 November 2008   Min vardag   2 Kommentarer
Min blogg design är cp =( Jag kan inte se den och det funkar inte att ändra heller...

Svek av Karin Alvtegen

29 November 2008     0 Kommentarer
Jag har nu läst ut boken Svek av Karin Alvtegen och jag kan verkligen rekomendera den. Den var verkligen otroligt bra, man ville inte lämna den ifrån sig. Om ni inte läser den så missar ni någonting, det kan jag lova. Ni ska få en liten inblick om vad den handlar om (jag skriver av från boken baksida);

"Eva och Henrik har bott tillsammans i 15 år och har sonen Axel ihop. Deras äktenskap har sedan länge gått i stå och plötsligt inser Eva att Henrik är har en annan kvinna. När han förnekar sin otrohet upplever Eva hans lögner som ett oförlåtligt svek och i vrede och desperation bestämmer hon sig för att hämnas.
Samtidigt vakar Jonas vid en sjukhusbädd. I över två år har hans flickvän legat i koma efter en olycka. Alla dessa dagar har Jonas skött och älskar henne som om ingenting har hänt, men nu örkar hans tärande längtan efter närhet bli alltmer plågsam. Och han börjar bli besviken på Anna som vägrar vakna. Hon sviker honom ännu en gång.
Både Jonas och Evas agerande är konsekvenser av andras handlingar och av en slump korsas deras vägar..."

 

tierd in the early morning

29 November 2008   Min vardag   0 Kommentarer
God morgon gott folk!
Jag hade väldigt roligt med Amanda igår, vill att vi sa ses oftare än vad vi gör. Men det går nog att ändra på! Snart kommer det ju även ett lov som man kan hitta på en massa skoj på. Jag ska ju dock åka till Thailand den 1 januari (vi skulle egentligen åkt den 3;e januari, men vi bokade om eftersom att vi skulle åkt via Bangkok och det vill vi inte nu när det är så oroligt där) men innan det (Y) Jag kan säga att jag ser fram emot att få åka dig, underbart land!
Nu ska jag i alla fall gå ut med the Gucci dog, även om jag känner mig mega trött. När jag kommer tillbaka ska jag nog gå och lägga mig en liten stund till om jag ska orka med denna dagen. För idag ska vi ta lite avsked av min kusin Richard. Han ska nämligen åka til Afghanistan på tisdag den 2 december. Det är hans jobb nu mera, yrkesmilitär tror jag det är! Så en del av släkten ska komma hit och så ska vi bowla och ge han sina julklappar och sådär. Lite tidigt kanske, men han kommer inte hem förrens den 29 december igen. Så vi ger han dem nu istället!

Kram på er,

ny design och allt

28 November 2008   Min vardag   0 Kommentarer
Nu sitter jag här hos Amanda och tittar på Idol som jag inte tycker är bra. Dock kan det vara bra någon gång ibland, som idag. För att idag är Idol faktiskt helt okej. Johan Palm sjunger nu och det är faktiskt första gången som jag tycker att han sjunger grymt bra. Och jag säger bara, han använde sin så kallade charm för att charma och hon flippade ut tolalt. Hon fick även gå upp på scenen. Ursäkta mig, men väldigt löjligt om jag får säga vad jag tycker! Enligt mig så skämde hon bara ut sig där, ack. Men så är det ju så att man tycker olika också, inget som jag säger emot eller annat!
Ni kanske har märkt att jag har en ny design på min blogg, den är dock inte riktigt klar ännu. Men jag älskar den i alla fall! Det är såklart Amanda som har hjälpt mig med den och jag säger bara; Grymt tack för det Amanda <3 Det behövdes verkligen kan jag tala om. Den andra var ju inget att skryta med, det är inte denna heller direkt. Men huvudsaken är att jag ska gilla och det gör jag ju också. Så då är ju allt som det ska!
Jag ska nu återgå till mitt Idol tittande och se vad som händer härnäst. Alla har faktiskt varit väldigt bra ikväll, förutom Johans första låt!

En sak måste jag bara berätta innan jag avslutar min blogg. Dagens skratt är det. Jag och Amanda sitter och tittar på Kevin B när han sjunger. Observera att han sjunger på engelska! Vi duskuterar då att det hade varit ett stort + att han hade kunnat svenska bättre, det förstör lite att han inte kan så bra svenska nämligen. Han har ju i och för sig inte bott här så länge och lärt sig så mycket i alla fall, så det är ju bra det. Men i alla fall, åter till sak. Jag säger då; Men kan han inte prata Engelska då? Amanda; Men Linda, han Sjunger ju på Engelska!?!?!? Jag; Jaaa, just det. Det gör han ju. *BENG*. Hahah, det var verkligen dagens blondin komentar xD Men det är lugnt, jag bjuder på den (Y)

Ha en fortsatt bra kväll mina vänner!

Ciao,Du och jag har gått i samma klass i 9 år och jag kan säga
att det känns väldigt konstigt att inte göra det längre. Hoppas
att vi håller kontakten i livet Amanda. Jag är glad att jag har
dig som vän ska du veta, <3

all spratt i mig

28 November 2008   Min vardag   0 Kommentarer
Nu är det såhär att jag skall gå till Amanda. Har inte sett henne på ett tag, tråkigt nog =( Men nu ska vi i alla fall vara med varandra och jag tror nog att det blir att vi tittar på Idol =P Fast jag tycker dock att årets Idol inte alls har varit bra! Det har inte varit några speciella deltagare som jag har tyckt om, därmed har det uteblivit att jag har sett på det så mycket. Tråkigt eftersom att det annars är ett väldigt bra program. Hoppas att det blir bättre tills nästa år då (=

Kram på er,

en ny dag gryr imorgon

25 November 2008   Min vardag   1 Kommentar
Nu ska jag gå och lägga mig för dagen. Gick väl ganska bra på innebandy träningen, kunde gått bättre. Jag ska i alla fall gå och lägga mig och läsa min bok. Den är så otroligt bra! Det är en sådan bok som man sträck läser. Vill bara veta hur det går hela tiden. Jag skriver mer om den boken när jag har lite mer tid!

Godnatt på er,

the store is not open

25 November 2008   Min vardag   0 Kommentarer
Dagen har varit grymt seg. Som jag skrev i gårdagens inlägg så var jag tvungen att gå upp kl 06.05 idag, grymt segt kan jag meddela. Var bara trött och ville gå och lägga mig igen. Men jag fick tvinga mig upp och ta mig genom morgonen. När jag väl satt på bussen så lättade tröttheten och när jag väl var i skolan så var det borta helt. Dock så hade vi tyska som färsurade morgonen ytterligare. Jag tycker verkligen inte om våran lärare, hon är inte bra alls, inteens på tån.
Nu sitter jag och pratar med min älskling, saknar honom extremt. Underbaraste människan!

Ser fram emot dagens träning, ska ge gärnet. Gör jag ju alltid i och för sig, eller i alla fall försöker göra mitt bästa!

Ska dra nu,

Ciao !

run like you never had taken a step

24 November 2008   Min vardag   0 Kommentarer
Min springtur var underbar. Dock så var det lite halt men det gjorde inte mig någonting. Man känner sig så fri på något sätt, det är ett sätt att samla alla tankarna på. Försöka se samband i saker och ting! Sedan lyssnade jag ju på raidon vilket gjorde det än lättare att få fart på benen.

Nu hade jag tänkt gå och lägga mig faktiskt. Ska upp kl 06.05 och då gäller det att lägga sig i tid, annars är bane mig hela dagen förstörd. Och det vill vi inte.
Så jag säger godnatt och sov gott !

You'll see, trees are falling

24 November 2008   Min vardag   1 Kommentar
Idag har jag känt mig extremt seg och trött. Trodde till och med att jag höll på att bli sjuk förut idag, men så var nog inte fallet. För jag känner mig kry somen nötkärna just nu. Sitter till och med och överväger om jag ska ut och springa eller inte. Så det är nog inget fel på mig! Jag tror att jag kände mig så nere för att jag inte åt riktigt i matsalen idag. Det jag åt bestod av typ tre gafflar med sallad, en liten korvbit och ytters lite potatis mos. Men det var verkligen ingen god mat idag och det är den nästan aldrig. Ärligt talat så är den maten vi får på skolan skit, inte alls god. Det är få enstaka gånger som maten kan vara god. Tycker att det är väldigt tråkigt eftersom att man ändå ska få ordentlig mat när man går i skolan långa dagar!
I alla fall så har vi haft Naturkunskaps prov idag. Kändes som vanligt bra att har fått det gjort, så behöver man inte tänka på det mer. Om man hade övat till provet så var frågorna inte alls svåra. Sedan behövde man tänka till lite! Tyckte inte att det var överdrivet svårt att göra. Kändes bra! Får hoppas på ett bra resultat. Jag är även nervig inför att vi ska få tillbaka Träningslära provet. Vi ska få det på onsdag och jag hoppas verkligen att det är ett bra resultat. Blir en lättnad att få tillbaka det.

Skrev ju att jag kanske skulle ut och springa och jag har övervägt att jag ska det. Känner att jag behöver det! Man känner sig så frisk efteråt. + att lite bra musik gör rundan mycket lättare. Vi kör på det (=

Kram på er!

some help, please

23 November 2008   Min vardag   0 Kommentarer
Är det någon som kan ge mig boktips? Jag håller på att leta böcker på engelska, men jag hittar verkligen ingenting. Ganska frustrerande. Så om ni har någon engelsk bok som ni tycker verkar bra så får ni gärna komma med tips! Hade varit super (Y)

i'm walking on sunshine

23 November 2008   Min vardag   0 Kommentarer
Idag var det match mot Pixbo och jag tycker att vi spelade en skit bra match tjejer. Även om vi var få i laget som spelade vi skit bra. Och jag kan säga om vi hade varit fler så hade vi kanske vunnit, vem vet? Men vi förlorade med 5-3 och även om vi förlorade idag så tycker jag att vi vann. Som våra tränare säger; Vi tar ett steg närmare varje gång!

Helgen har för övrigt varit mysig, som vanligt! Dock så vill jag säga att Paulina du är verkligen min bästa vän. Jag kommer alltid finnas vid din sida, vad det än är, så finns jag här för dig. Vi har så otroligt mycket minnen tillsammans, underbara <3 Du är bäst, glöm inte det <3

Nu ska jag gå och stryka lite och sedan plugga en sväng.

Ciao,

miles away

22 November 2008   Min vardag   0 Kommentarer
Nu sitter jag här med älskling. Reklmanen är utdelad och jag säger bara fasen vad mycket det var denna gånge. Det var 70 kg reklam, mer än vad jag väger. Kan säga att det var ganska jobbig att dra upp för backarna! Men vädret var ju helt fantastiskt så det blev jämnt fördelat där!
Jag vet inte riktigt vad jag och Robin ska göra idag någonting blir det ju. Han ska i alla fall sova över här inatt och kolla på matchen som är imorgon. Så jag är nöjd (:

Nu ska jag dra!

Ciao,

äntligen fredag

21 November 2008   Min vardag   0 Kommentarer
Idag är det äntligen fredag! Veckan har varit fylld med massa saker att göra så det känns bra att det är fredag. Och idag ska jag vara med bästaste Paulina, äntligen. Det är ju så sällan vi träffas nu för tiden, skit dåligt av våran del! Men idag ska det i alla fall bli av. Vi hade tänkt se på "Mamma Mia" som kvällens film. Jag har redan sett den dock, men jag tyckte att den var så bra att den var värd att se en gång till. Ärligt talat så trodde jag inte att den filmen skulle vara bra när den kom ut, men där hade jag helt fel.
Denna veckan har det faktiskt snöat också. Jag blev jätte glad över det! Har faktiskt gått och väntat på att snön ska komma någon gång. Fast det är ju det, den kommer väl inte vara kvar särskilt länge och sedan snöar det väl ingen mer gång efter denna. Vi får väl se hur det blir. Jag hoppas i alla fall på ännu mer snö, eller vad säger ni?

Kram på er och hoppas eran fredagskväll blir super!

a million candles is burning

20 November 2008   Min vardag   0 Kommentarer
Igår var det skol DM i innebandy som gällde för min del. Jag spelade i Katrinelunds laget och vi mötte Jensen, Munkebäck, Mimers hus. Dessa hade vi i våran grupp, som vi sedan vann. I semi finalen mötte vi Polhems gymnasiet och den matchen vann vi också så vi gick till finalen. Men tyvärr så förlorade vi finalen! Fast vi kom tvåa och det tycker jag är skit bra också. Alla kämpade och gjorde sitt bästa, vi kunde ju inte göra någonting annat. Sedan var jag otroligt klantig och glömde min allra bästa klubba där. Jag kan säga att jag var helt förstörd på innebandy träningen sedan. Den klubban är verkligen grym och jag trivs med den så otroligt mycket, så glömmer jag den vid Lundbystrand. Låg och tänkte på det hela kvällen sedan, hade tänkt ringa dit idag. Men så kom jag på att någon på skolan kanske hade tagit med den, därför gick jag och kollade det idag. Och vet ni vad? Våran kurator (som också var där och tittade och tog hand om lag) hade tagit med den. Fy fan vad glad jag blev då, han blev nog väldigt förvånad över att man kan bli så glad över en klubba, haha! Men den klubban är verkligen ovärdelig.

Nu är jag med min Robin och idag har vi 1 år och 7 månaders dag eller våran 19 månaders dag. Underbart <3 Jag hoppas på flera lika underbara månader till. Jag älskar dig, Robin. Och jag hoppas verkligen att du förstår det! <3

Ska dra nu och följa Robin en bit och sedan gå och lägga mig.

Godnatt allihopa,

school today again

20 November 2008   Min vardag   1 Kommentar
Sitter i skolan nu och datanunskapslektionen har nyss slutat. Nu är det dags för redovisning i tyskan istället. Känner mig inte så nervös just nu, men det kommer väl. Alla andra har typ gjort, det är jag och jonna och en grupp till. Önska oss lycka till!

Ciao!

sunshine is shining

18 November 2008   Min vardag   0 Kommentarer
Herregud vad det regnade imorse, trodde att jag skulle blåsa iväg också. Mitt tunna lilla paraply hjälpte ju inte direkt heller! Haha, jag måste ha sett rolig ut när jag gick där i blåsten med mitt lilla paraply. Jag försökte hålla det ifrån blåsten men det gick inget vidare, för det blåste upp åt fel håll hela tiden. Tillslut så böjdes hela paraplyt och när jag försökte böja tillbaka det så gick det sönder xD Så jag gick från korsvägen till min skola (Katrinelunde, vid bergakungen) och kämpade med det där paraplt. När jag kom fram slängde jag det! Sådana små paraplyn är bara skit, ingen idé att köpa sådana.
Aja, skoldagen har varit bra i alla fall. Känner lite fasa för att vi ska redovisa en masa grejer nu framöver och jag känner en klump i magen för det. Skolelever tar ju att stå framför klassen före döden har jag hört. Det är ju inte bra alls! Men man får ju göra det bästa av situationen och le och se glad ut.
Imorgon är det även skol DM, första gången man är med i ngt sådant. Ska bli roligt, även om matcherna bara är på 2 gånger 10 minuter. Önska lycka till för Katrinelund (=

Ska plugga lite innan träningen nu, ser fram emot den (träningen alltså).

Ciao,

i'm gonna start a fight

17 November 2008   Min vardag   2 Kommentarer
Har nyss käkat dagens lunch bestående av Wookat, mycket gott (= Vi har börjar med att jag och min kusin ska laga mat en gång i veckan nu, vilket är bra för att man lär sig av det. Idag var det Alexandra som lagade maten och då blev det wookat. Imorgon är det min tur att laga mat och då hade jag tänkt att tillaga pasta med ngt kött eller så! Får se vad jag ska hitt på för något gott. Förslag går gärna (A) Nu hade jag i alla fall tänkt att plugga lite. Vi har prov nästa vecka på måndag i Naturkunskapen! Får se till att det blir ett bra resultat där eftersom att den kursen antagligen avslutas efter denna terminen. Så man har inte fått mycket tid att visa vad man går för här inte. Hoppas att jag ligger bra till i alla fall (=

Ni får ha en fortsatt bra dag, nu ska jag fortsätta med mitt pluggande (Y)

Ciao,

hjärtat stannar

16 November 2008   Min vardag   1 Kommentar
Spelade match mot IBK Göteborg 93 idag, fyfan vilken match. Jag vet faktiskt inte vad jag ska säga! Domarna, jag undrar vad de egentligen gjorde på planen. De måste ta en dömar kurs om de nu inte har gjort det. Motståndarlaget, ja. Dem var väl som motståndar lag ska vara, för jävliga! Haha. Jag orkar inte ens komentera dagens match, punkt slut. Vi förlorade med 2-1 (och nej, jag är ingen dålig förlorare. Matchen var bara en sådan där konstig match som man kan ha ibland).

Nu ska jag sova,

Godnatt!

all you crazy people

15 November 2008   Min vardag   0 Kommentarer
Idag är det 40 års fest som gäller. Robins mamma fyller år! Det ska bli roligt, vi ska nämligen servera där och så. Får hoppas att det blir lyckat =D
Nu ska jag i alla fall gå ut och dela ut den jekla reklamen. Får verkligen hoppas att det inte börjar regna, hörde att det skulle göra det idag nämligen. Men jag håller tummarna för att det inte gör det!
Hoppas att ni får en bra lördag!

Ciao,

you are my sunshine today

13 November 2008   Min vardag   0 Kommentarer
Datakunskapslektionen var idag inställd på grund av att våran lärare var sjuk. Har tänkt på det att han har varit det ganska mycket! I och för sig så börjar han komma upp i åldern ny vilket gör att han är mer motaglig för sjukdomar. Inte bra för hans del.

Idag är det i alla fall match mot Öckerö som häller, efter skolan. Vi ska samlas kl 17.00 och jag kommer hem 16.00, matchen börjar 19.00. Men det tar ju tid att åka ut till Öckerö också, man måste ta färjan och lite sådär. Måste stressa i mig maten. Det gillar vi inte! Hatar att stressa i mig mat. Måste försöka hinna göra lite glosor också innan vi åker iväg. MEN, humöret skall vara på topp och jag ska ladda som bara den ända tills matchens start. Inte ska man vara på dåligt humör för att man ska åka och spela innebandy match inte.
Önska Landvetter Wings F 92 lycka till och håll alla era tummar =D

Ciao !

you make my day

11 November 2008   Min vardag   1 Kommentar
+ i kanten på hela denna dagen, super dag! Jag säger jag blir inte ledsen om det kommer flera sådana här dagar. Sedan är det ju så att det blir vad man gör det till.

Hoppas att alla andra också har haft en bra dag!

Godnatt,

i'm the captain of my soul

11 November 2008   Min vardag   0 Kommentarer
Idag gjorde jag en sak som jag är extremt stolt över. På sista lektionen, som var Svenska, så skulle först läsa genom en dikt i lika grupper. Men vi skulle göra det på olika sätt, t ex som en göteborgare, läsa dikten som om den vore jätte rolig och skratta åt det, läsa den som om man höll på att börja gråta, läsa den som en militär o.s.v. Sedan skulle man välja ut två st i gruppen som läste den bäst och så skulle de två redovisa det för klassen. Det blev jag och Jenny som fick redovisa. Jag hade valt att läsa den som om den var jätte rolig och Jenny skulle läsa den som om hon höll på att börja gråta. Först tänkte jag; Va fan gör jag det här för? Men när jag väl stod där framför klassen och verkligen läste upp dikten som om den var jätterolig, så var det skit skoj. Hela klassen skrattade med mig och jag kände mig inte illa till mods. Jag skulle vilja ge mig själv en medalj för det där, för det är verkligen skit jobbigt att stå inför klassen och redovisa. Men jag gjorde det och det var skit skoj =D

Nu ska jag byta om inför träning, ser fram emot den. Hoppas att alla är där idag med!


Ciao,

think about tomorrow

11 November 2008   Min vardag   0 Kommentarer
Gud vad det var jobbigt att gå upp imorse, jag var så otroligt trött när klockan ringde 06.05. Ställde klockan på snooze och låg kvar halva den tiden. Gick upp och gjorde armhävningar och lite situps för att försöka vakna till lite. Men jag orkade inte särskilt mycket eftersom att jag var så trött. Gick och duschade och när jag kom ut från duschen så var klockan vädligt mycket. Jag hade då 45 minuter att klä på mig, sminka mig och äta. Vilket känns lite kort för min del på morgongen, haha (A) Jag är riktigt seg på morgonen, men det antar jag att alla är. Så jag skyndade mig hann med allting och hann med bussen. På bussen höll jag på att somna, tror att jag slumra till en gång! När bussen väl kommer till Korsvägen orkar jag inte gå snabbt, mina steg blir långsamma och jag tar hela en kvart på mig att gå bort till Katringelund/Bernadotte från Korsvägen. Det brukar ta 5-8 minuter annars xD
Dagen kommer nog bli seg eftersom att jag kommer vara trött större delen av dagen. Kommer nog piggna till på Innebandyträninge sedan, men annars ser det inte ljust ut.

Ha en bra dag allihopa!

Ciao,

he is here

10 November 2008   Min vardag   0 Kommentarer
Nu är älsklingen äntligen här! Vi gick förbi varandra en gång, dumma som vi är xD I alla fall så sitter vi och fortsätter att leta låtar. Det är fortsatt inte lätt! Men vi letar vidare. Ni får fortfarande ge förslag för låtar till en 40 års fest, hade varit till stor hjälp med lite tips.

Ciao !

i wanna dance with somebody

10 November 2008   Min vardag   0 Kommentarer
Jag har nyss ätit och jag är mätt och belåten. Sitter just nu och väljer ut lite låtar till en 40 års fest, det var faktiskt svårare än vad jag trodde. Men jag har hittat några stycken som jag tror skulle passa, Robin har hjälpt mig också. Gullungen kommer hit snart också, vet inte om han kommer med 20 över 6 bussen eller om han går ner. Han skulle ringa om han inte han, så jag får vänta och se! Vi ska i alla fall fortsätta att fixa lite låtar till 40 års festen på lördag, det är nämligen hans mamma som fyller år. Och hon bad mig att jag skulle fixa lite låtar, men det var inget lätt uppdrag. Haha. Jag får hoppas att hon blir nöjd med låtarna, vet ju inte riktigt vad hon har för musiksmak (A) Hon får lyssna igenom dem innan vi fixar skivan! Det blir nog bra. Aja, nu ska jag fortsätta med mitt låtletande. Ni får gärna komma med förslag på låtar till en 40 års fest!?

Kram kram,

some good advice

09 November 2008   Min vardag   0 Kommentarer
Är det någon som vet vad man kan köpa till en kille i julklapp? Jag behöver lite förslag till det, så ni får jätte gärna  mige förslag. Det är svårt att hitta någonting som man verkligen känner sig nöjd med och vill ge! Håller på att titta runt lite vad man kan ge och se om det finns några bra tips (Y)

Nu ska jag nog göra lite läxa och sedan hade jag tänkt att jag skulle gå och lägga mig. Jag är ganska trött eftersom att jag gick upp tidigt imorse och inte fick den sömn som jag behövde inatt. Så ni få alla sova så gott!

Godnatt !

Game.

09 November 2008   Min vardag   0 Kommentarer
Spelade match mot IBK Göteborg idag och vi vann med 7-5, härligt! Denna veckan har det även varit väldigt många på träningarna och jag tycker att det ska fortsätta så. Vi är ett lag och då måste alla ställa upp! Man kan inte ha som ursäkt att jag orkar inte gå till träningen, det förstör. Men det har i alla fall varit en skit bra vecka och jag hoppas att vi kämpar på och vinner fler matcher nu. Vi Kan om vi Vill tjejer, det vet vi ju. Eller hur?

Vill inte glida ifrån dig min älskling, jag älskar dig över allt annat och jag behöver verkligen dig. Det fungerar inte annars! Låt mig få hålla om dig ända tills slutet. Du är den jag behöver när allting är Skit, du är den som håller mig uppe . . .let him love you

09 November 2008   Min vardag   0 Kommentarer
Jag måste verkligen gå och lägga mig nu, men jag orkar inte, jag vill inte.

Best friend of my life.

08 November 2008   Min vardag   0 Kommentarer
Ska vara med Paulina idag och det var ett tag sedan sist (som alltid). Känns mega tråkigt att vi inte ses så ofta! Men du kommer alltid vara min bästa vän ska du veta, du är en sådan stor del av mitt liv så du förstår inte, <3


I miss you every minute of the day.

07 November 2008   Min vardag   0 Kommentarer
Äntligen har man fått gjort det där jävla provet. Jag satt en kvart över lektions tid (lektionen var från 14.10-15.25, så 1 timma & 10 minuter var lektionen) och ändå kändes det som att jag hade glömt en massa saker, även om jag känner att jag inte gjorde det. Nu kan man pusta ut ett litet tag i alla fall, för nu är det resultatet som man vill veta och som man kommer att oroa sig för istället.

Älskling kommer ner till mig snart och jag kan tala om att jag har saknat honom hela denna veckan. Har inte träffat honom någon gång. Men ikväll ska vi hyra film och mysa hela kvällen, trevligt (= Bästa killen på jorden är vad han är <3

På söndag är det match kl 09.00 i landvetter idrottshall mot IBK Göteborg. Får hoppas att det går bra och att alla kör gärnet och inte har varit uppe sent kvällen innan. Det förstör för laget, väldigt mycket!

Nu ska jag ta och vila en stund, jag är verkligen skit trött just nu. Behöver lite sömn!

Ha en trevlig kväll allihopa !

In school

07 November 2008   Min vardag   0 Kommentarer

Jag var och simmade i går och det var grymt härligt, som alltid. Det ger så otroligt mycket. Jag måste även träna upp min kondition mera eftersom att vi ska springa Bernadotte milen den 18 december. Kallt och jävligt då! Och om man inte heller är tränad nog tills dess så kommer man ju inte orka. Det blir ingen bra kompination av att springa när det är kallt och inte orka. Så det är allt dags nu!
Vi har prov i träningslära idag också, jag fortsätter att hoppas på att det kommer att gå bra. Jag har övat på det och en stor del kunde man redan innan. Så det är bra! Man kan träningsläran utan och innan nu mera, echt super!

När jag kommer hem idag ska jag vara med ÄLSKLING <3 Saknar honom! Vi har inte setts eller hörts särskilt mycket på hela veckan. Inte bra =/ Jag älskar dig Robin, du är bäst <3

Åter till lektion!


Ciao !

I'm yours forever.

06 November 2008   Min vardag   0 Kommentarer
Sitter här och gör engelska/SO/Geografi/Svenska läxa (det var många ämnen involverade i detta). Vi har nämligen jobbat med  USA valet under ett par veckor innan det ägde rum. Vi har fått se filmer och haft föreläsningar om USA. Det har varit väldigt intressant! Nu ska vi skriva en sammanfattning av detta, ungefär så. Är snart klar med det, har bara en halv sida kvar att skriva. Härligt! Sedan ska jag göra klart engelska läxan tills på måndag. Jag har inte så mycket kvar på den heller. Härligt det också!
Ja och så har vi ju prov på "träning lära" imorgon också, men jag kan det mesta. En stor del av det kunde man redan innan man fick häftet, så det ska nog gå bra. Just nu känns det bra i alla fall (Y)

Ska fortsätta men läxan nu,

Ciao !

My Thoughts.

06 November 2008   Min vardag   0 Kommentarer

Denna veckan har det varit väldigt många på träningarna vilket har fått min motivation att komma tillbaka. Och det tycker jag är SKIT bra. Det var det som behövdes. För det är faktiskt inte roligt att träna när det bara är 8-9 pers. på träningarna. Man kan inte får igång en riktig träning då! Det blir bara en massa lojt spel och ingenting blir riktigt som det ska vara, Denna veckans träningar har varit de bästa på väldigt länge, SKIT BRA! Nu är det bara att köra gärnet på matcherna tjejer, kom igen nu. Vi vet ju att vi faktiskt kan om vi vill =D


Ciao !

I will take care of my memories.

04 November 2008   Min vardag   2 Kommentarer
Nu är det dags för träning snart. Jag vet taktiskt inte riktigt om jag ska se fram emot den eller inte. Vet inte riktigt längre! Innebandy var verkligen allt för mig förut, jag längtade tills nästa träninga, nästa match eller nästa cup. Men jag vet inte om jag gör det längre. Min motivation har dalat som bara den och jag hatar det. Jag vill verkligen tycka om det lika mycket nu som förut, jag vet ju att jag gör det inerst inne. Men det är någonting som är snett på den biten och jag gillar det inte. Jag får se om det ändras snart, vilket jag verkligen hoppas på! Annars får jag väl sluta då eller vad jag nu gör. Tror inte att jag kommer sluta, det är nog bara en period då jag inte känner för det bara. Så är det nog!

Jag är i alla fall grymt jävla trött just nu och jag orkar inte, skit på det. Och jag saknar min älskling . . . .
Ska byta om till träning now.

Ciao !

USA:s President val.

04 November 2008   Min vardag   0 Kommentarer
Vi har nu hållt på med USA:s president val ett bra tag i skolan. Och jag måste säga att det har varit väldigt intressant och jag har lärt mig väldigt mycket nya saker om USA som jag inte visste innan. Min bild av USA är inte alls en possitiv bild, utan tvärtom. Jag skulle aldrig kunna tänka mig att flytta till USA överhuvudtaget. Never! Enligt mig tänker de väldigt konstigt där, när de tycker att det är okej att en 16 åring  bär pistol o.s.v. Jag tycker att det är helt sjukt.
Sedan har vi fördjupat oss lite i president kandidaterna Barack Obama och John Mccain. De är verkligen så olika som två människor kan vara. Jag håller i alla fall på att Obama vinner valet, hoppas att han gör det. Han har bättre tankesätt än vad Mccain har.

Nu är jag skit hungrig därför ska jag gå och äta i Bamba, får se vad det är för mat idag. Hoppas att det är någonting gott idag, för det kan jag tala om att det är det inte ofta. Oftast smakar maten konstigt!

Ciao ! 

'

Hoppas Obama vinner valet (=

Guess what..

03 November 2008   Min vardag   0 Kommentarer
Jag ska åka till Thailand den 3 januari till den 19 januari och jag ser fram emot det så otroligt mycket. Det ska verkligen bli skit roligt! Man tröttnar aldrig på det landet, jag har varit där 3 gånger innan så det blir den 4:e nu. Ett underbart land och jag kan rekomendera att åka dit. Jag har i alla fall bestämt att jag ska simma i polen varje morgon. Eftersom att jag faktiskt inte kommer träna på ca 2 och en halv vecka. Det ger ju så väldigt mycket att simma också! Då kommer jag vara värsta tränad när jag kommer hem, göttans (Y) + att jag kommer vara lite brunare än vad jag är nu i alla fall. Nu är jag inte ens brun, jag är fasen VIT xD Inte bra!
Innan man åker till Thailand så kommer den kära julen. Jag älskar verkligen Julafton, det är en sådan otroligt härlig dag. Och det bästa med hela dagen är att man får ge bort julklappar, det är otroligt mycket roligare än att få en julklapp. Wonderful. + att julmaten är väldigt god, dock så är den god bara den dagen xD Ja, och möjligen lite av resterna som man äter dagen efter. Sedan har man tröttnat på det, i alla fall jag!

Nu är jag bombtrött och jag ska göra iordning mig och faktiskt gå och lägga mig. Jag kommer inte orka upp imorgon annars! Ska nämligen upp kl 06.05 och då måste man lägga sig i tid om man verkligen ska orka upp på morgonen.

Godnatt allihopa, sov så gott <3
Från senast vi var i Thailand. Där låg jag gott i vattnet och hade det bra kan jag tala om, <3

I'm still a rockstar.

03 November 2008   Min vardag   1 Kommentar
Vi har fått ett häfte i engelskan som heter "Serial Killers" och ja, den handlar ju då om serie mördare. Sedan ska vi svara på frågor om det. Då är Min fråga; Varför får vi ett häfte om Serie mördare? Helt onödigt. Det kunde väl handlat om någonting annat då och inte serie mördare. Jag menar vi ska ju inte bli några sådana eller bli uppmuntrade till det. Jag tycker i alla fall att det var ganska konstigt =S

Tears on my pillow.

03 November 2008   Min vardag   0 Kommentarer
Det kändes konstigt att gå till skolan idag, efter en veckas ledighet! Men det var helt ok. Kände ångest för att gå dit igår, vet inte varför. Men det försvann lika snabbt som det kom. Nu måste jag plugga en del. Men jag ser det positivt; det känns bättre att jag har någonting att göra än att jag inte har något alls att göra. Den teorin funkar för mig i alla fall!

Någon får gärna hjälpa till med min blogg design, om nån känner för det (Y)

Ciao !

Swim, swim.

02 November 2008   Min vardag   0 Kommentarer
Var och simmade idag igen, bästa som finns alltså! Jag har bestämt mig för att jag ska börja simma mer. Det ger så väldigt mycket och så är det härligt också. Jag åkte med Robins mamma och hans syskon och simmade i Åby. Simon och Victoria (som hans småsyskon heter) skulle nämligen på simskola där (Y) Simade 1400 meter denna gången, 100 meter längre än förra. Inte så mycket kanske, men ändå.
Jag känner att jag måste ta tag i min träning. Jag har inte tränat ordentligt på ett bra tag känns det som. Men det är mycket för att bl.a. har varit otroligt lojt på träningarna den senaste tiden. Jag menar, det kommer ca 8 pers på träninge. Hur tusan ska man kunna göra en bra träning av det? Man kan inte göra så mycket, då orkar ingen vara seriös och då blir det bara skoj spel. Varje gång! Jag tycker att det är SKIT tråkigt. Det gick ju så bra för oss tjejer, ska vi verkligen kasta bort det nu? Vi har ju fått världens start! P.g.a. det har min motivation sjunkit till botten och nu står jag där och är besviken på mig själv. Så nu tänker jag ta tag i allting och köra ett jävlar anama på träningarna hedan efter + att jag nu ska börja simma. Skit bra Linda =D

Aja, nu behöver jag sova. Är ganska trött!

Sleep well people <3

He's gonna start a fight.

01 November 2008   Min vardag   1 Kommentar
Färdig med reklamen för denna veckan, härligt! Jag blir alltid så trött efter att jag har delat ut reklam?! Förstår inte varför. Aja, nu ska jag bara byta i sängen sedan ska jag ner till mamma och göra Pannacotta =) Mums! Det är så grymt gott med Pannacotta, har man inte testat det ännu så är det ett måste.
Sedan ska nog jag och Robin gå ner till kyrkogårde och tända ett ljus och skänka en tanke. Har faktiskt aldrig gjort det förut på Alla helgonas dag (vilket man ska göra, om man vill). Nån gång måste ju vara den första, eller hur?!

Och AMANDA, jag hörde vad du hade råkat ut för igår :O:O:O:O Hur är det med dig? Det lät inte alls roligt. Jag kommer ringa dig någon gång under dagen så att du vet det. Krya på dig nu och kram på dig <3

Ha en bra dag allihopa !

Här har vi en bild på Pannacotta. Det är skit gott, jag lovar (Y)