Upp

If you listen to these words.

29 Augusti 2008   Min vardag   0 Kommentarer
Imorgon drar man iväg till Ullared för att köpa en massa grejer. Bl.a. kollege block till skolan och skrap grejer till mittfotoalbum och en massa annat. Får se vad det blir. Dock så ska vi stiga upp kl 06.00 för att åka iväg kl 07.00, segt. Men vad gör man inte för att få åka till Ullared? (= (nicka och se glad ut) Haha. Så det blir att man får gå och nana tidigt idag då. Det hade jag nog behövt i vilket fall.

Förövrigt känner jag mig piss trött, alltså riktigt riktigt piss trött. Inte bra! Jag får ta mig en tupplur så jag vaknar till. Men innan det måste jag stryka och packa lite grejer till mamma.

Have a good day,

Bye bye !

P.S Jag måste bara ge en Ros till Jenny och Jonna som går i min nya klass. Ni är verkligen hur goa som helst! Kram på er! D.S

Hard to resist, so touchable.

28 Augusti 2008   Min vardag   0 Kommentarer
Stressig morgon. Höll på att missa bussen för att jag tänkte ta en buss som jag skulle kommit för sent med. Kom på det 10 minuter innan den tidigare bussen skulle åka. Så det blev lite stressigt, men jag hann med den tidigare bussen. Som tur var!
Annars har det varit en ganska lugn dag. Dock så hade vi datakunskap i slutet av dagen och läraren vi hade babblade på alldeles för fort. Det var ingen som riktigt förstod! Aja, vi fick ju ett häfte så man får väl läsa på det då. Kanske inte det roligaste, jag har ju inte heller något större intresse inom datorer. Då blir det tråkigare!

Nu ska jag ännu en gång fixa lite med mitt fotoalbum. Det blev nämligen inte så mycket gjort med det igår. Det blev en massa andra saker gjorda istället, tyvärr!

Ciao !

Everything you need are on the inside.

27 Augusti 2008   Min vardag   0 Kommentarer
Efter skolan idag så var det ett par stycken från klassen som gymade på skolans gym. Det var grymt härligt och roligt att så många gymade. Dock ska jag träna ikväll kl 20.30 - 22.00 (tiden känns lite sen, men vad gör man inte för att få träna innebandy?), men jag kände att jag ville och behövde det i alla fall. Jag älskar att träna, mår inte bra av att inte göra det. Det känns som att någonting fattas eller som att jag har glömt någonting.
Vi hade våran första innebandy träning igår också, grymt härligt. Bara det att det kändes lite segt, eftersom att vi inte har tränat med laget eller så i sommar. Dock har vi ju varit ute och sprungit lite innan, men det är inte riktigt samma sak som taktik träning. Alla svettades som grisar på träningen, tyckte det var lite roligt =P Fråga mig inte varför.

Jag ser fram emot denna helgen (även nästa, då det är cup). På fredag ska man träffa tjejerna och se på film och mysa. Ska bli kul att träffa alla efter att inte har träffats på ett tag nu. Inte bra! Sedan ska jag åka till Ullared med Robin, hans mamma och hans mormor. Det ska också bli kul! Ska köpa lite böcker till skolan och grejer.
Det är härligt när man har någonting att se fram emot på helgen, då blir inte veckan så seg (om den nu är det). Härligt, härligt!

Nu ska jag fixa lite med mitt fotoalbum. Jag är verkligen en riktig pyssel människa, jag älskar att hålla på och pyssla. Någon mer som håller med mig, att det är skoj att pyssla alltså? (=

Kramkram,

Something to hang on to.

26 Augusti 2008   Min vardag   0 Kommentarer
Nu har äntligen innebandy träningarna börjat igen. Yes! Det kändes lite segt och ovant att hålla i klubban igen och spela tränignsmatch. Men det var grymt kul!
Det är ju Björnslaget nästa helg, vilket kan kännsa lite konstigt. Men vi får ta det som det kommer. Man får ju hoppas att det går bra på denna cupen, eftersom att förra säsongen slutade så bra.

Allting känns så otroligt bra just nu. Min nya klass är hur go som helst, jag stormtrivs där. Även lärarna verkar vara skit bra. Härligt! Man har fått en massa nya kompisar och grejer. Sedan allt det nya med innebandyn. Ny klubb, nya skit snygga match ställ, ny taktik och framför allt NY Inställning. Allting känns skit bra! Det är bra.

Nu ska jag göra iordning mig och sova, är lite pömsig.

God natt !

ID-kort

25 Augusti 2008   Min vardag   0 Kommentarer
Vi tog kort till våra ID-kort som vi nu ska ha i 3 år fram över. Det är till biblioteket och till matsalen för att inte andra ska kunna gå och ta mat o.s.v. Det var till någonting mer men jag kommer inte på vad det var just nu. Jag hoppas verkligen att det blev bra nu eftersom att vi ska ha det alla tre åren.
Det var en kille som fotograferade oss och han var grymt rolig. Till mig sa han; Le inte så jävla mycket, så roligt är det inte. Det kanske inte låter särskilt roligt, men han sa det på ett skämtsamt sätt. Så det blev härlig dag med mycket skratt!  I alla fall så har det varit en rolig dag, personerna i min klass är skit goa och det känns fantastiskt =)

Nu ska jag titta lite på mina skrap grejer och sedan träna (dock om två timmar).

Ciao !

Empty room.

24 Augusti 2008   Min vardag   0 Kommentarer
Nu kom det ett svall med känslor av saknad. Kommer verkligen sakna alla, även om våran klass hade sämst gemenskap. Slutet av 9;an var verkligen skit rolig och man kände att alla hade roligt tillsammans. Det hade ju varit bättre om vi hade haft det så hela tiden, men man kan inte få allt. Nu är det vi som får hålla igång kontakten med varandra och inte tappa den. Det vore inte bra. Saknar redan alla de tjejkvällar som vi har haft. Vad roligt det var!
Jag kände ett plötsligt tom rum inom mig, fy det kändes verkligen inte bra. Men vi får hålla kontakten och ha en massa fler tjejkvälla och grejer.

9A, <3

I got soul but I'm not a soldier.

23 Augusti 2008   Min vardag   1 Kommentar
Då var man klar med reklamen då. Alltid lika härligt när man väl är klar. Det är ju en bit att gå, + att det är en del jobbiga backar att gå upp för. Dock så tjänar jag inte överdrivet bra på det här jobbet. Men jag känner ändå att det är pengar som jag har jobbat ihop själv. Och ibland kan det behövas lite, hade jag inte haft detta jobbet hade jag känt mig ganska pank inprincip hela tiden. Så det finns fördelar, även om det inte är så bra betalt. Jag får ju även motion på köpet, sådan motion som jag inte tänker på direkt. Det är ju skit bra!
Aja, nu ska jag äta middag. Känner mig ganska hungrig.

Have a good day!

Goodbye,

Movie.

23 Augusti 2008   Min vardag   0 Kommentarer
Jag var ju på bio igår och såg "Love Guru" med Robin. Min bedömning av den filmen är; SUVERÄNT BRA. Fy fasen vad rolig den var. Jag satt och skratta så jag grät vid flera tillfällen under filmen. Det var nog den roligaste film jag sett. Den är att rekommendera xD Så grymt rolig!
När vi skulle hem med bussen var det verkligen full proppat. Men jag träffade en massa roliga männsikor så det gick väl an då =D

Hade för övrigt väldigt rolig igår. Någon som var på NRJ in the park? Vad var det för artister och var det bra?

Nu ska jag dela ut reklam,

Ciao !

Some free time today.

22 Augusti 2008   Min vardag   0 Kommentarer
Idag är vi lediga från skolan eftersom att vi har varit borta i 4 dagar. Alla är trötta och sega. Man hade inte orkat gå till skolan idag kan jag säga. I alla fall så börjar vi så smått på riktigt nästa vecka. Lektionerna kommer att komma igång eftersom. Det blir en mjuk start helt enkelt. Gött som fan!
Idag ska man bara ta det lugnt. Dock ska jag åka in till stan och gå på bio med Robin ikväll. Ska bli mys! Fira våran 16 månaders dag som var i onsdags. Han är så otroligt underbar <3

Nu känns det verkligen att man har bytt skola och fått nya vänner och sådär. Vi fick en grym start på våran skola. Man känner de flesta nu och de är verkligen hur goa som helst. Min klass är skit go också. Jag ser verkligen fram emot dessa 3 åren på Bernadotte, det är en skola som passar in i min smak precis. Härligt! Jag hoppas att alla andra också har fått en bra start på gymnasiet (Y)

Nu ska jag ta mig en dusch och göra iordning mig inför denna härliga dag.

Ha en bra dag!

Ciao !En bild från Känsö.

All the way people.

21 Augusti 2008   Min vardag   2 Kommentarer
Nu har man varit på Känsö och alla pinsamma tystnader och nervositet mellan alla i klassen är bort. Grymt härligt! Jag trodde inte att det skulle vara så roligt att sova i tält i 4 dagar med kompletta främlingar. Men det var nog det roligaste någonsin.

Vi åkte i måndags och skulle samlas kl 08.00 vid käringberget. Det var vid någon militär anlägning som vi skulle åka ifrån och Känsö tillhör militären så vem som helst får inte vara där. I alla fall, när alla hade kommit vandrade vi iväg för att få en viss utrustning från militären till dessa 4 dagarna. Vi fick sovsäck, liggunderlag, kåsa, stormkök, regnkläder, en ryggsäck att lägga allting i och en grön overall. Alla i klassen fick samma färg på overallen medan den andra klassen fick blåa overaller. När alla hade fått sina grejer, fick vi lite information om vad vi fick göra och inte göra på ön. Efter lite skratt och sådär så ställde vi upp i ett led och gick ner till hamnen där vi skulle åka med båt ut till Känsö. Vi var indelade i fyra grupper i varje klass, så det var 8 grupper som skulle ut.
Vi packade grejerna på båten och satte oss. Stämningen var ganska tryckt och pinsam kan man säga, alla tittade runt på de som satt i båten och försökte komma ihåg namnen. Vilket var helt omöjligt! Färden tog och kvart och allting lastades ur. När alla hade kommit så var det någon helikopter där som skulle flytta lite grejer så vi kunde inte sätta upp tälten förrens den var färdig, vilket tog ungefär 2 timmar. Vi satte upp tälten och installerade oss.
Dagarna gick rätt fort faktiskt. Det vi gjorde var att lära oss alla namnen och lära känna de man kände sig "hemma" med. Vi spelade även fotboll, brännboll och hade dragkamp o.s.v. Dock regnade det en del, men det gjorde faktiskt inte så mycket. Maten, som vi fick laga i storm kök, blev väl inte särskilt lyckad alla gånger. En gång började det riktigt spöregna när vi lagade mat, så för min del fick det bli nästan färdigt ris och kalla kycklingklubbor. Men det funkade det med!
Jag har i alla fall fått grymt bra kontakt med en del i klassen och de är helt underbara. Hur goa som helst! Jag kommer verkligen att trivas med dem. Nu är vi lediga imorgon eftersom att alla är ganska trötta och sega! Vi var nämligen uppe kl 08.00 varje morgon och var ute på en jogging runda och hade styrke träning, det är sådant jag älskar.

Nu känner jag att jag verkligen behöver gå och lägga mig, är ganska seg/ möt i kroppen, även trött.

Godnatt !

It's time.

17 Augusti 2008   Min vardag   2 Kommentarer
Då var det dags att tälta i 4 dagar med den nya klassen. Man lär nog känna varandra bättre nu när det är massa aktivitet och saker som man måste lösa tillsammans. Det ska bli roligt. FÖRUTOM att jag har bara hört att det ska regna, regna och ännu mera regna under denna veckan. Kul! I och för sig är vi ju ut mot kusten, så det kanske blir bra i alla fall. Hoppas, hoppas!

Aja, måste sova om man ska orka upp imorgon.

Godnatt och lycka till alla nu som ska börja gymnasiet =D

A new day.

16 Augusti 2008   Min vardag   3 Kommentarer
Delade nyss ut reklam och ska snart vara med Robin. Haha, mötte han när jag var ute med reklamen och han delade ut blommor. Han bromsade så det skrek om det, tyckte att det var lite roligt <3 På måndag bär det av till Känsö med den nya klassen, ska bli väldigt roligt. Ser fram emot det! Tälta och grejer, sådant som jag bara älskar.

Aja, nu ska jag städa rummet och ringa älskling.

Ciao !

We went out in the night to the stars and the mystic moon.

15 Augusti 2008   Min vardag   2 Kommentarer
Då har man kommit hem och det värsta är överstökat. När jag kom till Bernadotte hade jag de vanliga nervositets känslorna som; var det verkligen denna tiden, är det rätt o.s.v. Jag kom en halvtimma för tidigt med tanke på att bussarna inte går när som helst, så jag fick vänta. Den första jag hälsade på var någon som hette Robin (samma namn som min pojkväns, lustigt nog), han verkade trevlig. Frågade lite vad vi var inriktade på och sådär, sedan inget mer. Jag gick runt lite och tittade på olika foton från tidigare klasser och vad de har fått göra. Det var en massa bilder på besök hos polisen, brandkåren o.s.v. Det såg verkligen roligt ut det de hade gjort och jag blev eld och lågor på att verkligen få börja på skolan.
Sedan var det dags för det hemska uppropet, då började jag oroa mig för att jag skulle göra bort mig eller något liknande. Det är ju alltid så, tyvärr. Men självklart gick det hur bra som helst, inga problem. Några lärare presenterade sig, även rektorn, det var lite allmän information om vad vi skulle göra nästa vecka och så var det ju uppropet. Vi fick även busskort! Det gick bra. Sedan fick vi reda på vilka klasser vi skulle hamna i och jag kom i klass BP 1 A, om jag uppfattade det rätt. Vi gick till olika klassrum och de jag såg i min klass verkade väldigt snälla och sådär. Vi fick papper, loggbok och ytterligare information om vad som händer på måndag. Vi ska nämligen åka till Känsö med klasserna då och lära känna varandra lite närmare. Där ska vi ha en massa aktiviteter som klättra och paddla, kanske ut och jogga någon morgon o.s.v. Vi ska även sova i 12 manna tält som vi får sätta upp själva på måndag. Det känns bra att börja med en sådan grej, då man kanske känner sig lite mer bekväm att lära känna nya personer än att sitta i en skolbänk.

Så det gick ju bra i alla fall. Som vanligt oroade jag mig i onödan, men det hör lite till att oroa sig när man ska bärja en ny skola och träffa en massa nya männsikor. Ja, det hör till! Det kändes i alla fall bra och jag är eld och lågor på att få börja och lära känna alla. En sak som också är grymt bra är att vi inte sitter i skolbänken hela tiden, utan vi kommer åka ut på en massa grejer och så kommer vi praktisera och grejer. Härligt =D

Nu ska jag packa ner lite kläder och grejer och sedan åka iväg till mamma. Ska även ringa till Paulina, ska nämligen vara med henne idag. Trevligt, trevligt!

Förresten så klippte jag mig idag också. Har en bild på det här;Bild 1: Nyklippt och fin. Vad tycks? =)
Bild 2: Såhär såg det ut innan.

Då var det dags då.

15 Augusti 2008   Min vardag   0 Kommentarer
Ja, precis. Då var det dags! Ska ta bussen in till stan om 20 minuter. Kom nyss hem från att ha klippt mig. Jag blev skit nöjd med frisyren, super (Y) Så nu är det bara att köra på. Får se vad det är för folk som går i min klass. Hoppas att man får en klasslista, men det tror jag nog.

När jag kommer hem ska jag till mamma och efter det vara med min kära Paulina. Ska bli härligt att ses!

Aja, ska fixa mig lite nu innan jag åker igen. Wish me good luck !

Good bye,

My turn.

15 Augusti 2008   Min vardag   0 Kommentarer
Jaha, då vart det dags då. Först ska jag klippa mig kl 09.30, sedan bär det av hem igen en stund. Sedan åker jag iväg in till stan för att börja på den nya skolan, Bernadotte. Känner mig lite pirrig nu, men jag vet att det kommer gå bra. Dock så var det flera som kände varandra på aktivitets dagen för preliminär intagna. Men jag får hålla mig framme. Det ska i alla fall bli roligt. Nu måste jag göra iordning mig. Önska mig lycka till! =D

Byebye !

It's wicked.

14 Augusti 2008   Min vardag   0 Kommentarer
Vrickade till foten när vi var ute och sprang, det är så typiskt! Nu kommer jag ha problem med den jädrans foten hela säsongen. + att vi kommer springa med skolan och grejer. Jag får leta efter övningar man kan göra eller någonting sådant. För det kommer säkerligen vrikas upp flera gånger om. Idiot fot! Har man vrickat den en gång vrickar man alltid upp det flera gånger efteråt, man blir ju aldrig av med det precis.

Shit på de !

And I liked it.

14 Augusti 2008   Min vardag   0 Kommentarer
Hello again!
Snart tränings dax igen, härligt härligt. Vi får väl se om jag når mitt mål som jag har satt upp för mig själv. Det känns bättre att springa om man har satt upp ett mål som man vill uppnå. För då har man ju någonting att springa för, eller hur? =)Var inne på Taaz.com och fixade lite.

Fantastic Four.

14 Augusti 2008   Min vardag   2 Kommentarer
Jag och älskling har nyss tittat på Fantastic Four, vi hann tyvärr inte titta klart på den. För att nu ska vi ut med Gucci en sväng och  sedan ska älskling hem.

Det är löp träning idag igen =D Jag hoppas att jag springer på en snabbare tid än förra gången. Man ska ha höga mål, så är det!

ByeBye!

I fell right true the cries.

14 Augusti 2008   Min vardag   1 Kommentar
Åh, jag blir så förbannad. Jag skulle ju klippt mig vid 13.30 idag,  jag och Robin går ner till bussen. Men den kommer ju aldrig. Och då visar det sig att det inte går några bussar vid 13.00 tiden till Mölnlycke. Skit bussar! Det har det alltid gjort innan när jag har tittat där. Jag är inte på bra humör nu, blä. Så jag fick byta tid till imorgon vid 09.30. Jag börjar ju skolan kl 13.00 imorgon, så var tvungen att ta den tiden. Men jag får ju håret klippt i varje fall och jag hinner antagligen hem en sväng efteråt och göra iordning mig lite. Jag brukar inte vara nöjd med min frisyr förrens jag har fått fixa den så som jag känner.

Aja, nu ska jag och Robin göra nudlar och se film =) Mysigt!

Ciao !

Reminds me of yesterday.

14 Augusti 2008   Min vardag   0 Kommentarer
Nu är Robin här, finally <3 Jag ska nu ta och äta lite frukost, eller man kanske ska säga lunch. Eftersom att klockan faktiskt är 12.20. Sedan drar vi väl iväg till Mölnycke där jag ska klippa mig. Ska nog titta lite på mina skraping grejer sedan också. Jag är väldigt excited på att få använda dem.

Ska äta frukost/lunch nu,

Ciao !Älskling i skolan, nu för tiden gamla skolan!

Kär i en ängel.

14 Augusti 2008   Min vardag   0 Kommentarer
Jaha, då vart det en ny härlig dag igen. Idag ska jag klippa mig, härligt. Jag ska inte ändra någonting på min frisyr, utan jag tycker om den som den är. Så det blir väl 2 cm på längden! Men nästa gång jag klipper mig har jag bestämt mig för att jag ska leta upp en annan frisyr. Har ändrat lite smått på den frisyren jag har nu, men inte mycket. Så jag tycker att jag ska förändra mig nästa gång.
Jag ska även vara med Älskling idag. Han kommer ner med 20 över 11 bussen, vilket gör att jag måste göra mig iordning nu. Han ska följa med mig när jag klipper mig (Y) Sedan vet jag inte vad vi ska göra. Kanske spela Monopol, haha. Vi har börjat spela det jätte mycket, det är kul att spela Monopol med Robin =D

Senare ikväll är det löp träning igen med laget, ska bli härligt. Denna gången ska jag försöka att springa Ännu fortare än vad jag gjorde i måndags. Ska försöka slå min tid på 13.03 på 2.5 km. Vi får väl se hur det gå. Önska mig lycka till! =)

Nu ska jag äta frukost och sedan kommer Älskling <3

Ciao !

Good night.

13 Augusti 2008   Min vardag   0 Kommentarer
Jag får väl säga Gonatt nu då! Känner mig über trött just nu. Förresten ska jag klippa mig imorgon, ska bli kul. Härligt att klippa sig, man känner sig som ny nästan. Robin ska följa med också<3

Godnatt !

If I was able to tell the whole world how I feel, my love is for real.

13 Augusti 2008   Min vardag   0 Kommentarer
Är med Elin Pelin nu =) Vi tittar i skol katalogen från Lunnaskolan just nu, haha. Gud, vad man minns från den tiden. Jag saknar det lite faktiskt. Då man inte kände alla, man började lära känan och grejer. Sakna! Såg även bilder på Robin från när han var liten. Det går verkligen inte att hitta någon sötare än honom. Jag förövrigt haft en bra dag med Elin <3Måste säga att det går verkligen inte att hitta en goare hund
än Gucci. Han är som ett lyckopiller mitt i kafastrofen <3

Take care.

13 Augusti 2008   Min vardag   0 Kommentarer
Kom hem från Allum nyss. Hittade en hel del bra grejer. Två koftor (en beige och en grå) och en massa Skrap grejer till mitt fotoalbum + en mascara och en lypsyl. Nu ska jag ta och ringa Elin och gå ner till henne en sväng.Mina fynd på Allum (står ovanför vad det är för något).

Bland dansande elefanter är du en bagatell.

13 Augusti 2008   Min vardag   0 Kommentarer
Elin gick nyss hem och jag ska snart åka till Allum. Det blev nämligen inget Allum igår. Så vi åker dit idag istället. Ska titta på koftor och sedan ska vi gå in på Panduro och titta på Skrap Looking grejer. Det är grejer till foto album så att man kan sätta in korten i ett album och göra det fint runt i kring.
Ska nog vara med Elin en svän igen sedan, skulle ringa när jag kom hem. Bilder från dagen kommer nog in senare.

Ciao !

Var positiv, det är det enda som fungerar.

13 Augusti 2008   Min vardag   0 Kommentarer
Jag sitter nu här och äter dagens frukost, eller man kanske ska säga "lunch" med tanke på att klockan faktiskt är 11.48. Har nyss varit ute med Gucci en lång runda, härligt var det! Jag gick ner till centrum för att jag skulle köpa pengar till mobilen (låter lite roligt när man säger så, men jag vet inte hur jag ska förklara det på ett annat sätt). Men sedan när jag väl ska föra över pengarna till mobilen funkar det inte. Jag försökte flera gånger men varje gång blev det att det hade uppstått något fel. Blev lite små irriterad eftersom att jag faktiskt behöver pengar på mobilen just nu.
Nu väntar jag på att Elin ska dyka upp vid 12 tiden, alltså kommer hon när som helst. Ska bli kul att träffas!Här har vi en bild på Elin och mig, dock en ganska gammal bild.

In the heat of the night, I feel a hunger burn inside.

13 Augusti 2008   Min vardag   0 Kommentarer
Vaknade för 40 min sedan. Nu har man vaknat till lite och jag är inte sådär pömsig som man brukar vara precis när man vaknar. Idag är det en ny härlig dag och den ska jag tillbringa med Elin, wonderful! Jag har inte varit med henne på ett tag kan man säga och det ska bli kul att få vara med henne nu. Vi får se vad vi hittar på. Ehm, jag antar att det kommer regna idag, så det blir nog sitta inne och titta på film. Dock så är det sol nu, men man vet ju inte med detta vädret som vi har här i Landvetter. Ja, det är sol emellanåt och moln emellanåt. Så vi får se!

Gucci var ju dålig i magen igår. Vet inte vad han hade fått i sig, han brukar ju äta lite allt möjligt så det kan ha varit vad som helst. I alla fall så mår han bättre nu. Han blev lite bättre redan igår, vilket är skit bra. Då slipper vi att han bajsar på mattan xD Även kaninen är pigg nu, han mådde ju inte heller så bra för några dagar sedan.

Ska duscha nu och gå ut med Gucci dog sedan, en lång runda blir det. Nice, nice!

Ciao !

Be happy.

12 Augusti 2008   Min vardag   0 Kommentarer
Man ska vara positiv, eller hur? Det är då allting blir som roligast om man är postitiv och ser glatt på alla saker. Även om det är någonting dåligt som sker, så kommer det alltid någonting positivt ur det. Vad det än är! Ja, det är bra att vara positiv och se positivt på saker och ting. Det är någonting om är bra.

Föresten här är de bilderna på Gucci:

  Ser inte Gucci ut lite som en katt när han står sådär?

Ibland blir det rätt, ibland blir det fel, lev med det.

12 Augusti 2008   Min vardag   0 Kommentarer
Har passat Gucci idag igen, idag har han dock varit dålig i magen. Vilket har lett till en del komplikationer. Han har diarreat på mattan inne, inte bra, inte bra. Det konstiga är att jag inte har märkt någonting speciellt på honom. Han har varit väldigt pigg idag och jag har lekt med honom. Fast nu ser han dock lite hängig ut, obeservera lite! Det kommer nog några roliga bilder på Gucci senare.

Under dagen har jag varit med Robin, gick upp till honom med Gucci på morgonen. Sedan gick vi ner igen och tittade på en film. Vi såg på "Transformers". Jag trodde faktiskt inte att jag skulle tycka att den var särskilt bra. Men där hade jag fel, jag tyckte att den var skit bra.

Nu ska jag åka till Allum och se om det finns någonting att hitta. I surtenly hope so!

Ciao !

You can't start a fire without a spark.

12 Augusti 2008   Min vardag   1 Kommentar
Vaknade för en timma sedan ungefär. Har ätit frukost, tittat lite på Tv. Känner att det är dags att göra iordning sig och gå ut med Gucci. Tänkte att jag skulle ringa Robin och se om han vaknat ännu, annars får jag ju väcka honom. Tar nog en promenad upp till honom, skulle jag tro!

Ikväll ska jag i alla fall åka til Allum en sväng. Ska köpa någon kofta eller så. Det behövs verkligen, har typ inga. Koftor passar bra till det mesta, så de är behövliga.

Nu ska jag ta mig in i duschen och göra mig iordning.

Ciao !

It doesn't make any difference.

11 Augusti 2008   Min vardag   0 Kommentarer
Äntligen är det bestämt att jag, Paulina och hennes familj skall åka iväg till Kolmården. Visst, det kan verka lite sent för min del att åka dit. Men det är en välbehövd helg för min och Paulinas del. Vi umgås inte lika mycket som förut, vilket är katastrof. Håller på att ändras! Samtidigt tycker jag nog att det är roligt eftersom att jag är sån. Jag gillar att upptäcka och grejer. Det kan nog vara roligt att få åka dit i alla fall. Det bär iväg den 12-14 september, verkligen någonting att se fram emot.

Sedan har jag ju nämnt att Innebandyn skulle dra igång idag. Vi var ute och sprang med laget och hela laget sprang under 20 minuter på 2.5, vilket är en otrolig förbättring sedan förra året. Skit bra! Denna säsongen börjar bra redan på första träningen, det är ju grymt bra. Vi pratade även om att vi ska få nya, snygga, match ställ. De är helt vita och så är det sponsorer och grejer på. Det snackades även om att det möjligen skulle vara namn på dem, får se hur det blir med det. Men det hoppas jag på, tycker att det är snyggt med ens eget namn på tröjan. Hoppas, hoppas!
Våra tränare har även anmält oss till en cup, Björnslaget. Underbart! En till sak att se fram emot. Dessutom så är den cupen helgen innan Kolmårdan, så det blir två roliga saker på raken. Det är härligt att Innebandyn har börjar igen, den ger mig energi <3

Jag kom på ännu en sak att se fram emot, dock längre fram. Vi ska ju åka iväg till Thailand den 3 Januari 2009, det ska blir underbart härligt. Har varit där 3 ggr innan, men man tröttnar aldrig på det. Människorna där är så otroligt snälla, maten är fantastiskt god och det är otroligt fint där. Thailand är verkligen en plats att rekommendera <3

Nu börjar jag bli lite trött. Ska läsa lite innan jag går och lägger mig också!

Godnatt !

The way I are.

11 Augusti 2008   Min vardag   2 Kommentarer
Kom nyss hem från träninge, det var grymt härligt. Denna säsongen ska verkligen bli spännande och rolig. Jag sprang på 13.03, vilket jag känner mig grymt nöjd med. Det är dock lite sämre än vad jag sprang på förra året, men jag har inte sprungit lika mycket i sommar heller.

Förut idag var jag med Malin en sväng. Vi kikade lite film och sådär. Jag har ju berättat förut att kaninen inte har mått så bra (han är bättre nu), så vi skulle kolla till honom. Självklart ville Gucci också vara med. Här är en bild på det;

                

Bild 1: Ja, Gucci är som han är. Alltså - Speciell <3

Bild 2: En anna bild från idag. En kille blev trött på sina
skor. Han bestämde sig för att gå barfota i regnet xD

Ta vara på varje glimt i livet.

11 Augusti 2008   Min vardag   0 Kommentarer
Jag har nyss varit ute med Gucci och ska ringa till Malin efter att jag har duschat. Jag förstår mig inte på mitt hår, det är fett varje dag. Även om jag har duschat dagen innan. Stör mig på det enormt. Någon som möjligen har något tips på hur jag kan bli av med det på ngt sätt?!

Ciao !

Nobody sees it like I do.

11 Augusti 2008   Min vardag   1 Kommentar
Ikväll är det springning med Innebandyn som gäller, härligt! Äntligen börjar det igen, har saknat Innebandyn otroligt mycket under sommaren. Nu börjar cuper, matcher och allting. Vi ska vara med i Björnslaget mellan 5-7 september. Hoppas verkligen att det går bra i den cupen. Eftersom att det slutade så bra förra året. Kom igen nu Landvetter Wings, vi Kan om vi Vill ♦

Crazy dog.

10 Augusti 2008   Min vardag   0 Kommentarer
Gucci blev alldeles nyss galen, eller hur man ska utryka det. Han håller på och gnäller och springer runt i huset som om han har ont någonstans. Jag vet inte vad som hände med honom! Han stod och tittade ut i fönstret (som en katt inprincip) och helt plötsligt rusar han ner för trappan och gnäller som bara den. Han är speciell den hunden, verkligen speciell.

Känner mig ganska trött för övrigt och tror nog att jag ska gå och lägga mig nu. Mina ögon är röda (ett tecken på att man är trött), men jag vet inte om det beror på att jag är trött eller om jag har inflamation. Jag hoppas på det första alternativet. Har ingen lust att få en inflamation i ögonen, med tanke på att jag använder linset också!

Godnatt !

Something special.

10 Augusti 2008   Min vardag   1 Kommentar
Var ute och gick i regnet förut. Det var faktiskt härlig, även om det regnade. Gucci var med också och han blev helt genomblöt. Så när jag kom tillbaka igen duschade jag honom och sådär. Han såg lite rolig ut då, tog några bilder.


GOA HUNDEN !

I'm finding time to focus on my fantasies.

10 Augusti 2008   Min vardag   0 Kommentarer
Det regnar ute, ovanligt! Även om vi har haft en hel del solveckor i sommar känns det som att det bara regnar hela tiden. Skulle gärna vilja ha lite mer sol innan skolan börjar (för min del på fredag). Okej, ska inte tänka på skolan nu när jag ändå har sommarlov. Jag ska bara njuta av de 5 sista dagarna, även om det regnar. Ska antagligen på Bio med Robin i veckan, vi har inte bestämt vilken film ännu. Får se vilken det blir!
Och imorgon börjar Innebandyn igen, UNDERBART!!! Vi ska då ut och springa i spåret för att få upp våran kondition tills matcherna börjar. Jag tror att det kommer gå skit bra för oss detta året, det är ju en del förändringar som har skett nu. Vi byter lag fårn Hindås IBK till Landvetter Wings, vi har fått ett nytt kansli i Landvetter idrottshall och kanske kommer det även några nya till laget. Det kan behövas! Med tanke på att vi avslutade förra årets serie väldigt bra, tror jag att denna serien kommer att börja väldigt bra också. Vi var med i Örebro cup som avslutning förra säsongen och då kom vi 2;a i B-slutspel. För vårat lag var det grymt bra och det var ett Stort steg på vägen. Grymt! Det ska även bli roligt att få träffa alla goa tjejer igen ♥

Nu ska jag försöka med att göra iordning min blogg lite. Om det finns någon som skulle vilja hjälpa mig, så säg gärna till!?

P.S. Jag skrev att våran kanin kanske var på väg bort från oss. Men så var inte fallet, han hade antagligen vätskebrist och möjligen var han dålig i magen. Vilket är Livsfarligt för kaniner! Men jag och Amanda åkte ner och köpte druvsocker till honom, så nu mår han bra igen. D.S.

Ciao!

I wanna kiss you every minute, every hour, every day.

10 Augusti 2008   Min vardag   0 Kommentarer
Det är så himla härligt att få skriva, få skriva av sig. För mig är det som en slags befrielse och den vill jag inte bli av med!

Jag saknar min Robin, även om jag träffade honom igår. Känns det som att det var evigheter sedan sist jag såg honom. Det är otroligt egentligen, att man kan sakna en person så otroligt mycket. Han är den underbaraste som finns och jag känner mig verkligen som mig själv tillsammans med honom. Han ger mitt självförtroende den styrkan som behövs. Jag älskar honom över allt annat. Min underbara älskling


Påväg till Strömstad.

Play.

09 Augusti 2008   Min vardag   0 Kommentarer
Sitter och spelar lite spel på Jesper.nu. Jag vet, jag är skit tråkigt. Men jag har inget annat att göra just nu. Tyvärr! Väntar på att Amanda ska komma tillbaks, så att vi kan åka till sockertoppen. Även till affären för att köpa druvsocker till kaninen. Han verkar inte må riktigt bra. Vet inte vad det är med honom! Kanske håller han på att lämna oss. .

New is good.

09 Augusti 2008   Min vardag   1 Kommentar
Amanda kommer till mig snart och då ska vi pallra oss ner til Byns Café. De har ju byggt ett nytt sådant här i landvetter, vilket jag tycker är väldigt bra. En ny sak så att man kan göra Någonting här i alla fall. Annars finns det för tusan Ingenting att göra här. Ingenstans att gå och umgås med folk (förutom om ngn kanske har nån fest, vilket inte är aktuellt för min del). Vädligt tråkigt. I alla fall, så är det första gången jag går dit. Har inte blivit så att jag har tagit mig dit någon annan gång under sommaren. Även ifall jag och Amanda hade bestämt för oss att vi skulle gå ner dit flera ggr i sommar. Det blir inte alltid som man har tänkt sig, eller snarare aldrig! Ska i alla fall bli trevligt att umgås med henne idag. Får se vad vi mer hittar på.

Ciao,

The peaces are falling away.

09 Augusti 2008   Min vardag   1 Kommentar
Vart är min motivation? Och mitt tålamod? Jag märkte nu när jag var ute och sprang att jag inte hade så mycket av det. Nu när jag tänker efter har jag inte haft det på ett tag faktiskt. Jag brukar vara jätte tålmodig och min motivation har det inte varit något fel på alls förut. Vart har det tagit vägen nu?

An endless dream.

09 Augusti 2008   Min vardag   0 Kommentarer
Jag börjar bli less på att jag inte springer så ofta längre. Känns inte bra ! Hade tänkt springa jätte mycket i sommar så att jag håller konditionen uppe tills Innebandyn börjar. Men det har inte riktigt blivit så, jag har inte hunnit med det. Precis så, jag har faktiskt inte hunnit med att springa så mycket i sommar. Har känt att jag velat göra andra saker istället. Men nu måste jag komma igång med det igen. Jag vill ju inte ha den sämsta konditionen på Innebandyplanen.
Jag ser verkligen fram emot att Innebandyn ska börja igen. Har saknat det otroligt mycket! Jag tycker verkligen om mitt lag, har så himla roligt med dem. Det känns bra att vi ska börja träna igen och inte bara för Innebandyn, utan också för att jag får träffa alla igen. Även om man inte umgås med alla på fritiden, så är vi ändå ett lag. Dessutom så har det skett en hel del förändringar sedan förra säsongen. Vi har bytt lag till Landetter Wings, vi har fått ett eget kansli, det kommer kanske en del nya tjejer till laget o.s.v. Härligt!

Nu ska jag ut och springa, äntligen ♦ Det är verkligen på tiden att jag tar mig i kragen och börjar träna upp min kondition igen. Innan alla matcher börjar (-=


Ciao!

Underbart!

Heaven’s gotta wait another year, hold on to your visions tonight.

08 Augusti 2008   Min vardag   0 Kommentarer
Nu har ännu en dag flugit iväg på sommarlovet. Dagarna går så fort när man verkligen inte vill det, när man vill ta det lugnt och bara finnas till. Jag hoppas på en härlig start på den nya skolan.

Idag har jag spelat Monopol med Robin, kan tyckas tråkigt. Men det har varit riktigt roligt! Det är kul att spela Monopol ett tag, sedan tröttnar man på det lika fort som man börjat gilla det. Just nu tycker jag att det är riktigt roligt, ska spela det senare igen. Just nu har jag nyss ätit och sitter och smälter Flygande Jacob, bakom mig sitter Robin och tittar i ett fotoalbum.
Jag måste säg att jag trivs väldigt bra med honom, han är helt otrolig. Har nog aldrig kommit så bra överens med en kille förut. Han får mig att skratta när jag som minst vill det, han får mig att känna mig som det viktigaste på jorden. Den känslan är verkligen helt underbar! Jag älskar dig Robin Jungver, det fungerar inte utan dig. Tack för att du finns där och muntrar upp mitt självförtroende hela tiden <3

♥ Du får mig att våga vara mig själv ♥
Påväg till Strömstad.

!

06 Augusti 2008   Min vardag   0 Kommentarer
Ursäkta min blogg, den är alldeles ny och jag ska fixa den när jag har tid med det.

Gucci,

06 Augusti 2008   Min vardag   0 Kommentarer
Ska ta hand om Gucci idag, vilket känns väldigt bra. Det är verkligen någonting speciellt med den hunden. Tänk att hundar kan ha en sådan inverkan på ens liv, det är helt otroligt. Det är som en vän till dig och man blir även så glad varje gång man kommer hem från skolan eller annat. Alltid lika glad när man kommer hem, även om man bara varit borta i en halv minut. Lika glad varje gång! Som ett lyckopiller. Nu ska jag gå ut med denna goingen, det blir en promenad upp till Robin för att hämta honom (eller vad man ska säga). Ska var med han idag. Skulle egentligen varit med Paulina men hon skulle iväg med sin pappa. Tråkigt eftersom att vi inte träffas lika ofta längre och det känns verkligen inte bra. Med tanke på att vi har känt varandra så länge, känns det som att det fattas någonting i mitt liv när jag inte har träffat henne på ett bra tag.
Ska gå nu,

Ciao!

Soon,

05 Augusti 2008   Min vardag   0 Kommentarer
Snart är det dags för att börja gymnasiet och det känns otroligt roligt. Det ska bli roligt att  få träffa nya människor som inte vet någonting om en. Jag känner att det ska bli extra kul eftersom att jag verkligen vill gå på det gymnasiet, Bernadotte. Det känns som att det passar mig perfekt att gå just där. Men samtidigt känns det  väldigt konstigt eftersom att jag nu måste gå vidare och ta ett nytt steg ut i livet. Man får ta väldigt mycket mer ansvar för vad man vill i livet. Det är ju frivilligt att gå där, men det är även nödvändigt om man nu ska komma någonstans med jobb och annat. Men jag hoppas verkligen på att detta gymnasiet är rätt för mig och att det blir så nära rätt som det känns! I'm excitng for this new in my life.

Unbelievable,

01 Augusti 2008   Min vardag   0 Kommentarer
Jag kan verkligen inte fatta att detta har hänt. När jag fick höra blev jag helt jävla chockad och jag kan verkligen inte få det ur tankarna. Det var som om allting bara stannade och jag började stor gråta. Och det enda jag skulle vilja göra nu är att finnas där, men det går ju inte riktigt. Jag tänker på er verkligen, varma tankar och jag vill så gärna att det ska bli bra!